Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μακαρι ολα να πανε καλα,κοριτσια σας αφηνω κι εγω γιατι μ'αυτα και μ'αυτα με επιασε το κεφαλι μου,παω να ηρεμησω λιγο.Φιλακια κι ευχομαι οταν ξαναμπω να ειναι καλυτερα τα πραγματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!από ότι βλέπω κανένα νέο.ελπίζω αυτό να ναι για καλό.δυστυχώς η κακή μέρα συνεχίζεται.έκανα τον υπέρηχο β' επιπέδου κ μου είπε ότι έχω επιπωματικό πλακούντα.είμαι στο τελευτΊΟ ΣΤΆΔΙΟ Κ Ο ΠΛΑΚΟΎΝΤΑς ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΤΡΆΧΗΛΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΜΩΡΌ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΦΟΎ ΈΧΕΙ ΦΡΆΞΕΙ Ο ΤΡΆΧΗΛΟς,ΘΑ ΓΕΝΝΉΣΩ ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΝΩΡΊς ΌΛΙς ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΉΝΑ ΑΝ ΠΆΝΕ ΠΡΏΤΑ ΌΛΑ ΚΑΛΆ, ΘΑ ΧΩ ΑΙΜΟΡΑΓΊΑ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗς ΚΑΙΣΑΡΙΚΉς ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.ΚΟΙΝΩς ΞΑΠΛΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΥΧΕΝΑς ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΟΠΩς ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕς ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΘΕΟς ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑς.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Δεν ξέρω πλέον πως να απαντάω σ' αυτό το θέμα...

Κουκλάκι, υπομονή σε εύχομαι... είναι δύσκολη η ξάπλα.

Κάνε θετικές σκέψεις και θα σου στέλνουμε και εμείς θετική ενέργεια.

Με το καλό... να σκέφτεσαι μόνο τα καλά!

Διαφημίσεις

Πραγματικα ρε κοριτσια... Δεν εχω λογια!

Κουκλακι, υπομονη θα κανεις, ξαπλα θα παραμεινεις και θα παρακαλαμε για το καλυτερο. Επειδη η περιπτωση οπως εξελιχθηκε χρηζει ιδιαιτερης σημασιας, εχεις εμπιστοσυνη στον γυναικολογο σου για δυσκολες περιπτωσεις? Αν οχι, ψαξε κι αλλου. Μην το αφησεις...

Εφοσον το γνωριζεις εγκαιρως, ολα θα πανε καλα. Λιγο εμεινε, ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Ξερω οτι εχεις κι αλλο παιδι να σκεφτεις, αλλα αυτη την στιγμη προτεραιοτητα ειναι η κοιλιτσα σου. Χωρις τυψεις και χαζες σκεψεις, απαιτησε απο γονεις/πεθερικα/οποιον νομιζεις βοηθεια με τον μικρο σου κι εσυ σβηνε μερες που θα σε φερουν πιο κοντα στον στοχο κανοντας ΤΙΠΟΤΑ....

Ελπιζω να τριτωσαμε και να ηρεμησαμε...

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

καλημέρα κοριτσάκια μου..δεν ξέρω αν ο γιατρός μου είχε παρόμοιο περιστατικό. φαντάζομαι ότι είχε.τι να σας πω φοβάμαι πολύ.μέχρι τώρα πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός.στο εξής κάθε μέρα θα περνάει αν αιώνας.όσο για τα πεθερικά όλοι όταν το μάθανε τρέξαν να βοηθήσουν.μεγάλη αναισθησία.μάθατε τίποτα για το μαράκι?

qeIGp2.png

xCQVp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου..δεν ξέρω αν ο γιατρός μου είχε παρόμοιο περιστατικό. φαντάζομαι ότι είχε.τι να σας πω φοβάμαι πολύ.μέχρι τώρα πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός.στο εξής κάθε μέρα θα περνάει αν αιώνας.όσο για τα πεθερικά όλοι όταν το μάθανε τρέξαν να βοηθήσουν.μεγάλη αναισθησία.μάθατε τίποτα για το μαράκι?

Κουκλακι μου καλημερα, απο δω και περα χως τους ολους κανονικα, το μονο που επιτρεπεται να κανεις ειναι αγκαλιες με τον γιο σου στο κρεβατι, σημασια εχει οτι η μπουμπου ειναι γερη και οσο δυσκολα και αν περασει ο καιρος θα την εχεις στην αγκαλια σου!

Α ρε γμτ ελπιζω να ειναι τα τελευταια μαντατα στο καφε μας.

Καλημερα στα υπολοιπα κοριτσακια, ελπιζω να ναι καλα η μπουμπου και το μαρακι μας

καλημερα κορες.κουκλακι υπομονη κ προσοχη.το μονο που πρεπει να σκεφτεσε αυτη την στιγμη ειναι οτι η κατασταση σου ειναι σε παρακολουθηση,κ ειναι μια συχνη κ ελενχομενη κατασταση.ολα θα πανε κλ.εχεις πμ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Ελπίζω να είναι η τελευταία άσχημη μέρα!

Τα νέα της Μαρίας είναι καλά!

Το μωρό είναι πολύ καλύτερα και θα μείνουν μέσα λίγες μέρες για παρακολούθηση.

Ευτυχώς ήταν ένα τυχαίο γεγονός!

έκανα τον υπέρηχο β' επιπέδου κ μου είπε ότι έχω επιπωματικό πλακούντα.είμαι στο τελευτΊΟ ΣΤΆΔΙΟ

ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΥΧΕΝΑς ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΟΠΩς ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

Τώρα τι να πω....

Από τη μια σε ρίχνει και από την άλλη σε ανεβάζει...

Κουκλάκι εύχομαι να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνεται και να μην υπάρξει καμία μα καμία επιπλοκή.

Το καλό είναι ότι το μωρό είναι υγιές!!!

Ψάξε καλά το θέμα του γιατρού και το που θα γεννήσεις!

Επιστράτευσε τους πάντες και τα πάντα και να σκέφτεσαι μόνο τα μωρά σου κι εσένα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα...

Ελπίζω να είναι η τελευταία άσχημη μέρα!

Τα νέα της Μαρίας είναι καλά!

Το μωρό είναι πολύ καλύτερα και θα μείνουν μέσα λίγες μέρες για παρακολούθηση.

Ευτυχώς ήταν ένα τυχαίο γεγονός!

Τώρα τι να πω....

Από τη μια σε ρίχνει και από την άλλη σε ανεβάζει...

Κουκλάκι εύχομαι να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνεται και να μην υπάρξει καμία μα καμία επιπλοκή.

Το καλό είναι ότι το μωρό είναι υγιές!!!

Ψάξε καλά το θέμα του γιατρού και το που θα γεννήσεις!

Επιστράτευσε τους πάντες και τα πάντα και να σκέφτεσαι μόνο τα μωρά σου κι εσένα!

Καλημερα Ελενη, τελεια τα νεα!!!! Αντε ολα τα μωρακια μας καλα ειναι και θα ειναι!

Η μανου κανα νεο απ΄τη κισα εχει;

Καλημερα κι απο μενα,με νεα απο το κισακι,χθες εκανε υπερηχο κι ο μπεμπης ειναι μια χαρα.Την ειδε κι ο γιατρος και της ειπε πως ο τραχηλος ειναι οπως ηταν και τη Δευτερα που πηγε.Εμενα καλο μου ακουγεται αυτο,ηταν καλυτερα παντως το βραδυ που μιλησαμε και σας ευχαριστει ολες για το ενδιαφερον.

Αν εχω νεοτερα σημερα θα σας ενημερωσω.

Τωρα οσον αφορα τη μαεστρια μας να ευχηθουμε περαστικα κι ολα να περασουν γρηγορα.

Μιλησα και με το κουκλακι,τι να πω,ηταν να γινει κι αυτο.Κοριτσια ξερω πως ειναι δυσκολο κυριως για τα κοριτσια(κισα-κουκλακι)που εχουν και τα πρωτα παιδακια τους μικρα,αλλα νομιζω οτι αυτη τη στιγμη προεχει το μπεμπε κι ο εαυτος του.Θελει προσοχη και να ακολουθουν πιστα τις εντολες του γιατρου και εμεις εδω ειμαστε για οτιδηποτε,οτι μπορουμε θα κανουμε να βοηθησουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σκεφτόμουνα ότι χρειάζεται να συμβεί κάτι ωραίο για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας.

Σήμερα έπεσε σιωπή στο τόπικ μας.

Ελπίζω για όλες τις φίλες μας να πάνε όλα καλά και να περάσει ο καιρός και να γίνουν όλα μια κακή ανάμνηση.

Έλεγα να σας πω τι μου συμβαίνει κάποια στιγμή αργότερα, πιστεύω όμως ότι (αν και είμαι επιφυλακτική) χρειαζόμαστε ένα καλό νέο (όπως το πάρει φυσικά ο καθένας:D) ΣΗΜΕΡΑ!

Έχθες το βράδυ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ!

Για το λόγο ότι πριν 10 μήνες περίπου είχα μία παλίνδρομη (στην 10η εβδομάδα) προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη αλλά και εγώ και ο άντρας μου χαρήκαμε πολύ αφού το επιδιώκουμε εδώ και 8 μήνες και μας έκανε το χατήρι τελικά τώρα.

Ευχηθείτε μόνο να ακούσουμε καρδούλα σε μερικές εβδομάδες και όλα να πάνε καλά γιατί αυτό το τόπικ δεν κάνει να ακούσει άλλα δυσάρεστα νέα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...