Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καποιοι το λεν και γαλατοπιτα,κανω την ευκολη χωρις φυλο....!μοσχοβλολαει κανελα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχ λετε κοριτσια?θα δειξει,παντως ενω πιστευω οττθα τον παρωο μη...εχει 2 μερες ειμαι σε γενικο αναβρασμο....κιεχει ηδη9 μερες που μπηκα στο μηναμου!δενπειναω καθολου,ολο βαρος εχω και φουσκωμα,συσπασες το μωρο ειναι πολυ ζωηρο ενοχλησει παντου,γαλ απεριισσοτεροπονο απο κατω,τσιμπημα στην πλατη κυρις κια λιγοτερο στημεση...διψαω πολυ,και επαθα και το συνδρομο της φωλιας παλαι,κωλο δ εβαζω κατω,ναμαγειρεψω μνα σιδερωσω,να βαζω πλυβτηρια να μην αφησω τιποτα εκκρεμοτητες_εκτος απο τη βαλιτσ αμου ειναι ακομη οπως ναναι-γενικα εχει 2μερες ειμαι στην τσιτα!!!!!.

Κοίτα... μόλις πεις γεννάω θα τρελαθούνε όλοι!

Οπότε και τίποτα να μην έχεις έτοιμο θα σου τα φέρουν όλα στην κλινική.

Τα μόνα που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι τα χαρτιά που ζητάει η κλινικη και αν δώσετε βλαστοκύτταρα, τη συσκευασία περισυλλογής.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

τα χαρτια ενημερωσα που ειναι....οκ αλλωστε αυατ ατ συμμαζευει ο καλοςμου γιατι εγω ειμαι τσαπατσουλα...χιχιχιχ!θα τοπω μολι ςπαω κει και ειμαστε σιγουροι,μηνπλακωσουν ολοι γιατο τιποτα....!!!!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καποιοι το λεν και γαλατοπιτα,κανω την ευκολη χωρις φυλο....!μοσχοβλολαει κανελα!!!

Γαλατόπιτα χωρίς φύλο;

Πολύ θα ήθελα ένα κομμάτι να δω πως είναι...

Εμείς την κάνουμε με φύλο.

4Suap3.png

Ποιοι εσείς;;;

Νομίζω ότι είναι σαν χυλός, ε kisha;;; Η αδελφή μου κάνει αντίστοιχη με κολοκύθι και τυρί, τη λεγόμενη "μπατζίνα", είναι θεσσαλική, την έμαθε απ'την τρικαλινή πεθερά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εχετε κάτι λιχουδιές εσείς σπεσιαλ!!

Η μάνα μου ήρθε χθες και μου 'φερε απ' αυτά...

Otia.jpg

Τα επονομαζόμενα φιογκάκια ή ποντιακά "ωτία" (δηλαδή αυτιά :tongue:). Ζυμαρογλύκισμα. Τα τσάκισα ελαφρώς, γιατί δεν ήθελα να γουρουνιάσω πάλι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμείς είμαστε ε-πόντιοι! :tongue::tongue::tongue:

χαχααχαχχχααχαχαχαχαχα!!!έ-πόντια ντο φτας!!!!τι εγινε κορες ειδε ο γυφτος την γενια του και αγαλιασε η καρδια του νταξει.αντε παρτε ενα πολλα ωραια που λεει μια φιλη μου κυπρία.

mPpcF0XZxlg&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλά έτσι κάνει ο κόσμος;

Στείλε και καταδώθε τίποτις!!!

Ελα και μόλις κατεφθασε μια μέριδούλα γύρο απο τον Μάκη... Γλυκιά μου θα σε περιποιηθω εντός 3 λεπτών!!

4Suap3.png

XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα! Όχι ρε συ κουφέτο, που τα θυμήθηκες τα μαχαίρια; ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ έχω να δω!

Πάρε ένα ωτί να γλυκαθείς!

φχαριστω βρε!!!!εεεε ναι εεεε ναι εσενα με το γυρονι φωναζω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αστο κατω.:lol:καθηστε αναπαυτικα στις καρεκλες σας και δειτε δυο θεες.

_4QvoMDVuqA&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...