Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κατινάρεεεεες!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε, οχι και πληθυντικος αριθμος! Να προσεχουμε τι λεμε!!! Η Μαεστρια ειναι, και γιορταζει μαλιστα σημερα, Χρονια Πολλα κατινομαεστρο!

(Δεν το ειδα νωριτερα γμτ!)

Αν ηξερα οτι θα πηγαινατε για καφε σημερα, θα σας εβαζα κι αλλα θεματα προς συζητηση! Αλλα ετσι ειναι... Αλλες φορες θα μας χτικιαζετε προκειμενου να κανονισετε, δεν θα μπορειτε να συνεννοηθειτε και θα το συζηταμε τρεις μερες, κι αλλες φορες τσακ μπαμ... στα μουλωχτα!

Νιονιω μου κι εσυ τις ιδιες χαζομαρες ετσι? Για να ειμαι ειλικρινης, μεχρι τωρα το εριχνα στο οτι δεν εχεις τις ιδιες αντοχες και τα ιδια κουραγια στο δευτερο παιδι, οποτε μοιραια εκεινο ειναι περισσοτερο ζορικο. Αφου του περναει!

Οχι, η αλλη μαμα δεν ξεχωριζει τις μικρες, μη νομιζεις οτι σαν βρεθουμε ασχολουμαστε μαζι τους! Ειναι μεγαλες, στο εκαστοτε δωματιο πανε και παιζουν με τις ωρες... Πηγαινουμε να τις δουμε μια στο τοσο και γενικα ολα νορμαλ. Μαλωνουν και τα βρισκουν μονες τους, εχουν φαει πορτα και απο τις δυο μας οταν μαλωνουν για παιχνιδια 'η δεν τα βρισκουν στο τι θα παιξουν! Δεν ανακατευομαστε δλδ στα νορμαλ. Αλλα η δικη μου εχει κανει αυτα τα επεισοδια αρχικα οταν ημασταν στο σπιτι της μαμας μου και προχθες που ημασταν στο αυτοκινητο μας. Στον χωρο μας δλδ... στο σπιτι μας δεν το εχει κανει ακομα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, οχι και πληθυντικος αριθμος! Να προσεχουμε τι λεμε!!! Η Μαεστρια ειναι, και γιορταζει μαλιστα σημερα, Χρονια Πολλα κατινομαεστρο!

Δεν το είδες νωρίτερα και με δίνεις στεγνά, ε; Καλάαααααααααα! Τέτοια είσαι, να δεις κι εγώ, στον επόμενο καφέ, έχω να πω! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν ηξερα οτι θα πηγαινατε για καφε σημερα, θα σας εβαζα κι αλλα θεματα προς συζητηση! Αλλα ετσι ειναι... Αλλες φορες θα μας χτικιαζετε προκειμενου να κανονισετε, δεν θα μπορειτε να συνεννοηθειτε και θα το συζηταμε τρεις μερες, κι αλλες φορες τσακ μπαμ... στα μουλωχτα!

χαχαχα!!!! Για να μην μας ματιάξεις!!!!:tongue:

Πάντως πέρα από την πλάκα, πολύ με ηρέμησε αυτός ο καφές!

Ξαχαστηκα και ξελαπικάρισε το μυαλό μου που από χθες είναι κολλημένο στις εξελίξεις της δουλειάς....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Δεν το είδες νωρίτερα και με δίνεις στεγνά, ε; Καλάαααααααααα! Τέτοια είσαι, να δεις κι εγώ, στον επόμενο καφέ, έχω να πω! :tongue:

Είδες Μαράκι;

Οχι για να ξέρεις ποιες είναι οι φίλες σου!!!:tongue:

4Suap3.png

Ξαχαστηκα και ξελαπικάρισε το μυαλό μου που από χθες είναι κολλημένο στις εξελίξεις της δουλειάς....

Λογικό να 'χεις κολλήσει εκεί μωρέ, μ' αυτά που γίνονται!

Που πήγατε; Στο γνωστό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχχχχχχ τετοιες ειστε ολες!!! ΟΛΕΣ!

Ναι ρε, απο τον ενα καφε στον αλλον να το πατε... Βρηκαμε τωρα! Να κατσετε σπιτια σας, στα παιδια σας... Γαιδουρες!

Κι εσυ, εσυυυυυυυυ που δουλευεις τρομαρα σου, προσεχε κακομοιρα μου, ΠΡΟΣΕΧΕ! Ουτε οτι μπορει καποιος συναδελφος να σε "δωσει" στεγνα την Δευτερα δεν σκεφτεσαι!!!!

χαχαχα!!!! Για να μην μας ματιάξεις!!!!:tongue:

Πάντως πέρα από την πλάκα, πολύ με ηρέμησε αυτός ο καφές!

Ναι ρε, ειναι ψυχοθεραπεια αυτο που κανετε! Κριμα να μην ειμαι πιο κοντα, ολες στο σπιτι μου θα σας μαζευα τωρα που δεν μπορω να κουνηθω...

Που πήγατε; Στο γνωστό;

Όχι, σε καινούριο!

Κι εσυ, εσυυυυυυυυ που δουλευεις τρομαρα σου, προσεχε κακομοιρα μου, ΠΡΟΣΕΧΕ! Ουτε οτι μπορει καποιος συναδελφος να σε "δωσει" στεγνα την Δευτερα δεν σκεφτεσαι!!!!

Γι'αυτό πήγα, για να πνίξω τον πόνο μου!!!!:tongue::tongue:

Ναι ρε, ειναι ψυχοθεραπεια αυτο που κανετε! Κριμα να μην ειμαι πιο κοντα, ολες στο σπιτι μου θα σας μαζευα τωρα που δεν μπορω να κουνηθω...

Άντε ντε! Μια απόφαση είναι η Σαλόνικα!

4Suap3.png

Α πα πα καλα καλε πως κανετε ετσι ενα καφεδακι ειπαμε να πιουμε.......περα απο την πλακα κοριτσια τελικα τα ξαφνικα ειναι και τα καλυτερα.Κι εγω το ειχα αναγκη,γιατι ειχα φαει μεγαλο κολλημα με τα τρελα που εκανα στο πισι.

Και γιατι οι υπολοιπες δεν θα καταλαβουν,το παρελαβα χθες το μηχανημα κι αφου μου βγηκε η πιστη να εγκαταστησω παλι τα προγραμματακια μου σημερα κατι εκανα,"μαλλον" που δεν ξερω τι(αλλα δεν εφταιγα) κι εγω θεμα.Αλλα οκ θελω να πιστευω οτι λυνετε........:rolleyes:

Καλησπερααααα μια και δεν ειπα.........:tongue:χρονια πολλα και να χαιρομαστε τα κοριτσακια μας κισακι και παστακια!!!!Να ζησετε κουκλιτσες μου και να σας χαιρονται οσοι σας αγαπουν.Κισακι μου με το καλο να ερθει ο γιοκας σου και ευχομαι να ξεπεραστον συντομα οι τυχον δυσκολιες.

Παστακια μου να χαιρεσε το τζοτζο σου και τον αντρουλη σου κι ευχομαι οτι πραγματικα επιθυμεις.Κι αντε να μην ξεχνιομαστε σας περιμενουμε,εχετε πει οτι θα μας ξαναρθετε:P:p

Λοιπον ηθελα να ποσταρω κι εγω φωτο,αλλα φοβαμαι..........μην το κανω χειροτερα το πισι μου:-(:sad:

Φιλακια τσουπρες μου,ηρθε το καμαρι μου,μπαιι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...Σας ευχαριστώ όόλες από καρδιάς για τις ευχές σας. Είσαστε πολύ γλυκές και σας εκτιμάω όλες όλες ιδιαίτερα την καθε μία ξεχωριστά....

να σας στείλω καρυδοπιτούλα που μου έφτιαξε η μαμούκα μου μετά από πολλά χρόνια επειδή της το ζήτησα και ειλικρινά όχι την πετυχε, όχι έγραψε....καλά δεν το συζητώ....ααα! όλα κι όλα η Κουλίτσα στις καρυδόπιτες ζω-γρα-φί-ζει!!! έλα από ένα κομματάκι στις διαδικτύου φιλεναδάρες μους...

Κισάκι να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και να μας χαίρονται και να είμαστε παντα μέσα στην υγεία και όλα καλά...άντε και μέ έναν πόνο εσύ !!!

ΤζοτζοΦιλακια σε όλες και να'μαστε καλά και του χρόνου..............:wink::wink::wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Λενι επανερχομαι στο θεμα σου, απο παιδι και μεχρι και να τελειωσω το σχολειο ενοιωθα πως οτι σωστο κι αν εκανα ποτε δεν ηταν αρκετο, επισης για μια στραβη συμπεριφορα, αποδοση, πραξη κρινομουν παντα αυστηρα, ενοιωθα οτι η μαμα μου αγαπουσε πιο πολυ την αδερφη μου σε σχεση με φιλες μου ενοιωθα οτι με συγκρινε και στα ματια μου τις θεωρουσε καλητερες....καποια στιγμη στα εικοσι σε μια χαλαρη κουβεντα που ειχαμε τις ειπα ολα αυτα που ειχαν πικρανει το παιδικο μου μυαλο....λεγοντας παραλληλα οτι ξερω πως μ΄ αγαπαει και κανει τα παντα για μενα....η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκε και μου ειπε οτι ημουν η μεγαλη, ειχαμε το προγραμμα μας, επρεπε ολα να γινονται σωστα γιατι μπορουσα να τα κανω, ειχε απαιτησεις απο μενα γιατι εβλεπε τις δυνατοτητες μου, ωχ ξυπνησε ο μικρος

βασικα καλησπερα σας,καλτακες μην δειτε μια μανα να πηγαινει για καφε...να σας δω οταν παμε καμια φορα στα μπουζουκια:lol:εχω ενα 10λεπτο που εβγαλα επιτελους τις μποτες μου απο το πρωι ω ναι!!!γτ η καλη μερα απο το πρωι φαινετε!μετα τον καφε πηρα μικρο απο κολειο ηρθα σπιτι φαγαμε κ πηγαμε τζαμπο κ κοσμος γτ η κορη ηθελε παπουτσια κ τις εκανε δωρο η γιαγια της για το λοουερ ε κλ 88ε καναν συμπληρωσα κ εγω.....οσες μεγαλωνετε κορες καντεε καμια καβαντζα απο τωρα γτ τα κοριτσακια στην εφηβια δεν παλευονται χτες της εδωσα λεφτα κ πηρε μια μπλουζα σημερα εκτος παπουτσιων πηρε κ μια φορμα τι δντ κ μερκελ την κορη μυο δεν την σκιαζει φοβερα καμια 815 φορες τις τα χω πει τπτ....τελος παντον γερα να ναι κ δεν βαριεσε,μετα ηρθα σπιτι κατουρισα χαχαχα κ πηρα μικρο κ πηγαμε παρτυ την ωρα που εφευγα απο την γειτονια να σου κ ενας πολυ καλος μας γειτονας μας αφησε χρονους παρεδωσα τον μικρο στον χαμπι μετα το παρτυ κ πηγα λιγο απο κει για ενα τελυταιο αντιο μεσα σε 3 μερες δυο.......ΦΤΑΝΕΙ!!!!!κ μετα πηγα απο την μαμα μου να την δω γτ με πιασαν οι ανσφαλειες μου,κ ηρθααα σπιτι,αυτη δεν ηταν μερα εργοχειρο σταυροβελονια ηταν με αζουρακι στην ακρη...κλ βραδυ παω να κανω ενα ντους κ να ξεραθω

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερες!!!

Κουφετακι μουυυυυυυυυυυυ, ξεχαστηκα ρε συ, συγχαρητηρια για το πτυχιο της μικρης, παντα επιτυχιες να εχει! Μπραβο στο κοριτσακι μας!

Σαντυ... συγκινηθηκα απο το μηνυμα σου... Γμτ... Ποσο δυσκολο ειναι να εισαι γονιος... Εγω σαν τριτο παιδι, ημουν εντελως χαλαρη... Ο,τι ηθελα εκανα... βεβαια κι αυτο το χρεωνα στους γονεις μεχρι καποια ηλικια, επρεπε να με πιεσουν οταν ειπα οτι αποφασισα οτι δεν θα σπουδασω... Τελος παντων, ειναι κριμα να αφηνεις κενα στο παιδι σου στο ονομα του προγραμματος και του ΠΡΕΠΕΙ... Επιβαλλεται να αλλαξω το στυλακι μου και να χαλαρωσω!

Ευχαριστω ρε κορες... Ειστε θησαυρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...