Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ωχ ρε Ελένη περαστικά του. Πως είναι σήμερα, καλύτερα;

Άσε, η δική μου προσπάθεια ήταν πλήρως αποτυχημένη, έχω ξεμάθει μετά από τόσο αποχή.

Μαεστρια κι εμενα ετσι ηταν....κι εμεις σ΄ολη την εγκυμοσυνη τιποτα και αντε μετα να παρεις μπρος!

Ελενη περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε.... Αυτό είναι σαν το ποδήλατο... Δεν το ξεχνάς!!!:tongue:

Μάλλον ο χάμπυ πρέπει να σου κάνει εντατικά μαθήματα για λίγο καιρό!!!;)

Άσε, έχει ξεμάθει το δικό μου "εργαλείο", πως να το πω;

Κουφετο το simple man θα βαλω!

Καλα στο γαμο να φανταστεις σκασαμε μυτη στο κεντρο με το κομματι των Rolling Stones-Paint It Black! χαχαχα

Εμείς με το "Γιορτή" από τις Τρύπες. :tongue:

Μαεστρια κι εμενα ετσι ηταν....κι εμεις σ΄ολη την εγκυμοσυνη τιποτα και αντε μετα να παρεις μπρος!

Εγώ έκανα, αλλά στο τελευταίο τρίμηνο σχεδόν καθόλου, γιατί μου ήταν κάπως επίπονο και άβολο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ο χαμπι φοβοταν....του ελεγα ενταξει εισαι προικισμενος αλλα μεχρι εκει δε φτανει χαχαχα

Μα τι πράμα κι αυτό!

Όλοι να νομίζουν ότι φτάνουν μέχρι εκεί!!!! χαχαχα!!!:lol::lol::lol:

Άσε, έχει ξεμάθει το δικό μου "εργαλείο", πως να το πω;

Σιγά σιγά πουλάκι μου!

Δεν είναι ανάγκη να πέσετε με τα μουτρα!:tongue::tongue:

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ το ίδιο είχα πάθει!

Εμείς με το "Γιορτή" από τις Τρύπες. :tongue:

Εμείς με το "Οσο έχω φωνή" στο remix της Βίσση!!

Εγώ έκανα, αλλά στο τελευταίο τρίμηνο σχεδόν καθόλου, γιατί μου ήταν κάπως επίπονο και άβολο.

Εντελώς όμως!!! Και το κακό ήταν ότι είχα πολύ όρεξη αλλά μ'αυτήν έμεινα!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερες!!!

Περαστικαααααααααααααααααααααααααα σε ολα τα αρρωστακια, μεγαλους και μικρους!

Μανου, με υγεια και χαρα τα σιδερακια, οντως ποιος να μας το ελεγε οτι θα ερχοταν η μερα που τα παιδια θα παρακαλουσαν να φορεσουν σιδερακια και γυαλια μυωπιας! Ας ειναι καλα η Παττυ και οι υπολοιπες του ειδους!

Ουτε εμας μας εχει ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ. Οπως επισης ουτε το πρωτο χαρατσι, εκεινο που ηταν βασει εκκαθαριστικου... Καλα της ΔΕΗ δεν το γλυτωνουμε, τωρα ομως μου θυμησατε και το αλλο! Εχει πλακα να μην το εχουμε λαβει και να εχουμε θεματα! Κοιτα αγχος! Γιατι να μην μας ερθουν τα χαρατσια!

Σημερα εχω πλημμυρισει δυο φορες ως τωρα. Τι κουλο κι αυτο παλι, αντε να δουμε τι αλλο θα ξημερωσει...

Διαφημίσεις

Μανου ξεχασα να σου πω μεγια για τα σιδεράκια σας!:oops::oops:

Τελικα αυτά τα παιδιά πουθενα δεν τα πιάνεις!!!

Άκου να θέλει και στα κάτω...

Πάντως άναψε ένα κεράκι στην Πάτυ, γιατί μάλλον εκεί οφείλεται η συναίνεση!!!:tongue:

4Suap3.png

Όχι, "κολείο" ακόμα. Η μικρή έφαγε και τώρα γουργουρίζει μέσα στον ύπνο της, στην καλαθούνα. :D

Τώρα πάω να την πέσω κι εγώ, καθότι θα 'ρθει ο γιόκας και θα τα 'χω μόνη μου και τα δύο μετά, έχει δουλειά ο χάζμπαντ.

Καλή συνέχεια. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε;;; :confused:
Από περίοδο μάλλον εννοεί γιατί αν ήταν το σπίτι δεν νομίζω να ήταν τόσο ψύχραιμη!!!!:tongue::tongue::lol:

Αχ να σαι καλα Ελεν μου!!! Μαρακι θα τα αναλυω περισσοτερο απο δω και περα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...