Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ποιος να το περίμενε ότι θα μας έλειπε αυτό το μπ*****λο, ε; :tongue:

Ε, κλασσικά!

Κάτσε, τώρα δεν πληρώνουμε επίσκεψη. Σε λίγο θ' αρχίσουν να ζητάνε όλοι "χαράτσι", μαζί με την επίσκεψη. Έτσι κάνουν συνήθως στ' άλλα ταμεία. :rolleyes:

Σιγά που θα χάσουν οι γιατροί.

καλα, δεν τους λυπαμαι, θα την βρουν την ακρη!

Ομως ρε παιδια... κι εμεις φταιμε. Αυτο συζητουσαμε και στο νοσοκομειο που ειχαμε παει για την επεμβαση της Μυρτως. Ο γιατρος χειρουργησε 7 ατομα εκεινη την ημερα, τα 6 πληρωσαμε "φακελακι". Η μια μαμα, ηταν "πελατισσα" του νοσοκομειου, εκλεισε ραντεβου (τριμηνη αναμονη), πηγε, εξετασε το παιδι της και της εκλεισε σε τρεις μηνες χειρουργειο. Δεν ρωτησε εκεινη τιποτα για λεφτα, δεν της ειπε φυσικα. Οι υπολοιποι, δεν μπηκαμε στην διαδικασια του νοσοκομειου, πηγαμε κατευθειαν στο ιατρειο του. Εκεινος μας εκλεισε αμεσα ημερομηνια, χρησιμοποιησε τα εργαλεια και τον χωρο του δημοσιου νοσοκομειου για να βγαλει μαυρα λεφτα... Αν εμεις δεν ακολουθουσαμε αυτη την οδο, δεν θα υπηρχαν οι τριμηνες αναμονες (αφου δεν θα υπηρχαν πελατακια να μπαινουν σφηνα) και ισως να ηταν καλυτερη και η υγεια που τοσο θελουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μια μαμα, ηταν "πελατισσα" του νοσοκομειου, εκλεισε ραντεβου (τριμηνη αναμονη), πηγε, εξετασε το παιδι της και της εκλεισε σε τρεις μηνες χειρουργειο. Δεν ρωτησε εκεινη τιποτα για λεφτα, δεν της ειπε φυσικα.

Εγώ έτσι γέννησα Ελένη.

Δεν έδωσα ούτε σεντ για τη γέννα, την καισαιρική την καλύπτει πλήρως το ΙΚΑ. :D

(φυσικά και φταίμε εμείς)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Απο τη μια νυσταζω, απ΄την αλλη δε θελω να κοιμηθω γιατι μολις ξαπλωνω μπουκωνω χειροτερα και απο την αλλη εχω φαει κολλημε με τι τραγουδι θα βαλω στο ντιβιντι της βαφτισης...και ο κοσμος καιγεται και το απ΄ αυτο κουρευεται χαχαχα εχω λαλησει λεμε!

Ασχετο ειδα ονειρο χτες οτι εκανα δευτερο παιδι, αγορι κι αυτο κατεληξα παλι σε καισαρικη αλλα λεμε πετουσα και μολις μου τον βαλανε στο στηθος το αρπαξε και ρουφουσε σα τρελο...απωθημενα....

Διαφημίσεις

βασικα σου φυγε ενα βαρος ειναι το ονειρο.για το μπουκωμα πλακωσου στους φ.ορους βαλε κ λιγο οτριβιν τουλαχιστον κανα 4ωρο να εισαι κλ για να κοιμηθεις λιγακι κλ βραδυ κοριτσαρα

921477wc2fyvv2y2.gif

emena ας πουμε το αγαπημενο τραγουδι μου με τον μικρο ειναι αυτο.κ θα του το βαλω στον γαμο του σε αφιερωση με αυτο ζησαμε πολυ γλυκιες ξενιχτιου ααααχ!!!το αγορακι μου!!!!!!

HN96-pHFlsM

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...