Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ελενι μην μασας κ αν πανε να σε βαλουν χερι θα παμε εξω απο την δουλεια σου με πανο κ θα φωναζουμε μην διωξετε την ελενη οχι η ελενη εξω απο την δουλεια:wink:

χαχαχαχαχα!!!!!! Μαρή τρελλή ικανή σε έχω!!!!:tongue:

Κι εγώ μια ζωή αυτό λέω ότι είμαι στα κάτω μου, ότι θα γυρίσει ο τροχός, αλλά κάποια στιγμή ... απλά δεν έχεις άλλες αντοχές.

Νομίζω ότι σήμερα είναι η σειρά σου να σε ανεβάσουμε γιατί πολύ μας έπεσες....

Καλά φαίνεται! Αν είναι σήμερα απύρετος, αύριο έχει φύγει σούμπιτος για παιδικό! :tongue:

Μπράβο το πουλάκι μου!

o.gifl.gife.gife.gife.gife.gife.gife.gife.gif

Aς είναι ότι θέλει, αν του είναι ΤΟΣΟ σημαντικό! Δουλειά να υπάρχει!!! Πολύ χάρηκα ρε Ελενάκι!

Εγώ να δεις Μαράκι!

Εγώ ... σπίτι. Με τα μικρά μου. Η Δανάη σήμερα την έβγαλε όλο το βράδυ με τσαγάκι και μουρμουρητά (ευτυχώς δεν ούρλιαζε), οπότε πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, μπας και κοιμηθούμε ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι τα Χριστούγεννα. Τότε να δείτε γορτή που θα κάνω. :tongue:

Είδες που τελικά θα τα αγαπήσεις τα Χριστούγεννα;:lol::lol:

Ψυχή μου, δε μπορώ να 'ναι άρρωστος ρε γμτ. Φαντάζομαι όπως και όλες σας. :D

Εννοείται..... Πονάει η ψυχή μου όταν είναι άρρωστη....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα κοριτσια δεν το συζητω.Κι εγω προχθες που ειχε την αλλεργια κι ημουν ξυπνια το βραδυ για να την εχω στο νου μου γιατι δεν ξεραμε πως θα εξελιχθε.Τα΄χα κανει πανω μου.....

Παντως με αυτα και με αυτα με ψησατε την Πεμπτη θα στολισει η μικρη το δωματιο της και απο βδομαδα θα στολισω κι εγω το σπιτι.Ειμαι σιγουρη οτι με τα στολιδια και τα φωτακια θα ανεβει και το κεφι μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εεεεε;;; :D:tongue:

:lol::lol::lol: Άντε και μετά θα σας κεράσω καφεδάκι και παστούλα!!!!:tongue::tongue:

κι εγω μαζι, θα γινει χαμος!

Εσένα θα σου τα στείλω με κούριερ!!!!;)

Ελεν, η Λουσυ εχει υγρο στα αυτακια? Πυρετο δεν εκανε ετσι? Περαστικουλια μωρε, αμαν πια!

Υγρό δεν έχει, πυρετό δεν έκανε, κοινώς το προλάβαμε στην αρχή αλλά την αντιβίωση θα την πάρει για να μην έχουμε ντράβαλα!

Εδώ είμαι για αυτήν την εβδομάδα... ο μπος λείπει εξωτερικό και δεν προβλέπονται άλλες απολύσεις (τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, του Δεκέμβρη).

Στο τέλος θα μπαίνουμε και δεν θα λέμε καλημέρα, αλλά "Είμαι η Ελένη και είμαι ακόμη εργαζόμενη!!!!:tongue:

Σε όλο τον όμιλο γίνονταν ήδη απολύσεις επομένως δε θα τη γλιτώναμε εμείς.

Σε ποιον όμιλο είσαι; Στείλε πμ αν θες..

4Suap3.png

:lol::lol::lol: Άντε και μετά θα σας κεράσω καφεδάκι και παστούλα!!!!:tongue::tongue:

Υγρό δεν έχει, πυρετό δεν έκανε, κοινώς το προλάβαμε στην αρχή αλλά την αντιβίωση θα την πάρει για να μην έχουμε ντράβαλα!

Αυτο, που βρισκετε με το παραμικρο αφορμη για καφε και χαζολογημα... εχει αρχισει και με κουραζει! Να δω τι αλλο θα βρειτε!

Ωραια, τουλαχιστον δεν θα εχεις γκρινια και δεν θα ποναει η μικρουλα!

axaaxaxaxa!!κοριτσια απο δω κ περα οταν ειναι να λεμε για καφε θα πρεπει να βρουμε κατι αλλο να λεμε:lol: να μην ακουει η λενι καφε κ τρελαινετε,οχι τπτ τα λαμπακια απο το κεφαλι της φεγγουν μεχρι εδω.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

τα λέγαμε με το κισακι μας ενταξει ολα θα πανε κλ πιστευω απλα ειναι που ειναι βιαστικος ο μικρος ομως θα τον κρατησει οσο γινετε,βρε να παω να του κανω καμια αναλυση του δντ κ να μην βγει μεχρι τις 40βδομαδες?

921477wc2fyvv2y2.gif

axaaxaxaxa!!κοριτσια απο δω κ περα οταν ειναι να λεμε για καφε θα πρεπει να βρουμε κατι αλλο να λεμε:lol: να μην ακουει η λενι καφε κ τρελαινετε,οχι τπτ τα λαμπακια απο το κεφαλι της φεγγουν μεχρι εδω.
Χαχαχα και θα μπει μετα στο πνευμα των χριστουγεννων θελει δε θελει!

Χαχαχα και θα μπει μετα στο πνευμα των χριστουγεννων θελει δε θελει!

σαντυ μου δεν την ξες την λενι κλ θα την μαθεις ομως,η λενι που λες αν δεν θελει να μπει καπου δεν μπαινει τον θεο τον ιδιο να κατεβασεις κατω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σαντυ μου δεν την ξες την λενι κλ θα την μαθεις ομως,η λενι που λες αν δεν θελει να μπει καπου δεν μπαινει τον θεο τον ιδιο να κατεβασεις κατω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:):):)

Αχ δεν ειμαι καλα!!!! Δε μπορω να κοιμηθω....χτες ξαπλωσα 12παρα και μεχρι τις 2 που αρχισε να βολοδερνει το καμαρι μου το ματι γαριδα....εν τω μεταξυ ωρες ωρες νοιθω οτι δε μπορω ν΄ αναπνευσω και οτι θα σπασει η καρδια μου....μου φαινεται θ΄ αρχισω τις βαλεριανες παλι.....το ειχα παθει αυτο πριν 5χρονια, μεχρι και νοσοκομειο κατεληξα με μια ξαφνικη πιεση 9 με 17 ενω κανονικα εχω 6 με 10 ο γιατρος ειχε πει κριση αγχους......ελπιζω να μη με πιασει προσπαθω να το καταπολεμησω....

Ναι, ναι δεν μπαινω που να σκασετε!!!

Αν και τα τελευταια χρονια... ουυυυυ πολυ σταθερη ειμαι, τι να σου πω... Αν και αυτο με τις γιορτες το εχω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, παραμονη Πρωτοχρονιας, οσο τελεια κι αν περνουσα... Καποια στιγμη θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ! Με μαυριζουν οι γιορτες, μου την δινει που το εχουν θεσει σαν τοσο οικογενειακο θεμα, σκεφτομαι αυτους που δεν εχουν οικογενεια και αυτους που εχουν χασει δικα τους προσωπα. Ποσο δυσκολο θα ειναι για αυτους οι μερες αυτες... Ρε παιδια, ψυχοπλακωμα με επιασε παλι!

Για ηρεμηστε λιγο πουλακια μου τι ειναι αυτα που ακουω.Κριση αγχους η μια,ψυχοπλακωμα η αλλη.....για συνελθετε λιγο.Σκεφτειτε οτι εχετε την οικογενεια σας,και ειστε γερες(κι εσυ ελενιτσα μου θα γινεις καλα).Δοξα το Θεο να λεμε κοριτσια,γιατι αν κοιταξετε γυρω σας υπαρχει πολυ δυστυχια.

Για παρτε το λιγο αλλιως το θεματακι,αντε να ανεβειτε λιγο,δε θελω τετοια,σας παρακαλω!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Για ηρεμηστε λιγο πουλακια μου τι ειναι αυτα που ακουω.Κριση αγχους η μια,ψυχοπλακωμα η αλλη.....για συνελθετε λιγο.Σκεφτειτε οτι εχετε την οικογενεια σας,και ειστε γερες(κι εσυ ελενιτσα μου θα γινεις καλα).

χαχαχαχα μου αρεσει η διευκρινιση, να 'σαι καλα!!! χαχαχαχα βρε μανου, αυτο δεν το ειχα σκεφτει (το οτι δεν ειμαι), ΤΩΡΑ θα μιζεριασω περισσοτερο!!! Ευχαριστω που μου το θυμισες!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...