Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο'μενα το ταλαιπωρημενο:-(

Περαστικα σε σαντυ,μαεστρια και νιονιω.Νιονιω να το χαιρεσαι το αγορακι σου,γερο κι ευτυχισμενο να ειναι.

Ελενιτσακ,αγαπακι μου σορρυ που δε σηκωσα χθες το τηλεφωνο,αλλα μολις κλεισαμε με επιασε φρικτη ημικρανια(ολο το πακετο....)συνηλθα καπως το βραδακι,αλλα ημουν σε κωματωδη κατασταση.Σημερα ειμαι καλυτερα κι ετσι ευχομαι να μεινω,γιατι το απογευμα εχουμε ραντεβου στον ορθοδοντικο της μικρης.

Οσον αφορα τα των σχεσεων,εμεις τα φτιαξαμε 16 Μαρτιου το'96,αρραβωνιαστηκαμε 7 Φλεβαρη του ΄97 και παντρευτηκαμε 16 Αυγουστου του '98,αυτα τα ωραιαααα!!!!

Παω να φτιαξω ενα κεικ σοκολατας και ενα με γευση καφε,που ηταν να κανω χθες,αλλα λογω ανωτερας βιας τα αφησα στη μεση,φιλακιαααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

392924wzseyy3jfr.gif

Eλενη κ να ζησετε κοριτσακι μου,να ειστε παντα μαζι κι ευτυχισμενοι.Να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμουν.

Κι αντε βρε κουκλα μου να συνελθεις κι εσυ,να γελασει λιγο και το χειλακι του χαμπι;);)Φιλακια μωρο μου,πολλες ευχες!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα λενιιιιιιimages?q=tbn:ANd9GcRypHeDxdpusVeYtxqhWEmAOhHPGfoXwGatS1VH7sToeb3y9m-wuP13aLPG6Qνα ζησετε και να γινεις επιτελους κλ να μπορεις κι εσυ να κανεις ακροβατικα στον τακηηηηηη!μανου περαστικα αγαπη μου.ρε συ τωρα τελευταια πολυ συχνα πονοκεφαλιαζεις πορκε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Νιονιω χρόνια πολλά στον Φιλιππάκο σου! Να είναι γερός!!!

Ελενάκι να ζήσετε και να γεράσετε μαζί!!! (τώρα αυτό ευχή είναι η κατάρα;;;:tongue::tongue::tongue:) Πλάκα κάνω....

Κουφέτο την γλιτωσες ε; Μα που την βρίσκουν την όρεξη πρωινιάτικα ρε γμτ; Το χειρότερό μου μιλάμε!!!

Μανου, πάνω που είπες ότι την πέρασες ελαφρυά ήρθε κι έδεσε... Κι εμένα μέπιασε την Κυριακή και χαπακώθηκα!

Μ'αρέσει που θυμάσαι και τις ημερομηνίες!!!;)

Σάντυ εσύ είσαι φρέσκια ακόμη!!! Δικαιολογημένα είσαι ορεξάτη!!!:D:D

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

νιονιω μην ανχωνεσε την πηρα εγω την ρετσινια,κ αν την τραβηξεις την σελ. θα πουμε οτι εγω το εκανα χαχαχαχα!!!ελενη ασε με κ το μονο θεμα στα τοσα χρονια γαμου μας ειναι αυτο πολυ σοβαρο(μην ακουει η κισσα)μα ουτε η κλιμακτηριος δεν τον πιανει(δεν ηρθε ακομη η ηλικια?)ουτε το δντ,το χειροτερο ειναι οταν εχω κανα παιδι αρρωστο κ μου κ@λοτριβετε,ουε δηλ.αρρωστιες....κ μην ακουσω θα πρεπε να χαιρομαι γτ δεν χαιρομαι50d81b59c8666d1e8277d9d92e5fbed0.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχα!!!! Αυτό είναι που λένε η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!!:tongue::tongue:

Μαζί σου κουφέτο!!!!

Εχω τόσο γεμάτο πρόγραμμα που μόνο το σεχ δεν σκέφτομαι....

Αλλά αυτοί απτόητοι ρε συ... Μα τίποτα δεν τους αγγιζει;

Που είσαι κισα να μας κράξεις!!!;)

4Suap3.png

Καλημερα τσουπρες,τι μου κανετε;

Αστα ελενη2008 ειναι παρατηρημενο,αν δε με πιασει γερα πριν την ελευση της "κοκκινοσκουφιτσας" θα με μπιππππππππππ..... μετα......οσο για τις ημερομηνιες εννοειται οτι και τις θυμομαστε και τις γιορταζουμε.Αφου ολοι μας εχουν παρει στο ψιλο και μας ρωτανε:ποια επετειο γιορταζετε σημερα;;:tongue:Ε αν ξεχναμε κι αυτα παει το χασαμε το παιχνιδι,οσο για το σεξ που εχετε ανοιξει ψιλη κουβεντα κι εγω τωρα τελευταια ειμαι καπως........αλλα να παρει αυτες τις μερες που ολως περιεργως εγω ημουν που το'χα στο νου μου να τον ξελογιασω,με επιασαν η παλιοημικρανιες(μηπως ειναι συμβολικο,να το κοιταξω;;:tongue:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου μόλις τελειώσουν οι ημικρανίες όρμα!!!!

Αφού το θες εσύ χαλάλι!!!!

Όσο για τις ημερομηνίες εγώ με το αλτζχάϊμερ που έχω δεν τις θυμάμαι!!!:tongue:

Να σκεφτείς πριν που έβλεπα για τα χρόνια που είστε μαζί, σκεφτόμουν αν παντρευτήκαμε το 5 ή το 6!!!:oops::oops::oops::rolleyes:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι κισα να μας κράξεις!!!;)

Κι εγώ θα σε κράξω!

Ζευγάρια είμαστε, μη ξεχνιέστε. :rolleyes:

Ποια έχει επέτειο; Δεν κατάλαβα. Είμαι κι από περιπετειώδη μέρα και νύχτα, μη με παρεξηγείτε.

Σήμερα είμαστε κι εγώ κι ο χάζμπαντ κάπως καλύτερα. Τόσο καλύτερα που λέω να σιδερώσω και λίγο. :tongue:

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα ολη μερα!!!

Ελενη να ζησετε καλα και μαζι μεχρι τα βαθια γεραματα!

Σημερα τ΄ απογευμα θα μαζεψω τα κομματια μου και θα παω γιατρο επιτελους!

Κουφετο τελεια η φωτο με το μαλλι και γω αν ξαναπαντρευομουν ουρανιο τοξο θα τα ηθελα, μια χαρα τα λεει η μυρτω χαχαχα

Κι εγώ θα σε κράξω!

Ζευγάρια είμαστε, μη ξεχνιέστε. :rolleyes:

Ποια έχει επέτειο; Δεν κατάλαβα. Είμαι κι από περιπετειώδη μέρα και νύχτα, μη με παρεξηγείτε.

Σήμερα είμαστε κι εγώ κι ο χάζμπαντ κάπως καλύτερα. Τόσο καλύτερα που λέω να σιδερώσω και λίγο. :tongue:

Καλημέρα.

Που είσαι πουλάκι μου;

Συνήλθατε; Ελπίζω να μην κολλήσατε και το μωρό!

Κι εγώ από χθες το βράδυ έχω τον δικό μου με ανακατωσούρες και τα σχετικά... Ελπίζω εκεί να μείνει!

Ναι ζευγάρια είμαστε αλλά όταν υπάρχει χρόνος! Οταν τρέχω σαν παλαβή να τα προλάβω όλα και κοιμάμαι από τις 10-11 για να σηκωθώ στις 05:30 που να την βρω την όρεξη αγάπη μου;

Θέλει και λίγο χαλαρότητα το πράγμα έτσι δεν είναι;;)

4Suap3.png

Που είσαι πουλάκι μου;

Συνήλθατε; Ελπίζω να μην κολλήσατε και το μωρό!

Κι εγώ από χθες το βράδυ έχω τον δικό μου με ανακατωσούρες και τα σχετικά... Ελπίζω εκεί να μείνει!

Ναι ζευγάρια είμαστε αλλά όταν υπάρχει χρόνος! Οταν τρέχω σαν παλαβή να τα προλάβω όλα και κοιμάμαι από τις 10-11 για να σηκωθώ στις 05:30 που να την βρω την όρεξη αγάπη μου;

Θέλει και λίγο χαλαρότητα το πράγμα έτσι δεν είναι;;)

Σάββατο, Σάββατο, έχεις το Σάββατο εσύ, κανόνισε! ;):tongue:

Εδώ είμαι, έχουμε αποσυντονιστεί, αν και σήμερα καλύτερα κι εγώ κι ο χάζμπαντ.

Η μικρή, προς το παρόν, δείχνει καλά! Φτου, φτου, φτου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...