Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koyklew kyriakh den eekana tipota!μα τιποτα,καιμου λεει ο γιατρος οταν εισαι ηρεμη καταλαβαινεις οτιτην πατησες!!!!καιμονο στο αυτοκινητο ν ακαθομαι κουραζομαι μαλλον!αλλα σπιτ ι μ ετο μωρο ταισε,αλλαξε μαγειρεψεπιο πολληκουραση ειναι απο το να ειμαι στη δουλεια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

KALHMERA KOYKLESεμεις σαββατο πηγαμε πτολεμαιδα σε φιλους αλλα την πατησα!την κυριακη το βραδυ με επιασαν πονοι ανα 7λεπτο....πηρα ολοκληρο χαπι και υποθετο reumacid,εγινα χαλια,αλλα γλυτωσα την κλινικη!τωρα καθε 4ωρες θ απαιρνω ολοκληρο χαπι!με ειδε χτες ημουν καλα αλλα θελει προσοχη.αυτα τα νεα!πολλα φιλακια θα ξαναμπω μαλλον μετα

Περαστικά βρε κορίτσι μου!!! Τι τραβάς κι εσύ καλό μου. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΙΣΑ,ΑΠΛΑ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΝΕΡΑ!θα το παλεψουμε ,αφου δενε εκανα ζαχαρο δεν επιραζει!ολα καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!

Αμάν βρε κορίτσια... Τι πράγμα είναι αυτό... φοβάμαι το πρωί να ανοίξω στο σάιτ.

Επειδή δε θέλω να αναφέρω την "Π" Word (ξέρετε αυτήν που λέμε όταν κάποιος είναι άρρωστος) θα σου πω μόνο Κισάκι να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Το περισσότερο δυνατό.

Κατά τα άλλα βλέπω χθες το ρίξατε στο οφθαλμόλουτρο.

Να βάλω και εγώ το αγόρι που μ' αρέσει.

Αυτός είναι

flowers_brandon.jpg

Χα, χα.... σπάει η παρθενιά μου στο ξεχείλωμα...

Και τι ωραίο ξεπαρθένεμα!

Καλημερα κοπελιες!

Κουφετο μια χαρα σε βρισκω! Αλλα τοσο περιποιηση για τη χαραυγη βρε παιδι μου;;;

Ελενη πως ειναι η μικρη; εμενα πολυ μπουκωμενος θα τον παω παιδιατρο σημερα...

δεν ειναι αγαπη μου γλυκια η ταινια ειναι που εχω να βγω ετσι με φιλες για σινεμα απο τοτε που εσυ ησουνα μικρο κοριτσακι με κοτσιδες:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

κισα οτντος το αυτοκινητο κουραζει θυμαμε κ εγω με τον μικρο που ειχα τις συσπασεις κ μου ελεγε ο γιατρος οχι για χωριο που ηθελα να παω.ελα ξεκουρασου κ ολα κλ θα πανε.κοριτσια αυριο το πρωι ειπαμε η μανου η ελενη κ εγω να παμε για καφεδακι οποια μπορει τηλεφωνο ή πμ για λεπτομερειες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Έτσι εξηγείται!!! Λέω κι εγώ να μη σχολιάσει χθες με τους παίδαρους! :tongue:

αχαχαααχααχα!!!αχ και μιλουσαμε 58λεπτα το πρωι χαχαχαχα κ δεν της το πα...θα της το αφησουμε για σουρπριζ χαχαχαχαχααχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν ειναι αγαπη μου γλυκια η ταινια ειναι που εχω να βγω ετσι με φιλες για σινεμα απο τοτε που εσυ ησουνα μικρο κοριτσακι με κοτσιδες:lol:
Χαχαχα αντε να το ευχαριστηθεις κοριτσι!

Νιονιο καλο τ΄ αγορι ναι για πες ποιος ειναι!

Κισα υπομονη οντως με τη μικρη ειναι δυσκολα...βοηθεια δεν εχεις καθολου, τουλαχιστον για το σπιτι;

Λενι καλημερα!

Brandon Flowers

Frontman των the killers.

Δες εδώ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Flowers

Και ροκάς και μπαμπάς (τριών).

Μας κάλεσαν πάλι σε γενέθλια. Είναι το 5ο Σ/Κ σερί που πάμε σε γενέθλια. Άντε να τα 100στήσουμε!

Κοιτα να δεις που δεν ξερω να βαζω φωτος, θελω κι εγω να βαλω τα αγορια μου!

Νιονιω, μου αρεσει το δικο σου! Εγκρινω!!!

Παλι καφεδες? Τα νευρα σας ρε κοριτσια, προσεξτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...