Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Όχι, "κολείο" ακόμα. Η μικρή έφαγε και τώρα γουργουρίζει μέσα στον ύπνο της, στην καλαθούνα. :D

Τώρα πάω να την πέσω κι εγώ, καθότι θα 'ρθει ο γιόκας και θα τα 'χω μόνη μου και τα δύο μετά, έχει δουλειά ο χάζμπαντ.

Καλή συνέχεια. :)

Αχ, τι τέλειο!!!!

Πολύ θέλω να την δω την μπουμπου!!!

Καλή ξεκούραση κορίτσι! Αντε, να προλάβεις να κοιμηθείς καμιά ωρίτσα!

Αχ να σαι καλα Ελεν μου!!! Μαρακι θα τα αναλυω περισσοτερο απο δω και περα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α, μη στενοχωριέσαι! Με την κίσα έχουμε γίνει εξπέρ στους γρίφους!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοτιτσαρες!

κουφετο κι ομως κατι τετοιο θελω απλα τελειο και μουσικη και οι στιχοι!

Κουφετο το simple man θα βαλω!

Καλα στο γαμο να φανταστεις σκασαμε μυτη στο κεντρο με το κομματι των Rolling Stones-Paint It Black! χαχαχα

Και πρώτο χορο αυτο
και ξαφνικα κοπηκε και μπηκε αυτο

καρδια μου δικια μας εισαι αχ!πολυ χαιρομαι να σε βρω κ αλλα ροκακια τοτενες,ομως το simple man ειναι απλα τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

καρδια μου δικια μας εισαι αχ!πολυ χαιρομαι να σε βρω κ αλλα ροκακια τοτενες,ομως το simple man ειναι απλα τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ναι ρε συ ειναι υπεροχο και οι στιχοι αχ η καρδια μου....

Εγω εχω τ΄ αλλο προβλημα δε μπορω να βρω τα κομματια που γουσταρω γιατι δε θυμαμαι τιτλους και ονοματα....

Ναι ρε συ ειναι υπεροχο και οι στιχοι αχ η καρδια μου....

Εγω εχω τ΄ αλλο προβλημα δε μπορω να βρω τα κομματια που γουσταρω γιατι δε θυμαμαι τιτλους και ονοματα....

και δεν εισαι η μονη.εγω εχω τον χαμπι κινητη εγκυκλοπαιδεια old rock ειναι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μια χαρα! Ταισα τον μικρο και εκει που κλεινει το ματι και λεω ωραια ηρεμησαμε, σηκωθηκε ορθιος, αρχισε να χοροπηδαει και να τσιριζει, παω να κοιμησω, φιλακια!

έλα ρε τσούπες τι κάνετε;..εμείς έτσι κι έτσι...

Ο Τζότζος αντιβιώνεται πάλι, την άλλη βδομάδα δεν θα πάμε σχολείο μας για να κάτσουμε με την μαμούκα που έχει άδεια γιατί αλλάξαμε και παιδίατρο και επειδή είναι ευαισθητούλης θα κάνει το απλό εμβόλιο της γρίπης....κατα τα άλλα καλά, έχει αρχίσει και περπατάει μόνο του το παστακόπαιδο και ο γουργουροπατέρας έχει χ#στεί από την χαρά του...καλά κι εγώ δεν το συζητώ!

Κατα τα άλλα, χάλια όπως τα ξέρετε , όπως όλοι μας...ήρθε και το χαράτσι, το πληρώσαμε και ξεμένουμε συνεχως από μετρητό....:wink:;-):wink:, αλλά δόξα τω Θεω που έχουμε ακόμα τις δουλειές μας γιατί ο κόσμος υποφέρει και μην πολυ-χαϊδευόμαστε λέω εγώ τώρα...κοιτάμε τον Τζότζο μας το απόγευμα και κάνουμε τν σταυρό μας....

Τα νέα σας δεν τα διάβασα, θα τα διαβάσω τώρα..φιλάκια πολλά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα όλη μέρα και σήμερα κοπελιές απο την συννεφιασμένη Κομοτηνή!!!

NIONIW ήθελα να σε ρωτήσω, γιατί είμαστε παρόμοια σε ηλικίες και φύλο παιδιών, παιζουν τα παιδιά μαζί; Κι από ποια ηλικία ξεκινήσανε;

Παίζουν Μαεστρια, όχι συχνά άλλα παίζουν. Λιγότερο πέρισυ και περισσότερο φέτος. Τσακώνονται κιόλας γιατί ο μικρός κάνει του κεφαλιού του και γενικώς δεν ακολουθεί τις οδηγίες της μεγάλης. Υπάρχουν και εκείνες οι μαγικές στιγμές που πιάνουν παράδειγμα τις πλαστελίνες και μπορεί να ξεχαστούν και για ...μισή ώρα χωρίς να βγάλουν άχνα.

ο χαμπι φοβοταν....του ελεγα ενταξει εισαι προικισμενος αλλα μεχρι εκει δε φτανει χαχαχα

Όλοι οι άντρες από το ίδιο καλούπι βγαίνουν τελικά.

Εγώ έκατσα και του ζωγράφισα τα εσωτερικά γεννητικά μας όργανα για να καταλάβει πως και να θέλει να "ενοχλήσει" δεν μπορεί. Μέχρι και τον ένατο στον γιο μου εξασκούσαμε το άθλημα. Σε εκείνη την εγκυμοσύνη είχα πολύ όρεξη.

Ίσως γι' αυτό να γέννησα κιόλας μέσα σε ένα δίωρο. Δε με ταλεπώρησε πολύ ο υιός ...στη γέννα. Μου τα κρατούσε για μετά.

Εμείς με το "Γιορτή" από τις Τρύπες. :tongue:

Γιορτή από τις Τρύπες ή τα διάφανα κρίνα;

Η γιορτή από τα διάφανα είναι απ' τα αγαπημένα μου τραγούδια;

Τελικά βρε κοπελιές βρίσκω πολλά κοινά σημεία μαζί σας;

Και ο δικός μου ο άντρας κάπως έτσι είναι. Και συνεχίζει να ψάχνει και να ανακαλύπτει καινούργια συγκροτήματα και τραγούδια.

Και για να κλείσω εμείς στο μαγαζί παρόλο που ροκάρουμε και οι δυο μπήκαμε με πιο λάιτ έκδοση μουσικής. Βάλαμε διασκευή του Σινάτρα από Robbie Williams και Nicole Kidman, something stupid.

Και πάλι καλημέρα σας!!!!!!

Καλημερα ολη μερα!!!

Τελικα ο μικρος κοιμηθηκε στις 12....μεχρι τοτε χοροπηδαγε και εκανε και πρωτη φορα παλαμακια! Μηπως εχει τιποτα το γαλα μεσα;;;με το που το πινει λες και του δινω ρεντμπουλ ενα πραγμα....μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εμοιασε σ΄ ενα πραγμα και στον μπαμπα του στον υπνο!χαχαχα γιατι τα υπολοιπα τα πηραμε απ΄ τη μανουλα....

Διαφημίσεις

Γιορτή από τις Τρύπες ή τα διάφανα κρίνα

Tρύπες παιδάκι μου, να, αυτό ...

8s0_royyXfY

Και ο δικός μου ο άντρας κάπως έτσι είναι. Και συνεχίζει να ψάχνει και να ανακαλύπτει καινούργια συγκροτήματα και τραγούδια.

Κι ο δικός μου επίσης, αν και περισσότερο μεταλλάς, παρά ροκάς! :rolleyes:

Εγώ σήμερα είχα μάνα, πεθερά κι αδελφούλα για καφέ. Τώρα σπίτι με την τσούνα μου και λίγη δουλίτσα.

Καλημέρα σας. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Μηπως εχει τιποτα το γαλα μεσα;;;με το που το πινει λες και του δινω ρεντμπουλ ενα πραγμα....

Αυτό ακριβώς έχει!!!!:tongue:

Ταυρίνη!

Εγώ σήμερα είχα μάνα, πεθερά κι αδελφούλα για καφέ. Τώρα σπίτι με την τσούνα μου και λίγη δουλίτσα.

Δεν γίνεται να τις έχεις και αύριο να πιούμε κανένα καφεδάκι;:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

Πολλά ζητάς κοπελιά (αν και πολύ θα το 'θελα ;))!

Τι κάνετε εσείς; Πως πάτε;

Καλύτερα είμαστε...

Ραιβόκρανο λέγεται αυτό που έπαθε!

Αγωγή θέλει για τον πόνο και όπως ήρθε έτσι θα φύγει του είπαν στο νοσοκομείο.

Και η πίεση άρχισε να στρώνει...

Αϊ να δούμε!

Εσείς κοιμηθήκατε σήμερα;

Γεια σου Κισάκι!! Πως τα πας;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...