Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες!

Κουφετο μια χαρα σε βρισκω! Αλλα τοσο περιποιηση για τη χαραυγη βρε παιδι μου;;;

Δεν τα λέει όλα η κουφετού!!!;)

Ελενη πως ειναι η μικρη; εμενα πολυ μπουκωμενος θα τον παω παιδιατρο σημερα...

Καλύτερα είναι Σάντυ!

Ωχχχ ποιος τον κόλλησε; Ορό πολύ τακτικά και περαστικούλια!

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα η διάθεσή μου ταιριάζει με τη μαυρίλα που 'χει έξω, αλλά θα το παλέψω.

Πάλεψέ το γιατί άμα πέσει και το πιο αισιόδοξο άτομο την κάτσαμε!

KALHMERA KOYKLESεμεις σαββατο πηγαμε πτολεμαιδα σε φιλους αλλα την πατησα!την κυριακη το βραδυ με επιασαν πονοι ανα 7λεπτο....

Αμάν ρε κορίτσι.... Ξάπλα και ξεκούραση!

Ζωηρός ο μικρός! Ησυχία δεν έχει!!;)

Έτσι εξηγείται!!! Λέω κι εγώ να μη σχολιάσει χθες με τους παίδαρους! :tongue:

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Θα το σχολιάσει αναδρομικά μόλις κάνει το πσ!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοιτα να δεις που δεν ξερω να βαζω φωτος, θελω κι εγω να βαλω τα αγορια μου!

Αχ, εμείς οι άσχετες μαζί Λενάκι μου.... Μόνο να μας τρέχουν τα σάλια!:P

Νιονιω, μου αρεσει το δικο σου! Εγκρινω!!!

Κι εγώ!!!!

Παλι καφεδες? Τα νευρα σας ρε κοριτσια, προσεξτε!

Τα προσέχουμε! Πίνουμε ντεκαφεϊνέ!!!!:lol::lol::lol:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Για εισαγωγή εικόνας:

1. Βρίσκεις την εικόνα που θέλεις να κοινοποιήσεις (συνήθως μέσω google)

2. Mε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα πας 'copy image location' ή 'Αντιγραφή τοποθεσία εικόνας'.

3. Στην απάντηση που ετοιμάζεις για το φόρουμ πάνω έχει ένα εικονίδιο με κάτι βουναλάκια. Πατάς εκεί μέσα και κάνεις επικόλληση.

Αυτό ήταν.

Μόλις έβαλες μία εικόνα στο μήνυμά σου.

bravo_093.gif

Διαφημίσεις

c098f47324Gullit.jpg.jpg

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Νιονιω μου!!!

Α, το αγορακι πανω... ειναι ο πρωτος μου ερωτας ως εφηβη (εεεε, ακυρο, πριν απο αυτον ηταν ο Τομ Κρουζ, μην με ρωτατε πως τα συνδυαζα τοτε)... Απο το 1988 μεχρι και τωρα μην σου πω... καλα τοτε... τρελλος ερωτας... Ο κουμπαρος του αδερφου μου ειναι γνωστος ποδοσφαιριστης, οταν επαιζε στην Εθνικη ομαδα ειχαν να δωσουν ενα αγωνα με την Εθνικη ομαδα του Ruud (Gullit, για αυτον μιλαμε για οσες δεν τον ξερετε)... Τεταρτη 04/12/1991!!! Τι πλανα ειχα κανει για αυτον τον αγωνα... Ποσα παρακαλια ειχα ριξει σε αδερφο και φιλο ποδοσφαιριστη, ο καημος μου ολος να τον γνωρισω στα αποδυτηρια!.. Τι δουλεμα ειχα φαει κι απο τους δυο... Και τελικα ναι, θα πηγαινα κι ας ηταν καθημερινη κι εχανα σχολειο!!!

ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

Ο αγωνας εγινε στην Θεσ/νικη... Πρεπει να ειναι ο μοναδικος αγωνας της εθνικης που εγινε στην Θεσ/νικη!!!! Τι κλαμα ειχα ριξει!

Ακομα εχω τις αφισες του στο δωματιο μου στο πατρικο μου... Και καθε φορα τον συστηνω στον Βαγγελη που ρωταει παντα αν ειναι ο Ρουντ!!!

και πριν σχολιασετε αρνητικα (ετοιμες ειστε, σας βλεπω!!!)

Ειναι ενας αντρακλας κοντα δυο μετρα (εεεε ενταξει λιγο παρακατω) με φοβερη θεωρια στο γηπεδο... Πωπω, ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ!!!

(Και ναι... η μαμα μου παντα ελεγε "μα ειναι δυνατον? Δεν μπορεις να βρεις ωραια αγορακια να βαλεις στον τοιχο? Τι ειναι αυτοι??? Τι θα μας κουβαλησεις για γαμπρο???")

Διαφημίσεις

Ο αγωνας εγινε στην Θεσ/νικη... Πρεπει να ειναι ο μοναδικος αγωνας της εθνικης που εγινε στην Θεσ/νικη!!!! Τι κλαμα ειχα ριξει!

Και ήμουν εκεί βρε Ελένη. 90 λεπτά όρθια για να δω τον Van Basten (εμένα ο άλλος μου άρεσε). :lol::lol::lol::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

c098f47324Gullit.jpg.jpg

Γι' αυτό το αγόρι ήθελες τις οδηγίες;

Δε θα το σχολιάσω, αλλά σου βγήκε σε καλό. Έμαθες να βάζεις φωτό στα μηνύματα.

Ο δικός μου εφηβικός έρωτας ήταν ο αείμνηστος River Phoenix.

600full-river-phoenix.jpg

Και ήμουν εκεί βρε Ελένη. 90 λεπτά όρθια για να δω τον Van Basten (εμένα ο άλλος μου άρεσε). :lol::lol::lol::tongue:

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!

Οχι ρε παιδια!!! Οχι, οχι, οχι!!!

Καλα, θα ξαναβαλω τα κλαμματα τωρα!

(ε, ναι κοριτσακι μου, εσυ ησουν φυσιολογικη... Ολες τον Van Basten γουσταραν... Εγω παντα... Ποιος ειναι ο αντικειμενικα ωραιος??? Εγω γουσταρα τον κολλητο του! Παντα ομως!!! Κοιτα ναδεις ομως! Αν γνωριζομασταν και ξεπερνουσα το σοκ που εφαγα και δεν με επιανε η κακια μου - γιατι εσυ κι οχι εγω, ξερεις :tongue: ) θα κανονιζαμε να πηγαινες εσυ στα αποδυτηρια!!!!!)

Να πούμε και τα συχαρίκια στις Ελένες μας, που έμαθαν, με τη βοήθεια της Νιονιώς, να βάζουν εικόνες! :D

128613%252Cxcitefun-congrats9sv.gif

Έχει να πέσει ξεχείλωμα.

Ευχαριστουμε, ευχαριστουμε!!! Νιονιω, εισαι φοβερη, ευχαριστουμε!!!!

Ναιιιιι, τωρα θα ξεχειλωνουμε αβερτα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...