Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γι' αυτό το αγόρι ήθελες τις οδηγίες;

Δε θα το σχολιάσω, αλλά σου βγήκε σε καλό. Έμαθες να βάζεις φωτό στα μηνύματα.

χαχαχα, για κοιτα τον κι ετσι μηπως αλλαξεις γνωμη!!!

article-1190356-052F4568000005DC-390_224x458.jpg

πωπω, την ειχα την συγκεκριμενη φωτο σε γιγαντοαφισα στο δωματιο... Αυτη μου την ειχε κοψει κομματακια ο bro ο σιχαμενος, σε εναν απο τους φοβερους καυγαδες μας...

Καλα, σημερα που εμαθα επιτελους να βαζω φωτος κολλαει το μηχανημα και με πεταει εξω! Και μην πειτε οτι ουτε ο Θεος δεν θελει να βαζω εγω φωτος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ήμουν εκεί βρε Ελένη. 90 λεπτά όρθια για να δω τον Van Basten (εμένα ο άλλος μου άρεσε). :lol::lol::lol::tongue:

Αχ, κι εμένα!!!!

Εγώ πάλι είχα φάει κόλλημα με τον Γκοϊκοϊτσέα.... Τι παίδαρος!!!!!

Ρε Λενάκι που τον βρήκες; Σόρυ κιόλας...

Ο δικός μου εφηβικός έρωτας ήταν ο αείμνηστος River Phoenix.

600full-river-phoenix.jpg

Αυτός μάλιστα!!!

Να πούμε και τα συχαρίκια στις Ελένες μας, που έμαθαν, με τη βοήθεια της Νιονιώς, να βάζουν εικόνες! :D

128613%252Cxcitefun-congrats9sv.gif

Έχει να πέσει ξεχείλωμα.

Στουμε, στούμε!!!!

Ε λίγο να μην ξεχειλώσουμε κι εμείς;:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσακια μου τι ομορφα που ξεκινησε η μερα σημερα!!!τι ωραια διαβασα τα τελευταια..κλ ο νιγκρο εμενα δεν με τρελανε λενι οχι οτι θα με χαλουσε κιολας,ομως ακυρο το σινεμα ακυρος κ ο πρωινος αυριανος καφες κορες!!!δεν θυμαμε αν σας ειχα πει για εναν φιλο μας που επασχε απο καρκινο στον εγκεφαλο τυπου μπαντερφλαϊ?δεν θυμαμε τωρα,ομως εφυγε σημερα κ αυριο 10 το πρωι ειναι η κηδεια του.ενα απο τα καλυτερα ατομα που ειχα γνωρισει στην ζωη μου πατερας 3ων παιδιων το μικροτερο του ειναι 3μιση χρ.γμτ σκατα σορι για τα νεα θα παρω κ την μανου να της ακυρωσω σκατα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ω Θέε μου!

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του κουφέτο και σε σας που χάσατε ένα τέτοιο φίλο.

Κρίμα για τα παιδάκια και κυρίως κρίμα για τον άνθρωπο που πάει.

Κουφετο συλληπητηρια, αυτο ειναι μονο υγεια κοριτσια κι ολα παλευονται και μεις χασαμε τον αδερφο της μαμας μου πριν 3χρονια απ΄ αυτη τη κ@λοαρρωστια, 48χρονων...με μικρο παιδι ....δυναμη στη γυναικα του

να στε κλ κοριτσια!!!!δεν πρεπει να φευγουν νεοι ανθρωποι,τεσπα,σαντυ εκει γυρω ηταν κ ο φιλος μας.παω να σιδερωσω λιγο,ειχε η γλυκια μου η μανουλα σημερα γενεθλια οργανωσα τουρτιτσα και εκπληξη ηρθαν κ τα αδερφια μου,ποσο ευγνωμων ειμαι που εσβησε κ φετος τα κερακια της,αντε τα λεμε αυριο μετα την κηδεια πρεπει να παμε κ στην πεθερα στο χωριο για ψωνια κτλ οποτε ή το βραδυ θα τα πουμε ή μεθαυριο φιλακια καλο βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι ομορφα που ξεκινησε η μερα σημερα!!!τι ωραια διαβασα τα τελευταια..κλ ο νιγκρο εμενα δεν με τρελανε λενι οχι οτι θα με χαλουσε κιολας,ομως ακυρο το σινεμα ακυρος κ ο πρωινος αυριανος καφες κορες!!!δεν θυμαμε αν σας ειχα πει για εναν φιλο μας που επασχε απο καρκινο στον εγκεφαλο τυπου μπαντερφλαϊ?δεν θυμαμε τωρα,ομως εφυγε σημερα κ αυριο 10 το πρωι ειναι η κηδεια του.ενα απο τα καλυτερα ατομα που ειχα γνωρισει στην ζωη μου πατερας 3ων παιδιων το μικροτερο του ειναι 3μιση χρ.γμτ σκατα σορι για τα νεα θα παρω κ την μανου να της ακυρωσω σκατα

Λυπάμαι πολύ βρε κορίτσι! Το χειρότερο όταν φεύγουν άνθρωποι με μικρά παιδιά. Σταδιάλα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

....ρε παιδάκι μου δεν με θέλει καθόλου...μπήκα μόλις μέσα μετά από πολύ καιρό και είδα αυτο που είπε το κουφετάκι μου...Ρε κουφέτο τι να πώ; Ας ησυχάσει η ψχούλα του και ας προστατεύει τα παιδάκια του έστω κι έτσι...πωπω ρε παιδάκι μου....συλληπητήρια τι να πω;

...........

Εμείς σπίτι με άδεια (εγώ και ο Τζότζος) για να κάνει το απλό της γρίπης (το MMR έχει πάει πολύύύύ πίσω) και πάλι ρε γμτ είναι άρρωστος...αλλάξαμε και παιδίατρο και λόγω μεγάάάάλου βήχα παίρνουμε τα εξής:

1)Aerolin 2 puffs X 4 φορές την ημέρα εώς και 01/12!!!

2)Flixotide 2 puffs Χ 2 φορές την ημέρα για δεν θυμαμαι πόσο καιρό!Α!20/12!

3)Claripen 3.00 ml / 12ωρο για 8 μέρες

4)Aerious 2,5μλ εώς 09/12!

5)Singulair 1 φακελάκι κάθε απόγευμα για 2 μήνες!!!!

Μας είπε οτι το παιδί έχει μεγάλη ευαισθησία και για να έρθει στα ίσια του πρέπει να τα λάβει έτσι αυτά γιατί πάει παδικό και θα κυλάει συνεχώς και έτσι όπως πάει δεν θα του κάνουμε ώρα κοντά τα εμβόλια...τι να πω...φαίνεται πολύ καλή και ευγενική...έχουμε πάει και συστημένοι(και εδώ στην Πάτρα μετράει πολύ αυτό γιατί πόσοι είμαστε; 300000 άνθρωποι! όλοι γνωριζόμαστε!!!!) πίστεύω οτι μας προσέχει όπως μας έχουν πεί!!!!:-(:-(:-(...αυτά....γκουχ γκουχ είναι ο Τζότζος!!!

Κατα τα άλλα πώς τα πάτε Αγαπημένες μου 30ούλες(ΣΑλονικιές και περιχώρων κτλ κτλ;);βλέπω το κουφετάκι έχει και άλλους συνεχιστές με τα "ξεχειλώματα".....καλΈ! Μαζευτείτε!!!

Μανουτιτάκι βλέπω βάλατε σιδεράκια ε; άντε! Τουλάχιστον ξεμπερδέψατε με την όλη κατάσταση (επειδή δεν έχω ξανα-αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο) ή τώρα ξεκινάει το θέμα;

Μαεστριάκι τι κάνει η μπουμπού; Τρώει; Κοιμάται για να ξεκουράζεσαι...σαραντίζεις ή σαράντισες;κάπου εδώ κοντά δεν έιναι;(σόρυ για την άγνοια μου):wink::wink::wink:

Οι υπόλοιπες; τι κάνετε;Ελένη_Κ πώς πάει με την μέση;Κισάκι πότε έρχεται η ώρα η καλή;πώς είσαι από ψυχολογία; έλα όλα ΟΚ!!!!Ελενη08 όλα καλά βρε; Σάντυ που βρίσκεσαι...εγώ εδώ:wink::wink::wink:΄....ξχασα καμμία; Η Νιονιώ καλά είναι;...φιλάκια σε όλες

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερες!!!

Παστακια, η θεραπεια του μικρου ειναι ειδος χημειοπροφυλαξης αν καταλαβα καλα. Κανατε εξετασεις? Πως εφτασε σε αυτο το συμπερασμα η γιατρος?

Περαστικα του να ειναι και μακαρι να πανε καλα τα πραγματα απο εδω και περα.

Σημερα το κοριτσακι μου εχει παει εκδρομη με το σχολειο. Θεατρο εχει σημερα το μενου, θα δουνε την παρασταση "Οι Αθλοι του Ηρακλη" της Ρουγγερη. Το πρωι δεν ηθελε να παει μονη της, ηθελε να παω κι εγω μαζι. Το φοβηθηκα λιγο και δεν πηγα, ελπιζω να πανε ολα καλα και να ενθουσιαστει...

Αυριο ο μικρος εχει εκδρομη. Θα πανε σε "φαρμα", στην ουσια ειναι μικρη κτηνοτροφικη μοναδα και θα δουνε ζωακια του αγρου. Δεν ξερω αν θα τον στειλω, μολις τελειωσαμε με μυξες και το φοβαμαι το αυριανο. Τελος παντων, θα το δουμε...

Στον παιδικο σταθμο, ο εβδομαδιαιος στοχος ειναι να κοψουν την πιπιλα. Ξεκινησαμε το στορι με την πιπιλοχωρα και τις πιπιλονεραιδες. Αχχχχχ, δεν ειμαι καθολου ετοιμη για αυτο, εκεινος ειπε οτι σε λιγο θα δωσει τις πιπιλες του στις πιπιλονεραιδες. Ακολουθει η πανα, δεν ξερω τι στορι θα πουμε τοτε...

Χτες και σημερα ποναω... Χτες μπηκα στην διαδικασια να ψαχτω με ατομα που εχουν κανει σπονδυλοδεσια και τρομαξα. 10ωρα χειρουργεια, αποτυχημενα σε καποιες περιπτωσεις, καθηλωση στο κρεβατι για πανω απο 10 μηνες και αλλα τετοια χαριτωμενα. Τελικα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι νομιζα... Ο Θεος βοηθος.

Κουφετακι, "επεσα" και πανω σε μια φιλη σου, θα σου πω αλλη ωρα... Ενδεικτικα για τωρα θα σου πω οτι εχει κι εκεινη τρια παιδακια κι εχει κανει μεχρι ωρας τρια χειρουργεια... Μιλα μαρη αφου εχεις και τετοιο παραδειγμα στην οικογενεια!

Αυτα προς το παρον!

Μαεστριάκι τι κάνει η μπουμπού; Τρώει; Κοιμάται για να ξεκουράζεσαι...σαραντίζεις ή σαράντισες;κάπου εδώ κοντά δεν έιναι;(σόρυ για την άγνοια μου):wink::wink::wink:

Για σου πατρινιά!

Σαραντίσαμε ναι, πάει κι αυτό. Τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να τη στρώσω (με ευχές, προσευχές, βουντού, κλπ) μπας και κοιμηθούμε κανένα βράδυ, γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι!

Περαστικά στον Τζώρτζη ρε συ!!!

Σημερα το κοριτσακι μου εχει παει εκδρομη με το σχολειο. Θεατρο εχει σημερα το μενου, θα δουνε την παρασταση "Οι Αθλοι του Ηρακλη" της Ρουγγερη.

Κι ο δικός μου Θέατρο πήγε σήμερα! Αλλά δε θυμάμαι την παράσταση. :rolleyes:

Εγώ σπίτι με την τσούπρα μου. Χθες πήγα στη γυναικολόγα μου, μια χαρά όλα λέει, αλλά να προσέχω καθότι πολύ καρπερή η γυναίκα.

Ρε κορίτσια τι γνώμη έχετε για το σπιράλ; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!!!!

Κουφετάκι συλληπητήρια κι από δω... Ο Θεός να δώσει δύναμη στην μανούλα που έμεινε πίσω... Τι αδικία ρε γμτ να φευγουν νέοι άνθρωποι γεμάτοι όνειρα και όρεξη για ζωή....

Λενιώ γιατί κορίτσι μου σκεφτεσαι σπονδυλοδεσιες και τέτοια;

Πρώτα θα ξεκινήσεις από τα εύκολα!

Τι σε έχει πιάσει και βασανίζεις το μυαλουδάκι σου;

Παστάκια για ποιο λόγο να φορτώσεις το παιδάκι μέ τόσο χημικό;

Εχεις ιδέα πόσο άσχημα είναι τα εισπνεώμενα και πόσες παρενέργειες έχουν;

Εγώ την δικιά μου πέρυσι την ταλαιπώρησα πάρα πολύ με όλα αυτά που προανέφερες.Να φανταστείς κάναμε εισπνοές μέχρι και στο κέντρο υγείας με νεφελοποιητή. Και φυσικά αποτέλεσμα δεν βλέπαμε γιατί το παιδί δεν τα χρειαζόταν όλα αυτά. Στό τέλος επιστράτευσα τον δικό μου παιδίατρο γιατί είχα απογοητευθεί, και την περίλαβε με σωστή αγωγή και ενέσεις και στανιάρισε το παιδί!

Οπότε ψάξτο καλύτερα! Το ότι σας έδωσε πολλά φάρμακα δεν σημαίνει ότι είναι καλή γιατρός...

Σόρυ που σου τα λέω έτσι αλλά επειδή ταλαιπωρηθήκαμε και πολύ και άδικα, δεν θέλω να περάσετε τα ίδια!

Σάντυ πως είναι σήμερα ο μικρός;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...