Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαεστρια μου σιγουρα ζευγαρια ειμαστε αλλα οταν περιμενεις να πιασει 11,για να εχει πεσει ηδη σε ληθαργο η μικρη πριγκηπισσα μας,εεε μεχρι τοτε αγαπη μου,βλεπω κι εγω ονειρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σαντυ αντε πηγαινε παιδακι μου στο γιατρο,θα περιμενουμε νεα σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρια μου σιγουρα ζευγαρια ειμαστε αλλα οταν περιμενεις να πιασει 11,για να εχει πεσει ηδη σε ληθαργο η μικρη πριγκηπισσα μας,εεε μεχρι τοτε αγαπη μου,βλεπω κι εγω ονειρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νεοτερο κατορθωμα του υιου....μαθαμε το οχι, με νοημα φυσικα οχι λεξη κουνοντας το κεφαλι δεξια αριστερα, οταν το κανε πρωτη φορα πριν 4μερες νομιζα οτι εχει καποιο προβλημα, μου το εκανε οταν πηγαινα να τον κοιμησω, ή να του δωσω το υπολοιπο γαλα, ή να τον παρω απ΄ τη αγκαλια της γιαγιας του με την οποια εχει φαει κολλημα, ημουν ετοιμη να παρω την παιδιατρο μεχρι που χτες το μεσημερι τουν βαζω διπλα μου στο κρεβατι και του λεω θα κανουμε νανι και σηκωθηκε καθιστος και μου κουνουσε αρνητικα το κεφαλι και φυσικα δε κοιμηθηκε, το απογευμα επαιζε με τη μανα μου και παω απο πανω του και του λεω θα ερθεις στη μανουλα και φυσικα με απαρνηθηκε απανωτα 10φορες! Το ιδιο και με το βραδυνο γαλα και υπνο...κοινως εμαθε το οχι και μας επρηξε....αλλα ειναι πολυ αστειος!

Παντως βρε κοριτσια κι η μαεστρια κι η κισσα εχουν δικιο απολυτο.Παντως θα πρεπει να βρισκουμε χρονο να περναμε τα ζευγαρια,τα δυο μας,γιατι αλλιως....παει θα το χασουμε το παιχνιδι.....Θα πρεπει να καθιερωσουμε και να εχουμε και λιγο χρονο για μας,ενταξει καναμε παιδια κι οικογενεια,αλλα δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε και ανδρογυνο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γιατί; Επαθες κάτι ή φοβάσαι το τι θα σου πει;

Οχι καλε επειδη ειμαι χαλια μπουκωμενη και με κομαρες μου φαινεται βουνο να ντυθω, να βγω στο κρυο εξω και να παω, αλλα τωρα που μου το θυμισες αγχωθηκα και για το τι θα μου πει χαχαχα

Διαφημίσεις

Αμαν βρε σαντυ μου τι οχι ειναι αυτο ο γιοκας σου,ουτε ο Μεταξας δεν το'πε ετσι.....:tongue::tongue::tongue:φανταζομαι ομως τι πλακα που θα'χει να τον βλεπεις το μαναρι μου.Εσυ παλι η χαζομαμα που ησουν κι ετοιμη να παρεις παιδιατρο και τι θα του'λεγες παιδι μου του ανθρωπου,ειμαι περιεργη:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σάββατο, Σάββατο, έχεις το Σάββατο εσύ, κανόνισε! ;):tongue:

Εδώ είμαι, έχουμε αποσυντονιστεί, αν και σήμερα καλύτερα κι εγώ κι ο χάζμπαντ.

Η μικρή, προς το παρόν, δείχνει καλά! Φτου, φτου, φτου!

χαχαχα!!!! Το Σάββατο αδελφές μου, το Σάββατο!!!!:lol::lol:

Ε, αυτό εννοείται ρε συ... Για τα εξτρα μιλάω!!!! Αν και τελευταία μια με τις αρρώστιες, μια που περιοδεύω, το ξεχάσαμε το σπορ!!!:tongue:

Λες να την περάσατε στα γρήγορα;

Ε, με τόσες ιωσεις που μας έχουν φέρει τα βλαστάρια μας δεν προλαβαίνουμε! Μια ό ένας αρρωσταίνει, μια ο άλλος! Πως να μην αποσυντονιστούμε;;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Παντως βρε κοριτσια κι η μαεστρια κι η κισσα εχουν δικιο απολυτο.Παντως θα πρεπει να βρισκουμε χρονο να περναμε τα ζευγαρια,τα δυο μας,γιατι αλλιως....παει θα το χασουμε το παιχνιδι.....Θα πρεπει να καθιερωσουμε και να εχουμε και λιγο χρονο για μας,ενταξει καναμε παιδια κι οικογενεια,αλλα δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε και ανδρογυνο.

Έτσι, μαστίγια, ζαρτιέρες και βουρ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, με τόσες ιωσεις που μας έχουν φέρει τα βλαστάρια μας δεν προλαβαίνουμε! Μια ό ένας αρρωσταίνει, μια ο άλλος! Πως να μην αποσυντονιστούμε;;)

Εμείς που καταφέραμε ν' αρρωστήσουμε και οι δύο;

ΣΑΝΤΥ για την τενοντίτιδα θα πας στο γιατρό;

ΤΕΛΙΚΑ η Αθηναία Ελένη έχει επέτειο; Δε μου είπατε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αμαν βρε σαντυ μου τι οχι ειναι αυτο ο γιοκας σου,ουτε ο Μεταξας δεν το'πε ετσι.....:tongue::tongue::tongue:φανταζομαι ομως τι πλακα που θα'χει να τον βλεπεις το μαναρι μου.Εσυ παλι η χαζομαμα που ησουν κι ετοιμη να παρεις παιδιατρο και τι θα του'λεγες παιδι μου του ανθρωπου,ειμαι περιεργη:tongue:

Ρε συ μου φανηκε σαν τικ, το εκανε πολυ εντονα και λεω παει κατι επαθε το παιδι νευρολογικο....φτου φτου μακρυα απο μας....ε ολα πρωτη φορα τα βιωνω και μου φαινονται περιεργα....παντως κοριτσια ουτε ο μεταξας οντως τοσο οχι, αλλα δε περιμενα να με απαρνηθει τοσο μικρος σνιφ κλαψ....πλακα πλακα εχει τρελο ερωτα με τη μανα μου απι νεογεννητο ακουγε τη φωνη της και γουρλωνω τα ματια...βεβαια αμα δει τα ζορια, ποναει ή χτυπησει τους κανει ολους περα και μου απλωνει τα χερακια του να τον παρω αγκαλιτσα και λιωνω εγω......

Οχι καλε επειδη ειμαι χαλια μπουκωμενη και με κομαρες μου φαινεται βουνο να ντυθω, να βγω στο κρυο εξω και να παω, αλλα τωρα που μου το θυμισες αγχωθηκα και για το τι θα μου πει χαχαχα

χαχαχα!!!! Δεν παιζεσαι!!! Τώρα το θυμήθηκες;;;:tongue::tongue:

Καλά φαντάζομαι σκηνικό στον παιδίατρο... Γιατρέ το παιδί μου κουνάει το κεφάλι του δεξιά αριστερα!!!!:lol::lol::lol:

4Suap3.png

Ναιιιιιιιιι η ελενη κ εχει επετειο γαμου!!!!!!!!!!!!

happy_anniversary-1527.jpg

Πάντα γεροί, χαρούμενοι και μονιασμένοι Ελενάκι! :D

happy_anniversary-1527.jpg

A, και είδα ότι κρατούσατε "ληξιαρχείο" στους γάμους σας. Λοιπόν εγώ τα έφτιαξα με τον χάμπι του Αγίου Δημητρίου (βοήθειά μας ;)) του 2005, παντρευτήκαμε Οκτώβριο (δε θυμάμαι ημερομηνία) του '07 και Ιανουάριο του '09 είχαμε τον Τζόνυ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμείς που καταφέραμε ν' αρρωστήσουμε και οι δύο;

ΣΑΝΤΥ για την τενοντίτιδα θα πας στο γιατρό;

ΤΕΛΙΚΑ η Αθηναία Ελένη έχει επέτειο; Δε μου είπατε!

Ναι ορθοπαιδικο θα παω.... Αχ λες για μαστιγια, ζαρτιερες και τα σχετικα και φουντωσα...δεν εχω και τον αντρα μου τωρα εδω.....χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...