Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

το πηρα πατριωτικα το θεμα του υπνου μανου μου κ πολυ το αργησα.τελικα δεν ηταν κ τοσο δυσκολο

μαεστρια μου φουσκωνω πολυ η αληθεια ειναι.ε με φουσκωνει κ μικρος λιγο παραπανω.ασε κ γω σκεφτομαι οτι σε κανα μηνα κλεινει η δουλεια μου κ αγχωνομαι για το μετα

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ εκανες κουκλακι μου με το παιδι και το΄χες αργησει(κατα τη γνωμη μου παντα)μια χαρα θα ειναι και στο δωματιο του.Πρεπει να προετοιμαζεται και για την αφιξη της αδερφουλας του.Βεβαια τοτε λογικα ισως να θελει παλι να ερθει μαζι σου,αλλα θα ειναι μες το προγραμμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

σας αφηνω γλυκουλες.θα ξαναμπω το απογευμα!καλο μεσημερι.μανου κανονησετο!

Αχ παλι σε μενα πεφτει ο κληροςς...:tongue::tongue::tongue::tongue:μεινε ησυχη που θα παει θα οργανωθουμε:tongue:Φιλακια καλο μεσημερι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Σε 5 λεπτά μας θέλει μέσα!!!!

Να βάλει ο Θεός το χέρι του....

Μαράκι ακόνη οι ορμόνες σου χοροπηδάνε γι'αυτό σε πιάνει το παράπονο....

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος; Πω πω... σαν χθες μου φαίνεται που μας το είπες...

Υπομονή κοριτσάκι μου... Δυστηχώς πολλόι είναι σ'αυτήν την κατάσταση...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αστα ελενιτσα η βδομαδα που περασε ηταν....εκανα γουρουνιες....

Αμαν σημερα ειναι το θεμα στη δουλεια,αντε μακαρι βρε κοπελια να πανε ολα καλα.

Μαεστρια μου ειπαμε ακομα χορευουν οι ορμονες κοπεγια,οσο για μας μην αγχωνεσαι εμεις ειμαστε εδω για ολα,οχι μονο για τα τραλαλα.Παντως νομιζω οτι αμα παρεις τα παιδακια σου αγκαλια σιγουρα θα ανεβεις ψυχολογικα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μαεστρια μου δικιο εχεις,δενειναι μονο οι ορμονες κουκλες....γενικα εξω τ απραγματα ειχαι πολυ χαλια....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαεστρια μου δικιο εχεις,δενειναι μονο οι ορμονες κουκλες....γενικα εξω τ απραγματα ειχαι πολυ χαλια....

Έτσι είναι. Γενικώς προσπαθώ να μη το σκέφτομαι, να το ρίχνω στη τρελή, να λέω "μια ζωή την έχω, δε θα μιζεριάσω", αλλά μερικές μέρες απλώς ΔΕΝ αντέχεις.

Αφήστε που, τώρα που συνήλθα απ' τα της γέννας κάπως, έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να 'μαι κλεισμένη σπίτι, δεν το 'χω γενικώς καθόλου το ντομέστικ. :rolleyes:

Τέσπα, τι να γίνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά στη δουλειά της Ελένης. Κρίμα που θα διώξουν, αν διώξουν, κάποιους, αλλά να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ η Ελένη μας!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

περιμενουμε τα νιους!!!! α εμενα περαπαο το χααρατσι της δεη που ηρθε....καιπρεπει να το πληρωσω και μετα παω εφορια με τα χαρτια λογω ανεργιας του καλου μου αλλα σθγα μην γινουν δεκτα....τελοςπαντων μου ηρθε και το αεριο...για ολο το χρονο μεν ,γιατι δενειχαν λεει καταχωρημενη τη διευθυνση μου να περναν για μετρηση και μου ηρθε χαρτι ν απαρω αν δωσω τις μοναδε ςγια εκκαθαριστικο και ηρθε...600 ευρω!δεν ειναι καθολου πολλα για 10 μηνες,κι εχω και παρα πολλη ζεστη απλα ειναι μαζεμενα.και σκεφτομαι οτι θα ξαναερθει το χαρατσι σε 2 μηνες...ουφ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...