Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενη καλη επιτυχια με τη δουλεια!

Βλεπω σημερα μια χαρα ειμαστε ολες χαχαχα!

Ετσι κι εγω εφαγα ενα γυρο η γουρουνα για να ρθω στα ισα μου χαχαχα

Παω λιγο να τη πεσω αγκαλια με το αντρακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη καλη επιτυχια με τη δουλεια!

Βλεπω σημερα μια χαρα ειμαστε ολες χαχαχα!

Ετσι κι εγω εφαγα ενα γυρο η γουρουνα για να ρθω στα ισα μου χαχαχα

Παω λιγο να τη πεσω αγκαλια με το αντρακι μου!

Γύρο ε;

Τι μου κάνεις τώρα... κι εχω μια πείναααα...

5 μέρα διατροφής σήμερα και έχασα 1,5 κιλό... μάλλον υγρά θα είναι.

Kι εμένα με μιζεριάζουν τα Χριστούγεννα και κυρίως με ρίχνει το γεγονός ότι - απ' ότι φαίνεται - μόνο ΕΓΩ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με ξετρελαίνουν. :tongue:

Εσυ εισαι δικια μου, τελος! Θα μιλαμε σαν να μην τρεχει τιποτα οταν ερθουν οι γιορτες, σαν να ειναι καθημερινες μερες!!! Θελεις?

Καλημερα και καλη βδομαδα.... Δε κοιμηθηκα καθολου καλα....σκεφτομουν πως οταν γυρισω δουλεια θα δουλευω 9-5 που σημαινει οτι το μικρο θα πρεπει να τον παιρνε το σχολικο στις 8:30 και να τον φερνει 5:30 δηλαδη το μωρο θα βολοδερνει 9ωρες εκτος σπιτιου και ολα αυτα με το που γινει 1χρονων....αν δε βρει η αδερφη κατι μεχρι τοτε θα τον κρατησει αλλιως.... Αχ ειμαι πολυ στεναχωρημενη....

Κουφετο περαστικα στον μικρο!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!

Μαεστρια, Λενι και γω δε τρελαινομαι με τα χριστουγεννα χαχαχα

Κι εσυ δικια μας! Μπραβο ρε σεις, δεν μου εχει τυχει να πεσω σε τοσα ατομα που δεν γουσταρουν χριστουγεννα! Μου φτιαξατε την μερα!

Οσον αφορα τον μικρο... Κι εμενα μου φαινονται υπερβολικα πολλες οι ωρες, ξερω οτι πολλες μανουλες το κανουν αλλα εγω δεν μπορω. Δεν ισχυει για μενα το "ολοημερο" ως εναλλακτικη, ακομα και την μητερα μου να μην ειχα (οπως φετος πχ που θα πανε τα παιδια σχολειο εδω) θα πληρωνω γυναικα να τα παραλαμβανει νωριτερα. Δεν μπορω ρε γμτ να νιωθωοτι ενα παιδι ειναι σε εναν σταθμο περισσοτερο κι απο οκταωρο.

Μακαρι να κρατησει το παιδι η αδελφη σου, πραγματικα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση!

Μη στενοχωριέσαι βρε κορίτσι μου, δεν θα 'ναι το μόνο, τόσοι και τόσοι γονείς δουλεύουν κι αναγκάζονται να μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά τους. Δεν πάθανε τίποτα. Αφού δεν έχεις άλλη επιλογή, μη στενοχωριέσαι.

Αυτη σου την σταση την θαυμαζω "δικια" μου... Εγω δεν μπορω ουτε να το σκεφτω.

Αχ Ελένη, Ελένη που το μελέταγες με την κόρη σου...

Πέρασα ένα Σ/Κ με την μεγάλη κολλημένη πάνω μου. Έκλαιγε με το παραμικρό (π.χ. επειδή πετάξαμε το παλιό χριστ. δέντρο ή γιατί δεν ήθελε να φάει), τριβόταν για αγκαλιές και φιλιά ακόμα και σε ένα πάρτυ γενεθλίων που πήγαμε. Δεν έφευγε από δίπλα μου. Όλα αυτά μέχρι να βγάλουμε ένα δόντι. Λες να ήταν όλα αυτά για ένα δόντι;

Παρεπιπτόντως, τώρα είναι εντελώς κουτσοδόντα στα πάνω δόντια. Της λείπουν και τα δύο.:tongue:

Ωχχχχχ... Κι εγω νομιζα οτι μεγαλωνοντας θα φτιαξει βρε Νιονιω μου, απογοητευτηκα η γυναικα! Μακαρι να ειναι το δοντι... Με το καλο να βγουν τα καινουρια!

καλημερα καλη βδομαδα κορες!εκανε το βραδυ εναν ωραιοτατο εμετο ο μικρος ε

Χα, και η κορη μου! Χτες κοιμηθηκε στο κρεβατι της, ειχε καλομαθει το τελευταιο διαστημα που κοιμομασταν μαζι! Μου ειπε "βλεπω εφιαλτες μακρια σου, νομιζω οτι δεν θα ειμαι καλα..." Και στις 3μιση εκανε εμετο, κοιμηθηκε μαζι μου και ξεραθηκε. Το πρωι της ειπα να μην πιει γαλα, μου ειπε "γιατι να μην πιω" (σημαδι οτι ειναι καλα, οταν δεν ειναι καλα το πρωτο που κοβει ειναι το γαλα) και την εστειλα σχολειο. Μια χαρα ειναι! 'Η που με δουλευει παλι με τους εμετους 'η θα πρεπει να ψαχτω ΚΑΙ με αυτο!

Εγώ πάλι με το ζόρι στολίζω κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος, αν δεν είχα παιδιά, δε θα στόλιζα και καθόλου.

Αυτή τη βδομάδα θα κλείσω ένα χρόνο άνεργη... :(

Κι εγω, κι εγω, με το ζορι στολιζω!

Ελπιζω να μην κλεισεις δευτερο χρονο ανεργη κοριτσακι!

ποτε θα πιουμε κανα καφεδακι?

Νατα... Αυτα ειναι! Δεν πηγε κατω ο προηγουμενος καφες, κανονιζουμε τον επομενο! Τι να πω ρε σεις, δεν παλευεστε!

Tελειώνει το ταμείο και προοπτική καμιά ...

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, μη σας μαυρίζω, μ' έχει πιάσει το παράπονο σήμερα.

Αχ, κι εγω μαυρη ειμαι... Ειδικα με τις προοπτικες που ανεφερες...

Τελος παντων, πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!

μαεστρια μου δικιο εχεις,δενειναι μονο οι ορμονες κουκλες....γενικα εξω τ απραγματα ειχαι πολυ χαλια....

Αχχχχχ.... Τι θα κανουμε βρε παιδια? Μιλαμε για πολυ χαλι!

Σε 5 λεπτά μας θέλει μέσα!!!!

Να βάλει ο Θεός το χέρι του....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ, ΠΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ, ΠΕΣ ΜΑΣ!!!!

Άσε, κι εγώ ήθελα να την πάρω τηλέφωνο και με την κούρασή μου το ξέχασα, δε παίρνω τέτοια ώρα!

Πως είσαι εσύ Ελενάκι; Καλύτερα;

Ο Γιάννης ανέβασε πυρετό, 37,5, και λέει ότι πονάει και η κοιλιά του. ΩΡΑΙΑ θα περάσω αυτή τη βδομάδα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μολις καταφερα να μπω,εμετους βλεπω κ συ λενι,κισα γμστ μην τα σκεφτεσε καθολου οτι εχεις θα πληρωνεις οτι δεν οταν εχεις αι σιχτιρ που μας λιωσανε εχουμε χασει το χαμογελο απο τα χειλη μας,ενα πενταλεπτο περιμενετε κ εγω λαχταρισα τι εγινε καλε πεσμας,μαεστρια μην μασας κ μπαινε αραια κ που στο ασεπ γτ οπου να ναι ξεκιναν συμβασεις στον δημο κ με 2 μωρα κ 1χρ.ανεργια εχεις πολλες πιθανοτητες,μαριαθ κουραγιο θα μεγαλωσει κ θα εισαι ποιο χαλαρα,κουκλακι μου φιλακια πολλα πολλα ξεχασα καμια δεν ξερω εμεις το απογευμα πηγαμε μια βολτουλα στο καρφουρ ποιο πολυ για τον μικρο να χαρει λιγακι κ εφυγα με 118ε λογαριασμο κλ μου λειπε η κορη μου μ'αρεσει που πηγατε για γαλα κ γιαουρτακια αχχαχα πηρα ομως παλτσετουλες κ ψησαμε στο τζακι....τωρα δεν μπορω να κουνηθω οοοχι ...εσκασα η μουλαρα στο φαγητο παλι:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Άσε, κι εγώ ήθελα να την πάρω τηλέφωνο και με την κούρασή μου το ξέχασα, δε παίρνω τέτοια ώρα!

Πως είσαι εσύ Ελενάκι; Καλύτερα;

Ο Γιάννης ανέβασε πυρετό, 37,5, και λέει ότι πονάει και η κοιλιά του. ΩΡΑΙΑ θα περάσω αυτή τη βδομάδα! :mrgreen:

ελα μπορει να ναι μιας ημερας φαση,το ευχομαι δηλαδη

921477wc2fyvv2y2.gif

Hallo....Patra's calling...

Τι έγινε ρε παιδιά; έχουμε από τη Ελένη08 τίποτα νέα; τι έγινε στη δουλειά;

Καλημερα και καλη βδομαδα.... Δε κοιμηθηκα καθολου καλα....σκεφτομουν πως οταν γυρισω δουλεια θα δουλευω 9-5 που σημαινει οτι το μικρο θα πρεπει να τον παιρνε το σχολικο στις 8:30 και να τον φερνει 5:30 δηλαδη το μωρο θα βολοδερνει 9ωρες εκτος σπιτιου και ολα αυτα με το που γινει 1χρονων....αν δε βρει η αδερφη κατι μεχρι τοτε θα τον κρατησει αλλιως.... Αχ ειμαι πολυ στεναχωρημενη....

όλες έτσι είμαστε Σαντουλι μου...κι εγώ τον Τζότζο τον δίνω 07.20 και τον παίρνει ο Πέτρος από την αδερφή μου (που σημειωτέον τον παραλαμβάνει 15.20!) στις 15.40!!! Κι αυτός 9 ώρες μακρυά μας είναι...και άσε που τον δίνω εγώ το πρωί και τον βλεπω στις 19.00 το απόγευμα που ξυπνάει και μετά κοιμάται στις 21.30-22.00 δηλαδή το βλέπω το παιδί 2-3 την μέρα κι άν!!! Αλλά ας όψεται η ευλογιά που λένε...τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα πια και πιο σκληρά....ή θα ζούμε με τα παιδιά μας ή με τις δουλειές μας....χεσε μέσα...μην στεναχωριέσαι, κι εμένα από 13μηνών ξεκίνησε...το καλό είναι οτι ξεκίνησε παράλληλα με το στάδιο που άρχισε όλα τα φαγητά και τον έμαθαν εκεί να τα τρωει όλα και δεν με δυσκολεύει.άσε που λύθηκε η γλωσσούλα του και όλο και κάτι μας πετάει.Συν οτι περπάτησε εκεί που ήταν όλο της αγκαλιάς και μου'χε κόψει την μέση...Κοινωνικοποιούνται δεν είναι κακό...απλά να ξέρεις οτι θα σου αρρωσταίνει συχνα πυκνα....αυτά τα ολίγα

καλημερα καλη βδομαδα κορες!εκανε το βραδυ εναν ωραιοτατο εμετο ο μικρος ευτυχως τον καταλαβα κ ετρεχα σαν την παλαβη φωναζοντας λεκανιιιιιιιιιιιι λεεεεκααααανιιιι κ στο τσαφ δεν μου κανε πανω στα παπλωματα,ε τον ξερω μαζευει φλεματακια κ μετα μπλουαααχ.τωρα ειναι μια χαρα δεν πηγαμε φυσικα κολειο,αν κ με ζητησε να παει...καλο αυτο,το να αφηνεις τα παιδια σου απο τοσο μικρα σε παιδικο ή να βγαινεις τελος παντον εσυ για δουλεια ειναι βαρβαρο,αν κ καταλαβα οτι ποιο πολυ ειναι για την μανα παρα για το παιδι το παιδι αν το κοιταν κλ περναει μια χαρα οι δικες μας ενοχες δεν φευγουν γι αυτο γλυκια μου σαντυ χαλαρωσε κ προσπαθησε να μπεις στο προγραμμα που πρεπει,μακαρι να σου πεσει το τζοκερ κ να με θυμιθεις με 150χιλιαρικα ειμαι οκ!!!!κ μην ακουω αλλο δεν τα παω τα χριστουγεννα μουλαρες αααα!!!!

tQ2HnCbVavY&feature=related

έλα θα κερδίσει ο πάστας λέει το Τζόκερ! 150000 ε; έφτασεεεεεεεεε!!!

Μπράβο ρε κουφετο πές τα ρε παιδί! Ακου 'κει δεν τους αρέσουν τα Χριστούγεννα..παλιογαϊδούρες...ρε η καλύτερη εποχή είναι...

παμε για φρουτα γιατι ο μικρος εχει εντυπωσιαστει με το πληκτρολογιο και θελει να γραψει και αυτος...

Τζόιν δε κλάμπ!!:P:p:pόλα τα δαχτυλάκια πάνω στο πληκτρολόγιο τα βάζει...κι άμα τρώει και Μιράντα και φταρνίζεται; γίνεται ενα πληκτρολόγιο τσηζ κέικ!!!

ζχχαχαχα τοκαλο μου!παω να ταισω τ ακουταβια κι ερχομαι!ν απαρω και φρεσκα αυγουλακια!μανου μπορει ακομηκαι σκονηνα τοπειραξε το παιδι υποψιαζεσαι ακτι?εχω πολλες καουρες σημερα....με ειχαν πιασει ,χαλαρωσα 2-3 εβδομαδες και σημερα τοκατι αλλο!αυριο εχω γιατρο,μετα τα πονακια μου παλι καθε εβδομαδα θα με βλεπει!και το χαπι ανα 4ωρο ολοκληρο!θ απαρω και τα αποτελεσματα σημερα αυριο της καμπυλης σακχαρου,ξαναεκανα την παρασκευη να δουν ποσο γλυκια ειμαι!

έλα πολύ είσαι δεν θες εξετάσεις...άντε κοπελιά, πότε ξεγκαστρωνόμαστε είπαμεεεεεεεεεε; άντε με το καλό Κισάκι μου! Η μπουμπουκίτσα τι κάνει;

Εγώ πάλι με το ζόρι στολίζω κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος, αν δεν είχα παιδιά, δε θα στόλιζα και καθόλου.

Αυτή τη βδομάδα θα κλείσω ένα χρόνο άνεργη... :(

έλα ρε Μαεστριάκι μην στεναχωριέσαι...καταλαβαίνω είναι ζόρικο και πιστεύεις οτι εμείς που δουλεύουμε οτι δεν σε καταλαβαίνουμε, αλλά μη νομίζεις ....ΟΛΟΙ τον ίδιο φόβο περνάμε...ΓΜΤ το κέρατο...μην μου στεναχωριέσαι, ρε!να δείς θα γύρισει..ε, μα δε γίνεται, πιάσαμε πάτο...

Nα καλε ειδατε γιατι ελεγα εγω για το κεντρο;Λοιπον για πειτε κι οι υπολοιπες ποτε βολευει να οργανωθουμε(που εισαι ελενη κ να μας δεις παλι που ετοιμαζομαστε:tongue:)

Τι; πάλι για καφέ θα πάτε; έλα μωρέεεεεεεεεεεεε; Ζηλεύω!

Μανού μου πώς είναι το παιδί από την αλλεργία που εμφάνισε;με τα σιδεράκια πώς πάτε;

το πηρα πατριωτικα το θεμα του υπνου μανου μου κ πολυ το αργησα.τελικα δεν ηταν κ τοσο δυσκολο

μαεστρια μου φουσκωνω πολυ η αληθεια ειναι.ε με φουσκωνει κ μικρος λιγο παραπανω.ασε κ γω σκεφτομαι οτι σε κανα μηνα κλεινει η δουλεια μου κ αγχωνομαι για το μετα

γιατί κλέινει ΚΟυκλάκι; συγνώμη,πού δουλεύεις;εσύ κερδίζεις κατι που είσαι έγκυος;...ρε γμτ!μην στεναχωριέσαι ρε κι εσύ....

Tελειώνει το ταμείο και προοπτική καμιά ...

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, μη σας μαυρίζω, μ' έχει πιάσει το παράπονο σήμερα.

όχι, ρε τι μας μαυρίζεις...που μας λές την πραγματικότητα;εσύ το περνάς, εμείς απλά το ακούμε και συμμετεχουμε....εσύ μην στεναχωριέσαι...ασχολήσου με τα παιδάκια σου όσο πιο πολύ μπορείς να ξεχνιέσαι...είναι δύσκολα τα πράγματα όντως ρε γμτ...υπομονή..

Έτσι είναι. Γενικώς προσπαθώ να μη το σκέφτομαι, να το ρίχνω στη τρελή, να λέω "μια ζωή την έχω, δε θα μιζεριάσω", αλλά μερικές μέρες απλώς ΔΕΝ αντέχεις.

Αφήστε που, τώρα που συνήλθα απ' τα της γέννας κάπως, έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να 'μαι κλεισμένη σπίτι, δεν το 'χω γενικώς καθόλου το ντομέστικ. :rolleyes:

Τέσπα, τι να γίνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά στη δουλειά της Ελένης. Κρίμα που θα διώξουν, αν διώξουν, κάποιους, αλλά να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ η Ελένη μας!!!

μωρέ να μην διωξουν κανένα οι παλιομ@@#$#..στο καλό πια...πάντως ανησυχώ που δεν έχει μπει να μας πεί νεο...λέτε να είχε θέμα ρε γμτ!

περιμενουμε τα νιους!!!! α εμενα περαπαο το χααρατσι της δεη που ηρθε....καιπρεπει να το πληρωσω και μετα παω εφορια με τα χαρτια λογω ανεργιας του καλου μου αλλα σθγα μην γινουν δεκτα....τελοςπαντων μου ηρθε και το αεριο...για ολο το χρονο μεν ,γιατι δενειχαν λεει καταχωρημενη τη διευθυνση μου να περναν για μετρηση και μου ηρθε χαρτι ν απαρω αν δωσω τις μοναδε ςγια εκκαθαριστικο και ηρθε...600 ευρω!δεν ειναι καθολου πολλα για 10 μηνες,κι εχω και παρα πολλη ζεστη απλα ειναι μαζεμενα.και σκεφτομαι οτι θα ξαναερθει το χαρατσι σε 2 μηνες...ουφ!

άστο συνονοματη κι εμας μας ήρθε 460,00 ευρώ...και δεν πληρώσαμε άλλα πράγματα για να τα δώσουμε...έχουμε πολύ δυσκολία...γμτ

To 'χει η μέρα σήμερα.

Εμείς τις κάναμε τις απολύσεις μας σήμερα.

6 εργαζόμενοι. 2 από κάθε βάρδια.

Εγώ είμαι ακόμα εδώ.

Άραγε για πόσο;

γιατί Νιονιώ μου...σε τι δουλειά δουλέυεις και έδιωξαν έτσι;...ε ρε που$@#$ μου δεν ακούς τίποτα άλλο...

Τι να πω ρε παιδιά....ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Μαεστρια, ελπιζω να μην εχει τιποτα ο μικρος, να εχετε ενα ησυχο βραδυ και το πρωι να ειναι περδικι!

Κουφετο, η κορη μου με απειλησε σημερα οτι αν δεν κοιμηθει μαζι μου, θα ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ εμετο! Ειπατε τιποτα? Της ειπα, οτι αν ξανακανει το πρωι τρεχουμε στο νοσοκομειο για εξετασεις, δεν ειναι φυσιολογικο... Και εξετασεις ολων των ειδων, και αιματος!!! Κι εκει σαν να συνηλθε λιγο! Αντε παλι να αρχισουμε παλιες καλες συνηθειες!

Τζόιν δε κλάμπ!!:-P:razz::-Pόλα τα δαχτυλάκια πάνω στο πληκτρολόγιο τα βάζει...κι άμα τρώει και Μιράντα και φταρνίζεται; γίνεται ενα πληκτρολόγιο τσηζ κέικ!!!

ααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρια, ελπιζω να μην εχει τιποτα ο μικρος, να εχετε ενα ησυχο βραδυ και το πρωι να ειναι περδικι!

Κουφετο, η κορη μου με απειλησε σημερα οτι αν δεν κοιμηθει μαζι μου, θα ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ εμετο! Ειπατε τιποτα? Της ειπα, οτι αν ξανακανει το πρωι τρεχουμε στο νοσοκομειο για εξετασεις, δεν ειναι φυσιολογικο... Και εξετασεις ολων των ειδων, και αιματος!!! Κι εκει σαν να συνηλθε λιγο! Αντε παλι να αρχισουμε παλιες καλες συνηθειες!

κάνε οτι παίρνεις ένα φίλο σου χειρούργο τηλέφωνο και κανονίζεις να πάτε αύριο το πρωι νοσοκομείο(το είδα στο "ευτυχιμσένοι μαζί" πολύ γέλιο) να δείς για πότε κάνει εμετό η σκατούλα....

Τι γελάς ρε κουφέτο μου έγινε το σκατό και το παιζει γκαντζετάκιας...το σκατό!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ειναι να μην γελασω μαρι ολα τα λεφτα εισαι αχ τρελιαρα μαναααα!!!!καλημερα καφεδακιαap_20100101035245132.jpg

σημερα παλι δεν τον εστειλα τελικα κολειο τον μικρο.ενω κοιμηθηκε κλ ξυπνησε δυο φορες για νερο κ μετα τον επιασε βηχας ........το ενα ματι δεν μπορω να το ανοιξω κ απλωσα μες στο κρυο κ δυο πλυντηρια τωρα!μπα σαν να χω παει στα μπουζουκια ειμαι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερες!!!!

Αντε καλε, ξυπνηστε!!!

Πως ξημερωθηκατε Κουφετακι, Ελενη, Μαεστρια με τις μικροαδιαθεσιες? Ελπιζω να ειχατε ησυχο βραδυ!

Ελεν, ελα τελειωνε και πες τι εγινε χτες! Αν ειναι δυνατον, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να γραψεις δυο κουβεντες?

Πες τα ολα, πως εγινε η διαδικασια της ρουφιανιας, ποιος εφυγε, ολα! Αντε ρε!!!

Σημερα λεω να την βγαλω στο κρεβατι, δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου... Αν και μου αρεσει η ησυχια του σπιτιου και θελω να τα κανω ολα...

χαχαχα κουφετακι μαζι γραφαμε και με προλαβες στην στροφη! Μπραβο μπουμπου μου, οτι θελω απο δω και περα θα το ζηταω απο σενα ΟΚ? Καλη ωρα τωρα, για μπες λιγο που σε θελω, εχω δημιουργησει πολλες αναγκες!

χαχαχα κουφετακι μαζι γραφαμε και με προλαβες στην στροφη! Μπραβο μπουμπου μου, οτι θελω απο δω και περα θα το ζηταω απο σενα ΟΚ? Καλη ωρα τωρα, για μπες λιγο που σε θελω, εχω δημιουργησει πολλες αναγκες!

στο φατσα?ααααααααααααααααααααααααααα πλακα με φτιανεις τωρα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...