Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μπραβο βρε Νιονιω, συγχαρητηρια, να πανε ολα σουπερ και να εχεις μια τελειομηνη, απολαυστικη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!

Μπραβο, μπραβο, μπραβο!

Ναιιιιι, χρειαζομαστε καλα νεα, τι καλυτερο απο αυτο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'στε καλά κορίτσια! Σας ευχαριστώ!

Τις χρειάζομαι τις ευχές σας.

Θυμάστε τη μέρα που σας είπα ότι "αποπλάνησα" τον άντρα μου... τότε πρέπει να το σκαρώσαμε, αχαχα.

Και μετα απο μια απολαυστικη βολτα στην εφορια,που πολυ την ευχαριστηθηκα,ηρθε να δεσει το γλυκο!!!

Νιονιω συγχαρητηρια,σου ευχομαι μια ανεφελη,τελειομηνη εγκυμοσυνη κι ολα να πανε καλα,με το καλο κοπελα μου.Αντε βρε κοριτσια ετσι να αρχισουν να ερχονται τα ευχαριστα νεα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να 'στε καλά κορίτσια! Σας ευχαριστώ!

Τις χρειάζομαι τις ευχές σας.

Θυμάστε τη μέρα που σας είπα ότι "αποπλάνησα" τον άντρα μου... τότε πρέπει να το σκαρώσαμε, αχαχα.

Τι εισαι εσυ παιδι μου??? Αποπλανηση και ζημια!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Διαφημίσεις

Σκεφτόμουνα ότι χρειάζεται να συμβεί κάτι ωραίο για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας.

Σήμερα έπεσε σιωπή στο τόπικ μας.

Ελπίζω για όλες τις φίλες μας να πάνε όλα καλά και να περάσει ο καιρός και να γίνουν όλα μια κακή ανάμνηση.

Έλεγα να σας πω τι μου συμβαίνει κάποια στιγμή αργότερα, πιστεύω όμως ότι (αν και είμαι επιφυλακτική) χρειαζόμαστε ένα καλό νέο (όπως το πάρει φυσικά ο καθένας:D) ΣΗΜΕΡΑ!

Έχθες το βράδυ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ!

Για το λόγο ότι πριν 10 μήνες περίπου είχα μία παλίνδρομη (στην 10η εβδομάδα) προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη αλλά και εγώ και ο άντρας μου χαρήκαμε πολύ αφού το επιδιώκουμε εδώ και 8 μήνες και μας έκανε το χατήρι τελικά τώρα.

Ευχηθείτε μόνο να ακούσουμε καρδούλα σε μερικές εβδομάδες και όλα να πάνε καλά γιατί αυτό το τόπικ δεν κάνει να ακούσει άλλα δυσάρεστα νέα.

Νιονιο με το καλο κοριτσι μου ενα γερο μωρακι! τελεια νεα!!!!!!!!!!!

βγαινω γιατι ο μικρος σημερα εχει πολυ γκρινια...μονο αγκαλια ηρεμει....

Eπιτέλους κι ένα καλό νέο!!!!

Συγχαρητήρια νιονιώ!!!!!

Σου εύχομαι μια ευκολη, απολαυστική και τελιόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

Νομίζω ότι χρειαζόμασταν μια τονωτική ένεση εδώ μέσα!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

και τι να πω για σας??? Δινετε αλλο νοημα στην εκφραση "παω εφορια"!!!

Μα τι να σου πω....

Αυτή η εφορία που πηγαίνουμε είναι απολαυστικότατη!!!:mrgreen::mrgreen:

πετυχαίνει και τον καφέ!!!! Συμφωνείς μανού;;)

4Suap3.png

Σκεφτόμουνα ότι χρειάζεται να συμβεί κάτι ωραίο για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας.

Σήμερα έπεσε σιωπή στο τόπικ μας.

Ελπίζω για όλες τις φίλες μας να πάνε όλα καλά και να περάσει ο καιρός και να γίνουν όλα μια κακή ανάμνηση.

Έλεγα να σας πω τι μου συμβαίνει κάποια στιγμή αργότερα, πιστεύω όμως ότι (αν και είμαι επιφυλακτική) χρειαζόμαστε ένα καλό νέο (όπως το πάρει φυσικά ο καθένας:D) ΣΗΜΕΡΑ!

Για το λόγο ότι πριν 10 μήνες περίπου είχα μία παλίνδρομη (στην 10η εβδομάδα) προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη αλλά και εγώ και ο άντρας μου χαρήκαμε πολύ αφού το επιδιώκουμε εδώ και 8 μήνες και μας έκανε το χατήρι τελικά τώρα.

Ευχηθείτε μόνο να ακούσουμε καρδούλα σε μερικές εβδομάδες και όλα να πάνε καλά γιατί αυτό το τόπικ δεν κάνει να ακούσει άλλα δυσάρεστα νέα.

νιονιω μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!αντε με το καλό σου εύχομαι,να πάνε όλα καλά κ να αγκαλιάσεις γρήγορα το μωράκι σου!!!!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

καλύτερα απο χθες.ξαπλώνω όλη μέρα σαν τη λεχώνα!!!το καλό είναι που η γειτονισούλα μου έφερε ένα ταψι μπράουνις να με γλυκάνει.το μισό ήδη το τίμησα!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

καλύτερα απο χθες.ξαπλώνω όλη μέρα σαν τη λεχώνα!!!το καλό είναι που η γειτονισούλα μου έφερε ένα ταψι μπράουνις να με γλυκάνει.το μισό ήδη το τίμησα!

χαχαχα!!!!! Σωστή η γειτόνισσα, κι εσύ ακόμη πιο σωστή!!!!!:tongue::tongue:;)

Ετσι μπράβο! Να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ γίνεται γιατί όταν θα βγει με το καλό το μπεμπάκι, θα τρέχεις σαν παλαβή!

Οπότε τώρα εκμεταλευσου το!!!;)

4Suap3.png

κουκλακι ετσι ξεκουρασου τωρα που μπορεις!

Εμενα ο μικρος πολυ μπουκωμα και τραβαει τ΄ αυτια του, ο καημενος μονο σε ορθια θεση στην αγκαλια μου μπορει να κοιμηθει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...