Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

• Ευχή 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε, την περασμένη εβδομάδα τελείωσε η αντιβίωση του μικρού, οκ;

Με πήρανε πριν από λίγο απ' το σταθμό ... 39 πυρετό ο μικρός!!!!

Δε θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! 742481rubaj90658.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωωωωχχχχ! Αντε τρέχα να τον πάρεις τώρα, αύριο άδεια από τη δουλειά και τα σχετικά....

Εγώ σημερα την έστειλα από την προηγούμενη Πέμπτη.

Αντε να δούμε για πόσες μερες, θα καταφέρουμε να βγαλουμε τη βδομαδα;

Παρεπιπτόντως ξερει καμιά τι γίνεται δίπλα και πέφτει τόσο μπανάρισμα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ωωωωχχχχ! Αντε τρέχα να τον πάρεις τώρα, αύριο άδεια από τη δουλειά και τα σχετικά....

Τρέχει ο χάζμπαντ, που 'χει και το αυτοκίνητο.

Μωρέ άδεια θα 'παιρνα χαλαρά αύριο, γιατί είμαστε και απλήρωτοι μονίμως και τους έχω γραμμένους, αλλά ΕΙΔΙΚΑ αύριο έχω εκτός πόλης ένα μίτινγκ και ΔΕΝ γίνεται! :roll:

Τα πεθερικά ελπίζω να 'ναι σε καλή φόρμα.

Αντε να δούμε για πόσες μερες, θα καταφέρουμε να βγαλουμε τη βδομαδα;

Στο εύχομαι!!! Εμείς βγάλαμε την περασμένη εβδομάδα. Δεύτερη στη σειρά ΔΕΝ τα καταφέραμε. :mrgreen:

Παρεπιπτόντως ξερει καμιά τι γίνεται δίπλα και πέφτει τόσο μπανάρισμα;

Στο πάρεντς λες;; Τι έγινε; Χαμπάρι δεν έχω πάρει! :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τρέχει ο χάζμπαντ, που 'χει και το αυτοκίνητο.

Μωρέ άδεια θα 'παιρνα χαλαρά αύριο, γιατί είμαστε και απλήρωτοι μονίμως και τους έχω γραμμένους, αλλά ΕΙΔΙΚΑ αύριο έχω εκτός πόλης ένα μίτινγκ και ΔΕΝ γίνεται! :roll:

Τα πεθερικά ελπίζω να 'ναι σε καλή φόρμα.

Εξαιρετικά!! Βλέπω τους έχεις βάλει όλους σε πρόγραμμα! Σωστήηη!!!!:mrgreen:

Στο εύχομαι!!! Εμείς βγάλαμε την περασμένη εβδομάδα. Δεύτερη στη σειρά ΔΕΝ τα καταφέραμε. :mrgreen:

Για να δούμε....

Στο πάρεντς λες;; Τι έγινε; Χαμπάρι δεν έχω πάρει! :confused:

Ναι ρε συ! Δες στο αρχείο..

4Suap3.png

Διαφημίσεις

χέι τριαντάρες ή όσες είμαστε συνομήλικες των Goody's!!!

Ρε συ Μαεστρία πάλι ο μικρός? Περαστικούλια ρε γμτ, τυραννιέται το μαναράκι ρε γμτ...

Παστάκια τι έγινε με την δουλειά σου και το μειωμένο? Μίλησες μαζί τους?

Ελενίτσα, βάλε λινκς του μπαναρίσματος-βροχή...

Όχι Ελένη μου, είμαι σε άδεια ακόμα....Θα γυρίσω Δεκέμβρη στην δουλειά, απλά σε ρώτησα για να ξέρω, γιατί πολλές οι υποχρεώσεις και μ'εχει φάει το άγχος για την δουλειά μου......Εσύ πως πάς;

Βρε, κορίτσια να σας ρωτήσω εάν ξέρετε.

Θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Όλα καλά μέχρι προχτές που ο μπέμπης άρχισε και δεν κάθεται καθόλου και όταν τον βάζω στο στήθος κλαίει γοερά..Πολύ στεναχωριέμαι....ήρθε το τέλος του θηλασμού; Τι να κάνω, ρε γαμώτο. Προσπάθησα να τραβήξω με το θήλαστρο, αλλά όλη μέρα έβγαλα γύρω στα 80 cc!!! Πάει το έχασα το παιχνίδι ε; Σήμερα δεν έφαγε καθόλου από εμένα, μόνο 1 γεύμα ρε γμτ!!! Και θα κλείσει 2 μηνων στις 17, ήθελα να τον φτάσω τουλάχιστον εως εκεί....:-(:sad::-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κοριτσια,μαεστρια μου περαστικα στον μικρουλη,ελπιζω να ειναι καπως καλυτερα σημερα.

Ναι βρε κοριτσια δωστε και σε μας τα φωτα σας,οσον αφορα τα μπαναρισματα,να ξερουμε για να προσεχουμε.

Παστακια μου μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου,ισως να ηταν ενα τυχαιο γεγονος,παντως απ'οσο ξερω απο φιλες,πολλα μωρακια,που παιρνουν και μπιμπερο,μαθαινουν μετα στην ευκολια και δεν καθονται στο στηθος....προσπαθησε το παντως,και μπορει να αλλαξει παλι ο μικρουλης σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑ......

Manoutita μου, σ'ευχαριστώ. Το παλεύω αλλά...θα δούμε....

Ρε Ελένη_κ τι είχες φάει εχθές; Μόλις με πήρε τηλ ο προιστ μου για να με ρωτήσει εαν τελικά θα γυρίσω Δεκέμβρη, γιατί μας εξαγόρασε άλληεταιρεία και τον πιέζουν από Αθήνα να του απαντήσω υπεύθυνα. "και αποτελεί δεσμευση αυτό" μου είπε" γιατί θα πάρουν κι άλλο άτομο, για να ξέρουν τι σύμβαση θα του κάνουν" κτλ κτλ....Εγώ του είπα ότι σου είπα κι εσένα οτι γυρνάω 15/12 και με μία μερα την εβδομάδα απουσίας για το μειωμένο....Τώρα! θα δούμε.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που απόψε γυρνάνε τα πεθερίδια! :cool:

Γιατί καλό μου; Τι δουλειά κάνεις;;; :confused:

κηπουρεσα καλη μου!να σου κανω πατοφιαρο να γλυφεις τα δαχτυλα σου!!!00020455.gif

Mια k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif και στην εδώ παρέα!

Πως είστε σήμερα; Εγώ - ΠΑΛΙ - ψιλοάρρωστη, γιατί μάλλον κολλάω συνεχώς απ' τον γιόκα μου, που κολλάει απ' το σταθμό, κ.ό.κ.

Άσε, την περασμένη εβδομάδα τελείωσε η αντιβίωση του μικρού, οκ;

Με πήρανε πριν από λίγο απ' το σταθμό ... 39 πυρετό ο μικρός!!!!

Δε θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! 742481rubaj90658.gif

περαστικα και καλα κουραγιααααααααααααααααααααα

χέι τριαντάρες ή όσες είμαστε συνομήλικες των Goody's!!!

Ρε συ Μαεστρία πάλι ο μικρός? Περαστικούλια ρε γμτ, τυραννιέται το μαναράκι ρε γμτ...

Παστάκια τι έγινε με την δουλειά σου και το μειωμένο? Μίλησες μαζί τους?

Ελενίτσα, βάλε λινκς του μπαναρίσματος-βροχή...

που τα βλεπω αυτα τα λινκσ πειτε και την γραια

Όχι Ελένη μου, είμαι σε άδεια ακόμα....Θα γυρίσω Δεκέμβρη στην δουλειά, απλά σε ρώτησα για να ξέρω, γιατί πολλές οι υποχρεώσεις και μ'εχει φάει το άγχος για την δουλειά μου......Εσύ πως πάς;

Βρε, κορίτσια να σας ρωτήσω εάν ξέρετε.

Θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα. Όλα καλά μέχρι προχτές που ο μπέμπης άρχισε και δεν κάθεται καθόλου και όταν τον βάζω στο στήθος κλαίει γοερά..Πολύ στεναχωριέμαι....ήρθε το τέλος του θηλασμού; Τι να κάνω, ρε γαμώτο. Προσπάθησα να τραβήξω με το θήλαστρο, αλλά όλη μέρα έβγαλα γύρω στα 80 cc!!! Πάει το έχασα το παιχνίδι ε; Σήμερα δεν έφαγε καθόλου από εμένα, μόνο 1 γεύμα ρε γμτ!!! Και θα κλείσει 2 μηνων στις 17, ήθελα να τον φτάσω τουλάχιστον εως εκεί....:-(:sad::-(

καποια στιγμη η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την παραγωγη εσυ ετσι κι αλλιως με το συμπληρωμα το χανες το παιχνιδι σιγα σιγα και γι αυτο σου φανηκε τωρα τοσο η διαφορα,ακου τι θα κανεις καταρχην εχε υποψιν σου οτι το θηλαστρο δεν βγαζει οσο οταν το μωρο θηλαζει γτ η παραγωγη γινετε εγκεφαλικα οταν το μωρο ειναι στο στηθος,θα βαζεις το μωρο στο στηθος οσο μεχρι να μην δυσανασχετει θα του δινεις συμπληρωμα και οταν τελιωνεις με το μωρο θα βγαζεις γαλα με το θηλαστρο.θα το αποθηκευεις ετσι και προκαλεις το κατεβασμα περισσοτερο και θα κανεις τραπεζα για οταν θα δωσεις την επομενη φορα συμπληρ. να ειναι το δικο σου γαλα.εαν θελεις να συμπληρωσεις γαλα μπορεις να αναμιξεις το δικο σου με ξενο γινετε το εκανα στον τριτο μου αυτο με εντολη της γιατρου.το ζητουμενο σου ειναι να αρχισει η παραγωγη και το μωρο να μην θελει συμπληρωμα οποτε σταδιακα ποιο πολυ στηθος και λιγοτερο ξενο και θα δεις σε δυο βδομαδες το πολυ θα στρωσετε.το γαλα δεν κοβετε ετσι ευκολα και απο την στιγμη που εδινες τοσο καιρο εχεις εντομεταξει καλο ειναι να παρεις καμια μαγια απο φαρμακειο ή τπτ αλλο που βοηθαει στην παραγωγη.μην το αφηνεις ειναι το καλυτερο εκτος απο τις αγκαλιτσες και τα φιλακια που προσφερεις στο μωρο σου

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

καποια στιγμη η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την παραγωγη εσυ ετσι κι αλλιως με το συμπληρωμα το χανες το παιχνιδι σιγα σιγα και γι αυτο σου φανηκε τωρα τοσο η διαφορα,ακου τι θα κανεις καταρχην εχε υποψιν σου οτι το θηλαστρο δεν βγαζει οσο οταν το μωρο θηλαζει γτ η παραγωγη γινετε εγκεφαλικα οταν το μωρο ειναι στο στηθος,θα βαζεις το μωρο στο στηθος οσο μεχρι να μην δυσανασχετει θα του δινεις συμπληρωμα και οταν τελιωνεις με το μωρο θα βγαζεις γαλα με το θηλαστρο.θα το αποθηκευεις ετσι και προκαλεις το κατεβασμα περισσοτερο και θα κανεις τραπεζα για οταν θα δωσεις την επομενη φορα συμπληρ. να ειναι το δικο σου γαλα.εαν θελεις να συμπληρωσεις γαλα μπορεις να αναμιξεις το δικο σου με ξενο γινετε το εκανα στον τριτο μου αυτο με εντολη της γιατρου.το ζητουμενο σου ειναι να αρχισει η παραγωγη και το μωρο να μην θελει συμπληρωμα οποτε σταδιακα ποιο πολυ στηθος και λιγοτερο ξενο και θα δεις σε δυο βδομαδες το πολυ θα στρωσετε.το γαλα δεν κοβετε ετσι ευκολα και απο την στιγμη που εδινες τοσο καιρο εχεις εντομεταξει καλο ειναι να παρεις καμια μαγια απο φαρμακειο ή τπτ αλλο που βοηθαει στην παραγωγη.μην το αφηνεις ειναι το καλυτερο εκτος απο τις αγκαλιτσες και τα φιλακια που προσφερεις στο μωρο σου

ακούστε τι έπαθα με τον θηλασμό!!!ρώτησα την παιδίατρο τι φταίει και το παιδί δεν θέλει πια. και αφού με ρώρησε και άλλα η γυναίκα μου λεει και αυτό "βρε, μην έφαγες κάτι που άλλαξε τη γεύση του γάλατος;" εγω:"όχι, όχι" και μόλις γύρισα σπίτι θυμήθηκα η μ@λ@κω! οτιπροχθές έφαγα μάπα(αυτή τη μωβ)...εμ, γι'αυτό έκανε έτσι το παιδάκι μου!!! Σήμερα τρώμε κανονικά σας πληροφορώ!!!Ακου να δεις.....τι σου είναι η φύση ρε παιδί μου!!!! αλλά αυτό θα πει απόλυτος....Δεν διαπραγματευόμαστε τι τρώμε....αυτά είναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

user_online.gifreport.gif progress.gif

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τωρα αυτο το μαπα μωβ δεν το πιασα δεν καταλαβα τι ειναι αλλα αφου στρωσατε και τρωτε παλι πολυ χαιρομαι.ακαρδη μανα μωβ πραματα το ταιζεις το παιδι!!μακρια και απο μπροκολα φασολαδα κουνουπιδια κτλτ κτλ εγω εκανα μαζι με την κορη τα ρουχα της το βραδυ εχω με τον γιο αυριο πιανω του μικρου μετα τα δικα μου και μετα του συζηξ...σας το ειπα οτι μου την δινει η αλλαγη σεζον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΥΥΧΑΑΑΑΑΑ

921477wc2fyvv2y2.gif

είναι ένα λάχανο μωβ σαν μάπα, βρε, πως το λένεεεεεε;

Ρε, εγώ από την μία είμαι πολύ γλυκατζού, αλλά παράλληλα τρώω και πολλά λαχανικά-φρούτα κτλ κτλ και τώρα με τον θηλασμό κάπως μου έρχεται γιατί την σαλάτα μαρούλι ή μάπα την έιχα σα νερό...ε, και ζήλεψα προχθές και έφαγα. Αλλά όχι, δεν την ξανακάνω. Πρωτεύει ο γλύκας μου. Όντως βλακεία

Άστο, εγώ σήμερα κατέβασα ό,τι άχρηστο είχα στις ντουλάπες,με βοήθησε(ευτυχώώώώώς) και το boy μου και αύριο θα ξεδιαλέξουμε τα ρούχα μας, γιατί έφτιαξα του μπέμπη τη ντουλάπα και όλα τα δικά μας τα έβαλα στην μεγάλη και μιλάμε είναι τίγκα!!!ε, αύριο με το boy θα τα ξεδιαλέξουμε και ο,τι δεν θέλουμε θα πάνε στους απορους.Αφού δεν τα φοράμε, ας βολευτεί κανας ανθρωπάκος......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα 30αρες κούκλες!!!

Τι κάνετε; Ρε κορίτσια τι απαίσιος καιρός... Καθαρά χειμωνιάτικος..

Για τα links που ζητάτε -καθότι ολίγον άσχετη- δεν ξέρω πως να τα βάλω, αλλά κάποια κοριτσια που επικοινωνούσα μαζί τους μπαναρίστηκαν μάλλον επειδή ασχοληθήκαμε με το θέμα της Ιωάννας.

Pastakia πρόσεχε με τα συμπληρώματα γιατί κι εγώ έτσι την πάτησα και μου σταμάτησε το γάλα στους 2,5 μήνες. Επίσης αποφεύγεις όσπρια, αναψυκτικά,και να προτιμάς τα βρασμένα λαχανικά.

Εγώ γέννησα ντάλα καλοκαίρι και είχα ταράξει το καρπούζι.Εντωμεταξύ κανείς δεν μου είχε πει ότι δεν κάνει και τάραξα το μωρό στους κολικούς!

Kishaki που είσαι; Που χάθηκες;

Mπας και γέννησες και μας το κρατάς κρυφό;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...