Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ω ρε γμτ!τωρα εγω ειμαι γραφικη αμα πω για το μητρικο γαλα?αντε μωρε σκατουλες δεν λεω τπτ

χαχαχαχα ευτυχως, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν λες τιποτα!!! Σμουατςςςςςςς σκατουλα!

τοτε τι πρεπει ρε λενι να κανεις?......σκεφτομαι

μπουμπλε, μουμπλε...

βασιλικο πολτο λενι κ καθε πρωι χυμο πορτοκαλι!!!

χυμο πινει καθε μερα, μετα το μεσημεριανο. Το πρωι δεν μπορει να πιει χυμο! Βασιλικο πολτο κανει να του δινω τοσο μικρο? Θα την ρωτησω την παιδιατρο και για αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το πιστευω!!! Σε μια ολοκληρη σελιδα (222, το αγαπημενο νουμερο της Νιονιω) το κουφετακι δεν εβαλε τιποτα που να ξεχειλωνει! Μιλαμε εχω συγκινηθει θα τολμουσα να πω!

Καλημερούδια!

Καλέ τι γίνεται;

Μαεστρία περαστικά στον χάμπυ και προσοχή στο νινι!!!!(λέμε τώρα...)

Ελένη, τι να πω τώρα; Μ'εμάς η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά!

Κι εγώ minadex της δίνω. Είναι πολύ καλό!

Σαντυ κι εσύ τεκνον βρούτε; Περαστικά και σέσένα και στην νιονιω!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

βασιλικος πολτος κανει εδινα στα παιδια απο μικρα αλλα ποσοτητα μηδαμινη λενι.καλυτερα δωστου για ενα μηνα το μιναντεξ θα δεις διαφορα κ κακο δεν θα του κανεις του παιδιου

921477wc2fyvv2y2.gif

οχι κ μιναντεξ κ πολτο ε!ενα απο τα δυο.τωρα να πω τπτ για το ξεχυλωμα.........αφου σε λεω βρηκα οτι εχει να διαλεγεις το μεγεθος αχαχααχχααχα τι βρηκα παλιιιιιιιιι αχαχαχαχααχα parkison.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Συγγνωμη αγαπημενη μου, εχω και τα παιδια τριγυρω/πισω/μπροστα/πανω μου και δεν κοιταξα καθολου τα λινκς που εβαλες! ΟΚ, λοιπον θα ρωτησω και για αυτο την παιδιατρο!

Ρε κοριτσια, πως μπορειτε και μαγειρευετε καθημερινα? Μαγειρεψα Σαββατο και Κυριακη και στερεψα απο ιδεες! Σημερα... τους εταξα Goody's ειμαι πολυ γαιδουρα? Και τωρα που το σκεφτομαι, βλακειες κανω, δεν ειναι στα καλα τους τα παιδια τι το ηθελα και το εταξα? Αλλα παλι σουπα να φτιαξω? Ρε, δεν το εχω καθολου το θεμα με το φαγητο, αν τελικα μεινουμε εδω και τα παιδια πανε σχολειο στην περιοχη (οποτε αντιο μανουλα) θα πελαγωσω μιλαμε με το φαγητο!

Διαφημίσεις

ειναι ενα πικρο βαρυ πραμα το καθημερινο φαγητο οταν καποιες μερες που ημαστε ολοι μαζεμενοι τους λεω να μου πουν τι θελουν για αυριο ακρη δεν βγαζω.στανταρ μια μερα μακαρονια σε οποια μορφη-παστιτσιο-με κιμα-ασπρα-με σαλτσα,οσπριο συνηθως φακες,ψαρι 1ή 2 φορες παλι συνηθως σαββατο κ τεταρτη,κοτοπουλο,κανα σνιτσελ ή μπριζολα,με συνοδευτικα ρυζι ή πατατες και παει λεγοντας

921477wc2fyvv2y2.gif

καλε, ασε, κουφετακι εσυ το εχεις με το φαγητο! Ξεχασα να συμπληρωσω, οτι οταν κι αμα με το καλο επιστρεψω στην δουλεια, θα μαγειρευω απο την προηγουμενη μιας και τα παιδια θα τρωνε το επομενο μεσημερι (καλα ο μικρος θα τρωει στον σταθμο) ξαναζεσταμενο φαγητο! Οποτε, δεν μπορω να φτιαχνω κατι της ωρας, θα πρεπει να ειναι κατι στον φουρνο 'η στην κατσαρολα! Και θα πρεπει το σπιτι να ειναι στην εντελεια (θα στρωνω και κρεβατια πριν φυγουμε, ΩΙΜΕ) μιας και θα τα παιρνει τα παιδια μια κοπελα που ΘΑ βρω οταν αποφασισουμε και θα τα φερνει εδω μετα το σχολειο! Εχω πελαγωσει μιλαμε, περα απο πολλους αλλους λογους που θελω να παω να μεινω πανω απο την μανουλα μου, σκεφτομαι και αυτα τωρα και μου ερχεται ο θανατος! Κι εχεις τον Τακη να λεει "μην κανεις ετσι, δεν εισαι μονη σου!!!"

Απο οσα ειπα... αυτο σου εμεινε!!! Τι να πω εγω τωρα???

εντιτ: κουφετακι, τον μικρο δεν τον πηγες σημερα στο νηπιαγωγειο?

ξανα εντιτ: τον πηγες απο οτι καταλαβα! Ποιος θα τον παρει???

Ελεν, η Λουκια παει για δευτερη χρονια παιδικο? Παει καλυτερα μεχρι ωρας οσον αφορα ιωσεις? Το minadex τι ειναι? Πως το δινεις?

Ναι, δευτερη χρονια πάει και είναι καλύτερα νομιζω. Τα περνάει πιο λάιτ και με λιγότερες μέρες!

Καλά καλέ, μάνα είσαι εσύ; Γκουντυς με πυρετό;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...