Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ο χαμπι εχει καλοκαιρινη υποχρεωτικη αδεια........μπαινει βγαινει απο το πρωι κοκο ζηταει κ μπινελικια περνει με επρηξε....ετσι θα παμε ολη την αδεια τα πρωινα?τι να σε πω ρε λενι για τα σοβαρα θεματα του σπιτιου?εγω σε ειπα καπως πρεπει να πατε να μεινετε στο σπιτι σας στην μαμα σου κοντα.εγω μλκς ημανε που εφαγα δανειο να μεινω με την μανα μου μαζι?στον ευοσμο επερνα με την αντιπαροχη μου 2σπιτια κ μου περισευαν κιολας.ομως μακρια απο την μανα οταν εχεις κ μικρα παιδια ειναι σκατα.εχω βοηθηση φιλες οταν ηταν μικρα τα παιδια τους γι αυτο κ μονο τον λογο το βλεπω το καταλαβαινω.ασε ρε τωρα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουφετάκι, είστε μόνοι και λες όχι σε κοκό;;;; Και πρωί κιόλας.... μ' αρέσουν πολύ τα πρωινά... άσε που αν πεις ναι γλιτώνεις τα παρακαλητά της νύχτας, εκείνης της ώρας που ενώ εσύ θες να κοιμηθείς κάποιος άλλος ξυπνάει.

Τέλειωσε και η 222 (σνιφ! ). Μικρό το κακό.

Σήμερα γιορτάζει το μικράκι μου, "Φίλιππος" ένεκα, και είναι και αρρωστούλικο το καημένο. Πήρα τηλ. και μου είπε η μαμά μου ότι ξανανέβασε 38,5. Είδομεν!

Και εμείς μένουμε πάνω κάτω με τους γονείς μου. Όταν ήταν να αποφασίσουμε αν θα μείνουμε ή όχι μαζί τους στραβομουτσουνιάζαμε με τον άντρα μου (προέκυψαν βέβαια και κάποια χαζά ζητήματα που τα μεγαλωποιούσαμε στο μυαλό μας), από τότε που αποκτήσαμε παιδιά καταλάβαμε τη γλύκα του να μένεις κοντά με τους γονείς σου. Και από την άποψη του babysitting αλλά και της βοήθειας που έχω στο σπίτι (μαγείρεμα, σιδέρωμα κτλ). Επίσης, όταν χρειάζονται εκείνοι βοήθεια τσουπ πετάγομαι. Μετά από 8 χρόνια συγκατοίκησης μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά!

Για το μαγείρεμα Ελένη στο σπίτι μας τηρούμε το παλιό σύστημα: (το ίδιο στο περίπου εφαρμόζει και ο παιδικός του γιού μου) Δευτέρα περισσεύματα από το Σ/Κ (στον παιδικό συνήθως τρώνε ζυμαρικά αυτή την μέρα), Τρίτη-Πέμπτη κοτόπουλο ή μοσχάρι ή γενικώς κρεατικά, Τετάρτη-Παρασκευή όσπρια ή λαχανικά ή γενικώς λαδερά, Σάββατο συνήθως ζυμαρικά (για πιο γρήγορα μήπως και πάμε καμιά βόλτα έξω) και Κυριακή κάτι πιο περίπλοκο συνήθως μια και μαγειρεύουμε μαζί με τον σύζυγο. Εννοείται ότι πολλές φορές τα Σ/Κ τρώμε και έξω ή σε κάποια γιαγιά και έτσι ξεκουραζόμαστε περισσότερο.

Πάντως είναι μεγάλη διευκόλυνση για κανα δυο φορές την εβδομάδα να έχεις φαγητό από τη μαμά ή την πεθερά. Μεγάάάάάλη ξεκούραση!

Για παράδειγμα εγώ σήμερα έχω να επιλέξω: η πεθερά έστειλε βραστό (μοσχάρι και λαχανικά)και η μαμά ετοίμασε κοτόπουλο με χωριάτικο κους-κους... ότι τραβάει η όρεξή σου (πλησιάζει η ώρα και άρχισα να πεινάω μου φαίνεται). Προσωπικά θα φάω και από τα δύο.

νιονιω μου χρονια πολλα στο παλικαρακι σου να το χαιρεστε μανα μου!!!!(θα μου περασει αυτο το μανα μου το κολησα εδω κ λιγες μερες καντε υπομονη)δε με λες κοριτσαρα ποσα χρονια εισαι παντρεμενη?οχι απαντα κ θα σε πω για τα πρωινα μου

921477wc2fyvv2y2.gif

περαστικουλια στον εορταζοντα και καλο μεσσημερι κουκλιτσες μου καλες......απο 18μισο το εχω νιονιω μου και ειμαι 38 προτιμω τα πρωιναα να πινω τον καφε μου να κανω τις δουλειες μου και να εχω την ησυχια μου,μην με παρεξηγεις ειναι η λιμπιντο στα ταρταρα λογο δντ κ πολλων παιδιων 705190mbhcoc7b0b.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχαχαχαχαχα

Παντρεμένη μόνο 7 αλλά με τον σύζυγο είμαστε μαζί από το '96.

21 εγώ τότε, 37 τώρα αλλά ειδικά φέτος (δεν ξέρω γιατί) έχω πολύ όρεξη. Κάνω τα πάντα για να τον αποπλανήσω.

Πόσα παιδιά έχεις κουφετάκι; Εγώ πάντως θέλω και ένα τρίτο... μένει να πείσω το σύζυγο χα, χα... ή να τον αποπλανήσω...

Διαφημίσεις

Νιονιω, κι εγω απο το '96 με τον συζυγο, 21 χρονων κι εγω τοτε, αυριο κλεινουμε 8 χρονια γαμου, οριστικα δυο παιδια κι ενα χρυσοψαρο! Και δεν ειμαι 37 (ελεος μαρη) 36 ειμαι!

Και συμφωνω με κουφετακι, ουτε πρωινα ουτε απογευματινα ουτε βραδυνα θελω!

Αδιαθετησα σημερα, 5 μερες νωριτερα! Το οτι στα γεραματα θα εστρωνε ο κυκλος μου που παντα ηταν 32+ ουτε που το περιμενα!

Καλέ δίκιο έχεις... 36 είμαι.

Η μάνα μου φταίει... με το που κλείνω τα 36 με λέει 37.

Και εσύ το 1975 γεννημένη και παντρεμένη με το ΕURO 2004 (και τους Ολυμπιακούς φυσικά);

Καλέ δίκιο έχεις... 36 είμαι.

Η μάνα μου φταίει... με το που κλείνω τα 36 με λέει 37.

Και εσύ το 1975 γεννημένη και παντρεμένη με το ΕURO 2004 (και τους Ολυμπιακούς φυσικά);

Το '75 γεννημενη ναι... Αλλα εγω ειμαι πριν το Euro, το 2003 παντρευτηκα (8 χρονια κλεινουμε ειπα!). Χαχα τωρα που το σκεφτομαι, πηγαμε Λισαβωνα μετα τον γαμο και γινοταν παντου χαμος με το προκειμενο euro 2004 που ως γνωστον εγινε εκει!

Πωπω, πως περασαν τα χρονια!

xaxaaxaxax μην λετε πως περασαν τα χρονια που οταν παντρευτηκα εγω το μαλλι ηταν μπουκλα και μισο μετρο ψηλο κ το νυφικο ειχε φτερα!!!για να βρω ενα ψιλο νορμαλ ειδα και επαθα,ή κρεβατοκαμαρα?!!!!που ταν ολες σαν βενταλια με κρυφους και μη φωτισμου με ραδιοφωνα και τηλεφωνα στο προσκεφαλι,να κοιμηθω ηθελα χριστιανε μου οχι να μιλαω παιζοντας μπιριμπα και ακουγοντας μουσικη.και μιλαω για το ετος 93Wedding%20alter.jpgτετοιο ηταν το νυφικο με τριπλασια ουρα και χωρις τουλι εβαλα αληθινα ανθακια κ καλα!!!!κ ειχα χασει μετα απο επεμβαση πριν τον γαμο 4κιλα και δεν μου το στενεψανε και την αφησα κατω την ουρα σε ολο το πηγαινε ελα του γαμου κ κουβεντα φυσικα δεν ειπανε!!!τι θυμαμε ααααα εσεις φταιτε γαιδαρες αααα παω να πιω καφε ...στο μπαλκονι γτ η μιση οικογενεια κοιματε στο σαλονι κ δεν μπορω να κατσω στο τζακι να καπναω......γι αυτο αυτοι φταινε.....βρε ξαπλωσα μια ωρα και κατι τελικα δικιο εχουνε που λενε οτι οταν ξυπναω δεν πλησιαζομαι...ουτε στον γραπτο λογο ουιιι!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Νιονιο να χαιρεσαι τον μικρο σου!

Κουφετο τι εγινε ο χαμπι θελει γυμναστικες επιδειξεις....

Εγω οσο νυχτωνει χειροτερευω...δε μπορω ν΄ ανασανω ντιπ....

Μιας και λετε για χρονια γνωριμιας και γαμου εμεις ειμασταν εξπρες....30Μαιου προς 1Ιουνιου 2008 τα φτιαξαμε μετα απο γνωριμια μιας βδομαδας, 30Μαιου του2009 παντρευτηκαμε, Μαιο του 2010 εμεινα εγκυος και τσουπ φτασαμε στο τωρα με 9μηνων μωρο χαχαχα με τυλιξε....

Διαφημίσεις

και χαμπαρι δεν το πηρεεεες!!!χαχαχααα!!!κι εμεις ιουνιο του 92 τα φτιαξαμε πρωτοχρονια του 93αρραβωνιαστηκαμε κ σεπτεμβρι παντρευτηκαμε,στον μεγαλο εμεινα μετα απο 3μηνες εγκυος.καλε κοιμουνται ολα τα λυκουδια μου κατσε να σε βαλω μια φωτο να δεις πως κοιματε ο μικρος κατω στρωματσαδα η μεγαλη καναπε κ ο μεγαλος στο δωματιο του εχω βαλει δε b.b.king τερμα με χριστουγεννιατικα κ δεν ξυπνα κανενα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ωχ!!την εβαλα αναποδα χαχααχχα!!!!παω να κανω το γλασο της σοκολατοπιττας μου θα την ποσταρω στα μαγειρεματα καλε ουτε με την μυρωδια δεν ξυπνανε

921477wc2fyvv2y2.gif

Σοκολατοπιτα??? Τι λες βρε κοπελια! ΤΙ ΛΕΣ??? Πωπω, θελωωωωωωωωωω (και δεν εννοω διαδικτυακη, μην μπεις στον κοπο και ξεχειλωσεις και την σελιδα 223!)!!!

χαχαχα η Μυρτω ειδε την φωτο με το νυφικο και μου λεει "πωπωωωωω, κι εγω θελω ενα τετοιο τελειο νυφικο, να βαψω και τα ματια μου ουρανιο τοξο και να κανω τα μαλλια μου σαν της Ραπουνζελ..." Ο,τι δηλαδη δεν σκεφτηκαν να κανουν το '93 ηρθε η Μυρτω να το αποτελειωσει! Και γελασα πολυ με τις κρεβατοκαμαρες βενταλιες, πωπω ρε συ τι εποχες κι αυτες! Και παντα χρωματιστες, ακομα και μωβ τετοιες κρεβατοκαμαρες εχω δει!!! Το "λιτο κ απεριττο" δεν επαιζε καθολου τοτε ουτε για αστειο!

Γρηγορα πιστολια εσεις κοπελιες! Εμεις θελαμε τον χρονο μας για ολα, και μεχρι να παντρευτουμε και μεχρι να κανουμε παιδι! Για να ειμαι ειλικρινης, η Μυρτω μας ηρθε μετα απο 15 μηνες προσπαθειας, δεν ηρθε τσακ μπαμ. Αλλα και παλι, το πηραμε αποφαση σχεδον ενα χρονο μετα τον γαμο.

Κουφετακι εχω ερωτηση σχετικα με Μαλου. Ολη την ωρα ανεβαινει ψηλα και βγαζει το στοματακι της εξω απο το νερο, αλλαξαμε χτες το μισο νερο και σημερα το αλλαξαμε ολο παλι! Μα τι κανω λαθος ρε γμτ, ελπιζω να αντεξει το ζωντανο εστω εναν μηνα!

χαχαχαα γμστα με την αξεχαστη μοδα οντος.κλ μυρτω παλι ζωγραφισε τι να πω!!!!κλ καθε μερα εσεις αλλαζετε το νερο του ψαριου?αχουυυ!!!αυτο που κανει με το στομα του ειναι φυσιολογικο γτ μαζευει μεσα σε φουσκιτσες οξυγονο...αν δηλ. το αφηνατε στην ησυχια του το καιμενο θα βλεπατε φουσκιτσες πανω στο νερο.κ ενας λογος που γινετε αυτο κ ξερω ειναι γτ καποιες ρατσες γεννανε μεσα στις φουσκιτσες....οχι χωρις αλλο ψαρακι δεν κανει παρθενογεννηση η μαλου σας απλα ειναι στην φυση του να το κανει αυτο.τωρα κ για κατι αλλο το κανει αλλα μου διαφευγει ρε γμτ.παντος μην το πειραζετε καθε μερα το ψαρι ουτε καθε δυο που ειπαν απο το μαγαζι.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...