Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

στο φατσα?ααααααααααααααααααααααααααα πλακα με φτιανεις τωρα?

χαχαχαχα εχεις ανοιξει μεγαλες δουλειες μαζι μου!!!

Ελα, πλιζζζζζζζζζζζ, βοηθησε την κολλημενη αναπηρη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου (χαχαχαχα, ζητιανα καταντησα)!!!

Μπες να σου πω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααααααααα τι πράγματα είναι αυτά! Έπιασε και η διάθεση πάτο;

Κάτι πρέπει να κάνουμε να την ανεβάσουμε.

Τι στο καλό, Χριστούγεννα έρχονται που ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιους δεν παύουν να είναι γιορτή Αγάπης.

Εμένα μ' αρέσουν τα Χριστούγεννα γιατί κάθε χρόνο κλείνει 1-2 εβδομάδες το εργοστάσιο. Μία τα Χριστούγεννα και μία το καλοκαίρι. Πως γίνεται να μη μ' αρέσουν;

Μετά την πρωτοχρονιά που ανοίγουν το πρωί τα παιδιά τα δώρα του Άη Βασίλη... εκεί να δει γέλιο και χαρά...!

Για cheer up κορίτσια... να διώξουμε την αρνητική ενέργεια.

Γιααααα να μπαίνουμε στο κλίμα, λέμε!

cglLJJ0Czo8&ob=av2e

Καλημέρα είπα; Δεν είπα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ (δεν πιστεύω να ξέχασα καμία; )

axaxaaaxa οχι απο τωρα θα μιλαμε κ εγω θα μπω στο φατσα(ειδατε ρε με πουλαω για τα χριστουγεννα)παω να κανω ενα ακομη τσιγαρο μπας κ ανοιξει το ματι λενι γτ θα με λες παλι ηλιθια κ δεν θα μπορω να σε απαντησω οχι τπτ ειναι κ ο μεγαλος σχολειο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τι ηταν και αυτο το χθεσινοβραδινο ρε συ!!! Γελουσα μονη μου μετα! Και ειχα και τον πενταμορφο να με εκνευριζει!

Ελα ρε συ, το δυσκολο το εκανες, τωρα ειναι ευκολα τα πραγματα!

Θα απαντας σε ολα yes, I DO!

Χα, χα...

Μέχρι να βρω πως μπαίνει το βίντεο γράψατε κατεβατά βρε κοπελιές...

Λοιπόν... πάω να δουλέψω λίγο... μέχρι να ξαναμπω λίγο αργότερα, μην αλλάξετε διάθεση... τέρμα το ζάπινγκ. :-D

Καλημερα,να παρει ειχα γραψει ενα κατεβατο και μεχρι να το ποσταρω μου κανε αποσυνδεση,τα νευρα μου..........

Μαεστρια ευχομαι να ειχατε ησυχο βραδυ.

Κουφετακι καλυτερα που τον κρατας σπιτι το μικρο,δεν ειμαστε για αρρωστιες τωρα.

Νιονιω καλη δουλιτσα.

Ελενη2008 ελπιζω να εχεις καλα νεα και να μας τα πεις συντομα...

Παστακια μου μια χαρα ειναι η μικρη,ειχε συνελθει απο το ιδιο βραδυ.Χθες ομως που γυρισε απο το σχολειο ηταν στεναχωρημενη,γιατι πεθανε ο ιδιοκτητης που ηταν κοντα στα παιδια(αν και μεγαλος σε ηλικια)και επικρατουσε μια γενικη θλιψη στο χωρο.

Με πηρε το κισακι απο χθες ειναι στην κλινικη γιατι ειδε κατι βλεννες.Ο γιατρος της ειπε οτι ο τραχηλος ετοιμαζεται για διαστολη και θα την κρατησει 2 μερες μεσα.Ειπε πως δε φταιει ουτε η κουραση ουτε τιποτα ειναι θεμα οργανικο.Δεν μπορει να της κανει περιδεση γιατι ειναι προχωρημενη η εγκυμοσυνη.Της εκαναν και ενεσουλες για τα πνευμονια του μπεμπε και τωρα προσευχομαστε ο μπεμπης να ηρεμησει και να μεινει εκει που πρεπει και να βγει στην ωρα του.

Θα εμπαινε να σας τα πει,αλλα δε μπορουσε να συνθεδει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε πουλακια μου πιασατε τα καστρα και τους ιπποτες και εξαφανιστηκατε;:tongue::tongue:

Ελενη κ τι εγινε με τη μικρη,ολα καλα το βραδυ;Ειδες που κι ο αγιος φοβερα θελει,που λενε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αστα ελενη μου,ευτυχως ομως το κοριτσακι μας ειναι ψυχραιμο.Ειναι εκει και το μυαλο της ειναι και στη δουλεια,αλλα δικαιολογημενο κι αυτο γιατι ειναι μονη της και εχουν πεσει ολα πανω της.Σκεφτεται και το κοριτσακι της που ειναι στο σπιτι και καπως της φαινεται ολο αυτο.

Αλλα της ειπα οτι αυτη τη στιγμη προεχει η δικη της υγεια και του μωρου.Θα της τηλεφωνησω αυριο και θα σας πω τα νεοτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τι εγινε πουλακια μου πιασατε τα καστρα και τους ιπποτες και εξαφανιστηκατε;:tongue::tongue:

Ελενη κ τι εγινε με τη μικρη,ολα καλα το βραδυ;Ειδες που κι ο αγιος φοβερα θελει,που λενε.

Ναι, ναι, μια χαρα κοιμηθηκαμε χτες!

Καλα, εχω ριξει φοβερο γελιο μαζι της, ΔΕΝ ειναι για τετοια το κοριτσακι μου!!!

Παντως το κισακι μαλλον θα πρεπει να το δει σοβαροτερα το θεμα... ελεος με την δουλεια, αυτη την στιγμη αυτο που προεχει ειναι το μωρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...