Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααααα εγω παλι δεν εχω βαλει ποτε εχασα κανα επεισοδιο κ το λες αυτο?:cool:

Ότι άρχισα πάλι να "εξασκώ" το "σπορ" κουφέτο μου και πρέπει να προσέχω!

Καλύτερα είσαι σήμερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Μαεστρια τι εγινε, ειχαμε τρελιτσες χτες;;;;

Κουφετο συγχαρητηρια στη μικρα! Και χαλαρωσε γιατι οι κολικοι ειναι ζορικο πραγμα και επηρρεαζεται απ΄ τη ψυχολογια!

Παστακι τι να πω πια, αχ αυτα τ΄ αγορια! Και μενα προχτες ειχε πιαστει απ΄την ακρη του παρκοκρεβατου και χοροπηδουσε με το στομα ανοιχτο, δε τον προλαβα και καρφωθηκε με τα πανω δοντια....αποτελεσμα τον πηραν τα αιματα, σκιστικε το ουλο αλλα βγηκε και το δευτερο πανω δοντι και σιγα σιγα κατεβαινει :):):)...τωρα εχουμε 4!

Εμένα 2 ή 3 φορές έπεσε απ' το δικό μου κρεβάτι μικρός. Τώρα που χοροπηδάει ΜΟΝΙΜΩΣ πέφτει συνέχεια, αλλά είναι δική του βλακεία και δε κλαίει, εκτός αν χτύπησε πουθενά.

Τι να τον κάνω ρε κορίτσια; Να τον δέσω;!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα 2 ή 3 φορές έπεσε απ' το δικό μου κρεβάτι μικρός. Τώρα που χοροπηδάει ΜΟΝΙΜΩΣ πέφτει συνέχεια, αλλά είναι δική του βλακεία και δε κλαίει, εκτός αν χτύπησε πουθενά.

Χα ο μπαμπας μου λεει οταν αρχισει να περπαταει δεσ΄ τον με λουρι και αφησε χωρο ωστε να φτανει μεχρι σημεια που δεν κινδυνευει χαχαχα!

Επισης λεει να του παρω κρανος και επιγονατιδες....

Χα ο μπαμπας μου λεει οταν αρχισει να περπαταει δεσ΄ τον με λουρι και αφησε χωρο ωστε να φτανει μεχρι σημεια που δεν κινδυνευει χαχαχα!

Επισης λεει να του παρω κρανος και επιγονατιδες....

Ρε συ Σάντυ μέσα στο σπίτι όλη την ώρα με κράνος κι επιγονατίδες δε λέει... :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εστω και αργά καλημέρα!

Τι καλή δηλαδη.... Σε λίγο έχουμε meeting για να μας πει ότι κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει μείωση προσωπικού.... κοινώς σκτ...:-(

τι να πω κορίτσια δεν είναι ημέρα μου σήμερα...έχω ουρολοίμωξη ΓΜΤ!!!αύριο πάω στο γυναικολόγο μου...πουρνό-πουρνό!!!! πάει το σεξ-παρτυ με τον πάστα:tongue::tongue::tongue:......ΤιΒι απόψε....(μα καλά τι λέω η Πατρινιά...γιααααα να μαζευτούμε)

Περαστικα παστάκια!

εμένα μου έπεσε το παιδί μπροστά στα μάτια μου, σε σημείο που είχε πλακάκι(από άκρη σε άκρη μοκέτα το σπίτι και πήγε κι έπεσε εκεί!!!! ΤΖίσους!!!!) έβγαλε αίμα από την μύτη.

Είδες που πάνε και πέφτουν; Όπου δεν πρέπει!

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

To μελετάγαμε, το μελετάγαμε χθες ... πρέπει να βάλω σπιράλ κατεπειγόντως! ;)

Τα κατάφερες μαρή;;)

Είδες που το είχες άγχος; Και εις άλλα με υγεία και πολλή πολλή χαρά!!!:lol:

επεισα τον χαμπι να μου ανεβασει τα χριστουγεννιατικα,θα αλλαξω διαθεση δεν θα με παρει απο κατω τπτ γτ ηδη απο τις 3 τα ξημερωματα ειχα κριση κωλικου κ το πρωι παλι κ δεν αντεχω να σερνομαι στα πατωματα παλι με το κ@λοεντερο

Όχι αγάπη μου! Ανέβα για να ανεβάσεις κι εμένα μετά!!!

Το έντερο το έχω κι εγώ και σε καταλαβαίνω....

Και μενα προχτες ειχε πιαστει απ΄την ακρη του παρκοκρεβατου και χοροπηδουσε με το στομα ανοιχτο, δε τον προλαβα και καρφωθηκε με τα πανω δοντια....αποτελεσμα τον πηραν τα αιματα, σκιστικε το ουλο αλλα βγηκε και το δευτερο πανω δοντι και σιγα σιγα κατεβαινει :):):)...τωρα εχουμε 4!

Πόνεσαααααα!!!!! Αχου μωρε το καημένο...

Και να τον δέσεις κορίτσι μου, θα βρει τρόπο να λυθεί!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εστω και αργά καλημέρα!

Τι καλή δηλαδη.... Σε λίγο έχουμε meeting για να μας πει ότι κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει μείωση προσωπικού.... κοινώς σκτ...:-(

Κι απόσκτ! :mad:

Να μας πεις τι έγινε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

...εμείς δίνουμε 350,00 ευρά και καλά που μου δικαιολογεί το 1/3 η δουλειά μου και μας έρχεται 230) και με φαγητό με σχολικό και φύλαξη ...

350,00 ? ε;

Εγώ τον στέλνω με το πρόγραμμα της ΕΕΑΕ και δεν πληρώνω τίποτα σε ιδιωτικό, αλλά ξέρω ότι ο μήνας κανονικά με όλα τα παραπάνω που ανέφερες (σχολικό, φαγητό δεκατιανό και μεσημεριανό και φύλαξη φυσικά) είναι 250,00 ?. Φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σ' αυτόν το παιδικό έστειλα και την κόρη μου 3 χρόνια και τώρα είναι ο 2ος χρόνος που πηγαίνει ο μικρός.

Τελικά τι να σου κάνουν οι 50.000 κάτοικοι; Χωριό είμαστε, φαίνεται και από τις τιμές χα, χα...

Καλησπέρα δεν σας είπα;

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα ξεκίνησα ΔΙΑΙΤΑ!

Στόχος 5 κιλά μείον (αν είναι 6 ακόμα καλύτερα).

Σήμερα ξεκίνησα ΔΙΑΙΤΑ!

Στόχος 5 κιλά μείον (αν είναι 6 ακόμα καλύτερα).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :D

Κι εγώ με το επιδοτούμενο της ΕΕΤΑΑ τον στέλνω παιδικό, πέρσι και φέτος.

Πατρινιά εσύ δεν έκανες αίτηση εκεί; Να κάνεις του χρόνου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι απόσκτ! :mad:

Να μας πεις τι έγινε!!!

Μόλις τελειώσαμε για σήμερα. Μέχρι την Δευτέρα να δούμε ποιο είναι το πλεονάζων προσωπικό...

Για το δοιηκητικό βέβαια θα αποφασίσει ο ίδιος οπότε χσ μεσα πολυχρόνη!

Αγαπιόμαστε ιδιαιτερως βλέπεις!!!:mrgreen:

4Suap3.png

Μόλις τελειώσαμε για σήμερα. Μέχρι την Δευτέρα να δούμε ποιο είναι το πλεονάζων προσωπικό...

Για το δοιηκητικό βέβαια θα αποφασίσει ο ίδιος οπότε χσ μεσα πολυχρόνη!

Αγαπιόμαστε ιδιαιτερως βλέπεις!!!:mrgreen:

Δηλαδή; Κάνατε μίτινγκ σήμερα για να σας πει ότι θα σας πει τη Δευτέρα; Άλλη δουλειά δεν έχετε; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Κουφετακι μου συγχαρητηρια στην κορουλα σου,μπραβο και εις ανωτερα.

Παστακια,σαντυ τι παθανε μωρε τα μαναρακια σας;;Ενταξει συμβαινουν και τα ατυχηματακια,αρκει να μην ειναι σοβαρα.

Νιονιω καλη επιτυχια με τη διαιτα,αλλα ενταξει βρε τα 5 κιλακια δεν ειναι τιποτα,θα τα χασεις ευκολα πιστευω.

Ελενη2008 μακαρι να πανε ολα καλα στη δουλεια κοριτσακι μου.

Μαεστρια τι εγινε αρχισαμε παλι το σπορ ;;);)Αντε βρε παντα τετοια!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :D

Κι εγώ με το επιδοτούμενο της ΕΕΤΑΑ τον στέλνω παιδικό, πέρσι και φέτος.

Πατρινιά εσύ δεν έκανες αίτηση εκεί; Να κάνεις του χρόνου!

Μπράβο βρε, ΕΕΤΑΑ λέγονται. Πως μου ήρθε ΕΕΑΕ (Ελλ. Εταιρία Ατομ. Ενέργειας). Μάλλον από ενα σαιτ που έχω αποθηκευμένο στα αγαπημένα θα μου κόλλησε. Εκεί παρακολουθώ να επίπεδα ραδιενέργειας στο τόπο μου.

Ελένη2008 μήπως έχετε τον δικό μας δι/ντη;

Μια από τα ίδια. Κάνει τα πάντα για να κρατήσει το διοικητικό προσωπικό. Βέβαια αναγκάστηκε να διώξει μία συνάδελφο το καλοκαίρι. Τώρα είμαστε 3. Ευτυχώς η μία έγκυος και παίρνει άδεια τον Μάρτιο. Ας ελπίσουμε οι δύο που μένουμε ότι θα μας κρατήσουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...