Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ, καποτε ημουνα πουλι... Τωρα... πουλακι!!!

Κάποτε ήμανε πουλί και μ'αγαπούσανε πουλλοί!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!! Δεν παιζεσαι λέμε!!!!

Να τα παιρνεις πιο συχνά 2 - 2 τα χαπάκια σου!!!!:lol::lol::lol:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω πετσα θελωωωωωω,ειμαι ικανη να φαω ολη την πετσα απο το κοτοπουλο και να μην αγγιξω το κρεας.Η αληθεια ειναι οτι χθες κοριτσια ετρωγα ολο αηδιες,μαλλον επειδη περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα(λεω για να παρηγοριεμαι).Αχ κοριτσια δεν ξερω απο μικρη εχω φοβια με τα πουλια(εκτος απο ενα ;))μιλαμε οτι περπαταω στο δρομο κι αν δω περιστερι ή δεκαοχτουρα στο δρομο ειμαι ικανη να αλλαξω πεζοδρομιο.Για να μη μιλησω για την πλατεια Αριστοτελους,ειναι απαγορευμενο σημειο για μενα:tongue:

Ρε μπας και έχεις καμιά αδερφή στην Κομοτηνή; Η νύφη μου έτσι ακριβώς. Μη δει πουλί παει στο άλλο πεζοδρόμιο.

Ξεκινήσατε φαγητο συζήτηση και δε με σκέφτεται κανείς... που κάνω δίαιτα η έρμη και τα κιλά δε λενε να πέσουν... κάνω κάτι λάθος;

Κι εγω πετσα θελωωωωωω,ειμαι ικανη να φαω ολη την πετσα απο το κοτοπουλο και να μην αγγιξω το κρεας.Η αληθεια ειναι οτι χθες κοριτσια ετρωγα ολο αηδιες,μαλλον επειδη περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα(λεω για να παρηγοριεμαι).Αχ κοριτσια δεν ξερω απο μικρη εχω φοβια με τα πουλια(εκτος απο ενα ;))μιλαμε οτι περπαταω στο δρομο κι αν δω περιστερι ή δεκαοχτουρα στο δρομο ειμαι ικανη να αλλαξω πεζοδρομιο.Για να μη μιλησω για την πλατεια Αριστοτελους,ειναι απαγορευμενο σημειο για μενα:tongue:

Και γω γι΄ αυτο τρωω βλακειες αυτη τη βδομαδα, με τα περιστερια εχω και γω θεμα γιατι μια φορα τρακαρε ενα στη μουρη μου και ευτυχως φορουσα γυαλια ηλιου!

Ελενη2008 εσενα τα κανει η μικρη ολα απ΄ τη κοιλια της μανα της χαχαχα

Διαφημίσεις

Να μας προσγειώσω λίγο;

Μου έστειλε μυνημα η Μαρία...

Τους μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο σε παιδοκαρδιολογική κλινική....

ΟΧΙ!!!! Ρε παιδια, απιστευτο!!! Ολο το βραδυ, μεχρι να παω για υπνο εμπαινα να δω μηπως ποσταρε, το πρωι απο τις 7μιση που εφυγαν ολοι μπαινοβγαινα να δω, ημουν σχεδον σιγουρη οτι κατι δεν παει καλα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ!!!

Τι της λενε? Πως ειναι το παιδι? Ελπιζω να πηγαινουν μονο για καλυτερη παρακολουθηση λογω εξειδικευσης... Κοριτσια, να μας λετε συνεχεια νεα, μην παιρνουμε ολες τηλεφωνο κι ενοχλουμε!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΕΜΕ!!!

Οχι ρε σεις δεν το πιστευω πια.....ελενη μηπως ξερεις σε ποιο νοσοκομειο πανε,στειλε σε πμ. αν θελεις.Μηπως εχουμε και τιποτα γνωστους γιατρους εκει,να κανουμε οτι μπορουμε.Πως ειναι η μπουμπουκα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να μας προσγειώσω λίγο;

Μου έστειλε μυνημα η Μαρία...

Τους μεταφέρουν σε άλλο νοσοκομείο σε παιδοκαρδιολογική κλινική....

Μολις εχεις νεοτερα να μας πεις, ειναι τοσο μικρουλα ρε γμτ και ταλαιπωρειται...

Υπάρχει παιδοκαρδιολογική κλινική στη Θεσ/νίκη;

Υπάρχει...

Ελενη2008 εσενα τα κανει η μικρη ολα απ΄ τη κοιλια της μανα της χαχαχα

Γέλα κυρία μου!!!!

Το ξέρω ότι κοντεύεις να σκάσεις από τη ζήλεια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι της λενε? Πως ειναι το παιδι? Ελπιζω να πηγαινουν μονο για καλυτερη παρακολουθηση λογω εξιδεικευσης... Κοριτσια, να μας λετε συνεχεια νεα, μην παιρνουμε ολες τηλεφωνο κι ενοχλουμε!

Μόλις έχω κάτι θα σας πω!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλα δεν το συζηταμε , για καλο οτι ειναι!

Που το πηγαν?

το μωρο ειναι καλα?

δεν ξερουμε ζοιτσα μου ας ειναι κλ το μωρο και ας ειναι οπου πρεπει.το μωρο ειπαμε ναι ειναι κλ απλα πρπει να γινουν εξετασεις διαφορες τωρα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...