Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχχχχχ να σε δω στον γαμο του μικρου που θα δινεις παραγγελιες!!! πωπω μια πεθερα του μπι!!! Κι εγω εκει, να βριζουμε τη νυφη!!!!!!!!

xaxaaxaxxa θα την εχω στρωσει μεχρι να βαλει δαχτυλιδι στον γιο μου ασε δε που θα χω μαθει απο τον μεγαλο την πατησε η τελευταια λενι αχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αυτο ειναι του μεγαλου μου του το βαζα η παλαβη απο εμβρυο με ακουστικα τοτε στα γουκμαν ξανα αχ!εχει φοβερα λογια.....σιγουρα δεν θα θες τετοια τραγουδια κοριτσι μου γι αυτο σε λεω πες πανω κατω τι

sHQ_aTjXObs

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ ελπιζω να μην ξεχειλωσα καμια σελιδα:rolleyes:

Καλημερουδια και παλιιιιιιιι.Σαντυ μου μακαρι να σε πιασει η θεραπεια που σου ξεκινησε ο γιατρος και να συνελθεις επιτελους.Οσο για τον κανακαρη σου,μια χαρα μαμα "κουκουβαγια" εισαι και επιβαλεται.Ειναι τελειο να βλεπεις καθε μερα να κανει και κατι διαφορετικο,εχει αρχισει να ειναι στην καλυτερη ηλικια,τωρα αρχιζουν τα ωραια και πιστεψε εχεις πολλα ακομα να δεις!!!!

Κισακι μου ελπιζω να ειναι το τελευταιο τουλαχιστον χαρατσι.Παντως κουκλιτσα,οπως ακους ολοι τρεχουμε πανικοβλητοι,μακαρι να φτιαξει παντως η κατασταση.

Κουκλακι μου τι κανεις;;;Ελπιζω να ξεκουραζεσαι και να προσεχεις.Ο γιοκας σου τι κανει;

Απ'οτι ειδα ξεσαλωσατε παλι χθες,κακουργες,ειπαμε χανω ολα τα ωραια....

Ελενη κ τελεια η χοριακη της ξαδερφουλας σου,μακαρι ολα να πανε καλα για την κοπελα.

Εμεις χθες βαλαμε τα σιδερακια μας.Τελικα δεν ηταν καθολου επιπονη η διαδικασια(κατα τα λεγομενα της μικρης) και δεν κρατησε και πολυ.Παντως κοριτσια τι να πω ειναι σχεδον αορατα,καμια σχεση με κεινα τα παλια που φορουσαν καποτε.Της εβαλε μονο και πανω και πιστευει πως δε θα χρειαστει και κατω.Η μικρη σημερα εφυγε μες τη χαρα για το σχολειο,να τα μοστραρει στους φιλους της(ποιος να μου το'λεγε...που μας εκανε ολοκληρη μανουρα,γιατι εκεινη λεει θελει να βαλει και στα κατω δοντια:confused:)

Τελικα χθες τον "αποπλανησα" το χαμπι....ε να μην εκμεταλλευτω την ευκαιρια που ημουν επιτελους καλα;;;)

Αντε καλε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεε

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

kalhmera koyklitsες,παλι δικαστικος επιμελητης ηρθε βαρεθηκα....τελος παντων...τα χαρατσια μανουπανε κι ερχονταικαι ταγαμησιατικα...τελοςπ αντων ωραιο καφεδακι και ωραιο το συνοδευτικουλι!καλημερα κουκλες!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Τελικα χθες τον "αποπλανησα" το χαμπι....ε να μην εκμεταλλευτω την ευκαιρια που ημουν επιτελους καλα;;;)

Kαλά έκανες!

Κι εγώ προσπάθησα, αλλά ηταν μια αποτυχία. Αχ, παιδιά, μετά από τόσο καιρό πρέπει να ξαναρχίσω απ' την αρχή. :tongue:

Τι κάνετε;

Ωραίο καφεδάκι Μανού μου και γλυκάκια. Εγώ σήμερα σπίτι με το κορίτσι μου, αφού ήρθε η πεθερά και την κράτησε για να πάω τον Γιαννάκο σχολείο, καθότι ο πεθερός (που τον πηγαίνει) κόλλησε ΚΑΙ αυτός γαστρεντερίτιδα! :mrgreen: Μας τσάκισε όλους.

Τώρα θα κάνω λίγο δουλίτσες, σκούπα, πλυντήριο, κλπ, στο χαλαρό, φαγητό έχω και γενικώς αρντάν, γιατί από αύριο μάλλον θα 'χω πάλι απομαγνητοφώνηση και θα πήζω.

Να κεράσω κι εγώ κατιτίς; Έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, ε, Κισάκι; :)

cupcake.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αντε καλε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεε

Με τέτοια φωνή γίνεται να μη ξυπνήσουμε;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Αποπλάνηση έπαιξε και σε μένα χθες βράδυ... όλη την ημέρα το σκεφτόμουνα, έτσι θα τον άφηνα; Μόλις κοιμήθηκαν τα παιδιά (άρρωστα και μη) του δώσαμε και κατάλαβε.:wink:

kalhmera koyklitsες,παλι δικαστικος επιμελητης ηρθε βαρεθηκα....τελος παντων...τα χαρατσια μανουπανε κι ερχονταικαι ταγαμησιατικα...τελοςπ αντων ωραιο καφεδακι και ωραιο το συνοδευτικουλι!καλημερα κουκλες!!!!!

Διαδικτυακό γλύκαμα!

Δεν μας έχει έρθει η ΔΕΗ με το χαράτσι και άκουσα εψές στην τηλεόραση ότι στο τέλος της εβδομάδας λήγει η προθεσμία πληρωμής;

Λέτε να μας κόψουν το ρεύμα;

Πλάκα, πλάκα μάλλον πρέπει να μιλήσουμε με τη ΔΕΗ.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Ο μικρός μου με το πήρε σταγόνες Soldesanil δεν ανέβασε παραπάνω πυρετό και η αναπνοή του άρχισε σιγά σιγά να επανέρχεται, αν και η δύσπνοια παραμένει. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις σταγόνες τις φοβάμαι. Μία φορά του έφεραν μελαγχολία και μιαν άλλη υπερένταση και ανησυχία. Να δούμε τώρα τι παρενέργειες θα έχουν πάνω του.

Σήμερα τον πήγε ο άντρας μου στα εξωτερικά του νοσοκομείου για να τον βγάλουν κάτι ράμματα που είχε στον αντίχειρα και μου είπε ότι το καημένο ούρλιαζε (έχει και την λαρυγγίτιδα)... ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί!

Τώρα είναι στης γιαγιάς και απολαμβάνει τις φροντίδες της και περιμένει έναν γερανό που του υποσχέθηκε ο παπούς.

Διαφημίσεις

και αυτο ειναι του μεγαλου μου του το βαζα η παλαβη απο εμβρυο με ακουστικα τοτε στα γουκμαν ξανα αχ!εχει φοβερα λογια.....σιγουρα δεν θα θες τετοια τραγουδια κοριτσι μου γι αυτο σε λεω πες πανω κατω τι

sHQ_aTjXObs

Καλημερα κοτιτσαρες!

κουφετο κι ομως κατι τετοιο θελω απλα τελειο και μουσικη και οι στιχοι!

Kαλημέρα!

Ωραία καφεδάκια και κεράσματα βλέπω.... Εγώ πάντως θα πάρω και από τα δύο!!!:tongue:

Απ'ότι βλέπω έπεσε πολύ αποπλάνηση χθες βράδυ!!!;)

Μόνο εμείς μείναμε νηστικοί καλέ;

Εχε χάρη που ήτανε με πίεση και σαν σίγμα τελικό από το πιάσιμο....

Πολύ χάλια ρε κορίτσια...Πρώτη φορά τον είδα έτσι και τον καταλυπήθηκα...:(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Λιιιιγο καλύτερα αλλά πάλι χάλια....

Ελπίζω όταν γυρίσω να έχει πέσει η πίεση για να μπορέσω να του κάνω ένα καλό μασάζ μήπως και ξεπιαστεί λιγάκι.

Ελα ρε.... Αυτό είναι σαν το ποδήλατο... Δεν το ξεχνάς!!!:tongue:

Μάλλον ο χάμπυ πρέπει να σου κάνει εντατικά μαθήματα για λίγο καιρό!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...