Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ξέρεις απ' τη μία έχω σκάσει και θέλω μια δουλειά ΤΩΡΑ, απ' την άλλη βαραίνεις κιόλας όσο κάθεσαι. :tongue:

Αυτο ξαναπες το! Την επομενη Πεμπτη επιστρεφω στην δουλεια και ωρες ωρες μου ερχεται ο θανατος. Αν και θελω σαν τρελλη να επιστρεψω στην ρουτινα μου... Αλλα ρε γμτ, να νιωθω καλα θελω, εχω βαρεθει να ποναω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρεις απ' τη μία έχω σκάσει και θέλω μια δουλειά ΤΩΡΑ, απ' την άλλη βαραίνεις κιόλας όσο κάθεσαι. :tongue:

Ναι, αυτό γεγονός!

Εγώ όταν τελείωσε η άδεια από μειωμένα και τέτοια, παρότι είχα πήξει στο σπίτι, δεν ήθελα να γυρίσω στην δουλειά με τίποτα!

Μετά από καμιά βδομάδα βέβαια προσαρμόστηκα, αλλά με την ιδέα και μόνο βαριόμουνα υπερβολικά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελεν, αυτο που ελεγα για την Θεσ/νικη, στην ουσια ειναι ανακουφιση, δεν ειναι δλδ θεραπεια οπως μου το παρουσιασαν! Σημερα θα παω σε εναν αλλον ορθοπαιδικο και μετα θελω να δω εναν φοβερο και τρομερο (οπως μου ειπε αλλος γιατρος) γιατρο του ΚΑΤ που ειναι στην Ελλαδα τα τελευταια πεντε χρονια και θεωρειται κορυφη στην σπονδυλικη στηλη.

Θα ξεκινησω και φυσικοθεραπειες και βλεπουμε, την Θεσ/νικη την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου αυτη την στιγμη.

Ε βέβαια, εμάς τους Βόρειους σε δεύτερη μοιρα!:tongue::tongue::tongue:;)

Να σε πω! Μην το έχεις στο πίσο μέρος. Φέρτο μπροστά αν αυτό είναι μια λύση έστω και προσωρινή για να ανακουφιστείς και να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής!

4Suap3.png

Εγω μαρη σε δευτερη μοιρα τους Βορειους? ΕΓΩ???

Ναιιιι, αν ολα πανε στραβα θα ερθω κι απο εκει μια βολτα, δεν το συζητω... Αλλα, πρεπει πρωτα να μιλησω με τον γιατρο, να του στειλω διαγνωσεις κι εξετασεις και να δουμε αν μπορω να κανω την συγκεκριμενη θεραπεια.

Το ποσο εχω μετανοιωσει που αφεθηκα κι εφτασα σε αυτο το σημειο δεν λεγεται... Επρεπε να ειχα ασχοληθει με το προβλημα πολυ καιρο πριν, ειχα ενα σκασμο ενδειξεις... Κι αυτο με το βαρος! Τι σκατα περιμενα δλδ για να ξεκινησω διαιτα δυο χρονια πριν? Τα νευρα μου...

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

Θέλω να το ψάξω λίγο. Μ' αγχώνει ΠΟΛΥ η - έστω κι ελάχιστη - πιθανότητα να ξαναμείνω έγγυος. Είμαι και καρπερή. :rolleyes:

Δε θέλω πραγματικά άλλο παιδί.

εγώ δεν το έψαξα και τόσο πολύ αλλά καταλαβαίνοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος έβαλα σπιραλ μετά την δεύτερη γέννα (διαφορετικα στην υπογραφή μου θα υπήρχαν και άλλα τρια βλαστάρια μάλλον)

Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στα τρια χρόνια που πήγα για να το αντικαταστήσουμε, ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα το βγάλουμε στα πέντε χρόνια.

Ούτε μικρόβια και βλακιούλες δεν έχω αντιμετωπίσει... αλλά νομίζω ότι τελικά όλα αυτά είναι θέμα οργανισμού.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εγώ δεν το έψαξα και τόσο πολύ αλλά καταλαβαίνοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος έβαλα σπιραλ μετά την δεύτερη γέννα (διαφορετικα στην υπογραφή μου θα υπήρχαν και άλλα τρια βλαστάρια μάλλον)

Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στα τρια χρόνια που πήγα για να το αντικαταστήσουμε, ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα το βγάλουμε στα πέντε χρόνια.

Ούτε μικρόβια και βλακιούλες δεν έχω αντιμετωπίσει... αλλά νομίζω ότι τελικά όλα αυτά είναι θέμα οργανισμού.

Eυχαριστώ για το ίνφο κορίτσι. Κάνω γκαλοπ και θα δω. Άσε που, προς το παρόν, δε χρειάζομαι κανένα μέσο αντισύλληψης. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγω μαρη σε δευτερη μοιρα τους Βορειους? ΕΓΩ???

Έλα εντάξει, λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα!:tongue::tongue:

Κι αυτο με το βαρος! Τι σκατα περιμενα δλδ για να ξεκινησω διαιτα δυο χρονια πριν? Τα νευρα μου...

Εχεις πολλά παραπάνω;

4Suap3.png

1)Aerolin 2 puffs X 4 φορές την ημέρα εώς και 01/12!!!

2)Flixotide 2 puffs Χ 2 φορές την ημέρα για δεν θυμαμαι πόσο καιρό!Α!20/12!

3)Claripen 3.00 ml / 12ωρο για 8 μέρες

4)Aerious 2,5μλ εώς 09/12!

5)Singulair 1 φακελάκι κάθε απόγευμα για 2 μήνες!!!!

Μας είπε οτι το παιδί έχει μεγάλη ευαισθησία και για να έρθει στα ίσια του πρέπει να τα λάβει έτσι αυτά γιατί πάει παδικό και θα κυλάει συνεχώς και έτσι όπως πάει δεν θα του κάνουμε ώρα κοντά τα εμβόλια...τι να πω...φαίνεται πολύ καλή και ευγενική...έχουμε πάει και συστημένοι(και εδώ στην Πάτρα μετράει πολύ αυτό γιατί πόσοι είμαστε; 300000 άνθρωποι! όλοι γνωριζόμαστε!!!!) πίστεύω οτι μας προσέχει όπως μας έχουν πεί!!!!:-(:-(:-(...αυτά....γκουχ γκουχ είναι ο Τζότζος!!!

Εγώ πάλι το μόνο που βρίσκω υπερβολικό είναι το Αerius (επειδή κάνει ήδη εισπνοές).

Έχει και ο δικός μου ο μικρός ευαισθησία στο αναπνευστικό και παρόμοια θεραπεία κάνουμε συχνά και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα με τη διαφορά ότι επειδή ήταν λαρρυγγίτιδα παίρναμε soldesanil σταγόνες.

Οι εισπνοές για μας είναι σωτήριες. Είναι η μοναδική θεραπεία που μας συνεφέρνει από την δύσπνοια του βρογχόσπασμου.

Το singulair μας το έχουν δώσει και εμάς και μάλιστα μας είχαν πρότεινει να το παίρνουμε και όλο τον Χειμώνα αλλά αρνήθηκα. Πρόκειται για φάρμακο που λέει ότι προστατεύει το αναπνευστικό για άτομα που έχουν ευαισθησία.

Να σου πω όμως παστάκι, νομίζω σας τα έδωσε για πολύ καιρό. Μέχρι 20/12 flixotide; Είσαι σίγουρη; Εδώ ο δικός μου ανάσα δε μπορούσε να πάρει την περασμένη εβδομάδα και του έδωσε την θεραπεία με τις εισπνοές x4 για μία βδομάδα μόνο και για 2-3 μέρες μετά x2 και τέρμα.

Χα, χα και ένα σχόλιο: αν 300.000 γνωρίζεστε μεταξύ σας τι να πούμε και εδώ στην Κομοτηνή με περίπου 50.000 (δεν υπολογίζω τους φοιτητές). Παραγνωριζόμαστε!

Θέλω να το ψάξω λίγο. Μ' αγχώνει ΠΟΛΥ η - έστω κι ελάχιστη - πιθανότητα να ξαναμείνω έγγυος. Είμαι και καρπερή. :rolleyes:

Δε θέλω πραγματικά άλλο παιδί.

Ξέρω εγώ την απόλυτη προφύλαξη!

ΑΠΟΧΗ!!!! Και μετά ψυχοθεραπεία χα, χα!!!!!!

Μαεστρία, προφυλακτικό καλή μου. Και φθηνή λύση και 98% αποτελεσματική.

Διαφημίσεις

Προς το παρόν αυτή χρησιμοποιώ. :tongue:

Μαεστρία, προφυλακτικό καλή μου. Και φθηνή λύση και 98% αποτελεσματική.

Χρησιμοποιούμε, αλλά παώ για το 100%, κατάλαβες;

Γιατι;;;;

Εχεις κάνει συμφωνία;:tongue:

Δεν πήραμε μπρος ακόμα καλέ, αφού είπα τις προάλλες, ξέχασες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προς το παρόν αυτή χρησιμοποιώ. :tongue:

Μην σου προκύψει χωρίς "προειδοποίηση". You know what I mean....;)

Μιλάω εκ πείρας:cool:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Οι εισπνοές για μας είναι σωτήριες. Είναι η μοναδική θεραπεία που μας συνεφέρνει από την δύσπνοια του βρογχόσπασμου.

Εσείς έχετε διεγνωσμένο πρόβλημα όμως...

Εδώ μιλάμε για παιδάκι που το είδε πρώτη φορα και του έδωσε ότι κυκλοφορεί!

Το singulair μας το έχουν δώσει και εμάς και μάλιστα μας είχαν πρότεινει να το παίρνουμε και όλο τον Χειμώνα αλλά αρνήθηκα. Πρόκειται για φάρμακο που λέει ότι προστατεύει το αναπνευστικό για άτομα που έχουν ευαισθησία.

Το singulair μην το φοβάσαι! Είναι τελείως ακίνδυνο και όντως προσταεύει!

Καλοοοό, αλλά.....πολλά λεφτά θα δώσει στον ψυχιατρο!!!!:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Χρησιμοποιούμε, αλλά παώ για το 100%, κατάλαβες;

Και προφυλακτικό;:confused:

Πως το μπορείτε καλέ;

Ακόμη δεν τον έχεις βάλει κάτω;

Α, είναι σοβαρή η κατάστασή σου, πρέπει να το δουμε επειγοντως!!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...