Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ζχχαχαχα τοκαλο μου!παω να ταισω τ ακουταβια κι ερχομαι!ν απαρω και φρεσκα αυγουλακια!μανου μπορει ακομηκαι σκονηνα τοπειραξε το παιδι υποψιαζεσαι ακτι?εχω πολλες καουρες σημερα....με ειχαν πιασει ,χαλαρωσα 2-3 εβδομαδες και σημερα τοκατι αλλο!αυριο εχω γιατρο,μετα τα πονακια μου παλι καθε εβδομαδα θα με βλεπει!και το χαπι ανα 4ωρο ολοκληρο!θ απαρω και τα αποτελεσματα σημερα αυριο της καμπυλης σακχαρου,ξαναεκανα την παρασκευη να δουν ποσο γλυκια ειμαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανου κι εγώ λατρεύω Χριστούγεννα και μάλλον θα στολίσουμε αυτό το σκ γιατί η Λουκία έχει τρελαθεί!!!!

Όντως οι αλλεργίες είναι πολύ ζόρικες... Δεν ξέρεις τι μπορεί να το έχει προκαλέσει. Μέχρι και κάποιο φαγητό που μέχρι τώρα το έτρωγε κανονικότατα!!

Κουφέτο πολύ με άρεσαν! Βάλε κι άλλα!!!

Καλό είναι που τα έβγαλε τα φλέμματα ο μικρός!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Οντως κοριτσια η αληθεια ειναι οτι δεν εκανε κατι διαφορετικο εκεινη τη μερα.Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη,ευχομαι μονο να μην ξαναγινει.

Κισακι καλα αποτελεσματα πουλακι μου.

Ελενη2008 αντε με το καλο το στολισμα,παντως με βλεπω και μενα να υποκυπτω,ισως την αλλη βδομαδα.Ας κανει η μικρη πρωτα το δωματιο της και μετα βλεπουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε μαεστρια μου μπορει στολιζοντας να σου φτιαξει λιγο κι η διαθεση,που ξερεις;;;

Κουκλακι μου καλημερα,τι κανεις,πως εισαι κοριτσακι μου;Το αγορακι σου και το μπεμπε καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού δεν βιάζομαι να σου πω την αλήθεια, αλλά επειδή το κοριτσάκι μου θέλει πολύ μάλλον θα γίνει!!! :tongue:

Να σου πω την αληθεια ουτε κι εγω,γι'αυτο και της ειπα να στολισει το παιδικο και αργοτερα το σπιτι.Οποτε συμβιβαστηκε το πουλακι μου:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελα βρε μαεστρια μου μπορει στολιζοντας να σου φτιαξει λιγο κι η διαθεση,που ξερεις;;;

Μπορεί.

Να σου πω την αληθεια ουτε κι εγω,γι'αυτο και της ειπα να στολισει το παιδικο και αργοτερα το σπιτι.Οποτε συμβιβαστηκε το πουλακι μου:tongue:

Ναι μωρέ, αφού είναι πολύ καλό το κορίτσι σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Α αν ειναι για καφεδακι οποτε θελετε,εγω ειμαι ανοιχτη σε ολες τις προτασεις;)Οσο για τις ορμονες σου βρε κουκλακι μου λογικο ειναι.Αλλα μη νομιζεις κι εγω που δεν ειμαι σε κατασταση εγκυμοσυνης, ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι γινεται με τις ορμονες μου....εσυ τουλαχιστον δικαιολογεισαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ειναι κ ο μικρος πολυ πρηχτης.α δε σου πα κοιμαται στο δωματιο του.ενα απο αυτα τα απογευματα.τριτη η παρασκευη με βολευει καλυτερα.κανα κεντρο ομως να μαι κ γω λιγο κοντα

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Εγώ πάλι με το ζόρι στολίζω κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος, αν δεν είχα παιδιά, δε θα στόλιζα και καθόλου.

Γιατί ρε συ;;;

Αυτή τη βδομάδα θα κλείσω ένα χρόνο άνεργη... :(

Ωχ.... Και τελειώνει και το ταμείο;

καλημέρα κοριτσια!!!

Γεια σου κουκλάκι!!!! Τι κάνεις; Φουσκώνεις;

Είδες τι παιδί έχεις;;)

4Suap3.png

Nα καλε ειδατε γιατι ελεγα εγω για το κεντρο;Λοιπον για πειτε κι οι υπολοιπες ποτε βολευει να οργανωθουμε(που εισαι ελενη κ να μας δεις παλι που ετοιμαζομαστε:tongue:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...