Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ προσωπικά ΚΡΥΩΝΩ!

Το σπίτι μου είναι ζεστό και ΠΑΝΤΑ την πατάω έτσι. Δεν το πήρα πρέφα πόσο κρύο είχε σήμερα κι έβαλα ... κοντομάνικο πουκάμισο. Ευτυχώς έντυσα πιο ζεστά τον μικρό.

Τώρα έχω ανάψει κλιματισμό εδώ στο γραφείο, να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα σημερα οντως την εχει τη δροσουλα του,εχω βγαλει εξω το θερμομετρο και δειχνει 15.Κι ειχα και την κορη μου το πρωι που επειδη ειχε γυμναστικη σημερα,μου την ειπε επειδη της εβαλα μακρυμανικη μπλουζα,ενω εκεινη ηθελε κοντομανικο.

Οταν βγηκε ομως εξω και περιμενε το σχολικο καταλαβε ποσο αλλαξε ο καιρος:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

ειχε πλακα ο συζηξ το πρωι εβρεχε 7 παρα περνει το κρανος παει κατω με τα κλειδια για το μηχανανακι δεν προλαβα να του πω που πας ωρε και ερχετε πανω αφηνει κλειδια περνει αμαξιου και μου λεει βρεχει...εγω αααα ναι αμαν καλα........

921477wc2fyvv2y2.gif

Άσε, βασανιστήριο να πάω το μωρό στο σταθμό, χωρίς αυτοκίνητο!!! Κι έλειπε κι ο πεθερός, να με πετάξει με τ' αμάξι. Τον αγγαρεύω όταν βρέχει.

Βρήκαν κι αυτοί εποχή να πάνε να δούνε το χωριό τους στον Έβρο! Μη το πήραν οι τούρκοι και δεν το πήραμε χαμπάρι, κατάλαβες; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άσε, βασανιστήριο να πάω το μωρό στο σταθμό, χωρίς αυτοκίνητο!!! Κι έλειπε κι ο πεθερός, να με πετάξει με τ' αμάξι. Τον αγγαρεύω όταν βρέχει.

Βρήκαν κι αυτοί εποχή να πάνε να δούνε το χωριό τους στον Έβρο! Μη το πήραν οι τούρκοι και δεν το πήραμε χαμπάρι, κατάλαβες; ;)

αμαν το δικανο μας την πεσαν ωρε?ολη την βδομαδα παντος θα βρεχει απο οτι ειδα.ε ενταξει ο καιρος του ειναι!αλλα τα 5κιλα που χασα το καλοκαιρι θα τα βαλω στην δουλεια αν συνεχιζει αυτη η βροχη.......

921477wc2fyvv2y2.gif

ολη την βδομαδα παντος θα βρεχει απο οτι ειδα.

Ευτυχώς που απόψε γυρνάνε τα πεθερίδια! :cool:

αλλα τα 5κιλα που χασα το καλοκαιρι θα τα βαλω στην δουλεια αν συνεχιζει αυτη η βροχη.......

Γιατί καλό μου; Τι δουλειά κάνεις;;; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχαχαχααχ!!!τελικα αποφασισα δ εθελω να παω αλλα μου ειπαν οτι δε γινεται!!!!!

Γειά σας καλέ!

Και εδώ Πάτρα έχει ψυχρούλα....

Όχι kisha μου δεν πάς ούτε αριστερά ούτε δεξιά, αλλά ΕΥΘΕΙΑ! Δυστυχώς για να πάρουμε αυτή την χαρά που είναι τα παιδάκια-βασανάκια μας, πρέπει να ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ!!! Υπομονή και κουράγιο!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Αστα να πανε μαεστρια μου ,κι εγω αυτο σκεφτομαι απο χθες που ειδα τον καιρο για μενα και τη μικρη,οι αντρες μια χαρα θα βαλουνε το κουστουμακι τους κι εξω απο την πορτα.....εμεις τι κανουμε;;;;:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εμ, ή βάζεις κάτι καλοκαιρινό με εσάρπα-μπολερό-σακάκι-από πάνω κάτι ή βάζεις χειμωνιάτικο και φαίνεσαι σαν την μύγα στο γάλα, γιατί οι περισσότεροι θα φορούν κάτι σε καλοκαιρινό στυλ....άντε βγάλε άκρη όντως...και σιγά μην πάς τέτοια εποχή να πάρεις ρούχο για γάμο ή βάφτιση! Με την καμμία! Ήδη είναι τίγκα οι ντουλάπες από "άχρηστα" αμπιγιέ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δεν σου το'πα, μωρέ ....είναι χαζο-εποχή για τέτοια!!! Άσε που βλέπεις ότι κιτς θέλεις γιατί δεν ξέρουν τι να φορέσουν και μπερδεύονται στο τέλος και φοράνε ό,τι να'ναι!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...