Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να τη στρώσω (με ευχές, προσευχές, βουντού, κλπ) μπας και κοιμηθούμε κανένα βράδυ, γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι!

Είναι γκρινιαρούλα ή απλώς πεινάει;

Κι ο δικός μου Θέατρο πήγε σήμερα! Αλλά δε θυμάμαι την παράσταση. :rolleyes:

Μάνα είσαι εσύ καλέ; Να μην ξέρεις που είναι το παιδί σου;:tongue::tongue:

Είπαμε, άντρας είναι αλλά από τώρα δεν σας δίνει αναφορά;;)

Εγώ σπίτι με την τσούπρα μου. Χθες πήγα στη γυναικολόγα μου, μια χαρά όλα λέει, αλλά να προσέχω καθότι πολύ καρπερή η γυναίκα.

Ρε κορίτσια τι γνώμη έχετε για το σπιράλ; :confused:

Δεν είναι κι ότι καλύτερο για τον οργανισμό σου αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι κι ότι καλύτερο για τον οργανισμό σου αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση...

Θέλω να 'μαι σίγουρη ότι δε θα ξαναπροκύψει.

Ξέρω ΠΟΥ είναι καλέ, δε θυμάμαι τι παράσταση έχει! :tongue:

Η μικρή πεινάει και ξυπνάει ακόμα 2-3 φορές το βράδυ, αλλά αφού πλέον δε χρειάζεται να τρώει τόσο συχνά, θ' αρχίσω να την ξεγελάω με τσάι το βράδυ, μπας και πιάσει το υποννοούμενο και κοιμηθεί σερί. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θέλω να 'μαι σίγουρη ότι δε θα ξαναπροκύψει.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καινούριο;

Βέβαια και τα σπιράλ έχουν εξελιχθεί φαντάζομαι και δεν δημιουργούν τα προβλήματα που δημιουργούσαν!

Ξέρω ΠΟΥ είναι καλέ, δε θυμάμαι τι παράσταση έχει! :tongue:

Εντάξει πάω πάσο!!!:mrgreen::mrgreen:

Η μικρή πεινάει και ξυπνάει ακόμα 2-3 φορές το βράδυ, αλλά αφού πλέον δε χρειάζεται να τρώει τόσο συχνά, θ' αρχίσω να την ξεγελάω με τσάι το βράδυ, μπας και πιάσει το υποννοούμενο και κοιμηθεί σερί. :mrgreen:

Ρε, λεχούδι είναι ακόμα και το χρειάζεται το συχνό τάϊσμα!

Κάντο σε καμιά 20 μέρες για να έχει κλείσει τον 2ο...

4Suap3.png

Ρε, λεχούδι είναι ακόμα και το χρειάζεται το συχνό τάϊσμα!

Κάντο σε καμιά 20 μέρες για να έχει κλείσει τον 2ο...

Όχι πουλάκι μου, απ' τις 40 μέρες και μετά είναι ΟΚ. Κοίτα, θέλω να πιστεύω ότι θα το κόψει και μόνη της, ο Γιάννης μόνος το 'κοψε. Μη φανταστείς ότι την αφήνω νηστικιά μαρή. Στις 1 που νιαούρισε της έδωσα τσάι, μετά πήγε μέχρι τις 4+, ήπιε το γάλα της και ξανά στις 7.

ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθούμε και λίγο βρε Ελενάκι. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Όχι πουλάκι μου, απ' τις 40 μέρες και μετά είναι ΟΚ. Κοίτα, θέλω να πιστεύω ότι θα το κόψει και μόνη της, ο Γιάννης μόνος το 'κοψε. Μη φανταστείς ότι την αφήνω νηστικιά μαρή. Στις 1 που νιαούρισε της έδωσα τσάι, μετά πήγε μέχρι τις 4+, ήπιε το γάλα της και ξανά στις 7.

ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθούμε και λίγο βρε Ελενάκι. :(

Σόρυ ρε συ... Εγώ κατάλαβα να την αφήνεις όλο το βράδυ!

Αύξησε την ποσότητα του τελευταίου γευματος για να την κρατήσει πιο πολύ!

4Suap3.png

Λενιώ γιατί κορίτσι μου σκεφτεσαι σπονδυλοδεσιες και τέτοια;

Πρώτα θα ξεκινήσεις από τα εύκολα!

Τι σε έχει πιάσει και βασανίζεις το μυαλουδάκι σου;

Παστάκια για ποιο λόγο να φορτώσεις το παιδάκι μέ τόσο χημικό;

Εχεις ιδέα πόσο άσχημα είναι τα εισπνεώμενα και πόσες παρενέργειες έχουν;

Ελεν μου, δυστυχως, η επεμβαση που πρεπει 'η δεν πρεπει να κανω ειναι η σπονδυλοδεσια. Δεν παιζει κατι αλλο, κανονικα πρεπει να την κανω αλλα λογω ηλικιας με αποτρεπουν (καποιοι γιατροι, οχι ολοι). Για αυτο εκατσα και το εψαξα, το απεφευγα τοσο καιρο γιατι φοβομουν τι θα ακουσω. Και τελικα εφριξα με αυτα που διαβασα απο ατομα που εχουν κανει την επεμβαση. Πρεπει να την καθυστερησω πασει θυσια, ειναι οντως ζορικο.

Συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τα τοσα φαρμακα σε μωρο παιδι (ειδικα το flixotide που ειναι κορτιζονη). Σε καποιες περιπτωσεις ομως επιβαλλεται η χημειοπροφυλαξη. Απλα μου φανηκε λιγο "ευκολο" το πορισμα της νεας παιδιατρου, απορω πως καταλαβε οτι το παιδι χρειαζεται την συγκεκριμενη αγωγη.

Κι εγω αυτο εκανα, μολις σαραντιζαν και λιγο πριν τους δυο μηνες τους εκοβα το βραδυνο. Τις ιδιες οδηγιες ειχα κι εγω απο την παιδιατρο Μαεστρια μου, οτι μολις σαραντισουν μπορεις να ξεκινησεις το προγραμμα του υπνου. Στην Μυρτω μου ηταν πανευκολο, τριων μηνων κοιμοταν οοοολο το βραδυ. Στον μικρο δυσκολευτηκα αλλα κι εγω δεν ημουν απολυτα σταθερη, αναλογως την κουραση υπηρχαν βραδια που τον ταισα μπας και κοιμηθουμε λιγο...

Οσον αφορα το σπιραλ, προσωπικα δεν θα το συνιστουσα. Γενικοτερα, ειμαι κατα του να βαζεις ξενα σωματα στον οργανισμο σου (για αυτο θα το λουστω, αν κι οταν κανω την σπονδυλοδεσια θα ειμαι ο ρομποκοπ) ασε που ειναι πιθανο να μην γινουν ευκολα αποδεκτα. Μια φιλη μου που το εβαλε, το εβγαλε στο τριμηνο μιας και δεν γινοταν με τιποτα ανεκτο απο τον οργανισμο της και της δημιουργουσε προβληματα. Αλλες παλι δεν εχουν κανενα προβλημα. Αν εισαι διατεθειμενη να μπεις σε αυτη την διαδικασια, καντο!

Μαεστρια (μιας και βρηκα ατομο που συμφωνουμε στο θεμα "υπνος" στα μικρα), τι ωρα κανεις μπανιο την μικρη και την βαζεις για υπνο? Ποια ωρα δλδ ειναι η επισημη ωρα υπνου σας?

Κι εγω αυτο εκανα, μολις σαραντιζαν και λιγο πριν τους δυο μηνες τους εκοβα το βραδυνο. Τις ιδιες οδηγιες ειχα κι εγω απο την παιδιατρο Μαεστρια μου, οτι μολις σαραντισουν μπορεις να ξεκινησεις το προγραμμα του υπνου. Στην Μυρτω μου ηταν πανευκολο, τριων μηνων κοιμοταν οοοολο το βραδυ. Στον μικρο δυσκολευτηκα αλλα κι εγω δεν ημουν απολυτα σταθερη, αναλογως την κουραση υπηρχαν βραδια που τον ταισα μπας και κοιμηθουμε λιγο...

Kι εγώ δεν έχω συνεχώς κουράγιο για να το ρισκάρω, ευτυχώς χθες κοιμήθηκε ξανά αμέσως μετά το τσάι.

Οσον αφορα το σπιραλ, προσωπικα δεν θα το συνιστουσα.

Θέλω να το ψάξω λίγο. Μ' αγχώνει ΠΟΛΥ η - έστω κι ελάχιστη - πιθανότητα να ξαναμείνω έγγυος. Είμαι και καρπερή. :rolleyes:

Δε θέλω πραγματικά άλλο παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρια (μιας και βρηκα ατομο που συμφωνουμε στο θεμα "υπνος" στα μικρα), τι ωρα κανεις μπανιο την μικρη και την βαζεις για υπνο? Ποια ωρα δλδ ειναι η επισημη ωρα υπνου σας?

Ε, ανάλογα πως μας βγαίνουν τα ταίσματά της. Περίπου 8.30 - 9.30.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ τι ΜΑΥΡΑ σκοτάδια είναι αυτά σήμερα; ΑΜΑΝ!

Δες μια ωραία εικόνα που βρήκα ... 1832780.jpg

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κόλλησα!

Απαπα!!! Εμένα μου θυμίζει αράχνη....:tongue::tongue:

Ελεν μου, δυστυχως, η επεμβαση που πρεπει 'η δεν πρεπει να κανω ειναι η σπονδυλοδεσια. Δεν παιζει κατι αλλο

Αυτό που έλεγες για εδώ;

Συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τα τοσα φαρμακα σε μωρο παιδι (ειδικα το flixotide που ειναι κορτιζονη). Σε καποιες περιπτωσεις ομως επιβαλλεται η χημειοπροφυλαξη. Απλα μου φανηκε λιγο "ευκολο" το πορισμα της νεας παιδιατρου, απορω πως καταλαβε οτι το παιδι χρειαζεται την συγκεκριμενη αγωγη.

Ναι ρε συ, πολύ ελαφρά τη καρδία δίνουν 800 φάρμακα...

Εμένα ρε κορίτσια δεν μου ξυπνούσε ποτέ...

Το αντίθετο! Την ξυπνούσα εγώ και δεν ξυπνούσε κιόλας!!!:tongue:

4Suap3.png

Είναι σαν αυτά τα τεστ των ψυχολόγων, τι θυμίζει στον καθένα η εικόνα. :tongue:

Εμένα μου θυμίζει όνειρο, φυγή, κλπ. ΟΧΙ, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, δεν έχω τάσεις φυγής τελευταία, λάθος κάνεις. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα μου θυμίζει όνειρο, φυγή, κλπ. ΟΧΙ, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, δεν έχω τάσεις φυγής τελευταία, λάθος κάνεις. :mrgreen:

Όχι καλέ!!!

Γι'αυτό κάθεσαι στο σπίτι, έχεις βαρεθεί φευγιό!!!! Τι, δεν ξέρω εγώ;;;;:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

Όχι καλέ!!!

Γι'αυτό κάθεσαι στο σπίτι, έχεις βαρεθεί φευγιό!!!! Τι, δεν ξέρω εγώ;;;;:mrgreen::mrgreen:

Ξέρεις απ' τη μία έχω σκάσει και θέλω μια δουλειά ΤΩΡΑ, απ' την άλλη βαραίνεις κιόλας όσο κάθεσαι. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, ανάλογα πως μας βγαίνουν τα ταίσματά της. Περίπου 8.30 - 9.30.

Λοιπον, μικρη λουλου, ακου εμενα τι με εσωσε (συμβουλες πρωτης παιδιατρου). Τελευταιο γευμα (και μπανιο εννοειται, μιας και η ρουτινα αυτη σκοπο εχει να συνειδητοποιησει το παιδι οτι ειναι νυχτα και ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ) γυρω στις 12 το βραδυ (ναι, ναι ξερω, αυτο ειναι ευκολο οταν εχεις ενα παιδι, με δυο παιδια στις 10 το αργοτερο εισαι οφ, αυτος ειναι ο λογος βεβαια που δυσκολευτηκα στον Βαγγελη αλλα στο τελος εκει κατεληξα και σωθηκα)... Η μικρη αν εχω καταλαβει σωστα κοιμαται συνεχομενα 5-6 ωρες. Αν ξυπνησει ενδιαμεσα δεν της δινεις γαλα, λιγο χαμομηλι αν το πινει 'η χαζολογημα και υπνο... Οταν δεις οτι σου ξυπναει μετα τις 6 το πρωι, την βαζεις για υπνο νωριτερα κατα μιση ωρα, δηλαδη 11μιση στο κρεβατι...Στην εβδομαδα πανω, αν εξακολουθει και ξυπναει μετα τις 6, την βαζεις νωριτερα για υπνο δλδ γυρω στις 11 κοκ... Στοχος να φτασεις να την βαζεις για υπνο στις 8 (για μενα αυτος ηταν ο στοχος) 'η στις 9 και να κοιμαται σερι ολο το βραδυ. Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα, στην Μυρτω με μαθηματικη ακριβεια στον μικρο οχι τοσο εντατικα. Οταν ομως το πηρα αποφαση και το ακολουθησα εντατικα, περασαμε δυο ζορικες εβδομαδες ΑΛΛΑ, σωθηκαμε!

Κι εμενα μαμουνι μου κανει!

Εμένα ρε κορίτσια δεν μου ξυπνούσε ποτέ...

Το αντίθετο! Την ξυπνούσα εγώ και δεν ξυπνούσε κιόλας!!!:tongue:

Αυτα διαβαζω κι εκνευριζομαι!!! Μα υπαρχουν τετοια παιδια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...