Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχαχααχχαα!!!α ρε λενι αθανατη χαχαχαχαααντε παρε τον σλασ σου κ ενα μεγαλο φιλακι απο μενα παω να ξαπλωσω γτ εχω ενα ψιλοπονοκεφαλο απο την δεξια πλευρα......ολα τα ανωμαλα εγω τα χω μωρε ουτε εναν σωστο πονοκεφαλο δεν μπορω να χω χαχαχαχαχα!!!!!μηπως παθω κανα εγκεφαλικο?χαχααχα μπα κακο σκυλι ψωφο δεν εχει!!!slash_grande.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορω εδω κολησα δηλαδη τελος εψαχνα κανα ροκα κ επεσα πανω σε αυτη την φωτο τελος%CE%86%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%8C%CF%87%CE%B9+%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1....jpg

Τελειο!

Ασε λενι και γω εχω χαλασει γιατι τα ειχα μια χαρα κανονισμενα τες πα!

Κοριτσαρες παω να ξεραθω!

Καλημέρα!!!

Η Λουκία έχει από χθες έναν γαϊδουρόβηχα και δεν την έστειλα σήμερα...

εφαγα απουσια απο την ελενη σημερα.χαχααχα!!!νταξει την περνω μπρε!

Απ'ότι είδα έφαγες κάρτα από την κόρη σου οπότε δεν λέει ΚΑΙ απουσία...

Σε την σβήνω!!!:tongue:

Στην Μυρτω, παλι σε μερες το πηρα αλλα δουλευα 8ωρο τις τεσσερις μερες της εβδομαδας και καθομουν την Δευτερα.

Αυτό είναι ότι καλύτερο Λενάκι!!!!

ela να σε ξεσηκωσω γτ να σε σηκωσω ντεν μπορω καρδια μουPedro-Perestrello.jpg

Απαπα!!!! Τι μας κάνεις πρωϊνιάτικα ρε κουφετού;:D

οποτε μες το καταχειμωνο πρεπει να ψαχνω για παιδικο....

Σάντυ αν αποφασίσεις για παιδικό, να βρεις οπωσδήποτε κάποιον που να μην δεχεται άρρωστα παιδάκια...

Θα γλιτώσεις πολλά έτσι.

Poios kserei ti mou epifulassoun apopse ta mwra mou. :confused:

Για πες... Τι εκπληξη σου επιφύλαξαν τα ζουζούνια σου;;;;)

δεν μπορω εδω κολησα δηλαδη τελος εψαχνα κανα ροκα κ επεσα πανω σε αυτη την φωτο τελος%CE%86%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%8C%CF%87%CE%B9+%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1....jpg

Καλά.... απλά τέλεια!!!!

Ετσι θα τα στελνω πλεον, μερα παρα μερα! Μπας και βγει η χρονια!

Κι ο Θεός βοηθός Λενάκι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα,ολη μερα μπουμπουκια μου,τι κανετε;Καλε ξεσαλωσατε παλι χθες α πα πα,τι σας επιασε;;;;;;;:tongue:

Ελενιτσα κ τι εγινε αγαπακι μου,πηγες χθες στο γιατρο τελικα;Σημερα πηγαν και τα δυο σχολειο;

Ελενη 2008 μακαρι να περασει γρηγορα ο βηχαλακος της μικρης.Αληθεια οταν δε τη στελνεις σχολειο ποιος την κραταει;

Κουφετακι μου εφαγες πορτα απο την κορη;;;;;;Μακαρι να μπορουσαμε αυτο το Σ/Κ να πηγαιναμε παρεουλα,γιατι κι η δικια μου θελει να το δει,αλλα εχουμε παλι διαφορα.....(τα νευρα μου,με τους γαμους και τα βαφτισια.....)

Μαεστρια τι εγινε,σ'αφησαν να ξεκουραστεις τα λουλουδια σου;

Σαντυ αντε πουλακι μου,ποτε επιστρεφεις κι εχουμε αφησει ενα κρασακι σε εκρεμμοτητα;;;;;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελενη 2008 μακαρι να περασει γρηγορα ο βηχαλακος της μικρης.Αληθεια οταν δε τη στελνεις σχολειο ποιος την κραταει;

Κουφετακι μου εφαγες πορτα απο την κορη;;;;;;Μακαρι να μπορουσαμε αυτο το Σ/Κ να πηγαιναμε παρεουλα,γιατι κι η δικια μου θελει να το δει,αλλα εχουμε παλι διαφορα.....(τα νευρα μου,με τους γαμους και τα βαφτισια.....)

Καλημέρα μανού!

Σε χάσαμε αυτές τις μέρες...

Τι λέει η μικρή με τα καινούρια σιδεράκια; Τα μοστράρισε στο σχολείο;:D

Την μικρή μου όταν δεν την κρατάω εγώ (δηλαδή τις περισσότερες φορές:mrgreen:), την κράτάει ο μπαμπάκας μου, γερός να είναι...

Καλά αυτό με τα κορίτσια σας που είναι μεγάλα και βγαίνετε βολτίτσες μαζί, πολύ το γουστάρω!!!

Εγώ θα είμαι σκατόγρια και δεν θα με θέλει μαζί της φαντάζομαι...:-(:sad::tongue:

Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο κι ελπίζω να μην είναι κάτι που χρειάζεται αντιβίωση γιατί θα λαλήσω λέμε!!!!

Σάντυ πότε επιστρέφεις;

Λέτε να καταφέρουμε να συντονιστούμε για κρασάκι;;)

4Suap3.png

Καλημερα λενιω μου.Η αληθεια ειναι οτι με επιασε προκοπη κι εκανα διαφορες δουλειες που αφηνα συνεχεια.Χθες ηταν κι η μκρη σπιτι,οποτε επεσε διαβασμα σε ολες τις γλωσσες:ελληνικα,γερμανικα και αγγλικα.Πηγαμε και στη βιβλιοθηκη,καναμε μπανιο και το απογευμα ψωνια,οποτε που χρονος.......

Εννοειται οτι θα συντονιστουμε,αντε βρε κορες να τα καταφερουμε να γελασουμε παλι λιγο:P:p:p

Λοιπον οποια ενδιαφερεται την αλλη Δευτερα το απογευμα στη δημοτικη βιβλιοθηκη εχει σεμιναριο με την Ειρηνη Πασχαλερη,οσον αφορα τη διατροφη των παιδιων.Ειναι κοντα μου,αν θελετε λεπτομερειες να σας στειλω πμ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι ελενη μου 2 γλωσσες κανουν απο φετος.Τα αγγλικα τα ειχε αρχισει απο το προνηπιο(λεξουλες μη φανταστεις)φετος μπηκαν και τα γερμανικα.

Οσο για τα σιδερακια τι να πω,τα παιδια εχουν λαλησει......της ειπε και ενα αγορακι οτι ειναι ακομα πιο ομορφη με τα σιδερακια,οποτε καταλαβαινεις την εχω ικανη να μη θελει να τα βγαλει ποτεεεεεεεεεεεε....

Βεβαια δεν τα'χει συνηθισει ακομα,τρωει πολυ αργα και ωρες-ωρες μιλαει καπως περιεργα,αλλα φανταζομαι ειναι αρχη ακομα,οσο περναν οι μερες θα στρωσει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ελενη μου 2 γλωσσες κανουν απο φετος.Τα αγγλικα τα ειχε αρχισει απο το προνηπιο(λεξουλες μη φανταστεις)φετος μπηκαν και τα γερμανικα.

Οσο για τα σιδερακια τι να πω,τα παιδια εχουν λαλησει......της ειπε και ενα αγορακι οτι ειναι ακομα πιο ομορφη με τα σιδερακια,οποτε καταλαβαινεις την εχω ικανη να μη θελει να τα βγαλει ποτεεεεεεεεεεεε....

Βεβαια δεν τα'χει συνηθισει ακομα,τρωει πολυ αργα και ωρες-ωρες μιλαει καπως περιεργα,αλλα φανταζομαι ειναι αρχη ακομα,οσο περναν οι μερες θα στρωσει.

Α, ναι! Κι εμένα που είναι προ-προνήπιο κάνουν αγγλικά!

Λεξούλες λέξούλες αλλά μαθαίνει!

Και κατακτήσεις με τη μία;;; Ποιος την πιάνει τώρα!!!!;)

Καλό μαγείρεμα μανού!

4Suap3.png

Καλημερες!!!

Να 'σαι καλα βρε κουφετακι, ρε παιδια τι αντρας ειναι αυτος! Και ωραια φωτο, δεν τον χορταινω!

Τι θελαμε χθες και μιλουσαμε για το ποσο ωραια ειναι να δουλευεις τετραημερο? Σημερα ηρθε ειδοποιηση απο την δουλεια, απο 01/12/11 εως 30/11/2012 θα δουλευουμε 4ημερο για 9 μηνες. Δηλαδη 21 με 22 ενσημα τον μηνα με την αναλογη φυσικα μειωση μισθου... Τρεις μηνες θα δουλευουμε κανονικα... Δεσμευτηκαν ομως οτι δεν θα γινει απολυση αυτο το διαστημα, ετσι εχουν ευκαιρια να απολυσουν μεχρι 30/11/12. Χθες εγιναν 7 απολυσεις...

Τι ωραια, θα δουμε παλι τον μισθο που παιρναμε πριν πολλα χρονια! Τελος παντων, και δοξα τω Θεω να λεμε, ολα καλα! Οποτε πλεον... παει το ονειρο της μετακομισης, θα πατησει και πανω σε αυτο ο καλος μου συν του οτι εχουν αρχισει τα στραβα και στην δουλεια του, μαλλον σιγα σιγα θα κοπει το μηνιαιο μπονους που πλακα πλακα ειναι σχεδον ενας μισθος...

Μανου μου, ακυρωθηκε το χθεσινο ραντεβου, σημερα θα παω στον γιατρο μιας κι ειναι στο κεντρο και χθες ηταν 17 Νοεμβρη. Μου αρεσει που οταν το κλεισαμε το ραντεβου το ειπα στην γραμματεα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα. Ε, τελικα με πηρε την Τεταρτη και μου το ακυρωσε. Σημερα λοιπον θα δουμε τον γιατρο μας...

Τελικα τον μικρο δεν τον πηγα σχολειο σημερα, εχει μυξες, δεν βηχει αλλα μου φαινεται οτι λαχανιαζει ευκολα λογω του μπουκωματος οποτε πηγε στην γιαγια. Πηγε μονο η μικρη στο νηπιαγωγειο.

Αυτα τα νιουζ κορες...

Γεια σου Λενιώ!!!

Τίποτα άλλο δεν έλεγες; 4ήμερο ζήτησες, 4ήμερο σου ήρθε!:confused:

Τουλάχιστον εξασφαλίσατε έναν χρόνο δουλειάς ακόμη! (λέμε τώρα)

Όσο για την μετακόμιση, δεν μπορείς να πατήσεις στο ότι όταν τα παιδιά θα αρχίσουν σχολεία ποιος θα τα παίρνει, τι ώρες και τα σχετικά;

Τι ώρες δουλεύετε;

4Suap3.png

Για πες... Τι εκπληξη σου επιφύλαξαν τα ζουζούνια σου;;;;)

Ξύπνημα στις 2, 5 και 7. Ευτυχώς δεν ήρθε ο Γιάννος σήμερα κι απλωθήκαμε, αν και μόλις την τάιζα στις 7 ξύπνησα, οπότε μαύρο ύπνο πάλι σήμερα. ΣΕΡΝΟΜΑΙ! :rolleyes:

Τουλάχιστον πήγαμε με τον χάζμπαντ ληξιαρχείο και δημοτολόγιο, τελειώσαμε με ονοματοδοσίες και οικογενειακές μερίδες, μόνο η ενημέρωση του δικού μου Δήμου έμεινε, αλλά αυτό αργότερα, όταν βρω ευκαιρία να πάω.

Αχ, πως θα βγει καλέ η μέρα σήμερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι θελαμε χθες και μιλουσαμε για το ποσο ωραια ειναι να δουλευεις τετραημερο? Σημερα ηρθε ειδοποιηση απο την δουλεια, απο 01/12/11 εως 30/11/2012 θα δουλευουμε 4ημερο για 9 μηνες. Δηλαδη 21 με 22 ενσημα τον μηνα με την αναλογη φυσικα μειωση μισθου... Τρεις μηνες θα δουλευουμε κανονικα... Δεσμευτηκαν ομως οτι δεν θα γινει απολυση αυτο το διαστημα, ετσι εχουν ευκαιρια να απολυσουν μεχρι 30/11/12.

Αχ, Ελένη, απ' τα ολότελα που λένε ...

Ένα τσεκ μου 'μεινε απ' το ταμείο και μετά .. πάπαλα. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...