Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλου κακου... να ανησυχησετε αμα χαθω... Ειμαι και μονη μου, σαν το σκυλι στο αμπελι θα παω, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

Λοιπόν, θα δίνεις το παρόν ανά μισάωρο. Αν στα 31 λεπτά δεν δώσεις στίγμα καλούμε εκαβ (που σιγά μην έρθει με την απεργία:tongue::tongue:)!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eννοειται οτι ειμαστε εδω για τη μαεστρια και τη μπουμπου.Ουτε να το σκεφτει,αν μπορουμε να βοηθησουμε,θα το κανουμε.

Ελενη κ μην ανησυχεις παιδι μου,ειπαμε θα σε τσεκαρω εγω καθε μια ωρα.

Περιμενω κι εγω να περασει λιγο η ωρα να παρω το κισακι,να δουμε τι γινεται κι εκει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρα και καλό μήνα.....

Όσο καλή μπορεί να είναι...

Μόλις μίλησα με το Μαράκι..

Τα νέα μας δεν είναι και τόσο καλά. Δυστηχώς το ένστικτό της ήταν σωστό...

Κόντεψαν να χάσουνε το μωρό λόγω υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας.

Ευτυχώς εφτασαν στο νοσοκομείο εγκαίρως..Είναι στο νοσοκομείο και ευτυχώς έχουν συνεφέρει τη μπουμπού μας!

Κάνουνε συνεχώς εξετάσεις και περιμένουν να δουν πως εξελίσεται!

Παναγια μου τι ειναι αυτο, οχι ρε γμτ εχω στεναχωρηθει παρα πολυ! Ευτυχως που προλαβαν και πηγαν εγκαιρως τη μπουμπου στο νοσοκομειο, ευχομαι να ηταν ενα τυχαιο γεγονος, ελενη δωσε τις ευχες μας!

άσε ρε συ απίστευτο.όχι τίποτα σκέφτομαι που όποτε παίρνω τον παιδίατρο μου λέει δεν είναι τίποτα δώσε λίγο ντεπόν , ορό κ πολλά υγρά.άραγε αν τύχει κάτι σοβαρό χτύπα ξύλο θα μπορέσει να το διαγνώσει ή άστα να πάνε.

Ελένη άσε αυτό με τα χάπια κ γω το χω.δεν θυμάμαι τι παίρνω κ τι όχι.λες να ναι της ηλικίας?αυτό με το κουτάκι όμως καλη ιδέα.θα το κάνω κ γω.έχε το νου σου τώρα κ ξάπλωσε λίγο

Καλημερα ρε κουκλακι!

Εγω παντως με το παραμικρο παω απ΄ το ιατρειο...χτες ας πουμε το πρωι το μωρο ειχα πολλες μυξες και λιγο βραχνιασμα, χουρχουρισμα...αν δε πηγαινα απο κει μπορει μεχρι το βραδυ να κλεινε ο λαρυγγας, να μη μπορουσε ν΄ ανασανει και να τρεχαμε στα νοσοκομεια μεχρι και διασωληνωση μπορει να χρειαζοταν, ενω τωρα με 3 χαπια κορτιζονη που εχει παρει μεχρι τωρα ηδη ειναι καλητερα, οποτε ας με λενε υπερβολικη!

Λενη και γω τωρα με τη θεραπεια πηρα διπλα χαπια αλλα ειμαι ενταξει...ασε χημειο ο οργανισμος μου δε χαμπαριαζει!

Διαφημίσεις

Μπα, μην σε ξεγελα η εικονα... Ενα μικρο κι απροστατευτο καναρινακι ειμαι... Και ο ορος "ανθεκτικη"... ειναι υπεραισιοδοξος!:tongue:

καναρα μου εσυ ματια μου γλυκα!!!malinois.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Ζωιτσα, δεν θελω κλαματα, ολα καλα θα πανε!!! Κι ουτε θα σκεφτομαστε ΤΙ ΘΑ μπορουσε να γινει! Ολα καλα, η μπουμπου ειναι σε καλα χερια και θα γινει καλα! Και θα παραπονιεται η μαεστρια οτι ειναι πολυ ζωηρη και δεν την αφηνει να ησυχασει!!!

Έτσι ακριβώς! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!

ελενη δωσε τις ευχες μας!

Θα τις δώσω Σάντυ μου!

Και μόλις έχω νέα θα σας ειδοποιήσω!

4Suap3.png

Μπα, μην σε ξεγελα η εικονα... Ενα μικρο κι απροστατευτο καναρινακι ειμαι... Και ο ορος "ανθεκτικη"... ειναι υπεραισιοδοξος!:tongue:

χαχαχα!!! Ακου καναρινάκι..... Εγώ σε είχα για περδικα καμαρωτή!!!:lol::lol:;)

images?q=tbn:ANd9GcRxefkK12cTFOo2MljcuRVq2ldjAmtrzlTzzBcv7p84eQUenRew9A

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια τι να πω,τελικα εμεις οι μανουλες οσον αφορα τα παιδακια μας,σιγουρα ξερουμε κατι παραπανω.Εχετε δικιο που λετε οτι πρεπει να εμπιστευομαστε το ενστικτο μας.Κι εγω αν δεν εφερνα το γιατρο προχθες βραδιατικα,και δεν αρχιζαμε την κορτιζονη δεν ξερω πως θα μπορουσε να ειχε εξελιχθει.Κι εγω οταν ημουν 5 ειχα παρομοιο περιστατικο και με ετρεξαν στο νοσοκομειο και στο τσακ με προλαβαν οι γιατροι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

χαχαχα!!! Ακου καναρινάκι..... Εγώ σε είχα για περδικα καμαρωτή!!!:lol::lol:;)

images?q=tbn:ANd9GcRxefkK12cTFOo2MljcuRVq2ldjAmtrzlTzzBcv7p84eQUenRew9A

οχι, οχι!!! Ουτε μπεκατσα, ουτε τιποτα, καναρινακι ειμαι!

Και μου θυμισες οτι ΞΕΡΩ να βαζω φωτογραφιες!

ετσι ειναι ακομη κ οταν ειναι να χτυπησουν τα παιδια ή εχουν ασχημη διαθεση στο σχολειο πχ.λες κατι δεν παει καλα χωρις να ξες γτ εγω τουλαχιστον το νιωσα πολλες φορες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπόν, θα δίνεις το παρόν ανά μισάωρο. Αν στα 31 λεπτά δεν δώσεις στίγμα καλούμε εκαβ (που σιγά μην έρθει με την απεργία:tongue::tongue:)!!!!!

καλε ναι, σιγα μην δεν ειχε απεργια το ΕΚΑΒ. Οποτε εγω δεν ειμαι καλα, να ξερετε το ΕΚΑΒ απεργει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...