Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Περαστικά της!!! Κι ο δικός μου μπουκωμένος.

Ο χάμπι καλύτερα;

Ασε ρε.. θα με τρελλάμουν αυτοι!

Σηκώνεται ο ένας πεφτει ο άλλος! Ξανακύλισε ο δικός μου!

Συναχωμένο τος έχεις;

Όχι, έχουμε ξαναβγει. :mrgreen:

Γυριστρούλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τώρα την έχω εδώ στο ρηλάξ και με κοιτάει και χαμογελάει η άτιμη!!! :D

Αχ μωρε το γιαβρί!!!! Τσίμπα της λίγο τα μπουτάκια!!!

Καλέ άνοιξε καθόλου ή είναι ακόμα μυρομάλλα;

Ελένη να σου προτείνω εγώ έναν καλό νευροχειρούργο;;;

Να, καλέ αυτός, ο πως τον λένε;

derek.jpg O Dr. Shepard ντε! :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

Αυτόν αγάπη μου τον κράτάω για εμένα!!!!

Σιγά να μην τον στείλω στην Ελένη!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και μάλιστα θα της συστήσω έναν καλύτερο!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη περαστικα στη μικρη, για καλαμαρια δεν τον επεισα, γιατι θελει να ναι κοντα με τον συνεταιρο οποτε ψαχνουμε Πυλαια αλλα πιο κεντρικα, Χαριλαου, Νεα Ελβετια, Κωνσταντινουπολιτικα, Βουλγαρη και Κηφισια, αν εχετε υποψη τιποτα σφυρατε!

Μαεστρια καλως ο νευρολογος αλλα εμενα μ΄ αρεσει ο πλαστικος απ΄ το γκρεις!

Κουφετο περα απ΄το γραφειο εχω και πολυ πραγμα που θελω να βολεψω στο σαλονι γι΄ αυτπ θελω μεγαλο...τες πα εχω βρει καποιες αγγελιες με φωτο στο ιντερνετ και στελνω στο χαμπι για να παιρνει να ρωταει μεχρι να επιστρεψω το σκ.

καλημερα κοριτσια.ελενη τι να κνω η γυναικα?αφου ητουνε ωραιος ο ατιμος ο μπακλαβας:tongue:λενι ακου την μαεστρια αυτον τον γιατρο να παρεις κ εγω θα ερθω να σου κρατω το χερι:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη περαστικα στη μικρη, για καλαμαρια δεν τον επεισα, γιατι θελει να ναι κοντα με τον συνεταιρο οποτε ψαχνουμε Πυλαια αλλα πιο κεντρικα, Χαριλαου, Νεα Ελβετια, Κωνσταντινουπολιτικα, Βουλγαρη και Κηφισια, αν εχετε υποψη τιποτα σφυρατε!

Α, γειτονιά μας κι εσύ!

Μαεστρια καλως ο νευρολογος αλλα εμενα μ΄ αρεσει ο πλαστικος απ΄ το γκρεις!

Κι εμένα!!!

Αλλά η Ελένη χρειάζεται νευροχειρούργο ντε. ;)

μαεστρια αυτον τον γιατρο να παρεις κ εγω θα ερθω να σου κρατω το χερι:lol:

Μ' αρέσει που συμφωνούμε, γι' αυτό κάνουμε καλή παρέα. :mrgreen:

Ελένη ο Γιάννης μύξες αρκετές και λίγο έβηχε το βράδυ, αλλά αυτό μπορεί να κρατήσει και κάνα μήνα. Όσο δεν κάνει πυρετό κι έχει καλή διάθεση, σχολείο κανονικότατα.

Αφήστε κορίτσια, τρεις φορές τάισα το βράδυ, ήθελα ν' αφήσω τον χάζμπαντ να κοιμηθεί, να πάει στη δουλειά σαν άνθρωπος σήμερα, γιατί το σαβ/ριακο κάλυψε πολύ τα βράδια για να κοιμηθώ λίγο εγώ. Και τώρα είμαι σαν το ζόμπι φυσικά! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι όποια χρειαστεί πλαστικό... ξέρετε, ε;

images?q=tbn:ANd9GcSQf39SI5JYLO10vUfaj1Cl8N724ahukkrpWA3czohOS6XfgcgTNmFNVAfA

Ε ρε τι με καμεις πρωι πρωι μανα μου χαχαχα!

Λοιπον για να μου φτιαξετε κι αλλο τη μερα βαλτε και μια φωτο του πρωταγωνιστη της ταινεια τρανσπορτερ Νειθαν το μικρο δε το θυμαμαι.....

Καλημερα κοριτσια!

Θενκ κιου!

Να έχουμε το νου μας τότε μπας και βρούμε τίποτα καλό!

καλημερα κοριτσια.ελενη τι να κνω η γυναικα?αφου ητουνε ωραιος ο ατιμος ο μπακλαβας

Κακούργα γυναίκα!!!!

Όλο μας κολάζεις και μας αφήνεις με την όρεξη!!!:mrgreen:

Μ' αρέσει που συμφωνούμε, γι' αυτό κάνουμε καλή παρέα. :mrgreen:

Εχουμε γούστο παιδί μου, γι'αυτό!!!;)

Ελένη ο Γιάννης μύξες αρκετές και λίγο έβηχε το βράδυ, αλλά αυτό μπορεί να κρατήσει και κάνα μήνα. Όσο δεν κάνει πυρετό κι έχει καλή διάθεση, σχολείο κανονικότατα.

Μια από τα ίδια!!!

Αφήστε κορίτσια, τρεις φορές τάισα το βράδυ, ήθελα ν' αφήσω τον χάζμπαντ να κοιμηθεί, να πάει στη δουλειά σαν άνθρωπος σήμερα, γιατί το σαβ/ριακο κάλυψε πολύ τα βράδια για να κοιμηθώ λίγο εγώ. Και τώρα είμαι σαν το ζόμπι φυσικά! :rolleyes:

Υπομονή μέχρι το μεσημέρι!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Σ΄ αυτη τη φωτο ειναι μαναρι!

Ε, ξέρουμε τι διαλέγουμε! :tongue:

ποιον αυτον?jason_statham_3-300x197.jpg

μετα τον νευροχ.κ τον πλαστικο εγω εκλεισα σαν γυναικα αχαχαχα!!!

Κι αυτός παίδαρος είναι, αλλά κι εγώ προτιμώ τον ιατρικό κλάδο!

Μη ξεχνάμε και τον κοκκινομάλη ΠΑΙΔΑΡΟ χειρούργο επειγόντων και διευθυντή πλέον (βλέπω τα νέα επεισόδια :tongue:).

Season-5-Promotional-Photos-dr-owen-hunt-4461222-1066-1600.jpg

Eγώ προσωπικά ΑΥΤΟΝ αγαπάω! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...