Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλως το κουκλακι τ΄ απαιχτο!

Κοριτσια επεστρεψα απο ντοκτορ, μου εδωσε χαπια για 10μερες συν λεει δε σηκωνω βαρος(αδυνατο με τον μικρο) και αν δε βελτιωθω με ξαναβλεπει και πρατουμε αναλογως....του λεω δηλ; κανα χειρουργιο και μου λεει πιστευω θα το γλυτωσουμε...για να δουμε....

Ο μικρος σημερα το μεσημερι, τον σηκωσα να παμε να ξαπλωσουμε στην κρεβατοκαμαρα και του εκανε ο παππους του γεια σου γεια σου και εκανε κι αυτος με το χερι και κολλησα λεω τυχαιο θα ναι και το επαναλαβαμε 3φορες μεσα εξω στο σαλονι και το εκανε και τις 3φορες! Αυτο το παιδι θα με κουφανει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως το κουκλακι τ΄ απαιχτο!

Κοριτσια επεστρεψα απο ντοκτορ, μου εδωσε χαπια για 10μερες συν λεει δε σηκωνω βαρος(αδυνατο με τον μικρο) και αν δε βελτιωθω με ξαναβλεπει και πρατουμε αναλογως....του λεω δηλ; κανα χειρουργιο και μου λεει πιστευω θα το γλυτωσουμε...για να δουμε....

Ο μικρος σημερα το μεσημερι, τον σηκωσα να παμε να ξαπλωσουμε στην κρεβατοκαμαρα και του εκανε ο παππους του γεια σου γεια σου και εκανε κι αυτος με το χερι και κολλησα λεω τυχαιο θα ναι και το επαναλαβαμε 3φορες μεσα εξω στο σαλονι και το εκανε και τις 3φορες! Αυτο το παιδι θα με κουφανει!

αντε να δεις διαφορα κοριτσι μου γλυκο με τα χαπια.χαχαχαχχα!!!!!α ρε σαντυ με θυμιζεις εμενα στο μεγαλο που εμενα σαν κι εσενα νομιζοντας οτι μονο το παιδι μου τα κανε πρωτα.αγαπη μου γλυκια ειναι πολυ ωραιο πραμα αυτο κρατα το.ο δικος μου κοιμηθηκε εδω κ κανα μισαωρο τι ωραια ησυχιααα

921477wc2fyvv2y2.gif

αντε να δεις διαφορα κοριτσι μου γλυκο με τα χαπια.χαχαχαχχα!!!!!α ρε σαντυ με θυμιζεις εμενα στο μεγαλο που εμενα σαν κι εσενα νομιζοντας οτι μονο το παιδι μου τα κανε πρωτα.αγαπη μου γλυκια ειναι πολυ ωραιο πραμα αυτο κρατα το.ο δικος μου κοιμηθηκε εδω κ κανα μισαωρο τι ωραια ησυχιααα

Ασε τρελομανα κουκουβαγια, νομιζω οτι ειναι ο αινσταιν χαχαχα!

Εμενα κοιμηθηκε στις 21:00 και ξυπνησε στις 21:20 μια ομορφια, μαλλον περιμενει το γαλα στις 22:00!

ε ναι θα σου το παρει η νασα...ποσες φορες το πα κ εγω χαχχαχαα!!!!

Ε ενταξει οχι κι ετσι, εβλεπα ενα ντοκιμαντερ για τον πιο εξυπνο ανθρωπο στον κοσμο με αικιου 210, μιλησε 4μηνων, 3χρονων μπηκε στο πανεπιστιμιο και 7χρονων τον ζητησε η νασα ντοινγκ, οποτε μαλλον εχει μεινει λιγο πισω ο δικος μου χαχαχα, πρεπει να σκεφτω με πιο τραγουδι θα ντυθει το βιντεο της βαφτισης και εχω φαει κολλημα, ριχτε ιδεες! Θα μπω πιο αργα κισσις

Διαφημίσεις

αχ!εγω καιγομαι εδω ολη μερα μεσα τι να καμω η μανα?αντε μαγειρεμα αντε δουλειες τηλεοραση δεν θελω εχω βεβαια ενα βιβλιο να διαβασω ομως βαριεμε οποτε κλ ειμαι εδω.μπα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο κλ ολο αυτο με το αϊκιου ρε συ.τι 7 χρ. να φυγει απο κοντα μου?κ να το διδασκαλεψουν οπως θελουν οι εκει ασε με κλ ειναι τα παιδια μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Και πως θα σταματησει αυτος ο φαυλος κυκλος οταν τα στελνουν ακομα και με πυρετο στο σχολειο???

Ίσως να μην έχουν που να τ' αφήσουν όλοι βρε κορίτσι. :rolleyes:

Μαεστρία, το "what" με ερωτηματικό πήγαινε στο ότι δε θυμάσαι την ημερ/νία του γάμου σου. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό ε; (χα, χα)

Βασικά .. ναι. Έχω κάνει και πολιτικό και θρησκευτικό και δε θυμάμαι καμιά ημερομηνία.

Εγώ θυμάμαι και γιορτάζω την ημερομηνία που τα φτιάξαμε, που μου 'πιασε το χέρι, μου είπε "να προσπαθήσουμε" και με φίλησε. :oops::mrgreen:

Μαεστρία θα θελα να με ενημερώσεις για το ιπποκράτειο!σκέφτομαι να γεννήσω ή εκεί η Παπαγεωργίου

Ότι θέλεις πολύ ευχαρίστως.

Βασικά να κλείσεις (απ' το 1535) ραντεβού για να 'χεις καρτέλα, οπότε να μπεις σε μια σειρά. Σου συστήνω τη Β' μαιευτική, εκεί να κλείσεις ραντεβού, είναι ίσως η καλύτερη στο Ιπποκράτειο.

Ρώτα με ότι θέλεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

περναει ο χαμπι καθετε διαβαζει λεει μια κουβεντα ξανα περναει τα ιδια του δωσω καμια θα φταιω γω

χαχαχαχα

Εγω παλι... ας μου τα παρουν, αν ειναι για το καλο της ανθρωποτητας ας θυσιαστω η μανα! Και ας τα δω παλι με τους συντροφους τους... Αχ τι λεω η σκυλα μανα!

Τελικα η χοριακη 3650 σημαινει διδυμα, ειχα δικιο! Πηγε η ξαδερφη σημερα στον γιατρο (μολις τεσσαρων εβδομαδων, μα βαρεμενος ειναι κι αυτος τι περιμενε να δει?) και ειδε δυο σακους! Ο ενας ειχε μεσα την τελιτσα, ο αλλος μαλλον παει για αποβολη, η ξαδερφη ειχε αιμα για δυο μερες... Θα δουν σιγουρα σε δεκα μερες περιπου!

Ο καλος μου εφερε μια τουρτα καρδια (ευτυχως τιγκα στην σοκολατα), χαχαχα με το που μπηκε μεσα με τον μικρο φωναζε το μωρο "πηλαμε τουτα, πηλαμε τουτα!!!" Ουτε να κρυφτει δεν τον αφησε!

Κισακι, ηρθε το προστιμο ετσι? Το κουκλακι εχει δικιο, πρεπει να χρωστας πολλα για να σε σεβονται... Ελπιζω να ειναι μεχρι εδω η γκαντεμια παντως!

Αααα κορες ασχετο αλλα απο 01/01/12 παει το ΙΚΑ... Δεν υπαρχει λεμε, θα υπαρχουν καποια τμηματα διοικητικα αλλα κι αυτα θα συγχωνευτουν (αχ, κλεινει της πολης μας, στου διαολου το κερατο θα πηγαινουμε πλεον)... Ολοι οι γιατροι θα μπορουν να συνταγογραφουν και καποιοι θα ειναι συμβεβλημενοι με το ΙΚΑ και δεν θα πληρωνεις επισκεψη. Η αναμονη ομως θα ειναι τεραστια απο οτι λενε... Και εχουν θεμα με την μηχανογραφημενη συνταγογραφηση... Ενα θα σας πω: και οταν νοσηλευτηκε ο Βαγγελης και οταν εγινε η επεμβαση της Μυρτως, εξιτηριο δεν πηραμε! Δεν μπορουσαν λεει να το τυπωσουν μιας κι ειναι πλεον μηχανογραφημενο! Προχτες που περνουσα επιτροπη για την αδεια ηταν μια κυρια και μονο που δεν εκλαιγε λεγοντας οτι δεν της εδωσαν εξιτηριο... Και κανεις δεν την πιστευε! Μου ηρθε να πω "ναι ρε παιδια, δεν δινουν πλεον!!!"

Διαφημίσεις

απο τα σκατα στα σκατοτερα λενι μου παμε....ε ρε γλεντια.....

Κοιτα, ετσι οπως το καταλαβα (καλα, σιγουρα λαθος τα καταλαβα, δεν το συζητω) εμεις που εχουμε μαθει να πληρωνουμε επισκεψη στον ιδιωτη γιατρο μας βολευει κιολας μιας που θα εχουμε πλεον και την συνταγογραφηση που μεχρι τωρα δεν την ειχαμε! Μονο πολυ ακριβα φαρμακα κι εμβολια συνταγογραφουσα εγω, ολα τα αλλα τα πληρωναμε κανονικα!

Αυτο θα ειναι ζορι για ολους εκεινους που πηγαιναν στους γιατρους του ΙΚΑ για παρακολουθηση. Θα πρεπει τωρα να βρουν τους αντιστοιχους συμβεβλημενους γιατρους και λογικα η αναμονη θα ειναι μεγαλυτερη μιας και μιλαμε για 15.000 γιατρους σε ολη την Ελλαδα. Βεβαια... μην μου πολυδινετε σημασια, αυτα καταλαβα απο αυτα που μου ειπε η παιδιατρος.

εγω μεχρι στιγμη βολευτηκα με τους ιδιωτες συμβεβλιμενους ομως δεν ειχα καμια αναμονη σε κανενα τους.εαν ακυρωθουν τα ιατρεια του ικα σαφος θα γινει της κακομοιρας ασε που δεν νομιζω οι ιδιωτες να το αντεξουν κ πολυ.πλακωσουν γριες αλβανοι στα τσιλικα σαλονια σου πω γω

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλε ναι, στο μεταξυ - μου ελεγε η παιδιατρος - κανεις δεν θελει να γινει συμβεβλημενος γιατι θα τους πληρωνει το ΙΚΑ 800 ευρω τον μηνα μονο. Κι ολα τα εξοδα ειναι του γιατρου (ενοικιο, μελανια, υπολογιστες, εκτυπωτες, ιντερνετ, κτλ που χρειαζονται για τις μηχανογραφημενες συνταγογραφησεις). Μεχρι τωρα γουσταραν ΙΚΑ γιατι επαιρναν και πελατακια για το ιατρειο, τωρα πανε αυτα! Παλι εμεις θα την πληρωσουμε, οπως παντα αλλωστε!

Αααα κορες ασχετο αλλα απο 01/01/12 παει το ΙΚΑ...

Ποιος να το περίμενε ότι θα μας έλειπε αυτό το μπ*****λο, ε; :tongue:

Παλι εμεις θα την πληρωσουμε, οπως παντα αλλωστε!

Ε, κλασσικά!

Κάτσε, τώρα δεν πληρώνουμε επίσκεψη. Σε λίγο θ' αρχίσουν να ζητάνε όλοι "χαράτσι", μαζί με την επίσκεψη. Έτσι κάνουν συνήθως στ' άλλα ταμεία. :rolleyes:

Σιγά που θα χάσουν οι γιατροί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...