Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρααααα.

Λές να γέννησε Ελένη2008 η kisha μας; Πωωωωωωωω......άντε άντε....

όσο για τον μπέμπη του δίνω συμπλήρωμα, γιατί είχε από αρχής κάτι μαγουλάκια για τσίμπημα και φοβήθηκα μην αδυνατίσουν....

και σ'εμας παφωμένος ο καιρός σήμερις!!!Πόσο μου αρέσει ο χειμώνας!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια.

Χθες είχα μίτινγκ στη Λάρισα, ψόφησα να πάω και να 'ρθω, ήμουν κι άυπνη γιατί είχαμε μια νύχτα πανηγύρι με το μωρό.

Χθες, ευτυχώς, μπόρεσα να ξεραθώ απ' τις 9.

Σήμερα σπίτι με το μωρό, που είναι - ευτυχώς - καλύτερα.

Τι μουντίλα είναι αυτήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα,μουντιλα δε λες τιποτα,μαεστρια.Μπραββο στον μικρουλη σου που παει καλυτερα.

Οχι κοριτσια το κισακι δε γεννησε ακομα,αλλα ειχε δουλιτσες γι'αυτο και δεν μπηκε.Καλο απογευμα να εχετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρααααα.

Λές να γέννησε Ελένη2008 η kisha μας; Πωωωωωωωω......άντε άντε....

όσο για τον μπέμπη του δίνω συμπλήρωμα, γιατί είχε από αρχής κάτι μαγουλάκια για τσίμπημα και φοβήθηκα μην αδυνατίσουν....

και σ'εμας παφωμένος ο καιρός σήμερις!!!Πόσο μου αρέσει ο χειμώνας!!!!!

συγνωμη κιολας και μην θεωρηθω τπτ φανατικη περι αυτου του θεματος γτ ειναι η δευτερη φορα που επεμβαινω αλλα το 3το μου μωρο απο 3κ.σε 30 μερες μονο με θηλασμο το εφτασα 5 αν θες σου βαζω και φωτο το βιβλιαριο γτ η παιδιατρος δεν το πιστευε και τον ξαναζυγησε.μην λετε τετοια ρε κοριτσια και πεφτει παραπληροφοριση στις καινουργιες μανουλες.και με τον θηλασμο παχαινουν τα μωρακια.και σορι παλι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα,μουντιλα δε λες τιποτα,μαεστρια.Μπραββο στον μικρουλη σου που παει καλυτερα.

Οχι κοριτσια το κισακι δε γεννησε ακομα,αλλα ειχε δουλιτσες γι'αυτο και δεν μπηκε.Καλο απογευμα να εχετε.

θα τα πουμε το απογευμα απλα λεω οτι εγω ενθουσιαστηκα και η μικρη απο οτι καταλαβα η γυμναστρια αστερι και καλη δουλεια γτ ημουν μεσα με τον μικρο και παρακολουθουσαμε.τι αστερι παιδι εχω βρε 1ωρα και μια χαρα καθησε.φτου μας!!!!λεπτομεριες απο κοντα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

συγνωμη κιολας και μην θεωρηθω τπτ φανατικη περι αυτου του θεματος γτ ειναι η δευτερη φορα που επεμβαινω αλλα το 3το μου μωρο απο 3κ.σε 30 μερες μονο με θηλασμο το εφτασα 5 αν θες σου βαζω και φωτο το βιβλιαριο γτ η παιδιατρος δεν το πιστευε και τον ξαναζυγησε.μην λετε τετοια ρε κοριτσια και πεφτει παραπληροφοριση στις καινουργιες μανουλες.και με τον θηλασμο παχαινουν τα μωρακια.και σορι παλι

ναι, βρε, το ξέρω...απλά μου έχει κολλήσει το μυαλό μου εμένα.εσύ καλά κάνεις...και μην ξεχνάς οτι είμαι φρεσκομανούλα....Ξέρεις τι χαρά κάνω που είμαστε 50 ημερών και όλοι που τον βλέπουν μουλένε οτι τι ωραίο και καλοθρεμμένο μωράκι είναι αυτό!!!!...και η παιδίτρος μου είπε τοι είναι πολύ καλός και γι'αυτό συνεχίζωέτσι....τι να πώ, είμαι πολύ υπέρ του θηλασμού, αρκεί να έχεις στήριξη. Εμένα ο μόνος που με έχει στηρίξει σε αυτό είναι ο άνδρας μου, κανένας άλλος. ούτε έμπειρος(πχ μαμά, πεθερά, αδερφές που μου λένε οτι μην στεναχωριέμαι και οτι γίνει, το παιδί δεν θα πεινάσει...όμως δεν είναι έτσι) ούτε εξειδικευμένος (η παιδίατρος απλά μου λέει να μην ανχώνομαι μόνο..τίποτα άλλο όσο αφορά τον θηλασμό...για τα υπόλοιπα είναι πολύ καλή).....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μην στεναχωριέμαι και οτι γίνει, το παιδί δεν θα πεινάσει...όμως δεν είναι έτσι)

Τι εννοείς δεν είναι έτσι;

Εγώ δε θήλασα, αλλά δεν πείνασε κιόλας το παιδί μου. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι εννοείς δεν είναι έτσι;

Εγώ δε θήλασα, αλλά δεν πείνασε κιόλας το παιδί μου. :confused:

Ναι, μωρέ maestria μου, αυτό μου λένε και οι υπόλοιποι, γιατί με βλέπουν και στεναχωριέμαι, αλλά το ξαναλέω, εκτός του οτι οντως το μητρικό γάλα είναι ομολογουμένως το καλύτερο & όσες μπορούν πρέπει να το παλεύουν, έχει "κολλήσει" και το μυαλό μου στο να τον θηλάσω τουλάχιστον μέχρι να πάω για δουλειά....τέλος πάντων μην το ψάχνεις, δεν ήθελα να μειώσω τις μανούλες που δεν θηλάζουν, δεν τις βλέπω υποτιμητικά. κι εμένα η μαμά μου δεν με θήλασε, λόγω οτι δούλευε πρωι-βράδυ, αλλά δεν είχα ποτέ, εως τώρα(Δόξα τω Θεω) πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο...απλά για τον γουργούρη μου θέλω να το παλέψω....;););)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Pastakia εμένα η παιδίατρος μου έδωσε να πάρω μαγιά μπύρας της Lanes 7 χαπάκια ,3 φορές την ημέρα και μου έκανε πολύ καλό....Δύο εβδομάδες τα παίρνεις και μία σταματάς.Είναι φυτικό προιόν και απολύτως ασφαλές....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...