Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ααααα, Στελλα και Στελιο απο οτι θυμαμαι δεν εχουμε!

Αν εχετε παντως, να τους χαιρεστε!!!

καλημερα εχω στελιο κουμπαρο κ η γυναικα του κατερινα κ ο βαφτισιμιος μου σαββας που ειναι στις5 του μηνα,πανε πακετο!!χαχα!εχω κ στελλα αντε χρονια τους πολλα σε ολους τους.εμεις παντος χτες λενι μου πολλες φορες ειπαμε στον καφε οτι θα θελαμε να σε εχουμε εδω σαλονικα.ετσι να το ξες γτ μπορει να σε ξενεροαθηναια αλλα εκει στας αθηνας πρεπει να ξερουν οτι κραταν ενα θησαυρο τουλαχιστον τον δικο μας θησαυρο κ κατα βαθος εισαι μια δικια μας καρτνασινα.κ ναι πρεπει να χαλαρωσεις λιγο με τα παιδια κ να βαλεις τα δικα σου ορια στην μικρη.μανα ομως που προβληματιζετε ποτε δεν βγαινει χαμενη με τα παιδια της.εμενα εχτες μου πε η κολητη μου οτι την κορη μου την κακομαθαινω,εγω δεν το βλεπω ετσι ακριβος γτ βλεπω κ την πλευρα της μικρης κ τις δικες τις αναγκες,ενταξει θα μπορουσε να παρει ενα παπουτσι τον 30ε ομως δεν θα ταν αυτο που θελει.....δεν ξερω κ τα παιδια ειναι πιεσμενα κ εμεις για κερατα αλλονων.εχω το δεντρο στημενο κ πρεπει να ξεκινησουμ το στολισμα......οϊ παναϊαμου!!!white4.jpg

περισσι πηρα ασπρο δεντρο ερχονται τα χριστουγεννααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ζωιτσα... Καλως μας ηρθες!

Πες μου οτι εισαι Αθηναια!

Κουφετακι να τους χαιρεσαι ολους! Ναι, το ξερω, Σαλονικια ειμαι κατα βαθος!

Και ναι, που και που πρεπει να μπαινουμε και στην θεση των παιδιων. Καλα εκανες, μεγεια της τα παπουτσακια!

Τι σε νοιαζει για το δεντρο! Ας το στολισουν τα παιδια! Ελα να μοιραζουμε αρμοδιοτητες!

Κατεβαζουμε κουρτινες αυριο, ερχεται η γυναικα να καθαρισει την Δευτερα και το βραδυ θα στρωσουμε! Αντε να φευγει μια μια δουλεια...

Την επομενη εβδομαδα, πρωτα ο Θεος μηπως στολισουμε κι εμεις!

ευχαριστω λενι μου.ναι βρε απο το πρωι παρακαλαν αλλα δεν εβαλα ακομη τα φωτακια για στολισουν μετα.....ενι γουει θα βαλω.γειασου ρε καρντασινα.καλος την ζωητσα ελα κοριτσι μου απο σαλονικα ή αθηνα ή στα περιξ,οχι πες μπας κ παρει λιγο το αιμα της πισω η λενι μας......μουαχαχαχαχαχαχχααχ!!!ομως ενα εχω να πω κ βαλτο στον πληθυντικο εσυ γτ η τραγουδοποιος λεει σαν και μενα καμια(σαν τις σαλονικιες καμιααα)

sbBzeFbTk2o

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερουδια και απο μενα,τι μου κανετε πουλακια μου;

Ζωιτσα καλωσορισες,αν και κατι μου λεει οτι θα απογοητευσουμε την ελενιτσα μου,και εισαι κι εσυ σαλονικια;)

Αχ κουφετακι μου ετσι βαλε καμια φωτο να μου θυμισει οτι πλησιαζουν χριστουγεννα γιατι απο διαθεση,βρασταααααα...τα λεμε κουκλιτσες,οπως καταλαβατε παλι το νετμπουκ εχω και δεν ειμαι για πολλα.Ειχα δεν ειχα δε μπορεσα να το φτιαξω το πισι,μονη μου:confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!

Κουφετακι μουυυυυυυυυυυυ, ξεχαστηκα ρε συ, συγχαρητηρια για το πτυχιο της μικρης, παντα επιτυχιες να εχει! Μπραβο στο κοριτσακι μας!

Σαντυ... συγκινηθηκα απο το μηνυμα σου... Γμτ... Ποσο δυσκολο ειναι να εισαι γονιος... Εγω σαν τριτο παιδι, ημουν εντελως χαλαρη... Ο,τι ηθελα εκανα... βεβαια κι αυτο το χρεωνα στους γονεις μεχρι καποια ηλικια, επρεπε να με πιεσουν οταν ειπα οτι αποφασισα οτι δεν θα σπουδασω... Τελος παντων, ειναι κριμα να αφηνεις κενα στο παιδι σου στο ονομα του προγραμματος και του ΠΡΕΠΕΙ... Επιβαλλεται να αλλαξω το στυλακι μου και να χαλαρωσω!

Ευχαριστω ρε κορες... Ειστε θησαυρος!

Λενι, ενταξει δεν επαθα και τιποτα μια χαρα ειμαι :D:D:D απλα η σχεση μου με τη μαμα μου εγινε τελεια μετα τα 18 και αφου μπηκα στη σχολη, μεχρι τοτε παντα οταν εκανα κατι κοιτουσα να ικανοποιει πρωτα τη μαμα...εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οσο δυσκολο ειναι να εισαι γονιος και να κανεις το σωστο για τα παιδια σου αλλο τοσο ειναι δυσκολο να εισαι παιδι και ν΄αντιλαμβανεσαι τις απαιτησεις των γονιων σου και πως θα εισαι το τελειο παιδι τους....αστη λιγο να χαλαρωσει, να κανει επιλογες εστω και λαθος (σε ορια και πλαισια βεβαια που εσυ θα κρινεις), εξηγησες της πως αυτη θα επιλεγει τους φιλους της αλλα και σεις τους δικους σας και επειδη οι φιλοι σας συνηθως εχουν παιδακια πρεπει να τους φερεστε ομορφα κι ευγενικα για χαρη τους και αυτο δε σημαινει οτι εχουν τον παραμικρο παραπανω χωρο στη καρδια σας....

Ζωη καλως ηρθες!

Φιλακια σ΄ολες σας κοριτσαρες μου!

Τιιιιιιιιιιιιι; κι άλλο καρντάσι; αααααααααα!!!OVERDOSEEEEEEEEEEEEE!!!

εγώ προτείνω να αλλάξουμε το θέμα του τόπικ...να μην μπερδεύονται και οι υπόλοιποι..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 30ΡΟΥΛΕΣ και τίποτα άλλο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλέ Ζωίτσα γειά σου..εγώ δεν είμαι καρντάσι....καλώς μας 'ηρθες! τι χαμπάρια!

Καλά, εάν έρθει η ΕλενήΜΟΥ _κ Σαλόνικα θα σκάσω από την ζήλια μου γιατί το ταμείο είναι μείον και δεν μας βλέπω για ταξιδάκια για λίγο καιρό....ούτε 3ήμερα .....για διακοπές το καλοκαίρι θα δούμε:tongue::tongue::tongue:

Τι νεα ρε κορίτσια; από Δευτέρα γυρίζω στη δουλειά(ήμουν σε άδεια ριμέμπερ!) και έχω ψιλο-μελαγχολήσει...ο Τζότζος μου θα πάει πάλι σΚολείο και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....

Μανουτιτάκι τι έπαθε τελικά το πισάκι σου;

Κουφετάκι τι να πώ; αυτό ήταν μια γεμάτη μέρα που ΄λέμε...από πάρτυ σε ..μακρυά από εμάς....τι να πω για τον γειτονάκο σου..να'ναι καλά εκεί που είναι...όσο για την κόρη σου ακόμα δεν έχεις δει τίποτα...σου μιλάω σαν κόρη..σκέψου ο πατέρας μου είχε 4!!!!!

Σαντυ μου τι κάνεις; πώς είναι ο μπεμπης;εμείς δεν έχουμε βηχάκο πια λίγο βρόγχο,αλλά ΟΚ...την παλεύουμε την δουλειά...

Αν και καθυστερημένα , χρόνια πολλά σε Στέλιους, Στέλλες κτλ κτλ...σήμερα κάναμε αρτοκλασία για τον άνδρα μου..τον κάνει η πεθερά μου κάθε χρονιά...Εύχομαι όλα τα παιδάκια να είναι καλά, γιατί ο Άγιος Στυλιανός είναι ο προστάτης των μικρών παιδιών...!!!:tongue::tongue::tongue:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλος την ζωητσα σε αυτη την παρεα ζωη μου καμια δεν ειναι κλ,o-zourlomandyas-tis-exousias-tous.jpgχαχαχα αλλα δεν το λεμε παραεξω.εγω κορες στολισα το δεντρο μου εβαλα κ κανα δυο στολιδια στο σπιτι τωρα εαν μου ρθει η ορεξη μπορει να συμπληρωνω ολο τον μηνα αλλα μεχρι τωρα λεω μπαστα.εδω ουτε με το τζακι δεν ασχοληθηκα πολυ,κ ναι φετος 5 μερες νωριτερα ο στολισμος.αααχ!!!κ βρηκα χαλακι για την κουζινα μου 170 με 130 καλε με τρελα παζαρια απο γυφτο στην λαικη 22ε αφου ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε οτι του το πηρα τοσο χαχαχαχα.να κ κατι κλ με το κ@λοδντ

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα...είσαι για τα μπάζα...είσαι για τα πετροκάραβα...χαχχαχ...

άντε και του χρόνου κουφετάκι μου...κι εμείς στολίσαμε από την Πέμπτη...ο Τζότζος μές στην χρυσόσκονη έγινε γιατί μέχρι να στολίσουμε τα πείραζε όλα..χχαχαχχ...γέλιο είχε

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ετσι εε??? μαζευτηκε πολυ Θεσσαλονικη!!:D:D:D:D

Ολα καλα! Με το μπομπιρα μας...Γιωργακης!

Καλα κουφετακι μην νομιζεις...απο τρελα διαθετω μπολικη δοξα το Θεο!

Εμεις αυριο με το καλο θα στολισουμε!!

Και ευτυχως θα ερθει η αδερφη μου, γιατι οσο με αρεσουν ...αλλα τοσο βαριεμαι να στολιζω!!:D:D:D:D

μπραβο παστακι μου για την αρτοκλασια βοηθεια σας.4 κορες ε?γκχμ η μαμα ειναι κλ?χαχαχαα!!!!δεν φταινε τα παιδια κ δεν ειναι υπερβολικα απλα ειναι η φαση της τωρα το καταλαβαινω ομως τι να κανω που νιωθω τοσο αχρηστη ωρες ωρες κ τσατιζομαι γτ δεν καταλαβαινει κ αυτη καποιες αλλες,τι να ανοιξω τωρα τετοιο θεμα δεν μεγαλωσε με μαρκες κ δεν θα ειναι μια ζωη κολημενη σε αυτα το ξερω απλα εχει αλλαξει για ολους μας η ζωη μας και βαραει ωρες ωρες το πραμα.λενι κ αλλη σαλονικια δεν ξερω μας μυριζονται νομιζω φταιει ο θερμαικος κ ο βαρδαρης

921477wc2fyvv2y2.gif

ναι καλά άστα χεστα και με τη δική μου την μάνα ακριβώς τα ίδια...είμαι η 3η και αρκετά παραγκωνισμένη...η 4η όπως βλέπεις ήταν το μικρό, ο Βενιαμίν που λέμε...εγώ απλά ακολουθούσα...τεσπα! άσε με τέτοιες μέρες!

Ζωίτσα έλα σε συμπάθησα, Γιωργο γιο έχω κι εγώ...όπου Γιώργος και μάλαμα...(και ζουζουνιά όμως!)....

ααααχ Χριστουγεννάκια κι ας μην έχουμε μάνεϊ ......υγεία ρε τσούπες πάνω από όλα!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...