Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

συνονοματος εε??

Γερα να ειναι!! τιποτα αλλο!!

ο δικος μας ειναι μικρουλης ακομα για να πειραζει, 5μιση μηνων..αλλα το χερακι μας το απλωνουμε και θελουμε να αρπαξουμε οτι βρουμε!

Φιλεναδες υγεια πανω απο ολα...τιποτα αλλο!! Οπως το ειπατε!

Χεστα τα λεφτα! Με οτι εχουμε θα πορευτουμε!!

Σας ειπα...παραγγειλαμε σαλιαρες βαμβακερες απο το ebay και κατι ωραια μποτακια με γουνιτσα τζαμπααααα!!Τα περιμενουμε ...

εδω οπου και να ειδα κατω απο 30-40ε δε βρηκα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι ΟΚ, έχει καλές τιμές το ebay δές και το ebaby....καλά δεν το συζητώ...η Πάτρα έχει πεθάνει η αγορά της, συν οτι κυκλοφορούν πολλά από Μπαγκλαντες, Κίνα κτλ κτλ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΙΡΜΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ αλλά ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!...ωρε μαζωχτείτε ψωνιαααααααααα!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

xaxaxaxa aytoi νομιζουν οτι λεφτ υπαρχουν ακομη χαχαχαα καλο βραδυ κορες παωω να ξαπλωσω το γερικο κορμι μου γτ μαλλον δυσκολη θα ναι η νυχτα μας.ο μικρος απο το μεσσημρι κ μετα μου βγαλε μπουκωμα κ δεν μπορει καθολου θα ξυπναει για νερο κ διαφορα....οϊμε.τον εκανα εντριβη του βαλα κ φυσιομερ αι να δουμε φιλακιαααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

καληνύχτα κοπέλα μου...ελπίζω σε καλή ξεκούραση...μακια μούκια που λέμε και στον Τζότζο!!!(ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Hi τσούπρες!

Σήμερα μεταμεσονύκτια και εγώ!

Στόλισα και εγώ σήμερα. Δηλαδή, έβαλα τα παιδιά μου και στόλισαν. Βγάζω που λέτε το δέντρο που το έχουμε από το 2001 (από το πρώτο μας σπίτι, τον πρώτο χρόνο που μέναμε με τον άντρα μου) και την ώρα που το στήναμε μας έμειναν στο χέρι δύο κλαδιά και ετοιμάζονταν να πέσουν και πόσα άλλα.

Άϊντε, λέω στον άντρα μου για καινούργιο. Πετάχτηκε μέχρι το Carefour και πήρε καινούργιο. 2,10 (πήραμε αύξηση φέτος στο δέντρο, μέχρι τώρα είχαμε 1,80). Ευτυχώς, το πήρε στενό (σλιμ έκδοση) και έφτασαν τα στολίδια μας και τα φωτάκια μας. Θα το βγάλω φωτό μια μέρα και θα σας το αναρτήσω. Έγινε πολύ ωραίο.

Καλώς ήρθες Ζωίτσα, βόρεια και εσύ ε;

Μου φαίνεται θα σας αφήσω και εγώ, πάω για ξεκούραση γιατί η μέρα σήμερα ήταν ακάθιστη.

Διαφημίσεις

Καλημερα! Παω σημερα να κοινωνισω τον μικρο, θα πω τον πατερ να δωσει μπολικη κοινωνια μπας και ηρεμησει χαχαχα!

Παστακια μπραβο στον μικρο που ειναι καλητερα!

Εγω ειδα ονειρο οτι ετρεχα σε ερασιτεχνικους αγωνες αλλα ειχε φραγκα δωρο για τους 3πρωτους πολυ κουραση λεμε!

Κοριτσια βαστατε γερα κι ας μην εχουμε μια χαχαχσ

Καλημερα,μπραβο κοριτσακια μου που στολισατε,να ειστε γερες βρε και του χρονου.

Παστακια μου βοηθεια σας.Κι αντε με το καλο η επιστροφη στη δουλεια.

Ζωιτσα μου ειδες σε μυριστικα παιδι μου οτι εισαι καρντασινα.Αντε αντε να γινομαστε πολλες.

Κουφετακι μου ελπιζω να ειχατε ενα ησυχο βραδυ με το μπομπιρακο σου.

Σαντυ με το καλο να πας για την κοινωνια του μικρουλη.Αντε παιδακι μου σημερα επιστρεφεις εσυ;Οχι τιποτα αλλο,εχουμε κι ενα κρασακι να κανονισουμε(ακους ελενιτσα κ,δε θα πιομε καφεδακι αυτη τη φορα):tongue:

Οσο για το πισι,μηπως καταλαβα και τι επαθε,καθοτι ειμαι και ασχετη,αλλα τελοσπαντων ειναι πραγμα που φτιαχνει(φανταζομαι :rolleyes:).

Εγω ειχα ενα θεματακι με τη μικρη,την Παρασκευη που την πηρα απο το μπαλετο,ειχε σπιθουρακια στο προσωπο και το λαιμο,και λιγο κοκκινιλα στο σωματακι.Τρομαξα βεβαια,αλλα ηρθε ο παιδιατρος και ειπε καποια αλλεργια οτι ηταν(αγνωστο τι)εδωσε αγωγη.Ολη νυχτα την εβγαλα ξυπνια γιατι δεν ξεραμε πως μπορουσε να εξελιχθει....ευτυχως ομως υποχωρησε.

Εννοειται ομως οτι ακυρωσα το Λιδακη που θα πηγαινα χθες ,γιατι δεν μπορουσα να παω και να'χω συνεχεια το νου μου στο παιδι.

Τελοσπαντων δεν πειραζει καλα να'μαστε.Σημερα θα παμε στη Γερμανικη σχολη που εχει χριστουγεννιατικο παζαρι.

Να περασετε μια ομορφη Κυριακη τσουπρες μου,φιλακιααααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

ααααχ Χριστουγεννάκια κι ας μην έχουμε μάνεϊ ......υγεία ρε τσούπες πάνω από όλα!!!

Αυτο ακριβως, τιποτα δεν ειναι δεδομενο δυστυχως, να εχουμε πανω απο ολα υγεια!

Καλες γιορτες κοριτσακια μου, και του χρονου με υγεια να στολισετε ξανα το σπιτακι σας!

Παστακια αν καταλαβα καλα γιορταζε ο συζυγος χτες? Να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα γερος και να σας δινει πολυ αγαπη! Βοηθεια σας για την αρτοκλασια, κι εμεις κανουμε μια φορα τον χρονο την παραμονη της Αγ. Παρασκευης. Μεγαλη αγαλλιαση!

Ζωη, ημουν σχεδον σιγουρη οτι εισαι βορεια κι εσυ, σιγα μην εμπαινε καμμια αλλη εδω! Εγω και η παστακια αποτελουμε συλλεκτικα ειδη τελικα! Θα ζηλεψουμε στο τελος αν μπει καμμια απο Αθηνα 'η Πατρα, να το δειτε!

Κουφετακι μου περαστικα στον μικρουλη, ελπιζω να μην ειναι τιποτα! Κι ο δικος μου εχει μονο μυξες, προς το παρον ελεγχομενη η κατασταση. Εμ βεβαια, πηγε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ εβδομαδα στον παιδικο σταθμο, ετσι θα το περνουσαμε?

Δεν ειμαι στα καλα μου σημερα, σκεφτομαι ποσο μπορει να αλλαξει η ζωη μας στα καλα καθουμενα... Και πως δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει... Και τελικα, ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ θελω για τα αγαπημενα μου προσωπα και για ολο τον κοσμο! Τιποτα αλλο, πραγματικα!

(Ωχ, συνηθως μιζεριαζω οταν πλησιαζουν τα Χριστουγεννα, φετος με επιασε πολυυυυυ νωρις)!

Τα παιδια ειναι με τον αντρα μου στα πεθερικα μου, δεν εχω ιδεα τι θα φαμε σημερα...

Καλημερες κορες, καλη Κυριακη να εχουμε!

Κοινωνισαμε, ειμασταν οι μονοι που δε κλαιγαμε, ισα ισα μιλαγαμε στον παπα, στ΄ αλλα παιδακια και μια χαρα...τελικα μανου το αλλο σκ επιστρεφω, εχω να κανω μια επισκεψη ξανα στον ντοκτορ τωρα που τελειωσε η θεραπεια και ειναι σαν να μην εκανα τιποτα!

Παστακια αν καταλαβα καλα γιορταζε ο συζυγος χτες? Να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα γερος και να σας δινει πολυ αγαπη! Βοηθεια σας για την αρτοκλασια, κι εμεις κανουμε μια φορα τον χρονο την παραμονη της Αγ. Παρασκευης. Μεγαλη αγαλλιαση!

όχι καλέ, Πέτρο τον λένε τον Πάστα, απλα είχε κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο μικρούλης και ζήτησε βοήθεια η πεθερά μου από τόν άγιο αι κάθε χρονιά από τότε κάνει αρτοκλασία....βοηθειά μας σε όλους και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδάκια να'ναι καλά.........

Καλή εβδομάδα κούκλες.......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

όχι καλέ, Πέτρο τον λένε τον Πάστα, απλα είχε κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο μικρούλης και ζήτησε βοήθεια η πεθερά μου από τόν άγιο αι κάθε χρονιά από τότε κάνει αρτοκλασία....βοηθειά μας σε όλους και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδάκια να'ναι καλά.........

Α καλα... "Ο,τι του φανει" ειμαι, αλλα αντι αλλων καταλαβαινω... Τελος παντων, να τον χαιρεσαι ετσι κι αλλιως!

Βοηθεια μας!

μπραβο ζωιτσα κ του χρονου κοπελα μου.εγω εχω τον μικρο με βηχα κ ξυπνιο του χω δωσει δε αλγκοφρεν σιναλαρ στο αυτι ναζονεξ στην μυτη του κανα εντριβη με το φυτικο της απιβιτα φοβερο να το ξερετε,κ τσαι με χαμομηλι σαμπουκο λεμονι μελι κ μια κουταλιτσα φυτικο αντιβηχικο που μπαινει κ στο γαλα αν θες,κ αυριο φυσικα δεν θα τον παω κολειο......νταξει κλ ημαστε ειναι η 2η φορα που δεν θα παει κ πλησιαζουν χριστουγεννα,ααχ αυτες οι αρρωστιες να μην ηταν τι ευκολα που θα μεγαλωναν τα σκατουλακια μας.τελος παντον λενι δες λιγο κ αυτο εχει κανα δυο σωστα πραματα http://ariadni144.wordpress.com/

921477wc2fyvv2y2.gif

Άντε καλέ ξυπνάτε! Καινούργια εβδομάδα, μπαίνει και καινούργιος μήνας σε λίγες μέρες.

Να έριχνε και κανένα χιόνι.

Ή καμιά βροχούλα δεν θα ήταν άσχημα. Πολύ ξηρασία στην Θράκη κορίτσια. Σε σας έβρεξε καθόλου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...