Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Πανέμορφο είναι δεν το είχα προσέξει ποτέ!

Δε φαίνεται! Ανεβαίνεις απο περιφερειακό για Φιλίππειο κι αν δεν έχεις το νου σου, δεν θα δεις τη στροφή, αν και φαίνεται αν γυρίσεις το κεφάλι, απλά δεν έχει ούτε πινακίδα, ούτε τίποτα.

Παντρεύτηκε μια παιδική μου φίλη εκεί το καλοκαίρι και μ' άρεσε πάρα πολύ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε φαίνεται! Ανεβαίνεις απο περιφερειακό για Φιλίππειο κι αν δεν έχεις το νου σου, δεν θα δεις τη στροφή, αν και φαίνεται αν γυρίσεις το κεφάλι, απλά δεν έχει ούτε πινακίδα, ούτε τίποτα.

Παντρεύτηκε μια παιδική μου φίλη εκεί το καλοκαίρι και μ' άρεσε πάρα πολύ!

Άρα ουσιαστικά το έχεις βρει, και απλώς ψάχνεις μήπως και δεις κάτι καλύτερο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Άρα ουσιαστικά το έχεις βρει, και απλώς ψάχνεις μήπως και δεις κάτι καλύτερο;

Πιο πολύ καβάντζα το 'χω. Ψάχνω γενικώς. :D

Θα 'θελα πολύ να 'ναι κανένα παραθαλάσσιο βασικά. Τρελαίνομαι για εκείνο που πήγα το καλοκαίρι στη Ν. Σκιώνη, αλλά είναι μακριά να κουβαληθούμε όλοι για μια βάφτιση. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πιο πολύ καβάντζα το 'χω. Ψάχνω γενικώς. :D

Θα 'θελα πολύ να 'ναι κανένα παραθαλάσσιο βασικά. Τρελαίνομαι για εκείνο που πήγα το καλοκαίρι στη Ν. Σκιώνη, αλλά είναι μακριά να κουβαληθούμε όλοι για μια βάφτιση. :rolleyes:

Τότε θα ρωτήσω τον ειδικό και θα σε πω!

Αλλά για Σκιώνη ναι, είναι μακρυα....

Στην Μηχανιώνα έχει ένα!

4Suap3.png

Επανηλθα!

Μανου ασε εχουν βαλθει εδω με γλυκα και αντρες να μας καταστρεψουν χαχαχα!

Λενι μην ανησυχεις και γω συνηθως εχω υποθερμια αλλα μια χαρα μεγαλωσα η γομαρα.....το πηρα απο τον μπαμπα μου και μαλλον το εχει κι ο μικρος μου χτυπαει κατα 35.4 ,35.6 εγω εχω φτασει μεχρι 35.2 !!!!!

Μαεστρια τελειο αυτο στο δρομο για το φιλλιπειο!

Διαφημίσεις

ekkliseia%20agiou%20basileiou%20sto%20filippeio.jpg

Υ.Γ. Πάλι θα ξεχειλώσω τη σελίδα! :oops:

παλι καποιος παει να ξεχειλωσει την σελιδα γκχμ!!!χαχαχα!!!εδω παντρευτηκε η κουμπαρα μου η μια.πολυ ωραιο μερος κ το βραδυ ειναι απιστευτη η θεα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω εκλεισα εγω ανοιξα αντε καλημερα κορες!καφεδακια!!!!images?q=tbn:ANd9GcRIMN_n6-UyOpANmdNRQnxT4tbpfI7LJj4meeH5lVmlQ9y8-XxKGCaxMRjKσημερα κρυωνωωωωωωωωωω!!!!α και θα παω να δω την χαραυγη μην το ξεχναω εχω να κανω τρελο μποτε......μουστακι φρυδι μαλλι ισως νυχι....αφου σιδερωσω ενα βουνο μαγειρεψω κ κανω το μεγαλο μπανιο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες!

Κουφετο μια χαρα σε βρισκω! Αλλα τοσο περιποιηση για τη χαραυγη βρε παιδι μου;;;

Ελενη πως ειναι η μικρη; εμενα πολυ μπουκωμενος θα τον παω παιδιατρο σημερα...

Στην Μηχανιώνα έχει ένα!

Μέχρι εκεί έχω βάλει "γεωγραφικό" όριο. :D

Μαεστρια τελειο αυτο στο δρομο για το φιλλιπειο!
εδω παντρευτηκε η κουμπαρα μου η μια.πολυ ωραιο μερος κ το βραδυ ειναι απιστευτη η θεα!!!

Μου φαίνεται σ' αυτό θα καταλήξω τελικά.

α και θα παω να δω την χαραυγη μην το ξεχναω εχω να κανω τρελο μποτε......μουστακι φρυδι μαλλι ισως νυχι....αφου σιδερωσω ενα βουνο μαγειρεψω κ κανω το μεγαλο μπανιο

Θα πας τελικά; ΣΟΥΠΕΡ!

Κι εγώ ήταν να πάω με μια φίλη, αλλά αρρώστησαν και τα δυο μικρά της τελικά και δε μπορεί.

Τελικά πρώτη θα πας σινεμά. ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα η διάθεσή μου ταιριάζει με τη μαυρίλα που 'χει έξω, αλλά θα το παλέψω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

KALHMERA KOYKLESεμεις σαββατο πηγαμε πτολεμαιδα σε φιλους αλλα την πατησα!την κυριακη το βραδυ με επιασαν πονοι ανα 7λεπτο....πηρα ολοκληρο χαπι και υποθετο reumacid,εγινα χαλια,αλλα γλυτωσα την κλινικη!τωρα καθε 4ωρες θ απαιρνω ολοκληρο χαπι!με ειδε χτες ημουν καλα αλλα θελει προσοχη.αυτα τα νεα!πολλα φιλακια θα ξαναμπω μαλλον μετα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μέχρι εκεί έχω βάλει "γεωγραφικό" όριο. :D

Μου φαίνεται σ' αυτό θα καταλήξω τελικά.

Θα πας τελικά; ΣΟΥΠΕΡ!

Κι εγώ ήταν να πάω με μια φίλη, αλλά αρρώστησαν και τα δυο μικρά της τελικά και δε μπορεί.

Τελικά πρώτη θα πας σινεμά. ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα η διάθεσή μου ταιριάζει με τη μαυρίλα που 'χει έξω, αλλά θα το παλέψω.

Καλημερα γιατι ετσι ρε κοριτσι;;;

Εγω μαλλον πρεπει να παω σε νευρολογο, ο πονος στα χερια σχεδον περασε με τα χαπια αλλα τ΄ αριστερο χερι, τα 3 πρωτα δαχτυλα μουδιαζουν εντελως με το που τ΄ αφησω λιγο χωρις να το κουναω αχ και δε με βλεπω καλα!!!

KALHMERA KOYKLESεμεις σαββατο πηγαμε πτολεμαιδα σε φιλους αλλα την πατησα!την κυριακη το βραδυ με επιασαν πονοι ανα 7λεπτο....πηρα ολοκληρο χαπι και υποθετο reumacid,εγινα χαλια,αλλα γλυτωσα την κλινικη!τωρα καθε 4ωρες θ απαιρνω ολοκληρο χαπι!με ειδε χτες ημουν καλα αλλα θελει προσοχη.αυτα τα νεα!πολλα φιλακια θα ξαναμπω μαλλον μετα

Αμαν βρε κισα, ευτυχως ηρεμησες με τα χαπια! Λοιπον τωρα τερμα οι παλικαριες, κατσε στ΄ αυγα σου ή μαλλον στ΄ αυγο σου να κλωσησεις :):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...