Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελεν ντιαρ, να πανε ολα σουπερ στην δουλεια και να μεινεις εκει που καθεσαι! Κι εσυ Νιονιω...

Μαεστρια, ευγε κοριτσακι μου, αντε και στα δικα μας τωρα (σε λιγο θα απεχω για περισσοτερο απο οσο εσυ!)!!!

Πηγα σε αλλον γιατρο χθες, δεν μου αρεσε... Μου ειπε βεβαια οτι θα μπορουσα να χειρουργησω μια μια τις κηλες χωρις να κανω σπονδυλοδεσια αλλα δεν μου φανηκε πολυ σοι (αλλοι δυο κορυφαιοι που τους ειχα ρωτησει ειχαν αρνηθει)... Και φυσικα μου ειπε να μην τολμησω να επιστρεψω στην δουλεια μου αφου "γερνω" ακομα...

Ειμαι προβληματισμενη και αγχωμενη με την κορη μου... Δειτε εδω, ολοκληρο κατεβατο μου βγηκε...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106415

Δεν κοιμηθηκα χθες, πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω... Και νοιωθω οτι εγω φταιω παλι κι οτι πρεπει αμεσα να βρω λυση γιατι δεν εχω πολυ χρονο μπροστα μου...

Επισης, ειναι απιστευτο ποσες φορες εχω γραψει αυτο το μηνυμα μιας και με πεταει συνεχεια το μηχανημα... Αντε να δουμε τωρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή; Κάνατε μίτινγκ σήμερα για να σας πει ότι θα σας πει τη Δευτέρα; Άλλη δουλειά δεν έχετε; :tongue:

Kάναμε μιτινγκ σήμερα για να ρίξει το μπαλάκι σ'εμας να δώσουμε ονόματα!

Γι αυτό μας άφησε να το σκεφτούμε μέχρι την Δευτέρα....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πλακα κανεις!!! Τι συστημα ειναι αυτο? Ειλικρινα, ΔΕΝ το εχω ακουσει ξανα!!! Δηλαδη θα λεει ο καθε υπαλληλος ποιος κατα την γνωμη μου περισσευει??? Και θα το αιτιολογει? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κι αυτος ο ανθρωπος ειναι τι? Διευθυντης, Προεδρος, ΤΙ?

Καλα, εχω παθει σοκ τωρα!

Πλακα κανεις!!! Τι συστημα ειναι αυτο? Ειλικρινα, ΔΕΝ το εχω ακουσει ξανα!!! Δηλαδη θα λεει ο καθε υπαλληλος ποιος κατα την γνωμη μου περισσευει??? Και θα το αιτιολογει? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κι αυτος ο ανθρωπος ειναι τι? Διευθυντης, Προεδρος, ΤΙ?

Καλα, εχω παθει σοκ τωρα!

Έτσι ακριβώς Λενάκι μου!

Αυτός είναι ο καλός διευθυντής και δεν θέλει να απολυθεί κανένας, αλλά επειδή τον πιέζουν οι από πάνω να παρουμε από κοινου αυτή την απόφαση!!:confused:

Είμαι πολύ χάλια ρε γμτ....

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Χαίρετεεεεεεεεεεεεεεεε......να 'μαι πάλι η Πατρινιά(Θεέ μου, τι λέξη...Πατρινιά....μπρρρρρρ.....):P:p:p

καλημερα μια καινουργια μερα σημερα.περασε η χτεσινη πολυ δυσκολη μερα ουφ!πατρινια μου τι επαθες μωρε!!!αυτα τα ατυχηματα ειναι το χειροτερο πια!απο δω κ περα οσο μπορουμε η παρεα μας θα βοηθαμε την φιλη μας που εμεινε μονη εχει κ την οικογενεια της,απλα θελει χρονο για να συνελθει ομως εγω σημερα εχω μια χαρα να σας πω!πηρε η κορη μου το lower,του χρονου θα δουμε για προφισενσι τωρα κανω ενα μεγαλο ΟΥΥΥΦ κ ηρεμω απο ενα πραγμα.κ βγαζω κουρτινες κ καθαριζω λιγο τα φωτιστικα μου γτ επεισα τον χαμπι να μου ανεβασει τα χριστουγεννιατικα,θα αλλαξω διαθεση δεν θα με παρει απο κατω τπτ γτ ηδη απο τις 3 τα ξημερωματα ειχα κριση κωλικου κ το πρωι παλι κ δεν αντεχω να σερνομαι στα πατωματα παλι με το κ@λοεντερο

Ναι άντε βγάλτε τα ΧΜΑΣνιάτικα να χαρειτε...και να υπολογίζετε και όλοι μας βέβαια ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ....εγώ εχθές πήρα 12,30 το βράδυ τη μάνα μου, γιατί όλο σκοτωνόμαστε και την σκεφτόμουνα οτι τέτοιες μέρες όσο και να πηγαινοερχόμαστε όλες οι αδερφές με τα εγγόνια αισθάνεται μόνη....και βούρκωσα και την πήρα τηλέφωνο και ας έχουμε τσακωθεί αγρίως και ας πιστεύω οτι κάνει λάθος....δεν πάει στο καλό...ένα γονιό έχω μία μάνα...

όσο για τους κολικούς..χσ μέσα, ξέρω πώς είναι...στο καλό!

Παστακι τι να πω πια, αχ αυτα τ΄ αγορια! Και μενα προχτες ειχε πιαστει απ΄την ακρη του παρκοκρεβατου και χοροπηδουσε με το στομα ανοιχτο, δε τον προλαβα και καρφωθηκε με τα πανω δοντια....αποτελεσμα τον πηραν τα αιματα, σκιστικε το ουλο αλλα βγηκε και το δευτερο πανω δοντι και σιγα σιγα κατεβαινει :):):)...τωρα εχουμε 4!

Άουτς! αυτό θα πόνεσε! σας άκουσε η γειτονιά ε; ε, ρε τον καψερό!!! 4 δοντάκια ε; άντε με το καλό και τα υπόλοιπα...:P:p:p καλά ξενύχτια:P:p:p

Εμένα 2 ή 3 φορές έπεσε απ' το δικό μου κρεβάτι μικρός. Τώρα που χοροπηδάει ΜΟΝΙΜΩΣ πέφτει συνέχεια, αλλά είναι δική του βλακεία και δε κλαίει, εκτός αν χτύπησε πουθενά.

Τι να τον κάνω ρε κορίτσια; Να τον δέσω;!

Μωρ' δέστον μπάς και πιάσει!!!! Μουρλά παιδί μου δεν παίζει κάτι έχει το γάλα που τους δίνουμε...

Χα ο μπαμπας μου λεει οταν αρχισει να περπαταει δεσ΄ τον με λουρι και αφησε χωρο ωστε να φτανει μεχρι σημεια που δεν κινδυνευει χαχαχα!

Επισης λεει να του παρω κρανος και επιγονατιδες....

χαχαχα...καλά σου λέει...εμενα που ήταν ηρεμότατος και τώρα τον έχει καταπιεί ο Σπορτ Μπίλι;:P:p:p

Εστω και αργά καλημέρα!

Τι καλή δηλαδη.... Σε λίγο έχουμε meeting για να μας πει ότι κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει μείωση προσωπικού.... κοινώς σκτ...:-(

Ωχ...πως με τσαντίζουν αυτές οι ππριές!!!! Πές το μωρέ να τελειώνουμε...μας έφαγαν τα μήτινγκ όλους τους βλάχους από τα χωρια...στα κομμάτια μεσημεριάτικα

Είδες που πάνε και πέφτουν; Όπου δεν πρέπει!

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό!

Άσε με..χέσε με

Δηλαδή αυτό με τις μειώσεις!!! ΕΛΕΟΣ...κράτα τον κόσμο σου όσο μπορείς ρε ηλίθιε...γίνεται πανικός έξω....στο καλό!!!

350,00  ε;

Εγώ τον στέλνω με το πρόγραμμα της ΕΕΑΕ και δεν πληρώνω τίποτα σε ιδιωτικό, αλλά ξέρω ότι ο μήνας κανονικά με όλα τα παραπάνω που ανέφερες (σχολικό, φαγητό δεκατιανό και μεσημεριανό και φύλαξη φυσικά) είναι 250,00 . Φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σ' αυτόν το παιδικό έστειλα και την κόρη μου 3 χρόνια και τώρα είναι ο 2ος χρόνος που πηγαίνει ο μικρός.

Τελικά τι να σου κάνουν οι 50.000 κάτοικοι; Χωριό είμαστε, φαίνεται και από τις τιμές χα, χα...

Καλησπέρα δεν σας είπα;

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα ξεκίνησα ΔΙΑΙΤΑ!

Στόχος 5 κιλά μείον (αν είναι 6 ακόμα καλύτερα).

Ναι, ρε παιδιά εειδή δεν έχω ασχοληθεί, αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το 1/3 που μου πληρώνει η δουλειά; δε νομίζω να μου'ρθει τόσο οικονομικά!!! και στον ιδιωτικό; για πείτε εσείς που ξέρετε!

όσο για δίαιτα φιλαράκι ΠΙΝΕ ΝΕΡΟ 2 λιτρα/ μέρα...έχω χάσει από το καλοκαίρι 16 κιλά!!! έχω τα εξής:

Πρίν την εγκυμοσύνη 61 κιλά, (1,68 ύψος έχω)

Στην εγκυμοσύνη πήγα 70 κιλά

Τώρα είμαι 54 κιλά!!!

αα, το έραψα και λίγο όμως...έκοψα τηγανητά και σάλτσες και γλυκά κάθε 3 και λίγο..τρώώ κανονικά αλλά γλυκά 2 φορές το μήνα και ΝΕΡΟ, πολύ νερό....βοηθάει κάντο αν μπορείς!

Κι εγώ με το επιδοτούμενο της ΕΕΤΑΑ τον στέλνω παιδικό, πέρσι και φέτος.

Πατρινιά εσύ δεν έκανες αίτηση εκεί; Να κάνεις του χρόνου!

Ναι αλλά θα μπορώ να τον βάλω στον ίδιο που πάει τώρα;

Μόλις τελειώσαμε για σήμερα. Μέχρι την Δευτέρα να δούμε ποιο είναι το πλεονάζων προσωπικό...

Για το δοιηκητικό βέβαια θα αποφασίσει ο ίδιος οπότε χσ μεσα πολυχρόνη!

Αγαπιόμαστε ιδιαιτερως βλέπεις!!!:mrgreen:

Καλά δεν είσαι η μόνη....στα διαλα με τον κάθε μαλάκα...εεε μα πια!!!

Μπράβο βρε, ΕΕΤΑΑ λέγονται. Πως μου ήρθε ΕΕΑΕ (Ελλ. Εταιρία Ατομ. Ενέργειας). Μάλλον από ενα σαιτ που έχω αποθηκευμένο στα αγαπημένα θα μου κόλλησε. Εκεί παρακολουθώ να επίπεδα ραδιενέργειας στο τόπο μου.

Ελένη2008 μήπως έχετε τον δικό μας δι/ντη;

Μια από τα ίδια. Κάνει τα πάντα για να κρατήσει το διοικητικό προσωπικό. Βέβαια αναγκάστηκε να διώξει μία συνάδελφο το καλοκαίρι. Τώρα είμαστε 3. Ευτυχώς η μία έγκυος και παίρνει άδεια τον Μάρτιο. Ας ελπίσουμε οι δύο που μένουμε ότι θα μας κρατήσουν.

εγώ είμαι η "κακιά" που έμεινα έγκυος και τώρα όλο λείπω τις Παρασκευες με μειωμένο και πωπω τι κακό πράγμα είναι αυτό...ντα ντα Παστούλα!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα μπορέσεις να τον πας σε παιδικούς που δηλώνουν θέσεις στο πρόγραμμα. Αλλά σκέψου ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ για σένα! Λέει, αν έχετε παιδικούς που είναι καλοί, ας μην είναι και ο καλύτερος.

Ελένη σαλονικιά, έχω μείνει μ****ας με τα της δουλειάς! Δηλαδή εσύ θα ρουφιανέψεις ποιος θα φύγει; Θα φοράτε και κουκούλα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; :shock::evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και στην αδερφή μου το κάνανε στην δουλειά της και αυτή δεν είπε για καμμία και οι υπόλοιπες αλληλοθαφτήκανε και αυτός τελικά έδιωξε όσες ήταν μικρότερες και χωρίς υποχρεώσεις..δηλαδή κράτησε τις παντρεμένες με παιδιά κτλ κτλ...ΤΡΕΛΟ; ααλλά η αδερφή μου έσκασε η κοπέλα μέχρι να τελειώσει αυτό....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ελεν ντιαρ, να πανε ολα σουπερ στην δουλεια και να μεινεις εκει που καθεσαι! Κι εσυ Νιονιω...

Μαεστρια, ευγε κοριτσακι μου, αντε και στα δικα μας τωρα (σε λιγο θα απεχω για περισσοτερο απο οσο εσυ!)!!!

Πηγα σε αλλον γιατρο χθες, δεν μου αρεσε... Μου ειπε βεβαια οτι θα μπορουσα να χειρουργησω μια μια τις κηλες χωρις να κανω σπονδυλοδεσια αλλα δεν μου φανηκε πολυ σοι (αλλοι δυο κορυφαιοι που τους ειχα ρωτησει ειχαν αρνηθει)... Και φυσικα μου ειπε να μην τολμησω να επιστρεψω στην δουλεια μου αφου "γερνω" ακομα...

Ειμαι προβληματισμενη και αγχωμενη με την κορη μου... Δειτε εδω, ολοκληρο κατεβατο μου βγηκε...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106415

Δεν κοιμηθηκα χθες, πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω... Και νοιωθω οτι εγω φταιω παλι κι οτι πρεπει αμεσα να βρω λυση γιατι δεν εχω πολυ χρονο μπροστα μου...

Επισης, ειναι απιστευτο ποσες φορες εχω γραψει αυτο το μηνυμα μιας και με πεταει συνεχεια το μηχανημα... Αντε να δουμε τωρα!

Να σου δώσω μία άποψη από εδώ.

Αν κρίνω και εγώ από την κόρη μου, νομίζω ότι τα κορίτσια το αισθάνονται περισσότερο αυτό. Τα αγόρια αν και πιο μαμάκηδες είναι στον κόσμο τους.

Έχει και η Ειρήνη μου τέτοια ξεσπάσματα (όχι σε τέτοιο βαθμό) αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά που έλεγε μια φορά ότι 'εμένα μαμά δε μ' αγαπάτε όλο με μαλώνετε' (ουρλιάζοντας και κλείνοντας την πόρτα πίσω της στο δωμάτιο). Της εξήγησα ότι δε μ' ενδιαφέρει αν κάποια παιδιά κάνουν αυτά για τα οποία εγώ την μαλώνω μ' ενδιαφέρει όμως να μην τα κάνει αυτή γιατί είναι το παιδάκι μου και θέλω να συμπεριφέρεται σωστά.

Μιλάμε όλη την ημέρα για την ευγένεια (όταν είναι αυθόρμητη είναι αγενής).

Σε γενικές γραμμές Ελένη ισχύει 'σε μαλώνω' γιατί 'σ' αγαπώ'. π.χ. αν πηδάς στο κρεβάτι σε μαλώνω γιατί φοβάμαι να μη χτυπήσεις. Θα προτιμούσες να μη σε μάλωνα; Και αν χτυπούσες θα έλεγες 'μαμά γιατί δε με μάλωσες;

Δε ξέρω ρε κορίτσια, αλλά ειδικά τώρα στο δημοτικό είμαστε συνέχεια με μία αντίδραση. Ότι και καλά τα άλλα παιδιά φοράνε αυτά, τρώνε αυτά, κάνουν αυτά...κτλ, κτλ. Όλη την ημέρα μιλάω, μιλάω, μιλάω. Βρίσκω πολύ σημαντικό να γνωρίζει το παιδί το σωστό και το λάθος σε όλες τις περιπτώσεις, είτε πρόκειται για παιχνίδι, είτε για ρούχα, είτε για φαγητό και το κυριότερο για τη συμπεριφορά. Έτσι θα ξέρει και ποιους ανθρώπους θα μπορεί να εμπιστεύεται.

Ελενη μόνο με το καλό θα την δώσεις να καταλάβει. Πολλές αγκαλιές.

Προσωπικά αύξησα πολύ τις αγκαλιές φέτος. Από τότε που πέθανε μία φίλη μου με μικρά παιδιά, όλη την ημέρα τα αγκαλιάζω.

Πάντως μεγάλο θέμα έθιξες Ελένη... της ανασφάλειας. Δε νομίζω ότι φταις εσύ. Με τον καιρό θα το ξεπεράσει η κόρη σου. Λίγο ότι άλλαξε η ρουτίνα της, λίγο και η αρρώστια σου όλα μαζί ήρθαν και το παιδί αισθάνθηκε ότι απειλείται.

Έχουμε τον ίδιο διευθυντή τελικά!

Αυτό έκανε και εδώ αλλά ευτυχώς όχι με το διοικ/κο προσωπικό παρά μόνο με τους προϊσταμένους της παραγωγής (δηλ. να προτείνουν αυτοί τα ονόματα γιατί λέει ότι αυτοί γνωρίζουν καλά το προσωπικό τους)

Ναι, ρε παιδιά εειδή δεν έχω ασχοληθεί, αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το 1/3 που μου πληρώνει η δουλειά; δε νομίζω να μου'ρθει τόσο οικονομικά!!! και στον ιδιωτικό; για πείτε εσείς που ξέρετε!

Με την ΕΕΤΑΑ είναι δωρεάν. Πόσο πιο οικονομικά;

όσο για δίαιτα φιλαράκι ΠΙΝΕ ΝΕΡΟ 2 λιτρα/ μέρα...έχω χάσει από το καλοκαίρι 16 κιλά!!! έχω τα εξής:

Πρίν την εγκυμοσύνη 61 κιλά, (1,68 ύψος έχω)

Στην εγκυμοσύνη πήγα 70 κιλά

Τώρα είμαι 54 κιλά!!!

Εγώ:

Στον γάμο μου το (2004) 56

Τρεις μήνες μετά πριν την 1η εγκυμοσύνη 58! (1,61 ύψος)

Στην εγκυμοσύνη έφτασα 73

Μένω έγκυος ξανά στα 61,5 (το μισό μας μάρανε)

Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη έφτασα 73,5. Τα χάνω όλα και είμαι ξανά 61,5

Σε 8 μήνες γίνομαι 63,5 και αποφασίζω να κάνω δίαιτα.

Σε ένα μήνα φτάνω στα 60 (τα κιλά που ήθελα). Αυτό το 2008 το Φθινόπωρο.

Από τότε σταδιακά βάζω με αποτέλεσμα να ζυγιστώ σήμερα τρία χρόνια μετά 66,5 :cry: (Βέβαια χθες έτρωγα πατατάκια και γαριδάκια και σίγουρα θα έχω μία κατακράτηση από όλο αυτό το αλάτι). Δε νιώθω ο εαυτός μου. Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω. Αν πέσω δε από τα 60 ποιος με πιάνει. Θα σας ενημερώνω για την πορεία της δίατάς μου (μουαχαχαχαχα).

αα, το έραψα και λίγο όμως...έκοψα τηγανητά και σάλτσες και γλυκά κάθε 3 και λίγο..τρώώ κανονικά αλλά γλυκά 2 φορές το μήνα και ΝΕΡΟ, πολύ νερό....βοηθάει κάντο αν μπορείς!

Αυτό θα κάνω και εγώ (είδες αποφασιστικότητα;)

Αν δουλεύει ο παιδικός με αυτό το πρόγραμμα ενδεχομένως. Θα δηλώσεις αυτόν πρώτο στο μηχανογραφικό. Ψαξ' το για του χρόνου. Να είμαστε μόνο καλά να έχουμε και υπολογιστή και θα σε ενημερώσω όταν έρθει η ώρα για τα χαρτιά να το ψάξεις (τον Ιούνιο-Ιούλιο).

Καλά δεν είσαι η μόνη....στα διαλα με τον κάθε μαλάκα...εεε μα πια!!!

εγώ είμαι η "κακιά" που έμεινα έγκυος και τώρα όλο λείπω τις Παρασκευες με μειωμένο και πωπω τι κακό πράγμα είναι αυτό...ντα ντα Παστούλα!!!

Τουλάχιστον ο δικός μας ο δι/ντής λέει "ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΕΣ" :-D.

Διαφημίσεις

εμένα μου το λένε κάποιοι παρα τω Πρωθυπουργώ να ξαναμείνω έγκυος, αλλά άντε να τους πεις οτι τον Τζοτζο μου τον ε΄κανα με εξωσ...!!!! Λες και καταλαβαίνουν ρε Νιονιω μου;αφού νομίζουν οτι έκανα το παιδί για να μείνω στην δουλειά....τετοιο το ποιον τους....άλλες ασχολίες δεν έχουμε, ας πούμε, να μεγαλώσουμε λίγο τις οικογένειές μας, να γεμίσει λίγο το παστακόσπιτο...και εντέλει πολύεθνική είναι...λές και τους τα παίρνω από την τσέπη τους ρε φιλαράκι...άσε που μου 'χει βγει η πίστη στη δουλειά εκεί μ΄σα έχω φτύσει αίμα...σιχτιρ.συγχύστηκα!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ότι άρχισα πάλι να "εξασκώ" το "σπορ" κουφέτο μου και πρέπει να προσέχω!

Καλύτερα είσαι σήμερα;

aaaaaaaaaaaaaa!!!!!ελα πηρα μπρος!!!!!!εγω κλ ειμαι το πολεμησα το εντερο δεν με ξαναπιασε,οοολα κλ.

Εμένα 2 ή 3 φορές έπεσε απ' το δικό μου κρεβάτι μικρός. Τώρα που χοροπηδάει ΜΟΝΙΜΩΣ πέφτει συνέχεια, αλλά είναι δική του βλακεία και δε κλαίει, εκτός αν χτύπησε πουθενά.

Τι να τον κάνω ρε κορίτσια; Να τον δέσω;!

κ να τον δεσεις αυτος θα βρει τροπο να χοροπηδαει αμε!!!!!η παναγια τα φιλαει ολα τα παιδακια.

350,00 ? ε;

Εγώ τον στέλνω με το πρόγραμμα της ΕΕΑΕ και δεν πληρώνω τίποτα σε ιδιωτικό, αλλά ξέρω ότι ο μήνας κανονικά με όλα τα παραπάνω που ανέφερες (σχολικό, φαγητό δεκατιανό και μεσημεριανό και φύλαξη φυσικά) είναι 250,00 ?. Φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σ' αυτόν το παιδικό έστειλα και την κόρη μου 3 χρόνια και τώρα είναι ο 2ος χρόνος που πηγαίνει ο μικρός.

Τελικά τι να σου κάνουν οι 50.000 κάτοικοι; Χωριό είμαστε, φαίνεται και από τις τιμές χα, χα...

Καλησπέρα δεν σας είπα;

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα ξεκίνησα ΔΙΑΙΤΑ!

Στόχος 5 κιλά μείον (αν είναι 6 ακόμα καλύτερα).

Μόλις τελειώσαμε για σήμερα. Μέχρι την Δευτέρα να δούμε ποιο είναι το πλεονάζων προσωπικό...

Για το δοιηκητικό βέβαια θα αποφασίσει ο ίδιος οπότε χσ μεσα πολυχρόνη!

Αγαπιόμαστε ιδιαιτερως βλέπεις!!!:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: διαιτα?τι ειναι αυτο τρωγετε?:lol::lol:.δεν γελω φυσικα για σενα αλλα για μενα την φακλανα που εκανα 18μηνες σκληρης δουλειας να χασω 5 κ.να σφυξω λιγο κ με 2 μηνες καθησιο τα βαλα αααχ γελαω να μην κλαψω.

λενι παω να διαβασω τωρα το κατεβατο

921477wc2fyvv2y2.gif

βλεπει απο σενα μια συμπεριφορα προς την φιλη της τετοια που θα θελε να εχει απο σενα γι αυτην.αυτο ειναι ολο,θα ηθελε δηλ. την μαμα της γλυκια κ εκδηλωτικη συνεχεια,δεν φταιει η μαρια η λουκια η ασπασια,οποιο παιδακι να ταν ετσι θα αντιδρουσε,γτ πιεστηκε με τον αδερφο της οταν ηρθε πιεστηκε με την αλλαγη περιβαλλοντος(χωρις να ειναι κατι αρνητικο γι αυτην που πηγε στην γιαγια)εσυ εχεις αλλαξει πιεζετε πολυ απο αυτο.ειναι η ζωη δυσκολη κ επειδη ειναι μικρουλα βγαζει ετσι την ανασφαλεια της σε ολα αυτα.πες στης οτι η δουλεια της μαμας ειναι να διευθυνει κ να βαζει κανονες γτ ειναι ενας μεγαλος οργανωτης στην ομορφη οικογενεια σας.ετσι καμια φορα κ θα φωναξει κ θα γινει γκρινιαρα,στα ξενα παιδακια επειδη η μαμα ειναι πολυ καλος ανθρωπος κ αγαπαει ολα τα παιδακια του κοσμου δεν επιτρεπετε να βαζει κανονες αυτο το κανουν οι μαμαδες του καθε παιδιου στα παιδια τους,ομως δεν μπορει να φερθει ασχημα σε αλλα παιδια και δεν ειναι και σωστο κυριος στην μαρια που ειναι φιλη της δεν θα μπορουσες να φερθεις ασχημα σε μια φιλη της,ουτε να την μαλλωσεις στην τελικη αυτο το κανει η μαμα της σε αυτην σαν μια αλλη μεγαλη οργανωτρια μαμα!και φυσικα το σας αγαπαω και εσενα κ τον αδερφο σου κτλ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...