Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, δεν ξέρω κοπελιά. Αν αργήσεις πολύ, δεν εγγυώμαι τίποτα.

Κι μη ξεχνιόμαστε, η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή!!!!

Eric-Northman.jpg

Ο Alexander Skarsgard! To παιδί απ' το Βορρά! :D

Που τα βρισκουν τετοια κορμια ρε κοριτσια!!!!

Ποίος είναι τούτος καλέ;

Δες και λίγο True Blood με τα βαμπίρ καλέ. Κάνε κλικ πάνω στο όνομά του, έχω λινκ!

Που τα βρισκουν τετοια κορμια ρε κοριτσια!!!!

Έχει καλά γονίδια. Ετούτος ειναι ο πατέρας του στα νιάτα του:

stellan_skarsgard.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χαχαχα ναι μωρε αλλα κακα τα ψεματα προταιρεοτητα εχει πρωτα το παιδι...

Πάσο!!!

Έρωτας τρελος και μοναδικός!!!!

Χθες γελουσα μόνη... φιλούσα και ζουλούσα την μικρή κι ο δικός μου ζήλεψε και κατέβασε μουτρα αλλά μετά τον αποζημίωσα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Χθες γελουσα μόνη... φιλούσα και ζουλούσα την μικρή κι ο δικός μου ζήλεψε και κατέβασε μουτρα αλλά μετά τον αποζημίωσα!

Εμείς καθόμασταν και κάναμε αγκαλιές με τον χάζμπαντ στον καναπέ, μας βλέπει ο Γιάννης κι αρχίζει να φωνάζει "Άσε τη μαμά, ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ"! :mrgreen:

Δεν τα μπορώ τα βαμπιρ ρε συ...

Τα σιχάθηκα γιατί έχω δει στα νιάτα μου απειρα!

Να ξαναδείς! Τώρα είναι πιο όμορφα. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λενιώ πρωτου οριστικοποιήσεις το γεγονός ότι το πόδι αποδυναμώθηκε να δεις έναν νευρολόγο ή ακόμη καλύτερα έναν νευροχεορούργό.

Αχχχχ, που να πρωτοπαω η αναπηρη??? Και σε ενδοκρινολογο πρεπει να παω, και σε εναν αλλον ορθοπαιδικο που εχει φοβερες περγαμηνες οσον αφορα την σπονδυλικη στηλη και γενικως... απο ιατρειο σε ιατρειο πρεπει να πηγαινω!

Ελένη να σου προτείνω εγώ έναν καλό νευροχειρούργο;;;

Να, καλέ αυτός, ο πως τον λένε;

derek.jpg O Dr. Shepard ντε! :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

Αυτόν αγάπη μου τον κράτάω για εμένα!!!!

Σιγά να μην τον στείλω στην Ελένη!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και μάλιστα θα της συστήσω έναν καλύτερο!!!:tongue::tongue:

λενι ακου την μαεστρια αυτον τον γιατρο να παρεις κ εγω θα ερθω να σου κρατω το χερι:lol:

Κι εμένα!!!

Αλλά η Ελένη χρειάζεται νευροχειρούργο ντε. ;)

Το ποσο χαιρομαι που σας διασκεδαζω... δεν λεγεται!!!!

Με εχετε κατασυγκινησει με το ενδιαφερον σας!!!:tongue:

Σήμερα κατέστρεψα ΕΓΩ τη σελίδα!

Για να μην κατηγορείτε το κουφέτο συνέχεια. (κουφέτο για σένα το 'κανα ;) )!!!

Η αληθεια να λεγεται! Σημερα αγαπημενη... σαν να εχεις τρελλα κεφια μαλλον, η ιδεα μου ειναι?:tongue:

Αυτον τον Alexander μπορεις να τον κρατησεις για παρτη σου! Πολυ γλυκαναλατος για τα δικα μου γουστα... Δεν θα μαλωσουμε ποτε για αντρα κοπελια!

ασχετο μολις εκλ@σε η σκυλα μου μιλαμε πολυ μποχα....μου διελυσε τη φαντασιωση....

χαχαχαχα επιτελους, κατι να μας επαναφερει στην σκληρη πραγματικοτητα!!!

Το πρωι ο μικρος εκανε... υποθερμια! Τι αλλο θα κανει ρε γμτ αυτο το παιδι, απορω δλδ!!! Σηκωθηκε κατουρημενος μεχρι τον λαιμο (αν και στις 12 το βραδυ του αλλαξαμε παλι πανα), ο Τακης τον βρηκε ορθιο οποτε δεν ξερουμε αν ειχε ξεσκεπαστει και κρυωνε. Τον αλλαξε ολοκληρο, τον εντυσε, ειχε τρελλα κεφια αλλα τα χειλια του ηταν μωβ! Μολις τον ειδα επαθα πλακα! Του εβαλα θερμομετρο κι ειχε 35,4. Του εδωσα ενα μπαστουνακι κιντερ, του εβαλα και το μπουφαν (αν και δεν κρυωνε απο οτι ελεγε) και μετα απο λιγο ειχε 36 και τα χειλακια του ειχαν αρχισει να εχουν πιο φυσιολογικο χρωμα. Ειπα στον Τακη να τον δει κι αν συνεχιζε ετσι να τον εφερνε πισω, μου ειπε οτι ηταν ΟΚ και τον πηγε τελικα σχολειο. Μιλησα με την δασκαλα του και περιμενω να μου πει ποσο θερμοκρασια εχει, ειναι ομως ορεξατος και καλος. Την παιδιατρο δεν την βρισκω. Ξερει καμμια τιποτα σχετικα με υποθερμια?

Χτες... με εκανε και πεθανα απο τα γελια. Το μεσημερι, μιλουσαμε με τον αντρα μου σχετικα με φυσικοθεραπειες, κεντρα και κατα ποσο θα βαλουμε και το ΙΚΑ στο παιχνιδι... Εκεινος ετρωγε... Κι οταν τελειωσε ολο του το φαγητο, γυρναει και μου λεει πολυ σοβαρα:

B_ Μαμα, θα πας στο ΙΚΑ και θα γινεις καλα...

Ε_ Δεν θελω ομως να παω στο ΙΚΑ...

Β_ (με φωνη επιβλητικη) Π(Ρ)ΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ!!! Εδω ειναι το σπιτι μας, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, στο ΙΚΑ ομως θα γινεις καλα τσακ μπαμ!!!

Μα τι νουμερο που ειναι! Αν και το γεγονος οτι 2,5 χρονων μιλαει σαν συνταξιουχος για ΙΚΑ και νοσοκομεια... μου την δινει!

Μου ηρθε και επιστολη απο την εταιρεια που με ενημερωνουν επισημα για το νεο καθεστως. Πηρα τηλεφωνο την διευθυντρια μου κι αποφασισα οτι καθε Δευτερα θα ειναι το οφ μου...

Καλημερες!!!

Εμείς καθόμασταν και κάναμε αγκαλιές με τον χάζμπαντ στον καναπέ, μας βλέπει ο Γιάννης κι αρχίζει να φωνάζει "Άσε τη μαμά, ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ"! :mrgreen:

Α καλά!!!! Αυτό εννοείται!

Δεν παίζει να αγκαλιαστούμε! Ερχεται και χώνεται ανάμεσά μας και τον διώχνει τον χάμπυ!

Να ξαναδείς! Τώρα είναι πιο όμορφα. ;)

Ε, άμα ομορφυναν....:tongue:

Τι ώρα το έχει και που;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα.Λοιπον και για να πρωτοτυπησουμε και λιγο δεν θα πω περαστικααα,γιατι αφου μπορουν και πανε σχολειο μια χαρα ειναι τα μαναρακια σας.

Κισα και κουκλακι,μακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!Καλα κισακι τωρα ανακαλυψα οτι εχεις περασει νεες φωτο της μικρης.Ποσο εχει μεγαλωσειιιι,ειναι μια γλυκααααα,και απ'οτι διεκρινα και η κοικλιτσα της μανουλας φουσκωνειιιιιιιιι:tongue:

Μα καλα θα ηρεμησετε επιτελους,μια οι μπακλαβαδες μια τα απαιχτα παλλικαρια θα με τρελανετε τη γυναικααααααααα.Κι αντε το φαγητο τις προαλες το αντικατεστησα με το σουβλακι,με τους γιατρους ομως τι να κανω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαεστρια τελειο το ονομα της μικρης σου,αντε και με το καλο η βαφτιση.Εμεις ημασταν χθες σε βαφτισια κι εχουμε παλι την αλλη Κυριακη....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα κ που εισαι αγαπακι μου,τι κανεις;Χαθηκαμε αυτο το Σ/Κ και μου'λειψες βρε.....καλα ο γιος δεν παιζεται.Ειπαμε αυτο το παιδι εχει ξεφυγει τελειως......και τι δε θα'δινα να'μουν απο μια μερια και να τον χαζευα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχχχχ, που να πρωτοπαω η αναπηρη??? Και σε ενδοκρινολογο πρεπει να παω, και σε εναν αλλον ορθοπαιδικο που εχει φοβερες περγαμηνες οσον αφορα την σπονδυλικη στηλη και γενικως... απο ιατρειο σε ιατρειο πρεπει να πηγαινω!

Θα πάρεις σβαρνα μια βραδυά ολα τα ιατρεία!!! Που λέει κι ο ζαμπέτας!!!:tongue:

Το ποσο χαιρομαι που σας διασκεδαζω... δεν λεγεται!!!!

Με εχετε κατασυγκινησει με το ενδιαφερον σας!!!:tongue:

Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο....:rolleyes:

Την παιδιατρο δεν την βρισκω. Ξερει καμμια τιποτα σχετικα με υποθερμια?

Επικύνδινο είναι αν πέσει κάτω από 35 και όχι μόνο μια φορά!

Το πιθανότερο έιναι να κρύωσε από το κατούρημα...

Μου έκανε κι εμένα αλλά ήταν επειδή είχε πάρει πονσταν.

Όπως και να'χει ενημέρωσε παιδίατρο!

Μου ηρθε και επιστολη απο την εταιρεια που με ενημερωνουν επισημα για το νεο καθεστως. Πηρα τηλεφωνο την διευθυντρια μου κι αποφασισα οτι καθε Δευτερα θα ειναι το οφ μου...

Μομίζω καλά σου έκατσε!

4Suap3.png

Ελενιτσα κ που εισαι αγαπακι μου,τι κανεις;Χαθηκαμε αυτο το Σ/Κ και μου'λειψες βρε.....καλα ο γιος δεν παιζεται.Ειπαμε αυτο το παιδι εχει ξεφυγει τελειως......και τι δε θα'δινα να'μουν απο μια μερια και να τον χαζευα:tongue:

Να τον παρεις μανου μου!!! Και μαζι με αυτον να παρεις ολα αυτα τα πρωτογνωρα ειναι η αληθεια συμπτωματα που βγαζει καθε τρεις και λιγο!

Με κανει και τρεμω αυτο το παιδι, τιποτα δεν ειναι απλο μαζι του, ακομα και το βηξιμο του μας κανει να τρεχουμε. χαχαχα το εχει παρει χαμπαρι και μολις βηξει λιγο λεει "εγω βηχω μαμα (συνηθως παιζει ερωτηση απο εμας "ποιος βηχει??? οποτε μας προλαβαινει)... Δεν ειναι τιποτα, λιγο πνιγηκα!!!"

Αυτον τον Alexander μπορεις να τον κρατησεις για παρτη σου! Πολυ γλυκαναλατος για τα δικα μου γουστα... Δεν θα μαλωσουμε ποτε για αντρα κοπελια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τον κρατάω ευχαρίστως! :tongue:

Τα κέφια είναι από τη νύστα, έχω ξεφύγει πλέον απ' την αυπνία! :mrgreen::twisted:

Ε, άμα ομορφυναν....:tongue:

Τι ώρα το έχει και που;

Ίντερνετ έχεις κοπελιά, εκεί το έχει! Λεπτομέρειες από κοντά. ;)

Μαεστρια τελειο το ονομα της μικρης σου,αντε και με το καλο η βαφτιση.Εμεις ημασταν χθες σε βαφτισια κι εχουμε παλι την αλλη Κυριακη....

Θένκιου! :D

Για πείτε ρε κορίτσια κάνα ωραίο εκκλησάκι, κοντά στην πόλη, για βάφτιση, γιατί ψάχνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...