Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ζει ο δικος σου παιδιατρος??? Ελα ρε!!! Ο δικος μου... ηταν ηδη μεγαλος τοτε που θυμαμαι εγω τον εαυτο μου...

Απο σενα εξαρταται τι θα φαει ο κοσμος εκει? Οταν αρχισω να μαγειρευω σπιτι... θα μου περνας με μειλ τις λιστες σου και σαφεις οδηγιες εκτελεσης... Σουπερ, τσαμπα αγχωνομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντωμεταξύ παράλληλα ετοιμάζω και το πρόγραμμα φαγητού για τον Δεκέμβριο και γράφω μια στο word μια εδώ.

Ελπίζω να μην έχω γράψει κανά περίεργο και πάθουν ντουγκλουτζα εδώ πέρα!!!:lol::lol:

Σέξυ φουντ! :tongue:

Αυτός να ξέρετε είναι ο πιο σωστός γιατρός!

Δίνει μόνο όταν πρέπει και υπάρχει ανάγκη!

Ναι, τον έχω παραδεχτεί! Να μην ήταν και πανάκριβος. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτός να ξέρετε είναι ο πιο σωστός γιατρός!

Δίνει μόνο όταν πρέπει και υπάρχει ανάγκη!

Αχ, το θεμα ειναι να εχουν φωτιση και να βλεπουν το παιδι on time. Ειναι λιγο θεμα τυχης, μπορει ενα παιδι αυτη την στιγμη να μην δειχνει κατι και το απογευμα να εχει πνευμονια πχ... Ποσο ΚΑΙ θεμα τυχης ειναι ολα!

Παντως δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα... Ενα σωρο νεοι ιοι, ενα σωρο νεα μικροβια... Η εξιδεικευση ειναι μεγαλο κεφαλαιο και σωτηριο τις περισσοτερες φορες. Προσωπικα, την παιδιατρο την εχω για τα εμβολια και μια πρωτη διαγνωση. Αν ειναι κατι σοβαροτερο τρεχω στην αναλογη ειδικοτητα, την ενημερωνω και ακουω την γνωμη της αλλα μεχρι εκει.

Τωρα για παραδειγμα μου εχει καρφωθει οτι πρεπει να ψαξω γιατι να κανει υποθερμια ο μικρος και γιατι να μελανιασουν τα χειλη του. Διαβασα διαφορα και με φρικαραν, η παιδιατρος καθησυχαστικη μεν αλλα εγω το εχω συνεχως στο μυαλο μου. Πριν επιστρεψω στην δουλεια θα τον παω στο Παιδων, πρεπει να τον δει παιδοχειρουργος για μια υποψια που μας εβαλαν οταν νοσηλευοταν στο Αττικο. Θεωρω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα πρεπει να το δουμε... Και θα δω τι θα μου πουν κι εκει για το μελανιασμα...

κούκου τσα!!!! Το αγαπημένο μας παιχνίδι....να'μαι πάλιιιιιιιιιιιιιι...ρε κορίτσια ειλικρινά με αγχώσατε....

Παστακια, η θεραπεια του μικρου ειναι ειδος χημειοπροφυλαξης αν καταλαβα καλα. Κανατε εξετασεις? Πως εφτασε σε αυτο το συμπερασμα η γιατρος?

Περαστικα του να ειναι και μακαρι να πανε καλα τα πραγματα απο εδω και περα.

Σημερα το κοριτσακι μου εχει παει εκδρομη με το σχολειο. Θεατρο εχει σημερα το μενου, θα δουνε την παρασταση "Οι Αθλοι του Ηρακλη" της Ρουγγερη. Το πρωι δεν ηθελε να παει μονη της, ηθελε να παω κι εγω μαζι. Το φοβηθηκα λιγο και δεν πηγα, ελπιζω να πανε ολα καλα και να ενθουσιαστει...

Αυριο ο μικρος εχει εκδρομη. Θα πανε σε "φαρμα", στην ουσια ειναι μικρη κτηνοτροφικη μοναδα και θα δουνε ζωακια του αγρου. Δεν ξερω αν θα τον στειλω, μολις τελειωσαμε με μυξες και το φοβαμαι το αυριανο. Τελος παντων, θα το δουμε...

Στον παιδικο σταθμο, ο εβδομαδιαιος στοχος ειναι να κοψουν την πιπιλα. Ξεκινησαμε το στορι με την πιπιλοχωρα και τις πιπιλονεραιδες. Αχχχχχ, δεν ειμαι καθολου ετοιμη για αυτο, εκεινος ειπε οτι σε λιγο θα δωσει τις πιπιλες του στις πιπιλονεραιδες. Ακολουθει η πανα, δεν ξερω τι στορι θα πουμε τοτε...

Χτες και σημερα ποναω... Χτες μπηκα στην διαδικασια να ψαχτω με ατομα που εχουν κανει σπονδυλοδεσια και τρομαξα. 10ωρα χειρουργεια, αποτυχημενα σε καποιες περιπτωσεις, καθηλωση στο κρεβατι για πανω απο 10 μηνες και αλλα τετοια χαριτωμενα. Τελικα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι νομιζα... Ο Θεος βοηθος.

Κουφετακι, "επεσα" και πανω σε μια φιλη σου, θα σου πω αλλη ωρα... Ενδεικτικα για τωρα θα σου πω οτι εχει κι εκεινη τρια παιδακια κι εχει κανει μεχρι ωρας τρια χειρουργεια... Μιλα μαρη αφου εχεις και τετοιο παραδειγμα στην οικογενεια!

Αυτα προς το παρον!

ρε Λενιωμου τι ναπω; είναι η 2η παιδίατρος και μου το στήριξε (γιατί της την είπα οτι δεν είναι πολλά;) οτι έχει πάρει μικρόβιο το παιδάκι και να το πολεμήσουμε λίγο γιατί θα είμαστε κάθε βδομάδα έτσι άρρωστοί....πωπω τα έχω παίξει..τι να κάνω...κι έχει κι εναν παλιόβηχα....

πω πω λέω πότε θα είναι κι ο δικός μου σε τέτοιες ηλικίες που τα απασχολούν με διάφορα(θέατρα, εκδρομές)...τι νόημα που δίνει στην ζωήσ ου κάθε παιδάκι...!!!!

όσο για την μεσοκατάσταση τι να πω!!!! παλιοκατάσταση!!!ΧΣ μέσα ...

Για σου πατρινιά!

Σαραντίσαμε ναι, πάει κι αυτό. Τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να τη στρώσω (με ευχές, προσευχές, βουντού, κλπ) μπας και κοιμηθούμε κανένα βράδυ, γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι!

Περαστικά στον Τζώρτζη ρε συ!!!

Χθες πήγα στη γυναικολόγα μου, μια χαρά όλα λέει, αλλά να προσέχω καθότι πολύ καρπερή η γυναίκα.

Ρε κορίτσια τι γνώμη έχετε για το σπιράλ; :confused:

Σε ευχαριστώ αγάπη!!!

Χαχαχα καρπερη λέει..μαρή μαζεψου...εγώ ένα θα σε πω : η μαμά μου έχει κάνει 4 κορίτσια(εγώ είμαι η 3η και καλύτερη :tongue::tongue::tongue:) κι εβαλε σπιράλ από την μικρή και μετά...δηλαδή εδώ και 32 χρόνια...πές ο μπαμπάς μου "έφυγε" πριν από 10 χρόνια...πές το είχε 20-25 χρόνια(το αλλάζεις εννοείται) και μας είπε οτι δεν είχε ποτέ πρόβλημα....βάλτο μην ακούω αηδίες.....αυτό είναι και οικογνειακός προγραμματισμός...προσέχουμε για να έχουμε....

Kαλημέρα!!!!

Παστάκια για ποιο λόγο να φορτώσεις το παιδάκι μέ τόσο χημικό;

Εχεις ιδέα πόσο άσχημα είναι τα εισπνεώμενα και πόσες παρενέργειες έχουν;

Εγώ την δικιά μου πέρυσι την ταλαιπώρησα πάρα πολύ με όλα αυτά που προανέφερες.Να φανταστείς κάναμε εισπνοές μέχρι και στο κέντρο υγείας με νεφελοποιητή. Και φυσικά αποτέλεσμα δεν βλέπαμε γιατί το παιδί δεν τα χρειαζόταν όλα αυτά. Στό τέλος επιστράτευσα τον δικό μου παιδίατρο γιατί είχα απογοητευθεί, και την περίλαβε με σωστή αγωγή και ενέσεις και στανιάρισε το παιδί!

Οπότε ψάξτο καλύτερα! Το ότι σας έδωσε πολλά φάρμακα δεν σημαίνει ότι είναι καλή γιατρός...

Σόρυ που σου τα λέω έτσι αλλά επειδή ταλαιπωρηθήκαμε και πολύ και άδικα, δεν θέλω να περάσετε τα ίδια!

Μωρε κι εσύ δίκιο έχεις...θα ξαναπάμε την Δευτέρα, για να τον ξαναδεί....θα της την ξαναπώ....για να δούμε...κορίτσια ειλικρινά ανησυχώ πολύ.....αν και ελαττωθηκε ο βήχας....τι να πω...

Ελεν μου, δυστυχως, η επεμβαση που πρεπει 'η δεν πρεπει να κανω ειναι η σπονδυλοδεσια. Δεν παιζει κατι αλλο, κανονικα πρεπει να την κανω αλλα λογω ηλικιας με αποτρεπουν (καποιοι γιατροι, οχι ολοι). Για αυτο εκατσα και το εψαξα, το απεφευγα τοσο καιρο γιατι φοβομουν τι θα ακουσω. Και τελικα εφριξα με αυτα που διαβασα απο ατομα που εχουν κανει την επεμβαση. Πρεπει να την καθυστερησω πασει θυσια, ειναι οντως ζορικο.

Συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τα τοσα φαρμακα σε μωρο παιδι (ειδικα το flixotide που ειναι κορτιζονη). Σε καποιες περιπτωσεις ομως επιβαλλεται η χημειοπροφυλαξη. Απλα μου φανηκε λιγο "ευκολο" το πορισμα της νεας παιδιατρου, απορω πως καταλαβε οτι το παιδι χρειαζεται την συγκεκριμενη αγωγη.

Κι εγω αυτο εκανα, μολις σαραντιζαν και λιγο πριν τους δυο μηνες τους εκοβα το βραδυνο. Τις ιδιες οδηγιες ειχα κι εγω απο την παιδιατρο Μαεστρια μου, οτι μολις σαραντισουν μπορεις να ξεκινησεις το προγραμμα του υπνου. Στην Μυρτω μου ηταν πανευκολο, τριων μηνων κοιμοταν οοοολο το βραδυ. Στον μικρο δυσκολευτηκα αλλα κι εγω δεν ημουν απολυτα σταθερη, αναλογως την κουραση υπηρχαν βραδια που τον ταισα μπας και κοιμηθουμε λιγο...

Οσον αφορα το σπιραλ, προσωπικα δεν θα το συνιστουσα. Γενικοτερα, ειμαι κατα του να βαζεις ξενα σωματα στον οργανισμο σου (για αυτο θα το λουστω, αν κι οταν κανω την σπονδυλοδεσια θα ειμαι ο ρομποκοπ) ασε που ειναι πιθανο να μην γινουν ευκολα αποδεκτα. Μια φιλη μου που το εβαλε, το εβγαλε στο τριμηνο μιας και δεν γινοταν με τιποτα ανεκτο απο τον οργανισμο της και της δημιουργουσε προβληματα. Αλλες παλι δεν εχουν κανενα προβλημα. Αν εισαι διατεθειμενη να μπεις σε αυτη την διαδικασια, καντο!

ΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΤΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ο Τζότζος υπόψιν κοιμάται όόόλο το βράδυ από τις 10-11 εώς και τις 09,00 από 2 μηνών....συντμήσαμε(λέξη που βρηκα) τα γεύματά του μέσα στην ημέρα και το παιδί δεν πεινούσε μέσα στο βράδυ και κοιμόταν κανονικά...μην το κάνετε σαν μία γνωστή μου που το συνήθισε εώς 4 και έπινε γάλα μέσα στις 05,00 το πρωί...καλά και αυτή το παράκαναε!!!!

Kι εγώ δεν έχω συνεχώς κουράγιο για να το ρισκάρω, ευτυχώς χθες κοιμήθηκε ξανά αμέσως μετά το τσάι.

Θέλω να το ψάξω λίγο. Μ' αγχώνει ΠΟΛΥ η - έστω κι ελάχιστη - πιθανότητα να ξαναμείνω έγγυος. Είμαι και καρπερή. :rolleyes:

Δε θέλω πραγματικά άλλο παιδί.

Καλά ρε γλύκα δεν είναι και κακό αυτό...και με τις καταστάσεις που υπάρχουν ούτε κι εμείς που το κάναμε με εξωσμ και το λαχταράγαμε δεν θέλουμε πια !!!! τι θα τρώει το 2ο; εδώ το 1ο και σκεφτόμαστε το μέλλον του!!!!

Λοιπον, μικρη λουλου, ακου εμενα τι με εσωσε (συμβουλες πρωτης παιδιατρου). Τελευταιο γευμα (και μπανιο εννοειται, μιας και η ρουτινα αυτη σκοπο εχει να συνειδητοποιησει το παιδι οτι ειναι νυχτα και ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ) γυρω στις 12 το βραδυ (ναι, ναι ξερω, αυτο ειναι ευκολο οταν εχεις ενα παιδι, με δυο παιδια στις 10 το αργοτερο εισαι οφ, αυτος ειναι ο λογος βεβαια που δυσκολευτηκα στον Βαγγελη αλλα στο τελος εκει κατεληξα και σωθηκα)... Η μικρη αν εχω καταλαβει σωστα κοιμαται συνεχομενα 5-6 ωρες. Αν ξυπνησει ενδιαμεσα δεν της δινεις γαλα, λιγο χαμομηλι αν το πινει 'η χαζολογημα και υπνο... Οταν δεις οτι σου ξυπναει μετα τις 6 το πρωι, την βαζεις για υπνο νωριτερα κατα μιση ωρα, δηλαδη 11μιση στο κρεβατι...Στην εβδομαδα πανω, αν εξακολουθει και ξυπναει μετα τις 6, την βαζεις νωριτερα για υπνο δλδ γυρω στις 11 κοκ... Στοχος να φτασεις να την βαζεις για υπνο στις 8 (για μενα αυτος ηταν ο στοχος) 'η στις 9 και να κοιμαται σερι ολο το βραδυ. Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, στην Μυρτω με μαθηματικη ακριβεια στον μικρο οχι τοσο εντατικα. Οταν ομως το πηρα αποφαση και το ακολουθησα εντατικα, περασαμε δυο ζορικες εβδομαδες ΑΛΛΑ, σωθηκαμε!

συμφωνώώώώώώώώώ:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια!!!

εγώ δεν το έψαξα και τόσο πολύ αλλά καταλαβαίνοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος έβαλα σπιραλ μετά την δεύτερη γέννα (διαφορετικα στην υπογραφή μου θα υπήρχαν και άλλα τρια βλαστάρια μάλλον)

Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στα τρια χρόνια που πήγα για να το αντικαταστήσουμε, ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα το βγάλουμε στα πέντε χρόνια.

Ούτε μικρόβια και βλακιούλες δεν έχω αντιμετωπίσει... αλλά νομίζω ότι τελικά όλα αυτά είναι θέμα οργανισμού.

΄

Νιρμα καλώςήρθες σόρυ κιόλας δεν σε χαιρέτησα.....ναι, έχεις δίκιο...

Πως καλό μου; Με τον κρίνο;

Λέτε να μου ορμήξει κανένα βράδυ; :lol::lol::lol:

ναι κι εσύ δεν θές....χαχαχαχαχαχ άκου κει με τον κρίνο....χαχαχαχαχαχα

Εγώ πάλι το μόνο που βρίσκω υπερβολικό είναι το Αerius (επειδή κάνει ήδη εισπνοές).

Έχει και ο δικός μου ο μικρός ευαισθησία στο αναπνευστικό και παρόμοια θεραπεία κάνουμε συχνά και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα με τη διαφορά ότι επειδή ήταν λαρρυγγίτιδα παίρναμε soldesanil σταγόνες.

Οι εισπνοές για μας είναι σωτήριες. Είναι η μοναδική θεραπεία που μας συνεφέρνει από την δύσπνοια του βρογχόσπασμου.

Το singulair μας το έχουν δώσει και εμάς και μάλιστα μας είχαν πρότεινει να το παίρνουμε και όλο τον Χειμώνα αλλά αρνήθηκα. Πρόκειται για φάρμακο που λέει ότι προστατεύει το αναπνευστικό για άτομα που έχουν ευαισθησία.

Να σου πω όμως παστάκι, νομίζω σας τα έδωσε για πολύ καιρό. Μέχρι 20/12 flixotide; Είσαι σίγουρη; Εδώ ο δικός μου ανάσα δε μπορούσε να πάρει την περασμένη εβδομάδα και του έδωσε την θεραπεία με τις εισπνοές x4 για μία βδομάδα μόνο και για 2-3 μέρες μετά x2 και τέρμα.

Χα, χα και ένα σχόλιο: αν 300.000 γνωρίζεστε μεταξύ σας τι να πούμε και εδώ στην Κομοτηνή με περίπου 50.000 (δεν υπολογίζω τους φοιτητές). Παραγνωριζόμαστε!

αααα ρε Κομοτήνη!!!!! χαχαχαχ ναι εσείς πρέπει να είσαστε και συγγενείς μεταξύ σας οι περισσότεροι...χαχαχαχαχ

τι να σου πώ ρε Νιονιώ μου...λέτε να μου κάνει μλκία και αυτή...ααα...θα τις πνίξω τις παιδιάτρους.....πω πω ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ζει ο δικος σου παιδιατρος??? Ελα ρε!!! Ο δικος μου... ηταν ηδη μεγαλος τοτε που θυμαμαι εγω τον εαυτο μου...

Ζει και είναι και ακμαιότατος και τετραπέρατος!!! Ετών 83-84...

Απο σενα εξαρταται τι θα φαει ο κοσμος εκει? Οταν αρχισω να μαγειρευω σπιτι... θα μου περνας με μειλ τις λιστες σου και σαφεις οδηγιες εκτελεσης... Σουπερ, τσαμπα αγχωνομαι!

Αμέ, μηνιαίο πρόγραμμα θα σας έχω!!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ναι, τον έχω παραδεχτεί! Να μην ήταν και πανάκριβος. :rolleyes:

Χαλαλι του!

Προσωπικα, την παιδιατρο την εχω για τα εμβολια και μια πρωτη διαγνωση. Αν ειναι κατι σοβαροτερο τρεχω στην αναλογη ειδικοτητα, την ενημερωνω και ακουω την γνωμη της αλλα μεχρι εκει.

Κι εγώ έτσι ακριβώς κάνω!

Και θα δω τι θα μου πουν κι εκει για το μελανιασμα...

Ελπιζω να γελάσουν Λενιώ!

Όχι μόνο το πρόγραμμα και το φαί να μας έχεις! :tongue:

Και κανέναν αράπη μήπως;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Παστάκια μην τρελαίνεσαι....

Όλες το περάσαμε αυτό που περνάς με τον Τζότζο!

Για θυμίσου πέρυσι, είχε περάσει έστω και μια μέρα που κάποιο να μην έχει κάτι;

Πήγαιναν 2 μέρες παιδικό και μια βδομάδα σπίτι!

Μην ξεχνάς ότι το παιδάκι βγήκε από ένα αποστειρωμένο περιβάλον και βρέθηκε σε ένα χώρο που βομβαρδίζεται από ιους και μικρόβια!

Δεν είναι φυσικό κι επόμενο να είναι συνέχεια άρρωστο;

Η πρώτη χρονιά θελει πολύ υπομονη και γερά νευρα!

4Suap3.png

Νιρμα καλως μας ηρθες! (νομιζα οτι απλα μπηκες για να προσφερεις τα φωτα σου στην Μαεστρια μας!)

Παστακια, δεν θελουμε να σε αγχωσουμε κοριτσακι μου! Ο μικρουλης σου μαζεψε ιωσεις απο τον παιδικο σταθμο, αυτο ηταν αναμενομενο την στιγμη που βρεθηκε σε κλειστο χωρο με παιδακια. Ουτε αμφισβητω την παιδιατρο σου, απλα μου την εχει δωσει η ευκολη λυση, το κοπι πειστ των γιατρων οσον αφορα τα φαρμακα χωρις να λαμβανουν υποψη τους την ηλικια των παιδιων και το κατα ποσο τα εχουν αναγκη. Το λογικο ειναι οτι θα δεις βελτιωση, παρθενος ο οργανισμος του Γιωργακη σε ολα αυτα και προφανως θα αντιδρασει. Ομως ειναι απαραιτητα στην παρουσα φαση? Λιγο ευκολο μου φανηκε, αυτο εγω θα εψαχνα αν ημουν στην θεση σου...

Γιατι σκεψου, εξω και μακρια, οτι στο μελλον μπορει πραγματικα να χρειαστει να κανει χημειοπροφυλαξη... Αν εχει ηδη συνηθισει ο οργανισμος στα φαρμακα, ΤΙ θα του δωσουν τοτε?

Δυστυχως, επειδη δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε με κλειστα ματια κανεναν γιατρο, οφειλουμε να ψαχνομαστε (εγω τουλαχιστον αυτο κανω).

Διαφημίσεις

Νιρμα καλως μας ηρθες! (νομιζα οτι απλα μπηκες για να προσφερεις τα φωτα σου στην Μαεστρια μας!)

Παστακια, δεν θελουμε να σε αγχωσουμε κοριτσακι μου! Ο μικρουλης σου μαζεψε ιωσεις απο τον παιδικο σταθμο, αυτο ηταν αναμενομενο την στιγμη που βρεθηκε σε κλειστο χωρο με παιδακια. Ουτε αμφισβητω την παιδιατρο σου, απλα μου την εχει δωσει η ευκολη λυση, το κοπι πειστ των γιατρων οσον αφορα τα φαρμακα χωρις να λαμβανουν υποψη τους την ηλικια των παιδιων και το κατα ποσο τα εχουν αναγκη. Το λογικο ειναι οτι θα δεις βελτιωση, παρθενος ο οργανισμος του Γιωργακη σε ολα αυτα και προφανως θα αντιδρασει. Ομως ειναι απαραιτητα στην παρουσα φαση? Λιγο ευκολο μου φανηκε, αυτο εγω θα εψαχνα αν ημουν στην θεση σου...

Γιατι σκεψου, εξω και μακρια, οτι στο μελλον μπορει πραγματικα να χρειαστει να κανει χημειοπροφυλαξη... Αν εχει ηδη συνηθισει ο οργανισμος στα φαρμακα, ΤΙ θα του δωσουν τοτε?

Δυστυχως, επειδη δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε με κλειστα ματια κανεναν γιατρο, οφειλουμε να ψαχνομαστε (εγω τουλαχιστον αυτο κανω).

Συμφωνώ κι εγώ. Φυσικά δεν θα γίνουμε γιατροί. "Έκαστος στο είδος του".

Εγώ ψάχνοντάς το έπεσα πάνω στην ΠΡΟΠΟΛΗ. Φυτικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, καλό για τον βήχα ...που οι δικές μου έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία.

Τελικά, δεν ξέρω αν είναι ο δεύτερος χρόνος του παιδικού ή η πρόπολη ή κάτι άλλο ...φτου φτου φτού...ακόμα δεν έχουμε αρρωστήσει.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλωσήρθες!

Κι εγώ νομιζα πως απλώς απάντησες στην μαεστρία.

Δεν μας συστήθηκες όμως γι'αυτό μπερδευτήκαμε!

Να σας συστηθώ βρε παιδιά τότε...

Ειμαι, προς το παρόν, Θεσσαλονίκη και έχω δύο κορούλες.

Πολύ μου άρεσε η παρεούλα σας και είπα να μπω κι εγώ αφού είμαι λίγο "χαλαρή" στην δουλειά τελευταία.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Ρε συ Ελένη εγώ δεν καταλαβάινω διαφορά με το προφυλακτικό. Είναι μερικές και μερικοί τόσο πια δεν μπορούνε, δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Ούτε εγώ καταλαβαίνω και απότι λέει ο άντρας μου ούτε αυτός καταλαβαίνει διαφορά.

Τι να σε πω μια χαρά...:rolleyes:

Πάνω που έχεις φουντώσει να ακους αγάπη μου περιμενε! Να βάλουμε προφυλακτικό....

Δεν λέει με τίποτα!;)

Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα θέμα.

Να ξυπνάς το ταίρι σου μέσα στη νύχτα επειδή έχεις κάψες και χωρίς να ψάχνεσαι (για προφυλακτικά ντε) να προχωράς στο προκείμενο.

Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Αμέ, μηνιαίο πρόγραμμα θα σας έχω!!!!;)

Αυτό το πρόγραμμα, δεν το κοινοποιείς και εδώ καθημερινά. Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Μαζί με την καλημέρα σου θα λες π.χ. 'Σήμερα γιουβαρλάκια'. :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...