Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ρε συ μου φανηκε σαν τικ, το εκανε πολυ εντονα και λεω παει κατι επαθε το παιδι νευρολογικο....

:lol::lol::lol:

Πλάκα έχουν οι πρωτάρες!

Αχ, Σάντυ, σε κοροϊδεύουμε, αλλά σε καταλαβαίνουμε κιόλας, όλες τα ίδια κάναμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα βρε σαντυ μου δεν ειναι οτι σε απαρνιεται,αλλα επειδη περναει τις περισσοτερες ωρες μαζι σου,ειναι λογικο να θελει να αλλαζει κι ο πιτσιρικος προσωπα και παραστασεις.Ειδες ομως στα δυσκολα,παντα στη μανουλα στρεφονται;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελα βρε σαντυ μου δεν ειναι οτι σε απαρνιεται,αλλα επειδη περναει τις περισσοτερες ωρες μαζι σου,ειναι λογικο να θελει να αλλαζει κι ο πιτσιρικος προσωπα και παραστασεις.Ειδες ομως στα δυσκολα,παντα στη μανουλα στρεφονται;)

Ναι μωρε το ξερω, ολη μερα τα μουτρα μου βλεπει, επαμε ειναι ωραια αλλα εχει παθει οβερντοουζ το παιδι χαχαχα

Έτσι, μαστίγια, ζαρτιέρες και βουρ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σαδομαζοχίστρια!!!!:lol::lol::lol:

Καλέ, λεχώνα γυναίκα αυτά ονειρεύεσαι;;;;);):tongue:

Εμείς που καταφέραμε ν' αρρωστήσουμε και οι δύο;

Εσείς, καλύτερα δεν μπορούσατε να τα καταφέρετε!

ΤΕΛΙΚΑ η Αθηναία Ελένη έχει επέτειο; Δε μου είπατε!

Ναι!!!!! Η Αθηναία!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

σαδομαζοχίστρια!!!!:lol::lol::lol:

Καλέ, λεχώνα γυναίκα αυτά ονειρεύεσαι;;;;);):tongue:

5-6 μέρες ακόμα λεχώνα κοπελιά, πάει κι αυτό! :D

Άσε, ακατάλληλη ώρα αρρωστήσαμε, πάνω που ήταν "ελεύθερο το πεδίο"! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ααααα τι λυσαρες φιλεναδες εχω κ απουσιαζει κ η αφεντρα του σεξ κισα!!!!!χαχαχαα!!!!μπραβο ρε κοριτσια κ χαρας το κουραγιο σας παντος.παω να κανω κανα δραμι δουλειες γτ περασε η ωρα.φιλουθια

921477wc2fyvv2y2.gif

Ναι ορθοπαιδικο θα παω.... Αχ λες για μαστιγια, ζαρτιερες και τα σχετικα και φουντωσα...δεν εχω και τον αντρα μου τωρα εδω.....χαχαχα
5-6 μέρες ακόμα λεχώνα κοπελιά, πάει κι αυτό! :D

Άσε, ακατάλληλη ώρα αρρωστήσαμε, πάνω που ήταν "ελεύθερο το πεδίο"! :tongue:

Καλέ τι λυσσάρες γυναικες που είστε!!!!

Αλλά η μια άρρωστη, η άλλη δεν έχει τον άντρα της μαζί, με την όρεξη θα μείνετε!!!!:tongue::tongue:

Κι όχι τίποτα άλλο, με ξεσηκώσατε κι εμένα και τον έχω κι εγώ άρρωστο!!!:lol::lol:

4Suap3.png

Εγω παλι δεν ξεσηκωνομαι με τιποτα! Μπορειτε να πειτε ελευθερα ο,τι θελετε!!!

Ευχαριστω κοπελιες για τις ευχες, να ειστε παντα γερες και να χαιρεστε τις οικογενειες σας (ναι μαρη Μαεστρια, ΕΓΩ επετειαζω σημερα)!!!

Νιονιω, ξεχασα ρε συ να σου ευχηθω χθες, το θυμηθηκα αργα το βραδυ, να χαιρεσαι το αγορακι σου, να ειναι παντα γερο και τυχερο! Να το καμαρωνεις παντα!

Σαντυ, καλα αποτελεσματα να εχεις στον γιατρο, να μας πεις τι σου ειπε, ναι?

Κουφετακι, φυσιολογικη ειναι η Μαλου μας? Σου ειπα καλε, εμεις θα την τρελλανουμε! Ολο κατω απο την βρυση ειναι! Πρεπει να αρχισω αυτο που ειπες με τα μπουκαλια, μου φαινεται πολυ νορμαλ και ετσι θα το κανω...

Καλημερες κοπελιες!!!

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις κι επετειάζεις. Τι το λες έτσι; Λες και είχα αντίρρηση; ;)

Νιονιώ κι εσύ γιορτές/γενέθλια; Σόρυ παιδιά, αλλά χάνω πολλά επεισόδια. Χρόνια σας πολλά. :D

Με τα χίλια ζόρια σιδέρωσα. Τώρα λέω να φτιάξω λίγα μακαρόνια, με λίγο λάδι, για να στουμπώσουμε καλά καλά, μη μας ξαναπιάσει τπτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

..., παντρευτήκαμε Οκτώβριο (δε θυμάμαι ημερομηνία)

What?????????? :shock:

...

Νιονιω, ξεχασα ρε συ να σου ευχηθω χθες, το θυμηθηκα αργα το βραδυ, να χαιρεσαι το αγορακι σου, να ειναι παντα γερο και τυχερο! Να το καμαρωνεις παντα!...

Σ' ευχαριστώ και ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας.

Το πουλάκι μου ανέβασε κι άλλες φορές πυρετό χθες και μάλλον εξελίσσεται σε μια πολύ ωραία λαρυγγίτιδα η αρρώστια του. Τον έχει η μαμά μου σήμερα και τους έστειλα τώρα στον γιατρό (εγώ είμαι στη δουλειά) γιατί άρχισε να δυσκολεύεται και στην αναπνοή (είμαστε επιρρεπείς και στους βρογχόσπασμους). Να δούμε τι θα πει και ο ειδικός.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

...και να σας πω εγώ έχω πολύ όρεξη τώρα για να την πέσω στον σύζυγο right now αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή ως το βράδυ... δεν μπορεί κάτι πρέπει να ρίχνει στο φαγητό μου αυτός, δεν εξηγείται αλλιώς.

Νιονιώ κι εσύ γιορτές/γενέθλια; Σόρυ παιδιά, αλλά χάνω πολλά επεισόδια. Χρόνια σας πολλά. :D

Με τα χίλια ζόρια σιδέρωσα. Τώρα λέω να φτιάξω λίγα μακαρόνια, με λίγο λάδι, για να στουμπώσουμε καλά καλά, μη μας ξαναπιάσει τπτ!

H νιονιώ γιόρταζε τον γιόκα της, καθότι Φιλιππος!

Μακαρόνια, ρύζια, πατάτες και πολλά υγρά!!!:rolleyes:

Εσύ είχες ενοχλήσεις ή σε έπιασε κανονικότατα;

Ο χάμπυ είναι χάλια... Εφυγε και από την δουλειά...

Ή τον έπιασε το αυχενικό ή ανέβασε πίεση...:(:(

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...