Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γεια σου Λενιώ!!!

Τίποτα άλλο δεν έλεγες; 4ήμερο ζήτησες, 4ήμερο σου ήρθε!:confused:

Ελα μου ντε!!! Μα τι κακο κι αυτο, οτι κι αν ζητησω ερχεται! Αλλα δεν εχω καλο timing, αυτο πρεπει να διορθωσω!

Τουλάχιστον εξασφαλίσατε έναν χρόνο δουλειάς ακόμη! (λέμε τώρα)

Ναι, ετσι λενε... Αν και στην ανακοινωση... Λεει οτι δεν θα γινουν καταγγελιες συμβασεων ΕΚΤΟΣ κι αν πρεπει... Προφορικα ειπαν οτι μπορουν και θα καταγγειλουν συμβαση αν ο υπαλληλος δεν ειναι συνεπης, στο γραπτο ομως δεν ειναι σαφες...

Όσο για την μετακόμιση, δεν μπορείς να πατήσεις στο ότι όταν τα παιδιά θα αρχίσουν σχολεία ποιος θα τα παίρνει, τι ώρες και τα σχετικά;

Τι ώρες δουλεύετε;

9-5 δουλευουμε και οι δυο. Καλε, μου εχει λυση και για αυτο, ειπαμε θα βρουμε μια κοπελα που θα τα παιρνει απο το σχολειο το μεσημερι (ειμαστε και οι δυο κατα του ολοημερου), θα τα φερνει σπιτι, θα τους βαζει να φανε (αυτο που θα εχω μαγειρεψει απο το προηγουμενο βραδυ - ΑΧΧΧΧΧΧ), θα ξεκουραζονται λιγο και μετα θα επιστρεφουμε εμεις... Ετσι κι αλλιως, εγω θα κερδισω 200 ευρω τον μηνα απο την εξτρα βενζινη και τα διοδιο που πληρωνω τωρα, εεεε θα βαζουμε περιπου αλλα τοσα και θα εχουμε την γυναικα για 3 με 4 ωρες... Μια χαρα τα εχει στο μυαλο του...

Δεν πειραζει ομως, υγεια να εχουμε, πραγματικα ειναι το μονο που με νοιαζει. Με ολα αυτα που ακουμε γυρω μας, και δοξα τω Θεω να λεμε καθημερινα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, Ελένη, απ' τα ολότελα που λένε ...

Ένα τσεκ μου 'μεινε απ' το ταμείο και μετά .. πάπαλα. :(

Ναι, ναι!!! Απο το ολοτελα!

Μωρε Μαρακι μου, μακαρι να γινει κατι και να βρεις συντομα μια δουλιτσα. Οχι ακομα, να ξεπεταχτει λιγο και η μικρουλα. Αλλα ειπαμε, το βασικοτερο ειναι να ειμαστε ολοι γεροι. Και να γινει αυτο που ειχε στοχο ο ΓΑΠ, "να υπαρχει ενας εργαζομενος σε καθε σπιτι"...

Πωπω παιδια, τις τελευταιες μερες δεν ακουω και τιποτα καλο... Μακαρι να αλλαξει αυτο, ΜΑΚΑΡΙ!

Αχ, πως θα βγει καλέ η μέρα σήμερα;

Έλα, αφού την έβγαλες μέχρι τώρα θα περάσει!!!;)

9-5 δουλευουμε και οι δυο. Καλε, μου εχει λυση και για αυτο, ειπαμε θα βρουμε μια κοπελα

Και σε ποια κοπέλα θα εμπιστευθείς τα παιδάκια σου;

Ενώ αν είστε κοντά στην μανούλα σου δεν θα έχεις τέτοιες εγνοιες!!!;)

Α ρε Ελένη, μου φαίνεται κι εσύ σαν κι εμένα, καθόλου καπάτσα δεν είσαι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ, Ελένη, απ' τα ολότελα που λένε ...

Ένα τσεκ μου 'μεινε απ' το ταμείο και μετά .. πάπαλα. :(

εσύ μόλις βρεις χρόνο να ψάξεις πως μπορείς να παρατείνεις το ταμείο....

Ή παίρνεις κάποιο βοήθημα εξτρά... Κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά!:rolleyes::rolleyes:

Το αλτζχάϊμερ φταίει!!!

4Suap3.png

Καλημερες!!!

Τι θελαμε χθες και μιλουσαμε για το ποσο ωραια ειναι να δουλευεις τετραημερο? Σημερα ηρθε ειδοποιηση απο την δουλεια, απο 01/12/11 εως 30/11/2012 θα δουλευουμε 4ημερο για 9 μηνες. Δηλαδη 21 με 22 ενσημα τον μηνα με την αναλογη φυσικα μειωση μισθου... Τρεις μηνες θα δουλευουμε κανονικα... Δεσμευτηκαν ομως οτι δεν θα γινει απολυση αυτο το διαστημα, ετσι εχουν ευκαιρια να απολυσουν μεχρι 30/11/12. Χθες εγιναν 7 απολυσεις...

Τι ωραια, θα δουμε παλι τον μισθο που παιρναμε πριν πολλα χρονια!

Το 2005 όταν επέστρεψα μετά τη γέννα της κόρης στη δουλειά έπαιρνα το μειωμένο ωράριο σε "ρεπό" και δούλευα 4ήμερο. Με είχε βολέψει πάρα πολύ.

Όταν γέννησα τον γιο μου στο τσαφ κατάφερα να πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ (ήμουν από τις πρώτες που το πήραν) και όταν επέστρεψα αποφάσισα το μειωμένο ωράριο να το πάρω κανονικά μείον 2 ώρε την ημέρα. Συνέπεσε πάνω στην μείωση ωραρίου που μας έκανε η εταιρία (με τη ίση μείωση του μισθού κτλ). Έπρεπε να δουλεύουμε 6 ώρες και 20 λεπτα (!!! ) και έπαιρνα κανονικά τις 2 ώρες μειωμένο ωράριο με αποτέλεσμα να δουλεύω 4 ώρες καθημερινά. Αν και λιγότερα τα λεφτά με βόλεψε αφάνταστα. Κράτησε μόνο 3 μήνες τελικά και μετά "αυξήθηκαν" οι δουλειές μας.

Τώρα μας ανακοίνωσαν ότι η εταιρία κλείνει οριστικά στις 31.12.11.

Δεν μας ανακοίνωσαν όμως αν θα απολυθούμε ή όχι.

Επομένως, μπορεί τελικά από το 2012 να τα λέμε και συχνότερα κορίτσια λόγω άπλετου ελεύθερου χρόνου. Έχει και τα καλά της η ανεργία...(εδώ γελάμε μουαχαχαχαχα! )

Δηλαδή τι άλλη εναλλακτική υπάρχει; :confused::shock:

Επομένως, μπορεί τελικά από το 2012 να τα λέμε και συχνότερα κορίτσια λόγω άπλετου ελεύθερου χρόνου. Έχει και τα καλά της η ανεργία...(εδώ γελάμε μουαχαχαχαχα! )

Ναι βρε, έχει (λέμε τώρα), μόνο λεφτά δεν έχει, κατά τ' άλλα περνάμε υπέροχα! :mrgreen:

Λυπάμαι πολύ βρε κορίτσι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και σε ποια κοπέλα θα εμπιστευθείς τα παιδάκια σου;

Ενώ αν είστε κοντά στην μανούλα σου δεν θα έχεις τέτοιες εγνοιες!!!;)

Α ρε Ελένη, μου φαίνεται κι εσύ σαν κι εμένα, καθόλου καπάτσα δεν είσαι!!!

Μωρε Ελεν, αφου απο την αρχη που ψαχναμε σπιτι, ειχαμε συμφωνησει να πορευθουμε μονοι μας, να ζησουμε μονοι μας, να ειμαστε ανεξαρτητοι. Στην πορεια, επειδη ακριβως δεν ηθελα να αφησω ενα βρεφος τριων μηνων σε ξενα χερια και επειδη η μαμα μου εκανε σαν τρελλη να την κρατησει, συμβιβαστηκαμε για οσο ειναι μωρο η Μυρτω 'η οσο λιγο να μεγαλωσει και το δευτερο (ολα προγραμματισμενα στην ζωη μας οπως βλεπεις, ευτυχως μας βοηθησε κι ο Θεος) να εχουμε αυτη την λυση. Το 2012 ηταν ξεκαθαρισμενο απο τοτε οτι η μικρη θα πηγαινε δημοτικο στην περιοχη μας, και το δευτερο μωρο που ευελπιστουσαμε και τελικα μας εκατσε να ειναι τριων χρονων θα πηγαινε στην περιοχη μας παιδικο σταθμο. Ολα αυτα τα εχουμε συζητησει και συμφωνησει πολλα χρονια πριν. Τωρα, εγω κανω πισω και για αυτο σεβομαι την γνωμη του, ειναι κατι που ηταν συμφωνημενο, καταλαβαινεις?

Και ναι, καπατσα δεν ειμαι αλλα στην σχεση μου με τον αντρα μου δεν χρειαστηκε ποτε να γινω, παντα συζητουσαμε και βρισκαμε ακρη. Απλα τωρα ειναι περιπλοκο το θεμα, ειναι σαν να αθετω τον λογο μου σε κατι που ειχαμε συμφωνησει...

Οσον αφορα την κοπελα.... δεν ειναι μωρα πλεον, μπορουν ανα πασα ωρα και στιγμη να μου πουν τι γινεται στο σπιτι 'η πως τους φερεται η κοπελα οταν εγω δεν ειμαι μπροστα. Θα ψαξω οσο μπορω περισσοτερο εννοειται, σε ποιον θα εμπιστευθω τα παιδια μου, δεν με πολυφοβιζει ομως πλεον (οπως με φοβιζε οταν ηταν μωρα κι ετσι επελεξα την σιγουρη λυση της μανουλας) τοσο πολυ μιας και μιλανε και καταλαβαινουν τα παντα. Εχει διαφορα το να αφηνεις σε αγνωστο ανθρωπο ενα μωρο με το να αφηνεις δυο παιδια.

Ενα τέλειο!!!!!

εμένα προσωπικά με αρέσει πάρα πολύ!!!!

Εγω δεν θα το μαθω??????

Και τ' όνομα αυτής ΔΑΝΑΗ. :D

Σουπερ!!!! Κι εμενα μου αρεσει, να ειναι παντα γερο το μαναρακι και να χαιρεται το πανεμορφο ονομα!

Ωραια πραγματα! Μακαρι να βρεθει κατι γρηγορα βρε κουκλα μου, στο ευχομαι ολοψυχα.

Παντως βρε κοριτσια μου... δεν εχουμε δει τιποτα ακομα!

Γεια σας κοριτσρες!

Δε κοιμηθηκα καλα χτες, μου εχει κολλησει οτι θα μεινω απο δουλεια.....

Βαλτη εισαι κι εσυ? Τι ωραια πραγματα, αφου ζουμε ταυτοχρονα τις ιδιες καταστασεις... χαθηκε να ζησουμε ταυτοχρονα κατι ευχαριστο? Τον πρωτο λαχνο του λαχειο πχ!

Κοριτσια, που δουλευετε (με πμ φυσικα οι απαντησεις)?

Ρε σεις... μηπως τελικα με συμφερει να μεινω αναπηρη? Θα παρω αναπηρικη συνταξη, μου αρεσει που γελαγα με αυτο! Μηπως τελικα πρεπει να τσακιστω να κανω καμμια δουλεια, να αφηνω τον μικρο να σκορπαει τα αυτοκινητακια του στο πατωμα μπας και σκοτωθω, να βρω τροπο εν παση περιπτωσει να επιδεινωσω την κατασταση μου!!!

Πρεπει να το σκεφτω σοβαρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...