Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

KALHMERA KOYKLITSES!ελπιζωαν ειστε ολοι καλα!

Γεια σου κορίτσι!

Το αυτό επιθυμούμε και για σένα! :D

Καλύτερα είμαστε...

Ραιβόκρανο λέγεται αυτό που έπαθε!

Περαστικό και στον αγύριστο!!!

Εσείς κοιμηθήκατε σήμερα;

Στις 3 ήρθε ο Γιάννης στο κρεβάτι γιατί, φυσικά, "τόματσε". Στις 4 τάισμα η μικρή, όπως και στις 7. Κατά τ' άλλα καλά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικό και στον αγύριστο!!!

Εύχομαι!!!!:lol::lol:

Στις 3 ήρθε ο Γιάννης στο κρεβάτι γιατί, φυσικά, "τόματσε". Στις 4 τάισμα η μικρή, όπως και στις 7. Κατά τ' άλλα καλά. :mrgreen:

Δε με λες, το μαξιλάρι του πάει πακέτο; Γιατί εμένα μου ζητάει και το μαξιλάρι της!!!!!:tongue::tongue:

Ωραίο ύπνο έκανες, μπράβο!!!

Αντε τώρα να την πέσεις το μεσημέρι γιατί δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή μέχρι το βράδυ!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Δε με λες, το μαξιλάρι του πάει πακέτο; Γιατί εμένα μου ζητάει και το μαξιλάρι της!!!!!:tongue::tongue:

Την πρώτη βραδιά που ήρθε δεν το 'χε και δε βολεύτηκε με τα δικά μας, γινόταν πόλεμος, τράβα απο 'δω, τράβα απο εκεί.

Την επόμενη βραδιά οργανώθηκε, τώρα έρχεται με το μαξιλάρι του παραμάσχαλα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την επόμενη βραδιά οργανώθηκε, τώρα έρχεται με το μαξιλάρι του παραμάσχαλα. :mrgreen:

χαχαχα!!!!! Σωστός ο Γιάννος!!!

Μην τον ενοχλείται κιόλας!!!:lol::lol:

Άντε πάω για φαί και ξάπλα (λέμε τώρα).

Να πας κορίτσι! Καλή ξεκούραση!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ax ki emena με το μαξιλαρι της πακετο παει στο σπιτι!το βαζει κατω στο μαρμαρο καικοιμαται!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εφαγα απουσια απο την ελενη σημερα.χαχααχα!!!νταξει την περνω μπρε!πηγαμε παιδοτοπο μικρο βολτα γενικα κ γυρισαμε μεσσημερι στο σπιτι μετα μαγειρεμα φαγητο τελος.εσεις τι μου κανετε τσουπριτσες?

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερες!

Με πηραν απο τη δουλεια και μου ειπαν οτι τους βολευει να παρω το μειωμενο μαζεμενο, σκ@τα απο τη μια...απ΄την αλλη εχω καθισιο μεχρι να χρονισει ο μικρος, απλα μετα τρεχατε ποδαρακια μου.....!!!!!!!!!!!!

Καλησπερες!

Με πηραν απο τη δουλεια και μου ειπαν οτι τους βολευει να παρω το μειωμενο μαζεμενο, σκ@τα απο τη μια...απ΄την αλλη εχω καθισιο μεχρι να χρονισει ο μικρος, απλα μετα τρεχατε ποδαρακια μου.....!!!!!!!!!!!!

Καλύτερα είναι, στο λέω εγώ που δούλεψα με μειωμένο, ειδικά η μία ώρα λιγότερη, δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά, πάλι τρέχεις σαν την παλαβή!

Καλύτερα να τον πας μέχρι χρόνο και μετά να τον στείλεις, που θα τον στείλεις δεν ξέρω, αλλά θα 'ναι μεγαλύτερος και θα 'χεις περισσότερες επιλογές. :D

Κουφετάκι μια χαρά που βόλταρες με τον μικρό, είχε κι ωραία λιακάδα σήμερις.

Εγώ τελικά κοιμήθηκα 1,5 ώρε, να 'ναι καλά κι ο χάζμπαντ που κάλυψε όταν γυρίσανε απ' τον παιδικό με τον Γιάννη, γιατί ναρκώθηκα, δεν κατάλαβα τπτ. Τουλάχιστον στάνιαρα τώρα. :)

Καλό βράδυ κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χει γκερλς!

Σαντυ, στον μικρο κι εγω το μειωμενο μου σε μερες πηρα, μην φανταστεις οτι ειναι πολυ, (για τον ιδιωτικο τομεα μιλαω παντα) γυρω στους 3 μηνες ηταν. Στην Μυρτω, παλι σε μερες το πηρα αλλα δουλευα 8ωρο τις τεσσερις μερες της εβδομαδας και καθομουν την Δευτερα. Το προτιμω να σου πω το δευτερο, ηταν 81 στο συνολο μερες που τελειωσαν μια εβδομαδα πριν γινει η μικρη δυο χρονων. Γιατι δεν τους ρωτας μηπως το παρεις ετσι? Στην δευτερη περιπτωση, οταν η Δευτερα πχ που εγω ειχα επιλεξει ως μερα οφ ηταν αργια, καθομουν και την Τριτη 'η την Παρασκευη, μου βγηκαν δλδ και πολλα τετραημερα... Ασε που τελειωνε γρηγοροτερα η εβδομαδα και η Κυριακη αναβαθμιστηκε (πραγματικα, η Κυριακη εγινε η καλυτερη μερα της εβδομαδος)!

Συμφωνω με Μαεστρια, το διωρο 'η η μια ωρα λιγοτερο την ημερα δεν λεει τιποτα, ασε που αν εχεις δουλεια πρεπει να καθεσαι...

ξεσηκωθηκα τωρα!λλεω να παω αυριο με την κορη κ τις φιλες να δουμε την χαραυγη στο σινεμα.λαλαλαλαλα!

τι σε ξεσηκωσε μπουμπου? Καλο ειναι αυτο, πολυ καλο θα ελεγα!

Κι εγω θελω να ξεσηκωθω!!! Βασικα... και να σηκωθω, θα ηταν αρκετο!

Μην παραπονιεμαι, ολα καλα πανε (θκατα στο στομα μου)!!!

τι σε ξεσηκωσε μπουμπου? Καλο ειναι αυτο, πολυ καλο θα ελεγα!

Κι εγω θελω να ξεσηκωθω!!! Βασικα... και να σηκωθω, θα ηταν αρκετο!

Μην παραπονιεμαι, ολα καλα πανε (θκατα στο στομα μου)!!!

ela να σε ξεσηκωσω γτ να σε σηκωσω ντεν μπορω καρδια μουPedro-Perestrello.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...