Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ευχαριστω ρε κορες (και μονο που το διαβασατε δλδ, ολοκληρο κατεβατο, δεν μπορουσα ομως να το συρρικνωσω)!!!

Οοοολα αυτα τα λεμε καθημερινα, Νιονιω περυσι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειχαμε θεματα του στυλ "η ταδε βαφει τα νυχια της", "η δεινα τρωει σοκολατα", "ολα τα παιδακια βλεπουν την Πατυ" κτλ... καθε μερα λοιπον ειχαμε συζητηση για το οτι καθε οικογενεια ειναι διαφορετικη και εχει φτιαξει κανονες αναλογως της διαφορετικοτητας τους. Το μεγαλυτερο επιχειρημα ηταν το οτι ολα σχεδον τα παιδακια του παιδικου σταθμου (αλλο αυτο, μιλαμε για παιδακια 2,5- σχεδον 5) ηταν στο αυτοκινητο ΧΩΡΙΣ παιδικα καθισματακια. Αυτο το θεωρει και η Μυρτω λαθος, με το που μπαινουμε στο αυτοκινητο δενεται και φωναζει "ζωνη" για εμας! Εκει ειχα πατησει πολλες φορες αφου ηταν κατι που την ειχε εντυπωσιασει κι εκεινην αρνητικα. Το εμπεδωσε λοιπον αυτο με την διαφορετικοτητα της καθε οικογενειας και φετος τουλαχιστον δεν εχω τετοια θεματα.

Βγαζει μια ζηλεια ως προς την φιλη της που ομως εχει ως θεμα εμενα. Βρισκει τροπους να την "ριξει" στα ματια μου (μαμα η Μ. δεν ειναι και τοσο καλη φιλη, σημερα δεν μου εδωσε το χαρτακι που βρηκε πεταμενο κατω!!! κ κατι τετοια κουλα) λες και ποτε της ειπα οτι ειναι καλυτερη απο εκεινη! Αυτο ειναι αυτο που δεν καταλαβαινω, γιατι να μπαινει σε αυτην την διαδικασια, δεν επεμβαινω στην σχεση τους (μαλωνουν και τα βρισκουν μονες τους), δεν ασχολουμαι με το τι κανει 'η δεν κανει η Μ., γενικοτερα δε νομιζω οτι της εχω δωσει πατημα για να νομιζει οτι θαυμαζω 'η αγαπω την Μ. παραπανω (για ονομα του Θεου δλδ)!

Κανοντας βεβαια την αυτοκριτικη μου με αφορμη ολο αυτο... παντα ημουν σκληρη με την Μυρτω, παντα ειχα απαιτησεις απο αυτην, παντα ενα μαμημενο προγραμμα που το ακολουθουσα πιστα χωρις να ειμαι ευελικτη οταν οι συνθηκες επεβαλλαν αλλαγη προγραμματος. Κι επειδη κι εκεινη σαν παιδι ηταν ευκολο... εεεε, ακολουθουσα ενα προγραμμα χωρις να βαζω ψυχη μεσα σε αυτο. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη, εχω πραγματικα μπλοκαρει και ταραχτει απο χτες. Στον Βαγγελη για παραδειγμα, ακολουθησα το ιδιο προγραμμα με λιγοτερο σθενος, ειναι και δυσκολοτερο παιδι εκεινος οποτε εχουμε φτασει στο σημειο να μην εχω πολλες απαιτησεις απο αυτον. Απο την Μυρτω ομως απαιτω να ειναι ευγενικη, να εχει τροπους, να ειναι ησυχη, να, να, να... Αυτο εχω αλλαξει το τελευταιο διαστημα, απο τοτε που ξεκινησε το στορι και αρχισα να ψαχνομαι... Ασχολουμαι περισσοτερο ουσιαστικα μαζι της, την αφηνω να κανει και τις χαζομαρες της διακωμωδωντας τες πολλες φορες και νιωθω πως ειμαι περισσοτερο χαλαρη μαζι της.

Κι ισως ναι, τελικα απο ενα σημειο και μετα να μην ηταν δικη της επιθυμια να ειναι φιλη της το συγκεκριμενο κοριτσακι αλλα δικη μας! Κι οταν ψωνιζα κατι στην Μυρτω επαιρνα κατι και στην Μ., οταν ερχονταν εδω και τρωγαμε οι μικρες μαλωναν σε ποιο πιατο θα φαει ποια, πηγα και τους πηρα ιδια πιατα, ποτηρια κτλ για να μην μαλωνουν, γενικοτερα εχω βαλει την Μ. πολυ στην ζωη μας (αυτο συμβαινει κι απο την αλλη πλευρα, οι γονεις της Μ. ειναι πλεον πολυ καλοι φιλοι, μας εχουν σταθει περισσοτερο κι απο αδελφια στις τελευταιες περιπετειες μας, εχουμε παρα πολλα κοινα και ιδιες αποψεις για την διαπαιδαγωγηση των παιδιων κ γενικοτερα περναμε πολυ καλα μαζι). Ισως τελικα να πρεπει να της δωσω τον "αερα" να αποφασισει εκεινη με ποιον θελει να κανει παρεα... Αν και την αγαπαει την Μαρια, αρκει να μην την πλησιαζω εγω...

Παντως, θα παρω τηλεφωνο την παιδοψυχολογο που ειχαμε αυτες τις μερες, θελω οπωσδηποτε να το συζητησω μαζι της. Το θεμα "ανασφαλεια" για μενα ειναι στα τρια τοπ σοβαρα θεματα και το τελευταιο που θα ηθελα ειναι ενα παιδι με ανασφαλειες... που δυστυχως αν τις αποκτησεις δεν τις ξεφορτωνεσαι ευκολα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα γλυκούλες.

Μαεστρία μπράβο βρε κορίτσι χαρας το κουράγιο σου.νωρίς νωρίς το σπορ!!!!

Σάντυ μη μασας όλα έχουν πέσει.εμένα έπεσε πρώτη φορά έξη μηνών όταν τον άφησα για να γυρίσω τα κεφτεδάκια κ γύρισε ο κεφτέσ κάτω κ έπεσε.Μανού τι γίνεται θα πιούμε κανα καφεδάκι?

Ελένη_κ ένα πράγμα θα σου πω.καταρχήν πιστεύω ότι το να μεγαλώσεις ένα παιδί είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.κ γω λέω ότι ίσως δεν μεγαλώνω καλά το γιωργάκη ότι τον έχω πολύ καλομαθημένο κ χαιδεμένο.κανονικά θα πρεπε να μην έχει καθόλου ανασφάλεια τόσες αγκαλιες κ τόσα χάδια.σε πληροφορώ ότι δεν μπορώ να ξεμυτίσω ιδίως βράδι.πολλές φορές το ότι έχει το παιδί μας ανασφάλεια δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος εσύ σαν γονέας.οι γονείς μου δηλαδή δεν με αγαπούσαν μέχρι που μεγάλωσα αρκετα τους έλεγα ότι δεν με αγαπάτε κτλ.καμμιά φορά δηλαδη απλά τα παιδιά θέλουν το χρόνο τους. η κόρη σου μεγαλώνει κ διάφορες σκέψεις θα παιρνούν συχνά από το μυαλό της.αυτό δηλαδή με τη ζήλεια της φίλης πολλοί το νιώσαμε πιστεύω.να μιλήσεις μαζί της να δεις τι πραγματικά την πειράζει.με το γιο σου βγάζει ζήλεια?θέλω να πιστεύω ότι περνάει μια φάση που θα περάσει σύντομα.πάντα άκουγα τις συμβουλές σου κ ας μην μπορεσα να τις ακολουθήσω αυστηρά.ειδικά στο θέμα του προγράματος.σου χω εμπιστοσύνη κ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Καλημερες!!!

Χρονια Πολλα στις Κατερινουλες μας, κισακι & παστακια! Να ειστε παντα γερες, πολυχρονες, τυχερες κι ευτυχισμενες!

Κισακι μου, αγαπακι μικρο, με το καλο να ερθει το τρελλο Μπαοκι (πανω απο ολα στην ωρα του), με εναν πονο αυτη την φορα!

Κουκλακι μου, οχιιιιι μην ακους τις συμβουλες μου, μια χαρα τα πας με το παιδι σου χωρις τις υστεριες μου! Τον μικρο δεν τον ζηλευει πλεον... το μονο καλο στην ολη υποθεση, τον εχει αφησει στην ησυχια του, ισα ισα που ειναι ο αδερφος της και η Μ. να μην του πιανει τα μαγουλακια γιατι του κανει την ζωη δυσκολη!

ΟΚ, σημερα ειμαι καλυτερα, ολα καλα θα πανε μωρε...

Αντε καλε, ξυπνηστε!!!!

καλημερα χρονια πολλα στις κατερινες μας.588319k6ej9sc6dv.gif.εγω πιστευω οτι η δικη μας συμπεριφορα κανει τα παιδια να αντιδρουν,κ παντα βαση αυτου ψαχνομαι.ξερω οτι η δυσκολη προσαρμογη του παιδιου μου στο κολειο δεν ηταν τπτ παραπανω απο την δικια μου υστερια προς το παιδι μου,εγω δεν το προετοιμασα σωστα κ δεν μπορουσε το παιδι τα πρωινα να με αφησει ευκολα για να μπει στην ταξη του,χωρις αυτο να ναι κατι το τρομερο.δεν μπορουν ολα να ναι τελεια ουτε θα πρεπε,αυτο που λεμε βασεις απο την οικογενεια αυτο ειναι,γτ θα δειτε με τα χρονια οτι οι σκεψεις κ οι πραξεις των παιδιων μας θα ειναι αυτες που κτισατε μαζι με το παιδι ομως απο καποια στιγμη κ μετα δεν θα εχετε εσεις την 1 λεξη αλλα η σκεψη κ η προσωπικοτητα του παιδιου.κ ουτε ειναι καλο να ημαστε κερβεροι σε καθε κινηση του παιδιου γτ ετσι δεν θα ωριμασει ευκολα,η ουσια ειναι να ασχολουμαστε με τα παιδια μας κ να βλεπει το παιδι να μαθει οτι δεν ειναι ολα μαυρο ασπρο κ καθε κινηση του εχει κ καποια επιπτωση στην ζωουλα του κ παντα υπαρχει λυση για ολα,αν δηλ. καποια στιγμη πρπει να κανουμε τον τερματοφυλακα αυτο θα κανουμε,αυτος ειναι ο ρολος μας.η μυρτω ζει καποια κατασταση που την ανχωνει θα δεις λενι μου απο που ξεκιναει αυτο,κ αν ειναι ακραιο η οχι για να δεις πως θα αντιδρασεις εσυ πολυ η λιγο,κ βασικο ειναι να μην τρελαινομαστε με το που κατι συμβαινει υπερβολικα παντα βγαινει η λυση.........γτ αλλιως δεν θα την παλευουμε,απο το προηγουμενο σαββατο η κορη μου ειχε μαλωσει με μια κολλητη της,εγω διπλα της αφου ζητησε την βοηθεια μου ωωωρες πολλες με αυτο,τα βρηκαν εγω θωρακισα ομως το παιδι μου καποια στιγμη για την περιπτωση του να μην τα βρουν,κ της ανεβασα την αυτοπεποιθηση της γτ ειδα στην συγκεκριμενη φαση οτι αυτο της ελειπε.συνοπτικα τι πιστευω δηλ.οταν ειναι μικρα πρπει να τους δειχνουμε τα παντα να μαθαινουν να σκεφτονται οτι υπαρχει λυση για τα παντα,εμεις ημαστε οι υπευθυνοι για οποιαδηποτε συμπεριφορα τους,κ μεγαλωνωντας να τα μαθαινουμε να απλωνουν σιγα σιγα τα φτερα τους.εγω λενι σου ειπα τι πιστευω οτι εχει γινει θυμαμε πολυ καλα τοπως αντιδρουσε η μυρτω με τον μαλλια δεν ειναι παραξενο ουτε τραγικο,εσυ ξεχωρισε την θεση σου τονιζε της οτι ειναι τυχερη που εχει φιλους κ δες πως πρπει να πραξεις μερα με την μερα γι αυτο.εκανα παρεα κ κανω ακομη με μια κοπελα απο τα προνηπια του μεγαλου,κοληταρια τα παιδια σε καποια φαση να λεει ο δικος μου εγω δεν την θελω την Χ.η Χ.να πεφτει στα πατωματα κλαιγοντας κ να λεει εγω τον αγαπαω,θεωρησα οτι ο γιος μου επερνε καποια θετικα στοιχεια απο αυτη την παρεα βρισκομασταν σχεδον καθημερινα κ εκτος σχολειου ομως δεν τον πιεζα να παιζει με την Χ.του εξηγησα καποια πραγματα κ το αποδεκτηκε ηρεμα κ ωραια. εργοχειρο εγραψα πρωι πρωι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Παντως, θα παρω τηλεφωνο την παιδοψυχολογο που ειχαμε αυτες τις μερες, θελω οπωσδηποτε να το συζητησω μαζι της. Το θεμα "ανασφαλεια" για μενα ειναι στα τρια τοπ σοβαρα θεματα και το τελευταιο που θα ηθελα ειναι ενα παιδι με ανασφαλειες... που δυστυχως αν τις αποκτησεις δεν τις ξεφορτωνεσαι ευκολα...

Άσε κι εγώ τις ανασφάλειες φοβάμαι και κυρίως μην κληρονομήσω τις δικές μου στα παιδιά μου!

Μαεστρία μπράβο βρε κορίτσι χαρας το κουράγιο σου.νωρίς νωρίς το σπορ!!!!

Τι νωρίς βρε κορίτσι μου; Είχα κάτι μήνες, πόσο πια;!!

Καλημέρα!!!!

Δεν έχω χρόνο να σχολιάσω γιατί πάμε για κοφι!!!:mrgreen:

9k=

Α, θα πάτε τελικά κάργιες, ε;;; Κι εμείς στην απ' έξω! :mad::tongue:

(είδες Ελένη; Γκρινιάζω κι εγώ)

Χρόνια πολλά ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! Να χαίρεστε τ' όνομά σας, την οικογένειά σας κι ότι καλύτερο στη ζωή σας! :D

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ???

Για αυτο η αλλη μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα? Επειδη επαιρνε η αλλη σκατουλα? Που τις ξεσηκωσε η τριτη??? Αυτα ειναι!!! Κι εμας μαεστρια μου στην απεξω!

Ελεν, αντι να κατσεις να σκεφτεις ποιον συναδελφο να "δωσεις" την Δευτερα, τρεχεις απο καφε σε καφε? Τι να πω πια, σας εχει φοβηθει το ματι μου!

Μπηκα για μια γρηγορη καλημερα!

Χρονια πολλα Κισακι και Παστακια!

Ελενη το διαβασα το θεμα με τη μικρη...θα επανελθω να σου πω τη προσωπικη μου εμπειρια σαν παιδι μολις μ΄ αφησει ο ταλιμπαν που ειμαι ενα βημα πριν τον πεταξω :):)...δε κοιμαται σχεδον καθολου παρα μονο αγκαλια εδω και δυο μερες και μ΄ εχει σπασει τα νευρα χαχαχα

Διαφημίσεις

Κανοντας βεβαια την αυτοκριτικη μου με αφορμη ολο αυτο... παντα ημουν σκληρη με την Μυρτω, παντα ειχα απαιτησεις απο αυτην, παντα ενα μαμημενο προγραμμα που το ακολουθουσα πιστα χωρις να ειμαι ευελικτη οταν οι συνθηκες επεβαλλαν αλλαγη προγραμματος. Κι επειδη κι εκεινη σαν παιδι ηταν ευκολο... εεεε, ακολουθουσα ενα προγραμμα χωρις να βαζω ψυχη μεσα σε αυτο. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη, εχω πραγματικα μπλοκαρει και ταραχτει απο χτες. Στον Βαγγελη για παραδειγμα, ακολουθησα το ιδιο προγραμμα με λιγοτερο σθενος, ειναι και δυσκολοτερο παιδι εκεινος οποτε εχουμε φτασει στο σημειο να μην εχω πολλες απαιτησεις απο αυτον. Απο την Μυρτω ομως απαιτω να ειναι ευγενικη, να εχει τροπους, να ειναι ησυχη, να, να, να...

Ελένη, ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έκανα και εγώ. Μα είναι σα να διαβάζω τι συμβαίνει στην δικιά μας οικογένεια.

Η Ειρήνη μου είναι καλό παιδί, προσαρμόσιμο, στεναχωριέται όταν την μαλώνω, δέχεται την τιμωρία και ζητάει συγνώμη εννοώντας την. Ο Φίλιππος είναι δύσκολο παιδί, γκρινιάρικο, πεισματάρικο δύσκολά τον βάζω τιμωρία και το κυριότερο δεν ζητάει πάντα συγνώμη. Θεωρεί ότι φταίνε πάντα οι άλλοι.Επίσης, καταφέρνει να γίνεται αυτό που θέλει με την γκρίνια. Η Ειρήνη κάνει πάντα πίσω και είναι άδικο γι' αυτήν. Το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Η μεγάλη δεν ζηλεύει αλλά βγάζει πολλές φορές ένα παράπονο. Ότι πάντα βάζουμε τον Φίλιππο σε προτεραιότητα.

Μεγαλώνοντας αλλάζει βέβαια αυτό, κάπου μπαίνουν και οι δύο στην ίδια μοίρα. Είναι σε ηλικίες που παύει πλέον το ακαταλόγιστο της μικρής ηλίκιας.

Ρε συ Ελένη σκέφτηκα και κάτι άλλο τώρα. Μήπως η συμπεριφορά της κόρης σου έχει σχέση με το πως συμπεριφέρεται η μαμά της Μ. στα δύο παιδιά; Μήπως κάπως διαφέρει η συμπεριφορά της προς το δικό της παιδί (με γλυκόλογα, φιλάκια και άλλα τέτοια) και νιώθει ότι την Μ. την αγαπάει και η δύο μαμάδες ενώ αυτήν όχι; Μία άποψη είναι και αυτή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Κατερίνες! Να ευχηθώ και στην νυφούλα μου την Κατερίνα επίσης χρόνια πολλά! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!<3 <3

Eπανήλθα!!!!:D

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ???

Για αυτο η αλλη μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα? Επειδη επαιρνε η αλλη σκατουλα? Που τις ξεσηκωσε η τριτη??? Αυτα ειναι!!! Κι εμας μαεστρια μου στην απεξω!

Ελεν, αντι να κατσεις να σκεφτεις ποιον συναδελφο να "δωσεις" την Δευτερα, τρεχεις απο καφε σε καφε? Τι να πω πια, σας εχει φοβηθει το ματι μου!

Ναι μαρή!!! Ποιος σε είπε να πας να μείνεις 600χλμ μακρυα;:tongue::tongue:

Δεν φτάνει που ήσουν το επίκεντρο της συζήτησης;;;;:mrgreen:

Θα σου τα πουν τα κορίτσια τα αποτελέσματα της συζήτησης περί του θέματός σου γιατί τόσα που είπαμε πρεπει να γράφουμε εδώ μέχρι αύριο!

Kλασσικά Ελένη μου! (έλα να ξεκατιναστιούμε τώρα και να τις κράξουμε! :tongue:)

Κατινάρεεεεες!!!:tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μήπως ξεκατινιάστηκα; Με την όρεξη έμεινα! :mrgreen:

Είδες; Ούτε αυτή τη χάρη δεν σου έκανε!!:lol::lol::lol:

Μη στενοχωριέσαι αγάπη μου! Την άλλη φορά θα ξεκατινιαστούμε όλες μαζί!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...