Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έκανα και άλλη έφοδο στο ταψι!!ας βγει το κορίτσι μου κ ας τρέχω.άλλωστε στο τρέξιμο συνηθισμένη είμαστε!

Θα βγεί, θα είναι στην ώρα της και θα σε τρέχει με 1000!!!!;)

Χαλαρά, χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά!!!

κουκλακι ετσι ξεκουρασου τωρα που μπορεις!

Εμενα ο μικρος πολυ μπουκωμα και τραβαει τ΄ αυτια του, ο καημενος μονο σε ορθια θεση στην αγκαλια μου μπορει να κοιμηθει....

Πάτε στο γιατρό πάλι Σάντυ!

Αντιβίωση παίρνει;

Δώσ'του algofren. Βοηθάει πολύ στον πόνο των αυτιών γιατί είναι και αντιφλεγμονώδες. Σου μιλάω εκ πείρας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Νιονιω συγχαρητηρια! Με το καλο...και να ειναι μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!

Κουκλακι υπομονη και ευχομαι τα καλυτερα για το νινι!!

Για τη Μαρια, γρηγορα στο σπιτι τους με την τσουπρα τους!

Καλως ηρθες angel!

Μα τι να σου πω....

Αυτή η εφορία που πηγαίνουμε είναι απολαυστικότατη!!!:mrgreen::mrgreen:

πετυχαίνει και τον καφέ!!!! Συμφωνείς μανού;;)

μην καρφωνεσε εσυ θα το παρει χαμπαρι η αθηναια κ θα ζηταει φορο:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, χωράω κι εγώ στην παρέα?

Έχω 2 μικρούλια που λατρεύω, ένα 2 χρονών και ένα 5 μηνών.

χωρας λεει εσυ θα εισαι ο αγγελος μας!!!!small_%CE%BF%20%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

καλως όρισες angel.ελπίζω όντως να φέρεις καλή τύχη κ στο εξής να πάνε όλα καλά!

κουκλακι ετσι ξεκουρασου τωρα που μπορεις!

Εμενα ο μικρος πολυ μπουκωμα και τραβαει τ΄ αυτια του, ο καημενος μονο σε ορθια θεση στην αγκαλια μου μπορει να κοιμηθει....

περαστικά σας ρε αγάπες μου!μην την αφήνεις την οτίτιδα,μπορεί να του κάνει μεγάλη ζημιά.εμένα για οτίτιδα επειδη παθαίνουμε αρκετα συχνά μου δίνει αντιβίωση.ο καημενος μου θα πονάει το αγόρι μου.να μου τον φιλήσεις!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Angel καλως ορισες!

Κοριτσια ο μικρος μου χαλια, εντονη ρινιτιδα, οι μυξες τρεχουν αβερτα και συνεχεια μπουκομενος, το αυτια δε τα πολυτραβαει, τα ματια εχουν κοκκινησει και εχουν γινει σα κουμποτρυπες...σημερα το βραδυ τελειωνει η κορτιζονη και απο αναπνοη παμε μια χαρα, αυριο μαλλον θα τον παω παιδιατρο γιατι εχει τρομερη καταρροη και φοβαμαι μη μου το γυρισει.....

Δευτερα επιστρεφω στη βαση μου!

Angel καλως ορισες!

Κοριτσια ο μικρος μου χαλια, εντονη ρινιτιδα, οι μυξες τρεχουν αβερτα και συνεχεια μπουκομενος, το αυτια δε τα πολυτραβαει, τα ματια εχουν κοκκινησει και εχουν γινει σα κουμποτρυπες...σημερα το βραδυ τελειωνει η κορτιζονη και απο αναπνοη παμε μια χαρα, αυριο μαλλον θα τον παω παιδιατρο γιατι εχει τρομερη καταρροη και φοβαμαι μη μου το γυρισει.....

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση για το μπουμπουκάκι μου!να μου τον προσέχεις.καντον αγκαλίτσες κ απο μένα!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Ευχαριστώ όλες σας μανούλες γλυκές!

Εχθές σας έχασα, γιατί έφυγα νωρίς από την δουλειά. Η Ειρήνη προχθές ανέβασε λίγο πυρετό και χθες δεν την έστειλα σχολείο (και τελικά δεν έχασε τίποτα, εκδρομή πήγαν). Επίσης, όμως αρώστησε και η μαμά μου με πυρετό και τελικά έκανε και διάρροια, μάλλον γαστρεντερίτιδα.

Έτσι έκατσε ο σύζυγος το πρωί στο σπίτι με τη μεγάλη και εγώ πήρα άδεια να φύγω νωρίτερα από την δουλειά το μεσημέρι για να τον αντικαταστήσω ώστε να πάει εκείνος στη δικιά του στις 14:00.

Επιστρέφοντας πήγα πήρα και τον μικρό από τον παιδικό (πόσο μ' αρέσει να τον παίρνω από τον παιδικό δε λέγεται! ). Η μεγάλη ενώ όλη μέρα χθες ήταν καλά το βράδυ πάνω που τα έκανα και τα δύο μπάνιο και τα ετοίμαζα για ύπνο μου κάνει έναν εμετό (ευτυχώς προλάβαμε και πήγαμε στο μπάνιο) και βγάζει ότι έφαγε από το απόγευμα. Σήμερα έκανε και διάρροια. Συμπεραίνω επομένως ότι έχει και αυτή γαστρεντερίτιδα.

Σήμερα δε ο μικρός βήχει όλη μέρα και έχει πολύ μύξα. Ελπίζω και εγώ μόνο να μη μου το γυρίσει γιατί αυτός είναι "κακός" άρωστος.

Α! Και δε χρειάζεται να μου πείτε περαστικά, το ξέρω ότι εννοείται. Μήπως αν σταματήσουμε να λέμε αυτήν την λέξη τελικά η ρόδα γυρίσει και ως εκ θαύματος σταματήσουμε να αρωσταίνουμε. :tongue: Λέω εγώ τώρα...

καλύτερα απο χθες.ξαπλώνω όλη μέρα σαν τη λεχώνα!!!το καλό είναι που η γειτονισούλα μου έφερε ένα ταψι μπράουνις να με γλυκάνει.το μισό ήδη το τίμησα!

Τέτοια γειτόνισα θα θελα και εγώ να 'χα.

Καλως ήρθες Angel! Να χαίρεσαι τα μικρά σου!

Δώσ'του algofren. Βοηθάει πολύ στον πόνο των αυτιών γιατί είναι και αντιφλεγμονώδες. Σου μιλάω εκ πείρας!

Θα συμφωνήσω και εγώ για το algofren. Μου το πρότεινε η κουμπάρα μου που είναι νοσηλεύτρια και αντικατέστησα το ποσταν με το algofren. Το ποσταν μου είπε κάνει περισσότερη ζημιά στα νεφρά.

Angel καλως ορισες!

Otrisalin ή Physiomer. Όλη μέρα. Μην τον αφήνεις με τις μύξες. Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρότερα χρησιμοποιούσα και τον αποφρακτήρα otrisalin. Μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ στις πολλές μύξες.

Διαφημίσεις

Νιονιω, ξερεις τι θελω να σου πω ΑΛΛΑ δεν θα ξεστομισω!

Σαντυ, πως ξημερωθηκατε? Τι ειπε ο παιδιατρος? Ουτε εσενα θα σου πω (αλλα εννοειται)!

Σημερα το παιζω χαρωπη νοικοκυρα! Βασικα εννοω οτι ... μαγειρεψα κι οτι το απογευμα που θα ξυπνησουν οι μικροι βοηθοι και θα φτιαξουμε κεικ (πες κουφετακι!!!)

Το καμαρι μου εβαλε τις κουρτινες, εστησε το δεντρο και το στολισαμε το πρωι που σηκωθηκαμε! Εβαλε και τα λαμπακια στο μπαλκονι, τελος με τον στολισμο! Παει κι αυτο (τσεκ στο ημερολογιο λες και πολυκουραστηκα)!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Κι εγω τρελλαινομαι να παιρνω τα παιδια απο το σχολειο, οπως κι αυτα αλλωστε! Αυτη την εβδομαδα, εχω πολλες δουλειες να κανω. Θα οδηγησω την Δευτερα μεχρι την μαμα μου και θα αφησω εκει το αυτοκινητο μου μιας και θα πηγαινοερχομαι ολη την εβδομαδα. Εχουμε συνελευση την Δευτερα στον παιδικο σταθμο του μικρου (η δευτερη) και θα παω εγω, ετσι για αλλαγη (θα νομιζουν οι δασκαλες των παιδιων μου οτι η μαμα ειναι αδιαφορη, μονο τον μπαμπα βλεπουν)!

Η κορη μου ζητησε να πηγαινω ολη την εβδομαδα να την παιρνω εγω απο το σχολειο, ελπιζω ολα να πανε καλα και να τα καταφερω! Και μαζι να πηγαινουμε να παιρνουμε τον μικρο, δεν υπαρχει λογος να περιμενει το σχολικο μεχρι τις 2 εφοσον εγω θα ειμαι στη μαμα μου!

Αχ τι ωραια, μακαρι μονο να ειμαι καλα (εστω, ετσι οπως ειμαι) και να ξεκινησω τις εξοδους στον κοσμο!

Καλησπερες!

Hello μπουμπουκια μου τι μου κανετε;

Νιονιο και σαντυ,οχιιιιιιιιι δε θα πω την απαγορευμενη λεξη,αλλα μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να ειστε και παλι στη γυρα.

Angel καλωσορισες και να χαιρεσαι τα παιδακια.

Τα νεα απο το κισακι ειναι ευχαριστα,βγηκε χθες και ειναι στο σπιτακι της και ευχομαι και αραχτη στον καναπε της;)

Φιλακια κουκλες και καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας παιδες. Το θέμα με τη Δανάη ήταν εξωκοιλιακή ταχυκαρδία τελικά, η οποία συνήθως προέρχεται από πρόβλημα στο "σύστημα" που δίνει το ρυθμο της καρδιάς. Δηλαδή θα το πάθαινε κάποια στιγμή, συνήθως το παθαίνουν βρέφη.

Αν συνέλθει η καρδιά που καταπονήθηκε πολύ, στον επόμενο χρόνο θα παίρνει αγωγή και μετά χωρίς φάρμακα είναι σταθερή, την έχουμε γλιτώσει φτηνά. Αλλιώς θα χρειαστεί καυτηριασμό αυτό το "σύστημα" που έχει προβληματικό, παραπανίσιο δηλαδή, και προκαλεί την ταχυκαρδία.

Δε μπορώ να περιγράψω το ΤΙ πέρασα κορίτσια, ειδικά τις 3-4 ώρες που στο Γεννηματάς ήταν 5-6 γιατροί και νοσοκόμες από πάνω της και προσπαθούσανε να τη σταθεροποιήσουν, μέσα στον πανικό.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ!

Αυτά. Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα, σταθερή είναι, θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσω. ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.

Φιλιά.

Υ.Γ. Κουκλάκι ΟΛΑ ΚΑΛΑ εύχομαι με την εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννήσεις.

Υ.Γ. Νιονιώ μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι ένα γερό και χαρούμενο μωρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας παιδες. Το θέμα με τη Δανάη ήταν εξωκοιλιακή ταχυκαρδία τελικά, η οποία συνήθως προέρχεται από πρόβλημα στο "σύστημα" που δίνει το ρυθμο της καρδιάς. Δηλαδή θα το πάθαινε κάποια στιγμή, συνήθως το παθαίνουν βρέφη.

Αν συνέλθει η καρδιά που καταπονήθηκε πολύ, στον επόμενο χρόνο θα παίρνει αγωγή και μετά χωρίς φάρμακα είναι σταθερή, την έχουμε γλιτώσει φτηνά. Αλλιώς θα χρειαστεί καυτηριασμό αυτό το "σύστημα" που έχει προβληματικό, παραπανίσιο δηλαδή, και προκαλεί την ταχυκαρδία.

Δε μπορώ να περιγράψω το ΤΙ πέρασα κορίτσια, ειδικά τις 3-4 ώρες που στο Γεννηματάς ήταν 5-6 γιατροί και νοσοκόμες από πάνω της και προσπαθούσανε να τη σταθεροποιήσουν, μέσα στον πανικό.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ!

Αυτά. Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα, σταθερή είναι, θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσω. ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.

Φιλιά.

Υ.Γ. Κουκλάκι ΟΛΑ ΚΑΛΑ εύχομαι με την εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννήσεις.

Υ.Γ. Νιονιώ μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι ένα γερό και χαρούμενο μωρό.

Μαεστρια μου ευχομαι γρηγορα, να γυρισετε σπιτακι σας με τη Δαναη γερη και δυνατη και να μη χρειαστει τιποτα αλλο περα απο την αγωγη! Οι προσευχες μας ειναι διπλα στη μπουμπου σας!

Hello μπουμπουκια μου τι μου κανετε;

Νιονιο και σαντυ,οχιιιιιιιιι δε θα πω την απαγορευμενη λεξη,αλλα μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να ειστε και παλι στη γυρα.

Angel καλωσορισες και να χαιρεσαι τα παιδακια.

Τα νεα απο το κισακι ειναι ευχαριστα,βγηκε χθες και ειναι στο σπιτακι της και ευχομαι και αραχτη στον καναπε της;)

Φιλακια κουκλες και καλο Σ/Κ.

Αντε μπραβο στο κισακι ολα καλα να πανε απο δω και περα!

Αυριο γυρναω Σαλονικα, εμεις πολυ μυξα αλλα φαινεται καλητερα δε τον πηγα σημερα αυριο τελειωνουν οι σταγονες και απο Δευτερα βλεπουμε... Α ξεκινησαμε τα παλαμακια σημερα με δυναμη και ακουγεται κλαπ κλαπ:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...