Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες, ερειπεια ειμαστε χαχαχα!

Ο μικρος μου μπουκωσε αρκετα κι αυτος και καποιες φορες χουρχουριζει αν συνεχισει Δευτερα θα τον παω παιδιατρο...χτες κατα τις μια μ΄ επιασε βηχας και τον επιασε σπαστικο γελιο μες στον υπνο του, πεθανα μιλαμε μετα δε μπορουσα να σταματησω ουτε εγω...

Λενι καλα σχετικα τα νεα απ΄ το γιατρο...

Μανου εγω αν ειναι οκ τα χερια τ΄ αλλο σκ θα γυρισω και μενα παει η διατροφη, πρεπει να τρωω και βραδυ κιολας για να παρω χαπι και σκ@τα......

Κουφετο τι να λεμε τωρα σε λιγο θα μας παρουν τα βρακια και προσεχε τι εικονες βαζεις εχουμε κι εγκυα γυναικα χαχαχα!

Απ΄ τη μια λεω τι καλα να μ΄ απολυσουν, να παρω αποζημιωση και ταμειο ανεργειας και να κατσω με το παιδακι μου απ΄ την αλλη μετα το χρονο τι θα τρωμε οεοοοοοο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι Σάντυ! Καλή η αποζημιώση, καλό το ταμείο αλλά μετά τι; Χώρια που δεν έχω μάθει ρε παιδιά να μη δουλεύω. Είμαι από τις τυχερές που πάντα έβρισκα μία δουλειά. Η περισσότερη ανεργία που έχω κάτσει ανάμεσα σε δύο δουλειές είναι 1,5 μήνας και εκείνο πριν 12 χρόνια, δηλ. όσα είμαι στη δουλειά που είμαι τώρα.

Ελένη_κ φαντάζομαι καλά είναι τα νέα από τον γιατρό. Καλή δύναμη σου εύχομαι.

Μαεστρία, είμαι γαϊδούρα! Δεν πρόσεξα ότι δώσατε όνομα στη μικρή σου. Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ! Ονοματοδοσία ε; Πως γίνεται αυτό; Δεν σκοπεύετε να την βαφτίσετε;

Βλέπω κανονίζετε καφεδάκι. Τι ωραία! Οι περισσότερες είστε Θεσσαλονικείς έ; Τώρα το πρόσεξα. Γενικώς, αργά παίρνω μπρος. Συγχωρέστε με!

καλέ στείλε μου το μισό ταψι !

δυο κοματια μεινανε ασε που τα θελανε κ στο φατσα καποιοι χτες κ περιμεναν στα μπαλκονια να πεταξω κοματια χαχαχαχαα!!!

Καλημερα κοριτσαρες, ερειπεια ειμαστε χαχαχα!

Ο μικρος μου μπουκωσε αρκετα κι αυτος και καποιες φορες χουρχουριζει αν συνεχισει Δευτερα θα τον παω παιδιατρο...χτες κατα τις μια μ΄ επιασε βηχας και τον επιασε σπαστικο γελιο μες στον υπνο του, πεθανα μιλαμε μετα δε μπορουσα να σταματησω ουτε εγω...

Λενι καλα σχετικα τα νεα απ΄ το γιατρο...

Μανου εγω αν ειναι οκ τα χερια τ΄ αλλο σκ θα γυρισω και μενα παει η διατροφη, πρεπει να τρωω και βραδυ κιολας για να παρω χαπι και σκ@τα......

Κουφετο τι να λεμε τωρα σε λιγο θα μας παρουν τα βρακια και προσεχε τι εικονες βαζεις εχουμε κι εγκυα γυναικα χαχαχα!

Απ΄ τη μια λεω τι καλα να μ΄ απολυσουν, να παρω αποζημιωση και ταμειο ανεργειας και να κατσω με το παιδακι μου απ΄ την αλλη μετα το χρονο τι θα τρωμε οεοοοοοο

περαστικα σας σαντυ μου.κλ αυτες με τις γατουλες πολυ γελιο,τις βλεπαμε μαζι με την κορη μου χτες κ γελουσαμε σαν τις βλαμενες ασε!!!

λενι δεν θα ξαναμιλησω ελα πισωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

δυο κοματια μεινανε ασε που τα θελανε κ στο φατσα καποιοι χτες κ περιμεναν στα μπαλκονια να πεταξω κοματια χαχαχαχαα!!!

και ξεπαγιασαν μπορω να πω!!! Τι θα πει αυτο? Οτι δεν θα στειλεις???

λενι δεν θα ξαναμιλησω ελα πισωωωωωωωωωωω

Αν δεν ξαναμιλησεις θα εξαφανιστω!!!

Μαρη, τι νομιζες? Οτι εφυγα αποτομα επειδη "θιχτηκα"??? Jesus Christ το ακουσαμε κι αυτο! Πετυχα μια φιλη προχτες και πιασαμε το μπουρου μπουρου, για αυτο εφυγα αποτομα! Μετα μια κοπελα απο την δουλεια που ηθελε να μου πει τα νεα, εεεε μη σου πω τι ωρα κοιμηθηκα τελικα!

Τι ωραια μερα σημερα!

Θα παμε για φαγητο, ουτε που θυμαμαι ποσο καιρο εχουμε να το κανουμε!

Καλη Κυριακη κουκλες!

Καλησπερα κοριτσαρες, σημερα εβγαλα βολτα το μικρο, μια ωρα και περπατημα αναζωογονηθηκα! Μου ειπε καο ενα ευχαριστο ο χαμπι...συμφωνησε να μετακομισουμε γιουπι! Οποτε τωρα ειμαι σε αναζητηση!

Διαφημίσεις

και φυσικα... ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ...

Έχεις κίνητρο, είδες; :tongue:

Μαεστρία, είμαι γαϊδούρα! Δεν πρόσεξα ότι δώσατε όνομα στη μικρή σου. Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ! Ονοματοδοσία ε; Πως γίνεται αυτό; Δεν σκοπεύετε να την βαφτίσετε;

Πηγαίνουν και οι δυο γονείς με τις ταυτότητές τους στο ληξιαρχείο όπου δηλώθηκε αρχικά το μωρό και κάνουν πράξη ονοματοδοσίας. Μετά το δηλώνεις στο δημοτολόγιο. Τσάκα τσάκα. :D

Όχι θα κάνω και βάφτιση, να το γιορτάσουμε φυσικά, αλλά και στα δυο έκανα ονοματοδοσία, για να 'χει γραμμένο το όνομα, ώστε βιβλιάρια, κλπ, απαραίτητα να 'ναι έτοιμα, με το όνομ ατου παιδιού απ' την αρχή.

Σήμερα βολτάραμε στην υπέροχη λιακάδα κι αράξαμε στο πάρκο κάνα δυο ώρες, ο μικρός έπαιζε μ' άλλα παιδάκια, εμείς καφέ, η μικρή φασκιωμένη στο καρότσι.

Υπέροχα ήταν. :D

Καλή εβδομάδα κορίτσια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λενι οχι δεν μιλαω λεμεkleisto+stoma.jpgαχαχααχχα!!!σαντυ θυμησου κ το δικο μας αντε να σε εχω απο πανω μου.δεν πειραζει που ναι μικρο ελα δεστε το.ολα ειναι τριγυρωωωωωωωω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλησπερ ακοριτσαρες!χτες πηγαμε [τολεμαιδα σε αν φιλο μου περασαμε τελεια!λενη καλα τα νεα σου ,παλι καλα κοπελα μου!σας φιλω τα λεμε αυριοοοοο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλα μαεστρια το δαναη το λατρευω λεμε,οπως και το δαφνη...κουκλακι περαστικα σας!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κισα τι κανετε κοριτσαρα μου?σημερα που πηγαμε στην κουμπαρα μια γειτονισσα ειχε γενησει η σκυλιτσα της ειναι ενα μιγμα τρελο μικροσωμο το σκυλακι της κ εκανε 4 πανεμορφα ζουζουκλερια.το εκλεισα το ενα επιτελους θα παρουμε σκυλακι.ειναι 37ημερων βαλαμε και αγγελια για να δωσει τα αλλα.στο αδεσποτο.gr.θα περιμενω να απογαλακτιστει ομως γτ ειναι κριμα να το παρουμε απο τωρα.ασε που ξερω τι κοπο θελει το μαναρι μου απο τοσο μικρο.ειμαι πολυ χαρουμενη.

921477wc2fyvv2y2.gif

λενι οχι δεν μιλαω λεμεkleisto+stoma.jpgαχαχααχχα!!!σαντυ θυμησου κ το δικο μας αντε να σε εχω απο πανω μου.δεν πειραζει που ναι μικρο ελα δεστε το.ολα ειναι τριγυρωωωωωωωω!!!

Τελεια θα ταν ρε κουφετο αλλα που να χωρεσουμε...τα 2 δωματια δε με πειραζουν αλλα θελουμε τουλαχιστον μεγαλο σαλονι για να χωρεσουμε ενα γραφειακι με τα πισι γιατι εχουμε και δυο παναθεμε μας!

Φιλια σ΄ ολες επανερχομαι τουμοροου χαχαχα

ο χαμπι λεει οτι το σαλονι μας ειναι 38-40μετρα χωρις το μικρο vc,εγω εχω μεσα το γραφειο με το πσ μια μεγαλη τραπεζαρια,γωνιακο τζακι μπουφε,διθεσιο τριθεσιο,κ χωρο να χορεψεις χαχαχαα!!!!αντε ρε συ μακαρι να βρεις εκει που θες αν κ κατι μου λεει οτι δεν θα το ψαξετε πολυ γτ εχει πλεον πολλα ξενοικιαστα!!!κισα μου ευχομαι να πανε ολα κλ κ να μπαινεις ποιο συχνα να τα λεμε μας λειπεις καρντασινα:-(

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα!

Βαριέμαι απίστευτα σήμερα και νυστάζω...

Εχω να κοιμηθώ από την Πέμπτη γιατί η Λουκία έχει πολύ βήχα και είμαι κομμάτια....

Καλώς το κουκλάκι! Τι κάνει η κοιλίτσα, μεγαλώνει;

Σάντυ, τα κατάφερες τελικά!!!! Μπράβο!!!

Για Καλαμαριά ψάχνεις;

Μαράκι η πρώτη έξοδος οικογενειακώς;

Μανου δεν ντρέπεσαι λίγο;

Πήρες σουβλάκι και δεν έστειλες κανένα;;;:tongue:

Χαλάλι σου κορίτσι!!!! Το ευχαριστήθηκες;

Κουφέτο εσύ εννοείται οτι θα τιμωρηθείς παραδειγματικά!!!

Εμ βάζεις να βλέπουμε τους μπακλαβάδες, εμ μας λες ότι τελείωσε!!!

Λενιώ πρωτου οριστικοποιήσεις το γεγονός ότι το πόδι αποδυναμώθηκε να δεις έναν νευρολόγο ή ακόμη καλύτερα έναν νευροχεορούργό.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εχω να κοιμηθώ από την Πέμπτη γιατί η Λουκία έχει πολύ βήχα και είμαι κομμάτια....

Εγώ έχω να κοιμηθώ απ' τον Ιούνιο, τις μας λες τώρα; :tongue:

Περαστικά της!!! Κι ο δικός μου μπουκωμένος.

Ο χάμπι καλύτερα;

Μαράκι η πρώτη έξοδος οικογενειακώς;

Όχι, έχουμε ξαναβγει. :mrgreen:

Τώρα την έχω εδώ στο ρηλάξ και με κοιτάει και χαμογελάει η άτιμη!!! :D

Λενιώ πρωτου οριστικοποιήσεις το γεγονός ότι το πόδι αποδυναμώθηκε να δεις έναν νευρολόγο ή ακόμη καλύτερα έναν νευροχεορούργό.

Ελένη να σου προτείνω εγώ έναν καλό νευροχειρούργο;;;

Να, καλέ αυτός, ο πως τον λένε;

derek.jpg O Dr. Shepard ντε! :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...