Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

να μαι κι εγω!!!!τι κάνετε κορίτσια?άστα να πάνε κ γω περιμένω να κλείσει η δουλειά μου μέχρι τα Χριστούγεννα κ με την ψυχη στο στόμα με τις άδειες.κατα τα άλλα μια χαρά.ο μικρός εδώ κ δυο βδομάδες με ίωση κ τώρα μάλλον κόλλησε κ άλλη.η δε μικρή κουνιέται συνέχεια το κορίτσι μου κ χίρεται η μανούλα.Μαεστρία αν θες στείλε μου το τηλ σου να συννενοηθούμε λιγο τηλεφωνικως.έχω κλείσει ραντεβου στις 07 δεκεμβρίου.

μανού ωραία τα σιδεράκια.

λ'ενη 'ασε θα κόψουν κ τις αναπηρικές όπως πάει.

νιόνιω μην το βάζεις κάτω!

σάντυ ναι έχεις τον αινστάον γιο.κ γω κάτι τέτοια λέω για τον δικό μου!τι να κάνεις έτσι είναι οι μανούλες.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανα ενα γρηγορο διαβασμα λιγο μου πεσε η μασελα...λενι περικοπες μιωμενα ωραρια κτλ.....δεν ειδα σημερα τηλ.δεν ενοιξα πσ εκτος απο πολυ λιγο δεν ειδα ειδησεις στο πσ,ενα σας λεω ηρεμησα ξεγελωντας με,χαχαα,κ τωρα εβαλα εν ταψι μπακλαβα στον φουρνο που το κανα με τον μικρο.αστερι ο μικρος γεμισε ο τοπος γεμιση τρυγιρω του αλλα να τον βλεπατε με τα μικρα χερακια του να ριχνει την γεμιση μεσα-εξω απο το ταψι!!αυτα ειναι γουστα σημερα δεν βλεπω δεν ακουω!!!!!θα φαω μπακλαβα102-0209_img.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Ποια θα δειτε? Παρακολουθει ο Γιαννης?

Τρεις ταινίες είδαμε! Μια την είδαμε για πρώτη φορά και μ' άρεσε πολύ, το "9".

Παρακολουθεί ο Γιάννης ναι. Ανάλογα με τα κέφια βέβαια, μερικές φορές δεν έχει ορεξη και ζουζουνίζει, αλλά γενικώς παρακολουθεί το στόρυ των ταινιών.

Μαεστρία αν θες στείλε μου το τηλ σου να συννενοηθούμε λιγο τηλεφωνικως.έχω κλείσει ραντεβου στις 07 δεκεμβρίου.

Να στο στείλω βρε κοπελιά. Πάρε τηλ κάνα πρωινό από βδομάδα που 'μαι σόλο, να μιλήσουμε άνετα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πω πωωωωωωωω τι να πω κι εγω τωρα μετα απ'ολα οσα διαβασα......

Σαντυ και νιονιω,μακαρι να πανε ολα καλα με τις δουλειες σας και να μην εχετε εκπληξεις.Σιγουρα ειναι ωραια να μπορεις να περνας ποιοτικο χρονο με τα παιδακια σου,αλλα και η μειωση του εισοδηματος σε ενα σπιτικο τους χαλεπους καιρους που ζουμε ειναι θεμα μεγααααα.

Κουφετακι μου πολυ καλα εκανεςςςςςςςς,εγω κουκλιτσα μου αυτη την τακτικη εχω επιλεξει εδω και καιρο,δε θα παθουν εμενα τα νευρα μου για κανενα κερατα:mad::-x:-xΑμαν με κολασες ομως βραδιατικα με το μπακλαβα,και για να ερθω στα ισα μου,εστειλα το συζυγο να μου φερει ενα σουβλακι;)Παει η διατροφη για σημερα,αλλα το κανω για την ελενη 2008 για να μη γινω και αγνωριστη μεχρι την επομενη φορα που θα βρεθουμε.Που κανονιστε τσουπρες να ειναι συντομαααααα:tongue:

Κουκλακι μου περαστικα στον πιτσιρικο σου,αντε αρχισε τις γυροβολιες η μθυγατερα,ποιον να μοιαζει αραγε;;;;

Φιλακια και καλο βραδυ και ενα ακομα πιο ομορφο πρωινο Σαββατου!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αμαν με κολασες ομως βραδιατικα με το μπακλαβα,και για να ερθω στα ισα μου,εστειλα το συζυγο να μου φερει ενα σουβλακινα ειναι συντομαααααα:tongue:

aaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaaxxaxaxaaxxxaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!παει με πεθανες μαααααααααριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχχαα!!!!!!!!!!!!στα πατωματα επεσαααααααααααααααα!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Δεν παλευεσαι αλλο κουφετακι... Πρεπει να σου βρουμε δουλεια το συντομοτερο (δεν κοιταμε τα χαλια μας!!!) Ελεος μαρη που την εχεις δει Αργυρω!

Πηγα γιατρο. Το δεξι ποδι εχει αποδυναμωθει και δυστυχως δεν θα επανελθει ποτε. Μαλλον θα πρεπει να με δει και νευρολογος... Αλλα θα γινω καλυτερα. Για εγχειρηση ΟΥΤΕ λογος, η σπονδυλοδεσια ειναι πολυ σοβαρο χειρουργειο και ειμαι πολυ μικρη για αυτο. Παραλυτη δεν θα μεινω, μην με φοβιζουν οι κασσανδρες... Σε δυο εβδομαδες, αν ειμαι στα ιδια 'η καλυτερα να παω στην δουλεια μου και μετα απο μια εβδομαδα να με δει ξανα. Να ξεκινησω φυσικοθεραπεια... Μου εδωσε και βιταμινες... Τα χαπια τα συνεχιζω, θα αργησω να τα κοψω. Να οδηγω λιγοτερο (εδω γελαμε)... και φυσικα... ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ...

Αυτα...

αμαν ρε λενι μου!!!!!!

Τι αμαν μαρη? Και δοξα τω Θεω να λεμε!!!

Παντως ρε παιδια... αυτος ο γιατρος ειναι η χαρα της ζωης! Με γεμιζει αισιοδοξια! Να δειτε πως μου ειπε για το ποδι...Με χτυπαγε με το σφυρακι κι εγω Χριστο! Αν και αισθανομουν λιγο κατι, απλα δεν πεταγοταν! Την προηγουμενη φορα, ουτε που το αισθανομουν! Το αριστερο ποδι, πεταγοταν στον Θεο, το δεξι τιποτα... Και μου το ειπε σαν να ηταν το φυσικοτερο πραγμα στον κοσμο "ΟΚ, το δεξι ποδι εχει θεματακι, ειναι νευρολογικο πλεον, ΑΛΛΑ εισαι πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη φορα! Τι? Α, οχι δεν θα επανελθει ποτε πληρως αλλα σιγα τα ωα, οταν συνελθεις εντελως ουτε που θα καταλαβαινεις την διαφορα!!!"

Ελπιζω να μου βγει σε καλο που επελεξα γιατρο που μου κανει σαν χημεια και σαν ανθρωπος και μην χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο αργοτερα!

εγω περιμενα να μου πεις οτι θελω αλλο τοσο για την θεραπεια μου κ αντε να ρχοσουν για την θεραπεια που λεγαμε,κ εσυ με λες οτι το να ποδι θα το πιανει ο τακης για να κανεις σπαγκατο.ενταξει πειραζει που μου ρθε λιγο καπως?

921477wc2fyvv2y2.gif

λενι το θεμα ειναι οτι θα γινεις κλ αυτο μετραει!!!σημερα πηρα τηλ. το πρωι στην μισθοδοσια γτ μου κοψαν το τελευταιο μεροκαματο που ειχα κανει,κ μου ειπε η τυπισσα στο γραφειο οτι μου παρακρατηθηκε αναδρομικα το 1%που μας κρατουσαν τους τελευταιους μηνες,κ με επιασε ενα γελιο τρελο,αφου ηταν λεει τα τελευταια σας μεροκαματα σας τα κρατησαμε ανδρομικα χαχαχα!δεν ειμαι κλ σημερα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εκανα ενα γρηγορο διαβασμα λιγο μου πεσε η μασελα...λενι περικοπες μιωμενα ωραρια κτλ.....δεν ειδα σημερα τηλ.δεν ενοιξα πσ εκτος απο πολυ λιγο δεν ειδα ειδησεις στο πσ,ενα σας λεω ηρεμησα ξεγελωντας με,χαχαα,κ τωρα εβαλα εν ταψι μπακλαβα στον φουρνο που το κανα με τον μικρο.αστερι ο μικρος γεμισε ο τοπος γεμιση τρυγιρω του αλλα να τον βλεπατε με τα μικρα χερακια του να ριχνει την γεμιση μεσα-εξω απο το ταψι!!αυτα ειναι γουστα σημερα δεν βλεπω δεν ακουω!!!!!θα φαω μπακλαβα102-0209_img.jpg

καλέ στείλε μου το μισό ταψι !

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...