Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι κοριτσάρες και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!

Σορυ που δεν μπόρεσα να γράψω αλλά τρέχαμε στο γιατρό γιατί η Λουκία διαμαρτυρόταν για το αυτί της (το ευαίσθητο σημείο μας), και ξεκινησαμε αντιβίωση.... Γυρίσαμε αργούτσικα και έπρεπε να μαγειρέψω και να την ετοιμάσω για ύπνο, οποτε ξεράθηκα κι εγώ από τις 10!!:tongue:

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας! Με σκλαβώσατε...

Όσο κι αν ακούγεται μελό, εδώ μεσα έχω βρει ανθρώπους καλούς....

Στο προκείμενο....

Μας είχε 2 ώρες μέσα,στην αρχή πολύ τσαμπουκαλεμένος, και φυσικά τα καθίκια τα δικά του δώσαν ονόματα!!!!

Εγώ έμεινα τελείως αμέτοχη μιας και απευθυνθηκε σάυτούς που βγάζουν το πρόγραμμα, και ο συνάδελφός μου του είπε στην ψύχρα "Εγώ ονόματα ΔΕΝ δίνω"...

Του προτείναμε κάποιες εναλλακτικές προκειμένου να μην φύγει κανείς και στην αρχή μας έκανε τον δύσκολο.

Στο τέλος βέβαια είπε να του ετοιμάσουμε κάποιες μελέτες όσον αφορά την χρησιμότητα και την αναλογία του προσωπικού, κγια να τα παρουσιάσει στο ΔΣ και να αιτηθεί να μη φύγει κανείς!

Ετσι θα είναι αυτός ο ήρωας και εμείς ευχαριστημένοι!

Οπότε είμαστε εν αναμονή συμβουλίου για να δούμε ποιο θα είναι το πόρισμα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Γιάννης ανέβασε πυρετό, 37,5, και λέει ότι πονάει και η κοιλιά του. ΩΡΑΙΑ θα περάσω αυτή τη βδομάδα! :mrgreen:

Tι έπαθε ο Γιάννος;

Πως είναι σήμερα; Προσοχή στη μικρά!

Εσυ εισαι δικια μου, τελος! Θα μιλαμε σαν να μην τρεχει τιποτα οταν ερθουν οι γιορτες, σαν να ειναι καθημερινες μερες!!! Θελεις?

Κι εσυ δικια μας! Μπραβο ρε σεις, δεν μου εχει τυχει να πεσω σε τοσα ατομα που δεν γουσταρουν χριστουγεννα! Μου φτιαξατε την μερα!

Στρίγγλεςςςςςς!!!!!:lol::lol:

Κι εμείς για να σας σπάσουμε τα νεύρα θα μιλάμε συνέχεια για το πνεύμα των Χριστουγέννων!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χα, και η κορη μου! Χτες κοιμηθηκε στο κρεβατι της, ειχε καλομαθει το τελευταιο διαστημα που κοιμομασταν μαζι! Μου ειπε "βλεπω εφιαλτες μακρια σου, νομιζω οτι δεν θα ειμαι καλα..." Και στις 3μιση εκανε εμετο, κοιμηθηκε μαζι μου και ξεραθηκε. Το πρωι της ειπα να μην πιει γαλα, μου ειπε "γιατι να μην πιω" (σημαδι οτι ειναι καλα, οταν δεν ειναι καλα το πρωτο που κοβει ειναι το γαλα) και την εστειλα σχολειο. Μια χαρα ειναι! 'Η που με δουλευει παλι με τους εμετους 'η θα πρεπει να ψαχτω ΚΑΙ με αυτο!

Σε παίζει κανονικότατα Ελενάκι!!!

Και φαντάζομαι το ίδιο σου κάνει και με το θέμα της φίλης της....

Είδε ότι περνάει η κλάψα της κι ότι εσύ πανικοβλήθηκες και το εκμεταλεύεται στο έπακρο!

Είναι τσογλανάκια τελικά τα παιδιά μας....:tongue:

Αυτά χτυπανε παλαμάκια κι εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους!;)

Σημερα λεω να την βγαλω στο κρεβατι, δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου... Αν και μου αρεσει η ησυχια του σπιτιου και θελω να τα κανω ολα...

Ψυχολογικά ή η μέση;

Παστακια μου μια χαρα ειναι η μικρη,ειχε συνελθει απο το ιδιο βραδυ.Χθες ομως που γυρισε απο το σχολειο ηταν στεναχωρημενη,γιατι πεθανε ο ιδιοκτητης που ηταν κοντα στα παιδια(αν και μεγαλος σε ηλικια)και επικρατουσε μια γενικη θλιψη στο χωρο.

Εχω χάσει επεισόδια; Τι έπαθε το Χριστινάκι;

Με πηρε το κισακι απο χθες ειναι στην κλινικη γιατι ειδε κατι βλεννες.Ο γιατρος της ειπε οτι ο τραχηλος ετοιμαζεται για διαστολη και θα την κρατησει 2 μερες μεσα.

Αμάν ρε γμτ αυτό το κορίτσι.....

Πολύ ταλαιπωρήθηκε στις εγκυμοσύνες...

Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και να μείνει μια ανάμνηση από την ταλαιπωρία αυτή...

Περαστικά Κισάκι!!!

4Suap3.png

Μπραβο βρε ελενιτσα αντε παντα τετοια,μακαρι να κρατησεις τη δουλιτσα γιατι ειναι πολυ σημαντικο.

Άσε μανού, μου έφυγε ένα βάρος έστω και προσωρινά!

Αυτή η παράταση είναι μεγάλη ανάσα για μένα!

4Suap3.png

Ναι αυτος ειναι ο σουπερ ηρωας! Μα τι κομπλεξικοι ανθρωποι υπαρχουν ρε γμτ! Κι εφοσον υπηρχει η δυνατοτητα να μην απολυθει κανεις, γιατι σας εκανε αυτο τον ψυχολογικο πολεμο? Καθικι!

Βρε Ελεν, αν καταλαβα καλα, δεν εχει κλεισει ακομα το θεμα? Παιζει τελικα να γινει απολυση? Και τα ζωα που εκδηλωθηκαν και εδωσαν ονοματα, τι λενε τωρα?

Διαφημίσεις

Ναι αυτος ειναι ο σουπερ ηρωας! Μα τι κομπλεξικοι ανθρωποι υπαρχουν ρε γμτ! Κι εφοσον υπηρχει η δυνατοτητα να μην απολυθει κανεις, γιατι σας εκανε αυτο τον ψυχολογικο πολεμο? Καθικι!

Για να μας έχει του χεριού του και να μας χτυπαει καθε τόσο ότι αυτός πρόταξε τα στήθη του και δεν απολύθηκε κανεις. άρα σκύψτε να σας ..... γιατί εξαιτίας μου έχετε δουλειά....

Βρε Ελεν, αν καταλαβα καλα, δεν εχει κλεισει ακομα το θεμα? Παιζει τελικα να γινει απολυση? Και τα ζωα που εκδηλωθηκαν και εδωσαν ονοματα, τι λενε τωρα?

Όχι Λενιώ, δεν έκλεισε ακόμη...

Θα φροντίσω όμως να μάθω από το μεγαλύτερο κεφάλι τι έπαιξε χθες για να ξέρουμε τι μας γίνεται!

4Suap3.png

ελενι μην μασας κ αν πανε να σε βαλουν χερι θα παμε εξω απο την δουλεια σου με πανο κ θα φωναζουμε μην διωξετε την ελενη οχι η ελενη εξω απο την δουλεια:wink:

921477wc2fyvv2y2.gif

Τιποτα δεν εγινε ελενη2008 για την αλλεργια ρωτουσε η παστακια.Απλα στεναχωρεθηκε για την απωλεια του ιδιοκτητη στο σχολειο και ηταν καπως...

Έλα καλέ και τρόμαξα....:rolleyes:

4Suap3.png

ελα μπορει να ναι μιας ημερας φαση,το ευχομαι δηλαδη

KI EΓΩ το εύχομαι!!!

έλα ρε Μαεστριάκι μην στεναχωριέσαι...καταλαβαίνω είναι ζόρικο και πιστεύεις οτι εμείς που δουλεύουμε οτι δεν σε καταλαβαίνουμε, αλλά μη νομίζεις ....ΟΛΟΙ τον ίδιο φόβο περνάμε...ΓΜΤ το κέρατο...μην μου στεναχωριέσαι, ρε!να δείς θα γύρισει..ε, μα δε γίνεται, πιάσαμε πάτο..

Κι εγώ μια ζωή αυτό λέω ότι είμαι στα κάτω μου, ότι θα γυρίσει ο τροχός, αλλά κάποια στιγμή ... απλά δεν έχεις άλλες αντοχές.

Μαεστρια, ελπιζω να μην εχει τιποτα ο μικρος, να εχετε ενα ησυχο βραδυ και το πρωι να ειναι περδικι!

Καλά φαίνεται! Αν είναι σήμερα απύρετος, αύριο έχει φύγει σούμπιτος για παιδικό! :tongue:

Πως ξημερωθηκατε Κουφετακι, Ελενη, Μαεστρια με τις μικροαδιαθεσιες?

Μια χαρά ο δικός μου, κοιμήθηκε του καλού καιρού. Μόνο μπουκωμένος είναι προς το παρόν και λίγο κομμένος μάλλον.

Με πηρε το κισακι απο χθες ειναι στην κλινικη γιατι ειδε κατι βλεννες.Ο γιατρος της ειπε οτι ο τραχηλος ετοιμαζεται για διαστολη και θα την κρατησει 2 μερες μεσα.Ειπε πως δε φταιει ουτε η κουραση ουτε τιποτα ειναι θεμα οργανικο.Δεν μπορει να της κανει περιδεση γιατι ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη.Της εκαναν και ενεσουλες για τα πνευμονια του μπεμπε και τωρα προσευχομαστε ο μπεμπης να ηρεμησει και να μεινει εκει που πρεπει και να βγει στην ωρα του.

Θα εμπαινε να σας τα πει,αλλα δε μπορουσε να συνθεδει.

Ε, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Πολύ ταλαιπωρία και πολύ υπομονή και δύναμη έχει αυτό το κορίτσι. Να της πεις περαστικά κι απο εμένα όταν μιλήσετε.

Καλημέρα!!!

o.gifl.gife.gife.gife.gife.gife.gife.gife.gif

Aς είναι ότι θέλει, αν του είναι ΤΟΣΟ σημαντικό! Δουλειά να υπάρχει!!! Πολύ χάρηκα ρε Ελενάκι!

Εγώ ... σπίτι. Με τα μικρά μου. Η Δανάη σήμερα την έβγαλε όλο το βράδυ με τσαγάκι και μουρμουρητά (ευτυχώς δεν ούρλιαζε), οπότε πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, μπας και κοιμηθούμε ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι τα Χριστούγεννα. Τότε να δείτε γιορτή που θα κάνω. :tongue:

Ο Γιάννης ξύπνησε ευδιάθετος σχετικά, μου φαίνεται ελαφρώς κομμένος, αλλά δροσερός είναι, οπότε ίσως χρειάζεται ξεκούραση. Το απόγευμα θα δείξει, αν δεν ξανανεβάσει, θα είμαστε καλά, αν ανεβάσει πάλι, τότε θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο να συνέλθει.

Και τον κατάλαβα χθες, όταν γύρισε απο το σχολείο, τον άλλαξα και ήθελε να ξαπλώσει και μου λέει "κρυώνω μαμά, κέπασέ με", ξάπλωσε στον καναπέ και ξεράθηκε στον ύπνο. Ψυχή μου, δε μπορώ να 'ναι άρρωστος ρε γμτ. Φαντάζομαι όπως και όλες σας. :D

Ουφ, πολλά έγραψα.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ελενι μην μασας κ αν πανε να σε βαλουν χερι θα παμε εξω απο την δουλεια σου με πανο κ θα φωναζουμε μην διωξετε την ελενη οχι η ελενη εξω απο την δουλεια:wink:

k.gifa.gift.gifw.gifempty.gift.gifa.gifempty.gifx.gife.gifr.gifi.gifa.gifempty.gifa.gifp.gifempty.gifempty.gift.gifh.gifn.gifempty.gife.gifl.gife.gifn.gifh.gif

Εεεεε;;; :D:tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγω μαζι, θα γινει χαμος!

Ελεν, η Λουσυ εχει υγρο στα αυτακια? Πυρετο δεν εκανε ετσι? Περαστικουλια μωρε, αμαν πια!

Μαεστρια, αν η μπουμπου κοιμηθει ενα βραδυ κι εγω θα το γιορτασω μαζι σου! Ελα να μπαινουμε σε σειρα!

Αντε Νιονιω, καλη δουλιτσα... Αλλα μην χαθεις κι εσυ, εδω γυρω να εισαι!

Εδώ είμαι για αυτήν την εβδομάδα... ο μπος λείπει εξωτερικό και δεν προβλέπονται άλλες απολύσεις (τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, του Δεκέμβρη).

Νιονιω καλη δουλιτσα.

Παστακια μου μια χαρα ειναι η μικρη,ειχε συνελθει απο το ιδιο βραδυ.Χθες ομως που γυρισε απο το σχολειο ηταν στεναχωρημενη,γιατι πεθανε ο ιδιοκτητης που ηταν κοντα στα παιδια(αν και μεγαλος σε ηλικια)και επικρατουσε μια γενικη θλιψη στο χωρο.

Με πηρε το κισακι απο χθες ειναι στην κλινικη γιατι ειδε κατι βλεννες.Ο γιατρος της ειπε οτι ο τραχηλος ετοιμαζεται για διαστολη και θα την κρατησει 2 μερες μεσα.Ειπε πως δε φταιει ουτε η κουραση ουτε τιποτα ειναι θεμα οργανικο.Δεν μπορει να της κανει περιδεση γιατι ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη.Της εκαναν και ενεσουλες για τα πνευμονια του μπεμπε και τωρα προσευχομαστε ο μπεμπης να ηρεμησει και να μεινει εκει που πρεπει και να βγει στην ωρα του.

Θα εμπαινε να σας τα πει,αλλα δε μπορουσε να συνθεδει.

Ευχαριστώ μανού!

Θλίψη περνούν τα παιδάκια όταν πεθαίνει κάποιος μανού αλλά ευτυχώς το ξεπερνούν γρήγορα. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν πολύ καλούς αμυντικούς μηχανισμούς να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά τα περιστατικά που συναντούν στη ζωή τους. Ελπίζω να το βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού της γρήγορα.

Τι έπαθε η Κίσα στα καλά καθούμενα; Πάντως μες την ατυχία της ήταν τυχερή που το διαπίστωσε γρήγορα και το αντιμετώπισαν. Της είπε άραγε ο γιατρός για ξάπλες; Αν ξαναμιλήσεις μαζί της, τις ευχές μας να τις στείλεις και ότι την σκεφτόμαστε. Περιμένουμε νέα της.

Καλημέρα!!!

Σορυ που δεν μπόρεσα να γράψω αλλά τρέχαμε στο γιατρό γιατί η Λουκία διαμαρτυρόταν για το αυτί της (το ευαίσθητο σημείο μας), και ξεκινησαμε αντιβίωση.... Γυρίσαμε αργούτσικα και έπρεπε να μαγειρέψω και να την ετοιμάσω για ύπνο, οποτε ξεράθηκα κι εγώ από τις 10!!:tongue:

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας! Με σκλαβώσατε...

Όσο κι αν ακούγεται μελό, εδώ μεσα έχω βρει ανθρώπους καλούς....

Στο προκείμενο....

Μας είχε 2 ώρες μέσα,στην αρχή πολύ τσαμπουκαλεμένος, και φυσικά τα καθίκια τα δικά του δώσαν ονόματα!!!!

Εγώ έμεινα τελείως αμέτοχη μιας και απευθυνθηκε σάυτούς που βγάζουν το πρόγραμμα, και ο συνάδελφός μου του είπε στην ψύχρα "Εγώ ονόματα ΔΕΝ δίνω"...

Του προτείναμε κάποιες εναλλακτικές προκειμένου να μην φύγει κανείς και στην αρχή μας έκανε τον δύσκολο.

Στο τέλος βέβαια είπε να του ετοιμάσουμε κάποιες μελέτες όσον αφορά την χρησιμότητα και την αναλογία του προσωπικού, κγια να τα παρουσιάσει στο ΔΣ και να αιτηθεί να μη φύγει κανείς!

Οπότε είμαστε εν αναμονή συμβουλίου για να δούμε ποιο θα είναι το πόρισμα!

Μακάρι Ελένη να μη φύγει κανείς. Εμείς αυτό το στάδιο της συζήτησης και των προτάσεων το ξεπεράσαμε. Και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Σε όλο τον όμιλο γίνονταν ήδη απολύσεις επομένως δε θα τη γλιτώναμε εμείς. Πέρυσι ήμασταν γύρω στα 100 άτομα και φέτος θα κλείσει ο χρόνος και θα είμαστε 53 (!). Μόλις δε γίνει και η συγχώνευση από την μητρική μας εταιρία θα μπορούν να κάνουν και πιο μαζικές απολύσεις και όχι 6 άτομα μόνο τον μήνα όπως τώρα. Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι το εργοστάσιο από 1-1-12 θα είναι επίσημα ανενεργό. Στα γραφεία θα είμαστε εμείς (λέμε ότι θα είμαστε) για τις εκκρεμότητες του κλεισίματος και από εκεί και μετά θα μεταφερθούμε στο εργοστάσιο της Ξάνθης. Πάντως όλα είναι αβέβαια...

Δεν πέφτουμε όμως... διάθεση ακμαιότατη!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φουλ αισιοδοξία! Να 'ναι καλά τα παιδάκια μου που μου δίνουν τόση χαρά όταν επιστρέφω σπίτι.

Σήμερα π.χ. έχουμε μπαλέτο. Ξέρετε τι καλή έχει γίνει η Ειρήνη στο μπαλέτο (κουκουβα, κουκουβά). Ο δε μικρός μου χτες π.χ. ήρθε ο ξάδερφός του στο σπίτι και παίζανε τα αεροπλανάκια σε όλο το σπίτι (βουουουου) και μετά κάνανε τα πλακάκια του σπιτιού θάλασσα και κολυμπούσαν (έρπην κάνανε αλλά λέγανε ότι κολυμπούσανε). Μα παίζανε τόσο ωραία...

Τα παιδάκια να είναι μόνο καλά και υγεία να έχουμε!:lol:

Καλημερα κοριτσια!

Ελπιζω να πανε ολα καλα για το κισακι και τον μπομπιρα της!

Ελενη αντε ευτυχως με τη δουλεια, ευχομαι να μην εχεις καμια δυσαρεστη εξελιξη!

Εμεις ετσι κι ετσι, ο μικρος δε κοιμηθηκε σχεδον καθολου και το λιγο που κοιμηθηκε σηκωνοταν καθιστος με κλειστα ματια και εκανε κουπεπε, πλαθω κουλουρακια, γεια σου γεια σου και οχι οχι χαχαχα, κοπανιοταν με το κεφαλι πανω μου, μπουσουλουσε στο κρεβατι και για καποια στιγμη σκεφτηκα μηπως ειναι υπνοβατης....το πρωι κατεβασε πολλες μυξες κι ελπιζω να ευθυνονται τα δοντια.....

Εγω εχω φετος πολλες δικαιολογιες να μην στολισω, ειμαι σε φαση μετακομισης(μολις βρω σπιτι), ειναι το μωρο μικρο και μπορει να διαλυσει το δεντρο, ασε που δεν εχω δεντρο και ουτε λεφτα για να παρω χαχαχα, κατι λαμπακι για εξω εχω, βροχη για τζαμαρια και κατι μπαλες χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...