Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κορίτσια δε γέννησα ήμουν δουλειά και μετά ιπποκράτειο. Σήμερα εχω πολλές σύσπασεις ενοχλήσεις περιόδου όχι πόνους αλλά με ενοχλεί το στήθος ο κόλπος χαμηλά η κοίλαί πονάει η πλάτη και λίγο η μέση και εχω πηχτα υγρα. Παίρνω μαγνησιο. Αύριο παω γιατρό.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια δε γέννησα ήμουν δουλειά και μετά ιπποκράτειο. Σήμερα εχω πολλές σύσπασεις ενοχλήσεις περιόδου όχι πόνους αλλά με ενοχλεί το στήθος ο κόλπος χαμηλά η κοίλαί πονάει η πλάτη και λίγο η μέση και εχω πηχτα υγρα. Παίρνω μαγνησιο. Αύριο παω γιατρό.

Έκα kishaki μην ανησυχείς, αυτά μπορεί να είναι προεόρτια που λένε, κάνε υπομονή και βουρ! για την μπεμπούλα...όλα καλά θα πάνε θα δεις...άντε να ξεκουραστείς.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλέ ούτε καλή εβδομάδα ευχήθηκα ούτε χαιρέτισα. Σόρρυ ήμουν δουλειά μετά ιπποκράτειο 22.30 μαζεύτηκα σπίτι. Εσείς καλά;τα μωρα σάς; πάντως έχει 2 μέρες που είμαι ανήσυχη χωρίς λόγο.11'

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η μαμα μου λέει θα πάρω όλο το μήνα κι εγώ κι ο γιατρός το πιστεύουμε.... Κι εγώ με πρόκληση γεννήθηκα σχολείο θα πήγαινα λέει η μαμα μου.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κisha όταν μπαίνεις στο μήνα σου έχεις τέτοιες ενοχλήσεις και νομίζεις ότι γεννάς, αλλά περνάνε μετά.

Να σε ρωτήσω, έκανες καρτέλα στο Ιπποκράτειο; Έκανες και εξετάσεις εκεί; Τι χρειάζεται; Αν είσαι ΙΚΑ σε στέλνουν στο ΙΚΑ ή μπορείς να κάνεις κι εκεί;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα μεστρια!!!!!!!!στον αγιο λουκα θ αγεννησω,στο ιπποκρατειο παω γιατα μαθηματα ανωδυνου μονο και χτες ηταν το τελευταιο,γινεται καταπληκτικη δουλεια!ενθουσοιαστηκα!το ξερω μωρε και πιστευω οτι θα τον φαω το μηναμου αλλα εχει 2 μερεςπου ειμαι πολυ ανησυχη....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μην αγχώνεσαι, μερικές μέρες όταν μπαίνεις στον 9ο είναι, μετά συνήθως περνάει!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη συνήθως τρως όλες τις μέρες.

Άντε, με το καλό!!! :D

Μάλλον θα πάω να ρωτήσω η ίδια στο Ιπποκράτειο, γιατί μένω εκεί κοντά. Θα το χρειαστώ γιατί δεν ξαναπληρώνω χαβαλέ λεφτά σε ιδιωτικά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα όμορφες 30άρες!!!

maestria μήπως έχουμε τίποτα ευχάριστο και προετοιμάζεσαι;

kisha μου μην αγχώνεσαι! Όποτε θέλει το κοριτσάκι σου θα κάνει εμφάνιση!!

Εγώ πάντως με το που μπήκα στο μήνα μου άρχισα να αισθάνομαι το ίδιο μ'εσένα και γέννησα μέσα σε μια εβδομάδα. Μάλιστα από βραδύς είχα μασαμπουκιάσει 2 κομμάτια πιτσα και νόμιζα ότι βαρυστομάχιασα και δώστου να κόβω βόλτες στις 3:00 τα ξημερώματα, και δώστου να πίνω σόδες για να χωνέψω, και τελικά γεννούσα!!! αχαχα!!! Καλό ε; Αν είσαι πρωτάρα τα παθαίνεις αυτά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Ε, εντάξει, γέννησες και ξαλάφρωσες.

Θέλω να 'μαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο, άσε που το 'χω και δίπλα το Ιπποκράτειο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αχαχαχ λετε κοριτσια?θα δειξει,παντως ενω πιστευω οττθα τον παρωο μη...εχει 2 μερες ειμαι σε γενικο αναβρασμο....κιεχει ηδη9 μερες που μπηκα στο μηναμου!δενπειναω καθολου,ολο βαρος εχω και φουσκωμα,συσπασες το μωρο ειναι πολυ ζωηρο ενοχλησει παντου,γαλ απεριισσοτεροπονο απο κατω,τσιμπημα στην πλατη κυρις κια λιγοτερο στημεση...διψαω πολυ,και επαθα και το συνδρομο της φωλιας παλαι,κωλο δ εβαζω κατω,ναμαγειρεψω μνα σιδερωσω,να βαζω πλυβτηρια να μην αφησω τιποτα εκκρεμοτητες_εκτος απο τη βαλιτσ αμου ειναι ακομη οπως ναναι-γενικα εχει 2μερες ειμαι στην τσιτα!!!!!.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως μας ετοιμάζεις maesrtaki?;)

ΠΟΙΟΣ διαδίδει τέτοιες κακοήθιες;;; :twisted:

αχαχαχ λετε κοριτσια?θα δειξει,παντως ενω πιστευω οττθα τον παρωο μη...εχει 2 μερες ειμαι σε γενικο αναβρασμο....κιεχει ηδη9 μερες που μπηκα στο μηναμου!δενπειναω καθολου,ολο βαρος εχω και φουσκωμα,συσπασες το μωρο ειναι πολυ ζωηρο ενοχλησει παντου,γαλ απεριισσοτεροπονο απο κατω,τσιμπημα στην πλατη κυρις κια λιγοτερο στημεση...διψαω πολυ,και επαθα και το συνδρομο της φωλιας παλαι,κωλο δ εβαζω κατω,ναμαγειρεψω μνα σιδερωσω,να βαζω πλυβτηρια να μην αφησω τιποτα εκκρεμοτητες_εκτος απο τη βαλιτσ αμου ειναι ακομη οπως ναναι-γενικα εχει 2μερες ειμαι στην τσιτα!!!!!.

Υπομονή κορίτσι! Ο τελευταίος μήνας είναι ο πιο δύσκολος, ειδικά στο πρώτο. Βαραίνεις πολύ, αγχώνεσαι για τη γέννα.

ΥΠΟΜΟΝΗ, η ουρά έμεινε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το πιστευεις οτι δεν εχω καθολου αγχος?μακαθολου?απλα δνε εχω ησυχια ολο κατι πρεπει ν ακανω,να κερασω γαλοπιτα με καφε?το κοτοπουλο θ ατο βαλω σε λιγο μ επατατουλες να γινει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...