Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Οπα, τωρα εγω κατι εχασα. Τι επαθε ο χαμπι σου Ελεν? Τι συμπτωματα εχει?

Νιονιω λαρυγγιτιδα ε? Περαστικα στο αγορακι σου, ελεος ρε παιδια εχω βαρεθει τα περαστικα!

Τον τρεμω τον βηχα, ο μικρος μου εχει κανει δυο ηπιες τουλαχιστον βρογχιτιδες μεχρι ωρας και μολις βηξει μια φορα, κολλαω συνεχεια το αυτι μου στο στηθος του. Πλακα πλακα, την δευτερη ετσι την επιασα, ειχαμε παει το προηγουμενο βραδυ στην παιδιατρο, τον ακουσε καλα και την επομενη μερα που την πηρα και της ειπα οτι μαλλον εχει βρογχιτιδα μονο που δεν με εβρισε. Τελικα της κατσικωθηκα με το ζορι και μου ειπε "τελικα εχεις πολυ καλο αυτι, αρχη βρογχιτιδας"!!! Λες και την εχω ενοχλησει ποτε για πλακα!

Ρε παιδια, ποτε θα ερθει ο Μαιος?

εντιτ: τι ειναι οι βρογχοσπασμοι? Αναλυτικα θελω, το ποσο φοβαμαι αυτες τις λεξεις δεν λεγεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

What?????????? :shock:

Γουάτ, γουάτ; :confused:

Μακαρόνια, ρύζια, πατάτες και πολλά υγρά!!!:rolleyes:

Εσύ είχες ενοχλήσεις ή σε έπιασε κανονικότατα;

Το στομάχι ΠΟΛΥ πόνο και τουαλέτα. Ευτυχώς όχι εμετό, γιατί το σιχαίνομαι!

Ο χάμπυ είναι χάλια... Εφυγε και από την δουλειά...

Ή τον έπιασε το αυχενικό ή ανέβασε πίεση...:-(:sad:

Α, για να φύγει απ' τη δουλειά είναι πολύ χάλια, ε; Έχει ιστορικό με πίεση; Να προσέχει ρε! Και να ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ λέμε!!! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οπα, τωρα εγω κατι εχασα. Τι επαθε ο χαμπι σου Ελεν? Τι συμπτωματα εχει?

Τρελλό πονοκέφαλο και το βράδυ είχε και τάση για εμετό..

Νιονιω λαρυγγιτιδα ε? Περαστικα στο αγορακι σου, ελεος ρε παιδια εχω βαρεθει τα περαστικα!Κι εγώ!!!

Ρε παιδια, ποτε θα ερθει ο Μαιος?

Αχ!!!! Τον περιμένω πως και πως!!!

εντιτ: τι ειναι οι βρογχοσπασμοι? Αναλυτικα θελω, το ποσο φοβαμαι αυτες τις λεξεις δεν λεγεται!

Αυτό το χουρχουρητό που άκουγες!!!!

Δεν πηγαίνει στον πνεύμονα η κατάλληλη ποσότητα αέρα..

Το στομάχι ΠΟΛΥ πόνο και τουαλέτα. Ευτυχώς όχι εμετό, γιατί το σιχαίνομαι!

Ευτυχώς είχες καλές εγκυμοσύνες, αλλίως τι θα έκανες;;)

Α, για να φύγει απ' τη δουλειά είναι πολύ χάλια, ε; Έχει ιστορικό με πίεση; Να προσέχει ρε! Και να ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ λέμε!!! :mad:

Δεν καπνίζει ρε συ όπως εγώ.. Το ελέγχει... Και απορώ και πώς το κάνει!!!

Καπνίζει μόνο όταν το γουστάρει, δηλαδή κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα και το καλοκαίρι!

Εχει ιστορικό και γονίδια από την μανούλα του....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αυτο το "καπνιζω οταν κι οποτε γουσταρω" το ζηλευωωωωω!!! Η κουμπαρα μου ετσι, ποτε το κοβει μαχαιρι, ποτε μονο στον καφε, ποτε το τσακιζει αλλα γενικοτερα δεν το εχει συνεχεια στο μυαλο της, μπορει να περασει και μηνας που δεν εχει κανει κανενα!

Περαστικα του βρε Ελενη, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Αααα, αυτο το χουρχουρητο ειναι οι βρογχοσπασμοι? Και ειναι πολυ κακο? Πωπω, ασε δεν θελω να ξερω, οτιδηποτε εχω ψαξει να δω τι ειναι το εχω βρει μπροστα μου! Κοιτα να δεις ποσο πολυ προληπτικη μπορω να γινω!

Ελεν, εννοω "ποτε θα ερθει ο Μαιος του 2020" που θα εχουν γινει ολοκληρα παιδια! Δεν μπορω αλλο με τις ιωσεις, τις μυξες, τους πυρετους!

Μαλλον τελικα θα τον σταματησω τον μικρο απο τον παιδικο σταθμο. Τσαμπα τις φορμες του σταθμου που πηρα! Οι δυο ειναι αφορετες!

Δεν καπνίζει ρε συ όπως εγώ.. Το ελέγχει... Και απορώ και πώς το κάνει!!!

Καπνίζει μόνο όταν το γουστάρει, δηλαδή κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα και το καλοκαίρι!

Εχει ιστορικό και γονίδια από την μανούλα του....

Καπνίζει, καπνίζειιιιιι!!!

Ασε, δύσκολα όταν το 'χεις κληρονομικό! Περαστικά του.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αυτο το "καπνιζω οταν κι οποτε γουσταρω" το ζηλευωωωωω!!! Η κουμπαρα μου ετσι, ποτε το κοβει μαχαιρι, ποτε μονο στον καφε, ποτε το τσακιζει αλλα γενικοτερα δεν το εχει συνεχεια στο μυαλο της, μπορει να περασει και μηνας που δεν εχει κανει κανενα!

Περαστικα του βρε Ελενη, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Εγώ να δεις πως το ζηλεύω!!!! Ευχαριστώ!

Ελεν, εννοω "ποτε θα ερθει ο Μαιος του 2020" που θα εχουν γινει ολοκληρα παιδια! Δεν μπορω αλλο με τις ιωσεις, τις μυξες, τους πυρετους!

Άσε... Μετά θα έχουμε άλλα και θα ειναι χειρότερα!

Μαλλον τελικα θα τον σταματησω τον μικρο απο τον παιδικο σταθμο. Τσαμπα τις φορμες του σταθμου που πηρα! Οι δυο ειναι αφορετες!

Σκέψου το καλά πριν τον σταματήσεις...

Τα ίδια θα έχεις και του χρόνου Λενιώ!

Καπνίζει, καπνίζειιιιιι!!!

Τελικά καλά λένε ότι οι πρώην καπνιστές γίνονται οι χειρότεροι αντικαπνιστές!!!!:tongue::tongue:

Ασε, δύσκολα όταν το 'χεις κληρονομικό! Περαστικά του.

Φχαριστώ Μαράκι! Και σ'εσάς περαστικά!

Παιζει να βρούμε καμιά σελίδα από τις 224 που να μην περιέχει την λέξη περαστικά;;;;:shock::shock::tongue:

Ανέκδοτο είπα τώρα, ε;:rolleyes:

4Suap3.png

Όντως γίνονται, γιατί ξέρουν ότι ΚΟΒΕΤΑΙ! ;)

Ελένη κι εγώ θα σου 'λεγα να μην τον σταματήσεις, αν ξαναπάει του χρόνου, πάλι θα τα 'χεις αυτά απ' την αρχή. Σκέψου ότι τώρα περάσανε πλάκα πλάκα δυο μήνες.

Δεν πειράζει βρε Λένη μου, περαστικά ας είναι κι ας το γράφουμε!!!

Το μόνο καλό του καυτού καλοκαιριού (που κατα τ' άλλα σιχαίνομαι), δεν αρρωσταίνουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να είχαμε 10 μήνες καλοκαίρι και 2 χειμώνας!!!!;)

Πάντως κι εγώ πέρυσι που σκεφτόμουν να την σταματήσω τελικά δεν το έκανα, παρότι ταλαιπωρήθηκε πολύ το παιδί κι εμείς βέβαια, και δεν το μετάνιωσα γιατί φέτος τα περνάει όλα πολύ πιο ελαφρυα!

Προς το παρών τουλάχιστον, για να μην λέω και μεγάλες κουβέντες!!!

4Suap3.png

Βρε Μαεστρια μου, ποιοι δυο μηνες? Ο Βαγγελης εχει παει δυο ολοκληρες εβδομαδες, μια για τρεις μερες και την προηγουμενη που πηγε τεσσερις μερες! Ουτε μηνα δλδ δεν εχει παει συνολο στους 3! Και ναι ρε γμτ, και του χρονου σκατα θα ειναι αλλα ευελπιστω οτι θα ειμαι εγω καλυτερα και θα μπορω να ανταπεξελθω επιτελους!

Απο την αλλην ομως... ισως τελικα αφου ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειμαι σπιτι να ειναι καλο να παει ολη την φετινη χρονια. Δεν ξερω τι να πω...

Μου την εχει δωσει ομως λιγο με τον παιδικο σταθμο, το καθε παιδακι παει με τις εισπνοες του, με την αντιβιωση του, οταν ο Βαγγελης ειχε κανει πυρετο και με πηρε να μου το πει η δασκαλα του, απλα με ρωτησε αν θελω να του δωσει αντιπυρετικο και ποσα cc!!! Δεν μου ζητησε να παω να τον παρω! Πως λοιπον να σηκωσουν κεφαλι οταν ειναι 20 πιτσιρικια στην ταξη του (20 μεχρι 3 χρονων ρε παιδια, ελεος) και τα περισσοτερα ειναι αρρωστα? ΟΚ, δεν εχουν εναλλακτικη, δεν καταλαβαινουν ομως οτι αυτο δεν ειναι καλο και για τα δικα τους παιδια? Αν δεν κατσει το παιδι λιγο σπιτι του οταν ειναι αρρωστο, πως θα αναρρωσει? Και πως θα σταματησει αυτος ο φαυλος κυκλος οταν τα στελνουν ακομα και με πυρετο στο σχολειο???

Δημοσιος και παλι δημοσιος, ειλικρινα τωρα!

Eλένη σ'αυτό δεν φταίει μόνο ο παιδικός...Φταίει και ο γονιός που στελνει το παιδί του άρρωστο!

Εγώ όταν είναι άρρωστη την κρατάω και για να αναρρώσει αλλά και για να μην κολλήσει τα υπόλοιπα παιδάκια!

Αυτό όμως δυστηχώς δεν το σκέφτονται πολλοί!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Eλένη σ'αυτό δεν φταίει μόνο ο παιδικός...Φταίει και ο γονιός που στελνει το παιδί του άρρωστο!

Εγώ όταν είναι άρρωστη την κρατάω και για να αναρρώσει αλλά και για να μην κολλήσει τα υπόλοιπα παιδάκια!

Αυτό όμως δυστηχώς δεν το σκέφτονται πολλοί!

Για αυτο λοιπον, επειδη κοινη λογικη δεν υπαρχει και ολο αυτο εγκειται στην καλη θεληση 'η στο μυαλο που διαθετει ο καθενας μας... προτιμω να ειναι σαφες απο την αρχη οτι αρρωστα παιδια δεν γινονται δεκτα! Τουλαχιστον ο δημοτικος σταθμος που πηγαινε περισυ η κορη μου ειχε σαφεστατους ορους! Και παλι αρρωσταιναν τα παιδια, λογικο ειναι τοσα ατομα σε κλειστο χωρο αλλα δεν ηταν ο φετινος χαμος! Και να πηγαινεις και να βλεπεις το μικρο που βηχει πολυ ασχημα και το αλλο που τρεχει η πρασινη μυξα! Δλδ ελεος! Και φυσικα υπαρχει η νοοτροπια "πληρωνω επειδη δεν εχω που να το αφησω, θα το κρατησεις κι αρρωστο" και φυσικα τα κρατανε!

ουφ, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω! Προς το παρον παω να μαζεψω και την μικρη μπας και κοιμηθουμε λιγο!

Φιλια!

Μαεστρία, το "what" με ερωτηματικό πήγαινε στο ότι δε θυμάσαι την ημερ/νία του γάμου σου. Το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό ε; (χα, χα)

Τελικά λαρυγγίτιδα ο Φίλιππος. Αντιβίωση zithromax, σταγόνες soldesanil και εισπνοές aerolin και flixotide (ευτυχώς του τις είχα ξεκινήσει από χθες. Έγινα εξπέρ η μάνα! )

Βρογχόσπασμο όταν το έπαθε πρώτη φορά ο μικρός μας γκούγκλαρα και εγώ για να μάθω τι είναι και έπεσα πάνω σ' αυτό.

http://www.dietup.gr/paidi/ygeia/2478.html

σε κατατοπίζει πλήρως.

KOYKLES! κατι ακουσα για σεξ και ηρθα!!!αχαχαχα δεν προλαβα να διαβασω παραπανω πανω...μονο για το σεξ και το κεικ της μανους!αχχαχαχαχα!καλημερακουκλιτσες,,,,σημερα μα ς ηθρθε προστιμο απο επιτροπη που συυνεδριασε26/10 του αγ. δημητριου....15.000 ευρω!καλο ε?βαρεθηκα λεμε!κατα τα αλλα καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλησπέρα γλυκούλες!πάλι βλέπω αναπτύξατε ενδιαφέροντα θέματα......!!!!!

Ελένη μου χρόνια σας πολλά κ πάντα ευτυχισμένοι!

Μανού στείλε καμμιά φετούλα κεικάκι!

κισάκι μου μην στεναχωριέσαι,όσο χρωστάς τόσο σε υπολογίζουν κιόλας.ρώτα εμένα κάθε μέρα τηλέφωνα παίρνουν για απλήρωτους λογαριασμούς.

Νιονιω να σου ζήσει το μωράκι!

Σάντυ δεν παίζεσαι!!!

Μαεστρία θα θελα να με ενημερώσεις για το ιπποκράτειο!σκέφτομαι να γεννήσω ή εκεί η Παπαγεωργίου

qeIGp2.png

xCQVp2.png

καλος το κουκλακι μας!!!παπαγ.εγω που γεννησα τον μικρο πολυ ευχαριστημενη εμεινα.ε ειπα κι εγω δεν θα εμφανιστεις μαρι κισα?μια που ηρθες πεσμα ς που την βρισκεις την λιπιντο γτ την ψαχνω κ δεν την βρισκω χαχαχαχα!!!μου ρθε κ περιοδο σημερα κ ποναω τρελα ειμαι σκατα θελω ησυχια κ που να την βρω εδω....ελενη οσο μεγαλυτερα ειναι τα παιδια τοσο ποιο καλα και ανθεκτικα ειναι απεναντι στις ιωσεις.αλλιως περναει ενα παιδι το μπουκωμα 3 χρ.κ αλλιως 6 οποτε αν υπαρχει εναλακτικη για φετος λενι ας ειναι...........περναει ο χαμπι καθετε διαβαζει λεει μια κουβεντα ξανα περναει τα ιδια του δωσω καμια θα φταιω γω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...