Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τώρα μας ανακοίνωσαν ότι η εταιρία κλείνει οριστικά στις 31.12.11.

Δεν μας ανακοίνωσαν όμως αν θα απολυθούμε ή όχι.

Κι άλλα ευχάριστα....

Σάντυ κι εσύ;

Καλέ 5 λεπτά έλειψε, τι έγινε;;;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή τι άλλη εναλλακτική υπάρχει; :confused::shock:

Ναι βρε, έχει (λέμε τώρα), μόνο λεφτά δεν έχει, κατά τ' άλλα περνάμε υπέροχα! :mrgreen:

Λυπάμαι πολύ βρε κορίτσι μου.

Η εναλλακτική είναι να μας μεταφέρουν σε υποκ/μα της εταιρίας στην Ξάνθη. Φυσικά όχι όλους... θα πέσουν οι κατάλληλες απολύσεις πρώτα... ήδη ετοιμαζονται για τον Νοέμβριο οι 6 πρώτες.

Γεια σας κοριτσρες!

Δε κοιμηθηκα καλα χτες, μου εχει κολλησει οτι θα μεινω απο δουλεια.....

Α, εμείς πάλι στη δουλειά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά με τους συναδέλφους... ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας... έχω και μια έγκυο συνάδελφο που την πιάνει νευρικό και γελάει όλο το 8ωρο.

Αστο Λενι δε ξερουμε καν αν θα υπαρχουν και αναπηρικες συνταξεις σε λιγο χαχαχα

Δε ξερω ρε κοριτσια εχω αυτο το ενστικτο, ελειπα ηδη απ΄τον 7ο μηνα εγκυμοσυνης γιατι ειχα συσπασεις και τωρα θελουν να κατσω μεχρι να χρονισει ο μικρος, λιγο περιεργο μου φαινεται....

Ρε σεις... μηπως τελικα με συμφερει να μεινω αναπηρη? Θα παρω αναπηρικη συνταξη, μου αρεσει που γελαγα με αυτο! Μηπως τελικα πρεπει να τσακιστω να κανω καμμια δουλεια, να αφηνω τον μικρο να σκορπαει τα αυτοκινητακια του στο πατωμα μπας και σκοτωθω, να βρω τροπο εν παση περιπτωσει να επιδεινωσω την κατασταση μου!!!

Πρεπει να το σκεφτω σοβαρα!

Τι λες μαρή τρελλή;:lol::lol::lol:

Σε λίγο δεν θα πληρώνονται ούτε οι αναπηρικές οπότε δεν συμφέρει!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μα τι συγχρονισμός κι αυτός!!!! Νομίζω την πήρες την απάντησή σου Λενάκι!!!:tongue:

Σάντυ αυτό το ζητάνε πολλόι εργοδότες μη σου κάνει εντύπωση!

Κι εμείς όταν υπάρχει εγκυμοσύνη ουσιαστικά το επιβάλλουμε...

4Suap3.png

Αστο Λενι δε ξερουμε καν αν θα υπαρχουν και αναπηρικες συνταξεις σε λιγο χαχαχα

Δε ξερω ρε κοριτσια εχω αυτο το ενστικτο, ελειπα ηδη απ΄τον 7ο μηνα εγκυμοσυνης γιατι ειχα συσπασεις και τωρα θελουν να κατσω μεχρι να χρονισει ο μικρος, λιγο περιεργο μου φαινεται....

Παντως, αν παιζει να σε απολυσουν μετα προς τιμην τους ειναι οτι σου ζητησαν να μεινεις μεχρι να χρονισει ο μικρος. Τουλαχιστον θα κατσεις και το μειωμενο σου και θα το πληρωθεις, θα τους συνεφερε να πας και να δουλευεις, να μην το πληρωσουν ενω θα εισαι σπιτι.

Λαβε ομως υποψη σου οτι πλεον μπορουν να σε διωξουν οταν το παιδι παει 1μιση ετων, αυτο τουλαχιστον ξερω οτι εγινε πριν κανα χρονο. Ψαξτο!

Διαφημίσεις

Kι εγώ αποχωρώ, δέχομαι πιέσεις για παιδική ταινία ;).

Ποια θα δειτε? Παρακολουθει ο Γιαννης? Ο δικος μου ακομα δεν εχει καμμια σχεση με την τηλεοραση, επειδη κανουμε πυτζαμα παρτις με την μικρη (= ταινια,ποπ κορν και κοιμομαστε μετα μαζι), προσπαθησα να το κανω και μαζι του με πρωτο DVD το Cars1... Εεεε, καθησε μεχρι να φαει οοοοολα τα ποπ κορν του, μετα ηθελε να παιξουμε!

Καλη προβολη!!!

Ρε σεις... μηπως τελικα με συμφερει να μεινω αναπηρη? Θα παρω αναπηρικη συνταξη, μου αρεσει που γελαγα με αυτο! Μηπως τελικα πρεπει να τσακιστω να κανω καμμια δουλεια, να αφηνω τον μικρο να σκορπαει τα αυτοκινητακια του στο πατωμα μπας και σκοτωθω, να βρω τροπο εν παση περιπτωσει να επιδεινωσω την κατασταση μου!!!

Πρεπει να το σκεφτω σοβαρα!

Να σου φέρω και τα αυτοκινητάκια του γιού μου Ελένη.

Ή καλύτερα... (τι θυμήθηκα τώρα) ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ.

Πότε ήταν το μουντιάλ, εκείνο το καλοκαίρι (πέρισυ νομίζω), ένα βράδυ, μόνη στο σπίτι (ο σύζυγος φυσικά έβλεπε ποδόσφαιρο έξω), μόλις είχα βάλει τα παιδιά για ύπνο και συμμάζευα τα παιχνίδια τους. Βιαζόμουν, ήθελα να κάνω και ντουζ και να την πέσω. Τα χέρια γεμάτα παιχνίδια και μπροστά μου η μπάλα. Πως θα την πάω προς τα παιδικά δωμάτια; Επηρεασμένη και από το μουντιάλ είπα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου. Λογάριασα χωρίς την σαγιονάρα... και πάνω που κλώτσησα (φανταστείτε σαν να βλέπετε καρτούν) φεύγω προς τα πίσω και πέφτω κάτω φαρδιά πλατιά. Πρόλαβα και έβαλα το χέρι μου και έπεσα πάνω στον αγκώνα.

Όταν έπεσα δε, έμεινα κάτω από τον πόνο. Να μην ξέρω τι να κάνω: να γελάσω ή να κλάψω. Πάντως να σηκωθώ αδύνατον. Ο πόνος στον αγκώνα αφόρητος. Τον πιάνω και συνειδητοποιώ ότι κάτι τρέχει. Αίμα.... Τηλέφωνο το σύζυγο και κατευθείαν στις α' βοήθειες.

(Μία παρένθεση εδώ για τα πλεονεκτήματα του να ζεις κοντά με τους γονείς σου. Όταν ήταν να πάω στις α' βοήθειες ανέβηκε η μάνα μου πάνω για να μείνει με τα παιδιά)

Να μην τα πολυλογώ ... αν θέλετε αναπηρία.... παίξτε μπάλα....

Ενα κουσούρι πάντως έμεινε στον αγκώνα.

χαχαχαχα ευχαριστω Νιονιω μου για την σιγουρη λυση στο πως θα μεινω αναπηρη... αλλα η ομηγυρη αποφασισε οτι δεν αξιζει τον κοπο!

Ναιιιιιι, το ξερω οτι μπορεις ανα πασα ωρα και στιγμη να αντιμετωπισεις οτιδηποτε απροοπτο οταν εχεις κοντα σου δικους σου ανθρωπους. Οταν ο Βαγγελης νοσηλευτηκε πριν εναν μηνα... ειχαμε παει πριν στο νοσοκομειο κι ειχε κανει εξετασεις. Μας ειπαν οτι μαλλον ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση, αν οντως ειχε αυτο δεν χρειαζοταν να νοσηλευτει, θα μας εδιναν μονο οδηγιες για το σπιτι. Σε τρεις ωρες θα πηγαινε ο Τακης να παρει τα τελικα αποτελεσματα, εμεις ολοι επιστρεψαμε σπιτι. Οταν πηγε ο αντρας μου τελικα στις 11μιση το βραδυ του ειπαν οτι πρεπει να νοσηλευτει, δεν ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση. Ηρθε και μας πηρε οοοοολους, και την Μυρτω μαζι (δεν μπορουσα να παω μονη μου, μολις συνερχομουν απο την μεση μου απο το πρωτο επεισοδιο και δεν μπορουσα να κουμανταρω μονη μου τον μικρο, ουτε ηθελα να μεινει εκεινος πρωτο βραδυ με τον μικρο στο νοσοκομειο) και πηγαμε στο νοσοκομειο για να κανουμε εισαγωγη τον μικρο... Η Μυρτω ηταν εκει μεχρι τις 2 τα ξημερωματα... Ε, δεν ξερεις ποοσο μου την εδωσε! Και ποσες φορες του το ειπα και ποσες φορες εκλαψα για αυτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...