Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Mia xara tha pane re Lenh!

Kollhse st' agglika to Mozilla paidia, sumpathate me.

Koufetaki ki egw to skeftomai gia koritsoparea to Twilight! :D

μολις εφαγα πορτα απο την κορη:cool:θελει να παει βολτα με τις φιλες της:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουφετο τι θες βραδιατικο να μας κολασεις και δεν εχω και τον χαμπι εδω!!!!!!!!

Κοριτσια ετσι θελουν τι να κανω, τουλαχιστον θα χρονισει ο μικρος, αλλα το θεμα ειναι οτι η σιστερ δυσκολο να μεινει μεχρι φλεβαρη χωρις φραγκο για να κρατησει το μικρο και μαλλον θα πιασει πρωινη δουλεια, οποτε μες το καταχειμωνο πρεπει να ψαχνω για παιδικο....

Διαφημίσεις

αααααα!!!!θελω χαραυγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!σαντυ προσπαθω να ξεσηκωσω την λενι τωρα εχω ιερο σκοπο dyn004_original_300_450_jpeg_2504828_329a1ee08e9362c85681806f2bf75780.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

μες το καταχειμωνο πρεπει να ψαχνω για παιδικο....

Tha breis koritsi, oloi kra kanoun gia pelateia.

Koritsakia sas afhnw gi 'apopse (Koufeto ontws polu tekno to tekno :cool:), paw na diabasw ligo kai na kserathw.

Poios kserei ti mou epifulassoun apopse ta mwra mou. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tha breis koritsi, oloi kra kanoun gia pelateia.

Koritsakia sas afhnw gi 'apopse (Koufeto ontws polu tekno to tekno :cool:), paw na diabasw ligo kai na kserathw.

Poios kserei ti mou epifulassoun apopse ta mwra mou. :confused:

αντε καλο ξημερωμα μανα!!!!κ εναν για καληνυχτα...περνα ο χαμπι ξαναπερνα κουβεντα χαχαχαχαα1311861180_box.iptv.by_men-34.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα ρε κορες, εγω δεν ξεσηκωνομαι με αντικειμενικα ωραια παιδια... Δωστε μου κοιμισμενα, δωστε μου τυπους που βαριουνται να ζουν, δωστε μου περιθωριο με λιγα λογια! Το πως κατεληξα με τον αντρα μου... ασε, ποτε δεν θα το μαθω!

Οποτε ουτε ξεσηκωνομαι, ουτε σηκωνομαι! Αν και σινεμαδακι, στις αιθουσες με τις πολυθρονες που γινονται κρεβατι... μεσα ειμαι!

Αχχχχ Σαντυ, ειναι πολυ μωρακι ρε συ για να τον πας παιδικο! Αν ζητησεις να παιρνεις οφ μια μερα την εβδομαδα δεν θα δεχτουν?

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ρε κορες, εγω δεν ξεσηκωνομαι με αντικειμενικα ωραια παιδια... Δωστε μου κοιμισμενα, δωστε μου τυπους που βαριουνται να ζουν, δωστε μου περιθωριο με λιγα λογια! Το πως κατεληξα με τον αντρα μου... ασε, ποτε δεν θα το μαθω!

Οποτε ουτε ξεσηκωνομαι, ουτε σηκωνομαι! Αν και σινεμαδακι, στις αιθουσες με τις πολυθρονες που γινονται κρεβατι... μεσα ειμαι!

Αχχχχ Σαντυ, ειναι πολυ μωρακι ρε συ για να τον πας παιδικο! Αν ζητησεις να παιρνεις οφ μια μερα την εβδομαδα δεν θα δεχτουν?

Μπα οχι ειναι τελεσιδικο λενι, το ξερω οτι ειναι μικρος μαμωτο αλλα αν δε μπορεσει η σις δεν εχω αλλη λυση.......

χαχαχαχαχα μην ψαχνεις πολυ, αφου το ξερεις το κολλημα μου! Σλας και ξερο ψωμι! Αχχχχχχ τι μου θυμισατε βραδιατικα! Και θα βαλω την περουκα της Αντονελλα στον πρωην μαλλια για να ξεγελαστω η γυναικα!

Μπα οχι ειναι τελεσιδικο λενι, το ξερω οτι ειναι μικρος μαμωτο αλλα αν δε μπορεσει η σις δεν εχω αλλη λυση.......

Αχ βρε Σαντουλα!!! Εχεις δικιο, κι αγνωστη γυναικα να φερεις ειναι λαχειο και παιδικο να τον πας θα εχετε ιωσεις και ολα τα καλα... Γμτ!!!

κορες παω να ξεραθω... Αυριο θα ειμαι μονη στο σπιτι, τα παιδια πανε σχολειο... Ετσι θα τα στελνω πλεον, μερα παρα μερα! Μπας και βγει η χρονια!

Καλο ξημερωμα κουκλες, τα λεμε αυριο, ελπιζω να μην μου χαθειτε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...