Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

nirma kalvsorisew!ki egv καλαμαρια μενω!!!!

χτεςπαλι πονακαι αλλα καθως στη δουλεια ξεκουραζομαιπαραπανω αποσο στο σπιτι-με καυγα εφυγα το πρωι βεβαια με τον καλομου-αλλα οκ,!χτες μαλλον ταπονακι α οφειλονταν στην εντονη κινητικοτητα του μωρου...ειδωμεν!

:P:p:p

βρε κορίτσι γιατί δεν ξαπλώνεις για κανα δυο μέρες να ηρεμήσεις κι εσύ και το μωράκι σου? Μπορεί να "ξεκουράζεσαι" στην δουλειά ...καλό το καθισιό αλλά σαν την ξάπλα δεν είναι... χιχιχι;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίρμα, καλωσήρθες και από μένα.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα ότι είσαι καινούργια, καθώς σχετικά καινούργια κι εγώ σ' αυτήν την παρέα.

Βλέπω και εσείς 'ξεσκίζεστε' στη δουλειά.

Και εγώ επίσης... μέχρι τις 18:00 θα 'ξεσκίζομαι'.

Πως να μην κάνουν απολύσεις μετά ρε παιδιά. Και εγώ εργοδότης να ήμουν, απολύσεις θα έκανα.

δεν έχεις κι άδικο... κι εμείς εδώ οι μισοί χρειαζόμαστε αλλά μεταξύ μας αυτό μην το ακούσει και κανένας. Ευτυχώς εγώ τελειώνω στις 16:00.

εχω μια μιρκη σωστο ταλιμπανακι!!!!!που να ξεκουραστω σπιτι!!!!

έχεις τα δίκια σου κι εσύ.

τότε ξεκίνα κανονικά το πρωί από το σπίτι και πήγαινε μετά σε κανένα ξενοδοχείο για να ρίξεις τις ξάπλες σου χιχιχι:P

Πέρα από την πλάκα δεν μπορείς να την πάς για κάποιες ώρες σε καμία μανούλα για να ξεκουραστείς στο σπιτάκι σου λίγες ώρες?

αχαχχχα!ξενοδοχειο λες?δουλευω μαζι μ ετη μαμαμου,,,,οικογ, επιχειρηση βλεπεις,η πεθερα μυο την κραταει αλλ αθελει σπιτι μου γιατι εκει νιωθει πιο ανετα....αλλα εγω με κοσμο σπιτι και ιδιως με φασαριοζικα ατομα εκνευριζομαι!εομαιμεγαλο στραβοξυλο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλη χρυση αλλα τη σακουλα να ανοιξει θ ακανει πολλη φασαρια!μιλαει δυνατα,γενικα δε νιωθει!αχαχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλά δεν είναι θέμα.... με κόσμο στο σπίτι σου δεν ηρεμείς με τίποτα

Πρέπει όμως να ξεκουραστείς λιγο και κυρίως να χαλαρώσεις γιατί όπως βλέπω έχεις κανένα τρίμηνο μπροστά σου για την γέννα. Δεν λέμε να την έχει συνέχεια στο σπίτι της αλλά για δύο τρεις μέρες μόνο.

Καλησπερα κοριτσαρες!

ΝΙρμα καλως ηρθες κι εσυ Θεσσαλονικη προς το παρον διαβαζω...

Παστακια περαστικα στο μικρο σου, πω το καημενο το παιδακι πολυ ταλαιπωρια, αχ αυτα βλεπω και λεω πως θα το στειλω παιδικο τον Φλεβαρη....

Κισακι βαστα γερα! Ο χαμπι τι λεει εκανε τιποτα απο δουλεια?

Οι υπολοιπες κοριτσαρες (λυσσαρες) παλι για σεξ μιλατε???

καλη χρυση αλλα τη σακουλα να ανοιξει θ ακανει πολλη φασαρια!μιλαει δυνατα,γενικα δε νιωθει!αχαχαχα!

Περιγράφεις τη μάνα μου .... και τον πατέρα μου... και μένουμε πάνω κάτω!!!!!

Α παπα ξεσαλωσατε παλι,λυσσαρεςςςςςςς.Οχι τιποτα αλλα τωρα που μαθαν κι οι ελενιτσες τις φωτο,θα πεσει το ξεχειλωμα του αιωνα........

Εξακολουθω να μην εχω πισι,ειμαι απο το νετμπουκ και μου τη δινει....οποτε δεν ειμαι για πολλα πολλα.Να καλωσορισω τη νεα σαλονικια 30αρουλα στο παρεακι μας(ετσι για να σκασει το αγαπακι μου,γινομαστε πολλεςςςς)

Κισακι μου,προσεχε βρε κοπελα μου,γιατι μου φαινεται ο γιος ειναι πιο ζορικος απο τη θυγατερα σου...

Περαστικα στο παστακοπαιδο,συλληπητηρια στο κουφετακι μας,ειναι δραμα να φευγουν νεοι ανθρωποι.

Τελοσπαντων τα νευρα μου ειναι χαλια γενικοτερα και ωρες ωρες πραγματικα μου ερχεται να παρω τα βουνα:mad::x:x

Φιλακια τσουπρες μου,καλο βραδυ,μου λειψατε βρε μπουμπουκια μου:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

προπολη μανου κ κισα μνμτ κ χαρηκα,δεν εχω κουραγιο να δω τπτ παραπανω σορι,ηταν μια δυσκολη μερα αλλα ευτυχως περασε,καλο βραδυ αυριο θα τα πουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

τιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;κι άλλο καρντάσι;;;;;;;;;;;;ααα θα πάθω οβερντοουζ!!!!

ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ......τι να πω κορίτσια δεν είναι ημέρα μου σήμερα...έχω ουρολοίμωξη ΓΜΤ!!!αύριο πάω στο γυναικολόγο μου...πουρνό-πουρνό!!!! πάει το σεξ-παρτυ με τον πάστα:tongue::tongue::tongue:......ΤιΒι απόψε....(μα καλά τι λέω η Πατρινιά...γιααααα να μαζευτούμε)

Μανουτιτάκι μου τι έπαθες δεν είσαι καλά; και το κουφετάκι βλέπω...χάλια η μέρα μας για όλες βλέπω...εμένα μου έπεσε το παιδί μπροστά στα μάτια μου, σε σημείο που είχε πλακάκι(από άκρη σε άκρη μοκέτα το σπίτι και πήγε κι έπεσε εκεί!!!! ΤΖίσους!!!!) έβγαλε αίμα από την μύτη. τα έκανα πάνω μου, πήρα την ντόκτορ, μου είπε και έβαλα πάγο στην μυτούλα μέσα σε ένα πετσετάκι...δηλαδή κοπελιά; δεν θέλει πολύ φυσική το θέμα...πάγο κοπελιά πάγο...έλεος!!! πόσο μυαλό κάηκε με την ντεκαπάζ πια!!! υπήρχε πριν οεο;

nirma kalvsorisew!ki egv καλαμαρια μενω!!!!

χτεςπαλι πονακαι αλλα καθως στη δουλεια ξεκουραζομαιπαραπανω αποσο στο σπιτι-με καυγα εφυγα το πρωι βεβαια με τον καλομου-αλλα οκ,!χτες μαλλον ταπονακι α οφειλονταν στην εντονη κινητικοτητα του μωρου...ειδωμεν!

Καλέέέέ΄! Μην τσακώνεστε...το Κισάκι έχει δίκιο πάντως αααα! όλα κιόλα κύριος!!!

αχαχχχα!ξενοδοχειο λες?δουλευω μαζι μ ετη μαμαμου,,,,οικογ, επιχειρηση βλεπεις,η πεθερα μυο την κραταει αλλ αθελει σπιτι μου γιατι εκει νιωθει πιο ανετα....αλλα εγω με κοσμο σπιτι και ιδιως με φασαριοζικα ατομα εκνευριζομαι!εομαιμεγαλο στραβοξυλο

Δεν είσαι στραβόξυλο αγάπη μου..κι εγώ τα ίδια θέλω...και αφού ΔΕΝ είμαι εγώ δεν είσαι ούτε κι εσύ....τετράγωνη η λογική μου εεεε; είναι ο αέρας εδώ δε ξέρω ρε παιδί μου....

Καλησπερα κοριτσαρες!

ΝΙρμα καλως ηρθες κι εσυ Θεσσαλονικη προς το παρον διαβαζω...

Παστακια περαστικα στο μικρο σου, πω το καημενο το παιδακι πολυ ταλαιπωρια, αχ αυτα βλεπω και λεω πως θα το στειλω παιδικο τον Φλεβαρη....

Κισακι βαστα γερα! Ο χαμπι τι λεει εκανε τιποτα απο δουλεια?

Οι υπολοιπες κοριτσαρες (λυσσαρες) παλι για σεξ μιλατε???

Σάντυ μου σε ευχαριστώ....αυτά είναι τα αρνητικά του παιδικού, αλλά μην το βλέπεις έτσι...εμείς έχουμε μπει σε έναν από τους κάπως ακριβούς (οι πιο ακριβοί και κυριλέ που είναι στο Ρίο έχουν 450-500 ευρά, εμείς δίνουμε 350,00 ευρά και καλά που μου δικαιολογεί το 1/3 η δουλειά μου και μας έρχεται 230) και με φαγητό με σχολικό και φύλαξη και είναι το παιδί άλλο παιδί απο τότε που ξεκίνησε...περπάτησε μέσα σε 1 μήνα. μιλάει συνέχεια, ΑΛΛΑ έχει γίνει ζουζούνι...Μανουτιτάκι εκείνο το παιδάκι που γνώρισες; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...αλλά τρωει τα πάντα...όχι οτι δεν έτρωγε αλλά το ξεκίνησα σε ηλικία που έμπαινε σε όλα τα φαγητά και το ψιλο-φοβόμουν το θέμα, αλλά μάλλον βλέπει τα άλλα παιδάκια ξεσυνερίζεται που λέμε και τρωει....όχι όλες τις φορές αλλά τις περισσότερες....μην το φοβάσαι,μόνο για τις ιώσεις...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα μια καινουργια μερα σημερα.περασε η χτεσινη πολυ δυσκολη μερα ουφ!πατρινια μου τι επαθες μωρε!!!αυτα τα ατυχηματα ειναι το χειροτερο πια!απο δω κ περα οσο μπορουμε η παρεα μας θα βοηθαμε την φιλη μας που εμεινε μονη εχει κ την οικογενεια της,απλα θελει χρονο για να συνελθει ομως εγω σημερα εχω μια χαρα να σας πω!πηρε η κορη μου το lower,του χρονου θα δουμε για προφισενσι τωρα κανω ενα μεγαλο ΟΥΥΥΦ κ ηρεμω απο ενα πραγμα.κ βγαζω κουρτινες κ καθαριζω λιγο τα φωτιστικα μου γτ επεισα τον χαμπι να μου ανεβασει τα χριστουγεννιατικα,θα αλλαξω διαθεση δεν θα με παρει απο κατω τπτ γτ ηδη απο τις 3 τα ξημερωματα ειχα κριση κωλικου κ το πρωι παλι κ δεν αντεχω να σερνομαι στα πατωματα παλι με το κ@λοεντερο

921477wc2fyvv2y2.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

To μελετάγαμε, το μελετάγαμε χθες ... πρέπει να βάλω σπιράλ κατεπειγόντως! ;)

καλημεραααααααααααααααα εγω παλι δεν εχω βαλει ποτε εχασα κανα επεισοδιο κ το λες αυτο?:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...